Ecuadorin 5 parasta VPN-verkkoa – turvallisuudesta, suoratoistosta ja nopeudesta vuonna 2020


Ecuadorissa on monia asioita, joista voi ylpeillä. valitettavasti, Internetvapaus ei ole yksi heistä.

Tsensuurista, poliittisista hyökkäyksistä, seurannasta ja hakkeroinnista on tullut yleistä maassa - hallitus laatii usein tekijänoikeuksia koskevia ilmoituksia tai pyytää henkilökohtaisia ​​tietoja estääkseen poliittista journalismia tai sosiaalisen median toimintaa erimielisesti..

Jos asut Ecuadorissa tai suunnittelet matkaa sinne, hyvä VPN-palvelu on ratkaisevan tärkeää.

VPN suojaa sinua hallitukselta piilottamalla henkilöllisyytesi. Ei vain, mutta se antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa geoblocks ja käyttää suoratoistosisältöä ympäri maailmaa, mukaan lukien Netflix USA.

Pikaopas: Paras VPN-verkko Ecuadorille

 1. NordVPN
  NordVPN: n armeijan luokan salaus tarkoittaa, että voit selata vapaasti Ecuadorissa ilman hallituksen puuttumista, ja sen avausominaisuuksilla voit käyttää mitä tahansa haluamaasi sisältöä.
 2. ExpressVPN
  Jos tarvitset nopeutta, ExpressVPN on yksi markkinoiden nopeimmista VPN-verkoista. Se pitää yhteytesi turvallisena samalla kun vie sinut vaikeimpien geoblokkien ympärille.
 3. HMA
  HMA: n mukana tulee käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka sopii erinomaisesti aloittelijoille ja ammattilaisille - ja se pitää sinut turvassa aina, varsinkin kun käytät julkista wi-fi-yhteyttä.
 4. Trust.Zone
  Trust.Zone pitää sinut turvassa ja nimettömänä tiukalla kirjautumattomuuskäytännöllä.
 5. SaferVPN
  Tarjoaa erinomaiset turvaominaisuudet ja rajoittamattoman palvelinvaihtoa.

Hanki NordVPN nyt!

Mitä sinun pitäisi etsiä VPN: stä Ecuadorille

Ecuadorissa ei ole korkeatasoista sijoituskohtaista internetvapautta. Vuodesta 2012 lähtien hallituksella on ollut mahdollisuus hakea käyttäjän tietoja teleyrityksiltä - ja jotkut sosiaalisen median käyttäjät ovat vastaanottaneet sisällön poistoilmoitukset, tai edes ollut seurattu tai häiritty henkilökohtaisesti seuraten kommentteja he postittivat verkkoon.

Nämä asiat mielessä Ecuadorin VPN: n tärkeimmät ominaisuudet ovat korkealaatuinen salaus ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Tämän avulla voit selata verkkoa vapaasti ja lähettää mieleesi mielesi tarvitsematta huolehtia hallituksen seurannasta.

Hyvän VPN: n ansiosta voit pitää sinut turvassa ja tuntemattomana verkossa sinulla on rajoittamaton pääsy streaming-palveluihin, kuten Netflix USA, Hulu ja BBC.

Haluat varmasti valita VPN: n, joka voi kiertää vaikeimpia geoblokkeja, samalla kun tarjoat sinulle nopeat nopeudet.

Ystävällinen ja ammattimainen 24/7 asiakaspalvelu voi olla myös iso plussa, jos joudut ongelmiin.

Asiantuntijamme ovat kokeilleet kymmeniä VPN-verkkoja tuodaksesi sinulle tämän luettelon parhaista parhaista.

Ecuadorin parhaat VPN: t

1. NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN on hieno VPN, joka tarjoaa upeita turvaominaisuuksia. Sen armeijan luokan salaus pitää verkkotoimintasi turvallisena, joten sinun ei tarvitse huolehtia Ecuadorin hallituksen seurannasta ja mahdollisesta häirinnästä..

As NordVPN sijaitsee kaupungissa Panama, se ei pidä käyttäjän liikennelokeja, mikä on yksi monista syistä, joiden fanit arvostavat sitä.

Koska NordVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu, voit aina yrittää nähdä, onko se oikea VPN sinulle.

Hanki NordVPN nyt!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

ExpressVPN: n valtava maailmanlaajuinen verkko sisältää palvelimet Ecuadorissa, tekemällä siitä ihanteellisen, jos haluat käyttää paikallista, maantieteellisesti rajoitettua sisältöä samalla peittäessäsi IP: si.

ExpressVPN on tunnettu nopeudestaan, joten se on ihanteellinen streaming ja torrenting.

Mutta se ei ole kaikki hauskaa ja pelejä - myös ExpressVPN tulee mukana vaikuttava luettelo turvaominaisuuksista.

Hyödynnä 30 päivän rahat takaisin takuu ja katso itse tai tarkista, mitä oikeat käyttäjät ajattelevat ExpressVPN: stä.

Hanki ExpressVPN nyt!

3. HMA

hidemyass-laite

Älä anna HMA: n käyttäjäystävällinen käyttöliittymä huijaa sinua - se tulee mukana tehokkaat yksityisyysominaisuudet, joten se on loistava valinta VPN-aloittelijoille ja ammattilaisille.

Se ylläpitää 910+ palvelinta yli 190 maassa, mukaan lukien kaksi palvelinpaikkaa Ecuadorissa. Kaikki sen tilaukset sisältävät rajoittamattoman kaistanleveyden ja nopeat yhteydet.

HMA tarjoaa 7 päivän ilmainen trial ja a 30 päivän rahat takaisin takuu joten voit testata sen itse. Jos haluat lisätietoja, lue, mitä käyttäjät sanovat tästä parhaasta VPN: stä.

Hanki HMA nyt!

4. Luottamus.vyöhyke

luottamusalueen laitteet

Ecuadorissa, jossa yksityisyyden suojaaminen on ensisijaista, Trust.Zone on loistava vaihtoehto, yhdistämällä korkean tason salaus tiukkaan kirjautumattomuuskäytäntöön.

Trust.Zone on torrent-ystävällinen VPN, ja se voi ohittaa geoblocks ja sensuurin antaa sinulle pääsyn sisältöön ympäri maailmaa. Napsauta tätä lukeaksesi arvosteluja oikeilta käyttäjiltä.

Trust.Zone mukana tulee 10 päivän rahat takaisin -takuu, joka ei ole niin kauan kuin mitä muut tarjoajat tällä hetkellä tarjoavat, mutta on myös 3 päivän ilmainen kokeilu.

Hanki Trust.Zone nyt!

5. SaferVPN

safervpn-laitteet

SaferVPN pitää sinut turvassa pankkitason turvallisuus, korkeatasoisella salauksella, automaattinen wi-fi-suojaus ja tap-kytkin.

Se hallinnoi omia palvelimia ja tarjouksia nopea yhteys ja sovellukset kaikille tärkeimmille laitteille. Lue mitä sen käyttäjät ajattelevat siitä.

SaferVPN: n 3-vuoden suunnitelmaan sisältyy 30 päivän rahat takaisin takuu.

Hanki SaferVPN nyt!

Yhteenveto

Jos suunnittelet matkaa Ecuadoriin, hanki oikea VPN, joka voi pitää sinut turvassa ja ottaa huomioon kaikki tarpeesi.

Kaikissa suositelluissa VPN-osoitteissamme on ilmaisia ​​kokeiluja ja / tai rahat takaisin -takuita, joten voit kokeilla niitä riskittömästi.

Oletko valmis sitoutumaan pitkän aikavälin suunnitelmaan? Jos haluat saada suuria säästöjä VPN-suunnitelmasi suhteen, tutustu tarjouksia ja kuponkeja käsittelevälle sivulle.

Hanki NordVPN nyt!

Saatat pitää myös:

 • Kuinka saada Ecuadorin IP-osoite mistä tahansa
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me