CyberGhost ei toimi Kiinassa vuonna 2020 – Tässä on mitä tehdä


Internet Kiinassa on rajoitettu voimakkaasti, ja VPN: n käyttö Kiinassa on välttämätöntä, jos haluat pääsy estettyihin verkkosivustoihin, kuten Facebook, Gmail, YouTube, tärkeimmät uutistoimistot ja paljon muuta.

Koska Kiinanlaajuinen VPN-kielto tuli hiljattain käyttöön, VPN: n käyttö on entistä vaikeampaa. Useimmat VPN: t eivät toimi hyvin Kiinassa, jos ollenkaan. Monet kokevat usein häiriöitä ja vaikeuksia, ja VPN-palvelun tilaaminen on melkein mahdotonta, kun olet jo maassa, koska suurin osa VPN-sivustoista on estetty. Jopa premium-VPN-palveluntarjoajat voivat olla alttiita ongelmille.

Aikaisemmin suositimme CyberGhostia ohittamaan lohkot, sensuurin ja selaamaan nimettömästi maassa - mutta viimeaikaiset testit ovat osoittaneet, että CyberGhost ei enää toimi Kiinassa.

CyberGhost on edelleen erinomainen palvelu ohitettaessa geoblokkeja suoratoistoa varten, liikenteen salaamiseksi ja yksityisyyden ylläpitämiseksi verkossa, ja suosittelemme sitä edelleen yleiseen käyttöön. Mutta, jos matkustat Kiinaan, sinun on valittava toinen VPN.

Hyvä uutinen on, että sinulla on edelleen vakaa vaihtoehto VPN: lle Kiinassa. Perustuen viimeisimpiin tietoihimme, NordVPN on erinomainen valinta ohittaa hallituksen rajoitukset ja käyttää Internetiä vapaasti ja nimettömästi.

Miksi NordVPN on täydellinen VPN Kiinalle

NordVPN on premium-luokan VPN-palvelu, joka tarjoaa huippuluokan suojausominaisuuksia - kuten armeijan luokan salaus - ja vankka palvelinverkko, joka sisältää hävitetyt palvelimet, ja - paljon palvelinvaihtoehtoja naapurimaissa.

NordVPN ei vain kiertä Kiinan suurta palomuuria - se voi myös helposti ohittaa itsepäiset VPN-lohkot antaen sinulle pääsy kaikkiin suosikki streaming-palveluihisi, kuten Netflix USA, BBC iPlayer ja enemmän. Voit käyttää Internetiä samalla tavalla kuin yleensä kotona.

NordVPN: n häivytetyt palvelimet tekevät liikenteestäsi ikään kuin se olisi salaamattomana - ts. Se ei eroa muiden käyttäjien Internet-liikenteestä. Niin, Vaikka tietosi ovat salattuja ja edelleen suojattuja, ne eivät näytä epäilyttäviltä etkä nosta punaisia ​​lippuja.

Läheisten maiden palvelinvaihtoehdot ovat myös suuri plus, koska lähempien palvelimien sijainnit ovat yleensä nopeampia. Vaikka Kiinassa, NordVPN: n palvelinvaihtoehdot Taiwanissa, Singaporessa, Etelä-Koreassa, Japanissa ja Hongkongissa antaa sinulle todennäköisesti nopeimman ja sujuvimman yhteyden.

NordVPN tarjoaa nopeita nopeuksia, käyttöympäristönvälisiä sovelluksia, ja 24/7 asiakaspalvelu on saatavana live-chatin kautta, jos sinulla ilmenee ongelmia. Se on todella premium-VPN, joka tarjoaa turvallisuuden, nopeuden ja käyttökokemuksen.

Jos olet uusi käyttäjä, sinut koskee myös a 30 päivän rahat takaisin takuu. Tämä tarkoittaa, että jos matkustat lyhyen aikaa, voit jopa käytä NordVPN: ää ilmaiseksi päästäksesi suosikkisivustoihisi ja palveluihisi Kiinassa ollessaan, kunhan pyydä palautusta ennen 30 päivän päättymistä.

Jos et vieläkään ole varma siitä, onko NordVPN sinulle oikea VPN, lue mitä oikeat käyttäjät ajattelevat siitä.

Hanki 70%: n alennus NordVPN: stä nyt!

Miksi tarvitset VPN-verkkoa Kiinaan

Kiina ei ole koskaan nauttinut rajoittamatonta pääsyä Internetiin. Yhdessä muiden tietolähteiden ja ilmaisun kanssa, Internet-yhteys maassa on voimakkaasti sensuroitu. Kerrostettuihin teknisiin ja oikeudellisiin rajoituksiin, joita käytetään kotimaisen Internetin käytön sääntelemiseen, viitataan usein Kiinan suuri palomuuri.

Palomuuri rajoittaa ja valvoo koko manner-Kiinan Internet-liikennettä, rajoittaa pääsyä ulkomaisiin tietolähteisiin, vaatii teknologiayrityksiä noudattamaan kansallisia sensuuria koskevia määräyksiä ja sensuroi voimakkaasti tiettyä sisältöä.

Tämä tarkoittaa, että suuret sivustot ja palvelut - mukaan lukien sosiaaliset verkostot, kuten Facebook, Instagram, Twitter, hakukoneet, kuten Google ja Yahoo, sekä ulkomaiset uutistoimistot, kuten Reuters, The New York Times ja BBC - eivät ole käytettävissä Kiinasta. (napsauta tätä tarkistaaksesi, onko verkkosivusto estetty). Tietyt avainsanat ja ilmaukset on myös merkitty, valvottu ja sensuroitu.

Suuri palomuuri on tunnetusti hankala ohittaa. Kiinan hallituksen viimeaikaisen VPN-verkojen jälkeenkin jopa huipputason VPN-verkot, jotka voisivat kiertää sen aiemmin - kuten CyberGhost - eivät voi enää tehdä temppua.

Jos haluat pysyä yhteydessä muuhun maailmaan loman aikana Kiinassa, sinun on varmasti valittava oikea VPN.

Kuinka käyttää NordVPN: tä Kiinassa

Ensinnäkin sinun on tilattava NordVPN, Lataa sovellus ja asenna se laitteillesi ennen kuin pääset Kiinaan. Et pääse VPN-sivustoihin Manner-Kiinassa, koska ne ovat kaikki estettyjä.

Jotta NordVPN toimisi kunnolla Kiinassa, saatat joutua myös tekemään Ota hävitetyt palvelimet käyttöön.

Pääsy NordVPN-palvelimen hävitettyihin palvelimiin on saatavana vain NordVPN OpenVPN-sovellusten kautta Windows-, Android- ja Mac OS -sovelluksille.. Jos käytät iOS: ää tai muuta käyttöjärjestelmää, sinun on käytettävä kiertotapaa tai asennettava OpenVPN manuaalisesti yhteyden muodostamiseksi NordVPN-palvelimiin.

Noudata näitä vaiheita käyttääksesi NordVPN: tä ja ottaaksesi hävitetyt palvelimet käyttöön.

 1. Valitse tilauksesi, lataa NordVPN-sovellus laitteeseesi ja asenna se normaalisti.
 2. Anna käyttöavaimesi palvelun lukituksen avaamiseksi.

Saatat pystyä muodostamaan yhteyden tavallisella palvelinluettelolla. Jos ei, sinun tulee muodostaa yhteys häivytetty palvelin.

 1. Siirry kohtaan Asetukset-valikko NordVPN-sovelluksessa.
 2. valita Lisäasetukset.
 3. ota käyttöön Paljastuneet palvelimet.
 4. Yhdistä palvelimeen vaihtoehtoisesta luettelosta.

Yhteenveto

Internet-yhteyttä mahdollistavan tekniikan ja sitä rajoittavan tekniikan välinen vuorovaikutus tuntuu usein kissan ja hiiren pelistä.

VPN-palveluntarjoajat pyrkivät nopeasti ohittamaan suodattimet, sensuurin ja muut rajoitukset, mutta toisinaan hallitukset ovat vain askeleen edellä.

Juuri nyt, NordVPNon paras VPN, jota voidaan käyttää Kiinassa. Jos haluat nähdä muiden VPN-palvelujen vertailun ja kykenevätkö ne ohittamaan Kiinan suuren palomuurin, tutustu luetteloon Kiinan parhaista VPN-palveluista.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Täydellinen luettelo estettyistä verkkosivustoista Kiinassa
 • Testaa Kiinan suuri palomuuri
 • Miksi VPN-verkot ovat laittomia Kiinassa
 • Kuinka päästä Facebookiin Kiinassa
 • Kuinka käyttää WhatsAppia Kiinassa
 • Kuinka käyttää Dropboxia Kiinassa
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me