ENVEIL – Älä koskaan purkaa tietojasi

Ei pitäisi tulla yllätyksenä siitä, että ENVEILin toimitusjohtajan ja perustajan Dr. Ellison Anne Williamsin toistama mantra on ”Salaa tietosi”. Kuten näette, hän todella menee pidemmälle yrityksensa taglineen kanssa, joka on “Älä koskaan purkaa . ”Se ei ole yllättävää, koska ennen ENVEILin perustamista Ellison vietti yli vuosikymmenen vanhempana tutkijana Yhdysvaltain NSA: ssa (National Security Agency). Siellä kehitettiin ja testattiin ENVEIL-alustan ydinteknologiaa.

Aloitan yleensä kysymällä sinulta kertoa minulle taustastasi ja kokemuksestasi, mutta luulen, että koska ennen ENVEILin perustamista vietit 12 vuotta tutkijana NSA: ssa (National Security Agency), et voi kertoa minulle todella paljon.

Se on melko oikein [nauraa]. Liityin NSA: hon valmistuttuaan koulusta. Ennen palkkaamistaan ​​he eivät kerro minulle mitä työskentelen, mutta lupasivat minulle, että se olisi todella hienoa.

Sanotaan vain, että olen työskennellyt erilaisissa projekteissa, jotka käsittelivät sitä, jota me nyt kutsumme “Big Dataksi”.

Millaista oli siirtyä valtion tutkimuslaboratoriosta kaupalliseen startupiin?

Rakastan sitä ehdottomasti. Halusin aina mennä ulos omillani. Vaikka työskentelin NSA: n sisällä, aloitin aina uusia asioita. Nyt pääsen kuitenkin työskentelemään pienemmässä ja ketterässä ympäristössä.

Kuinka tarkalleen ottaen otat NSA: n sisällä kehitetyn tekniikan ja kaupallistat sen itsellesi?

ENVEILin ydinteknologia kehitettiin ja sitä käytettiin NSA: n sisällä. Pystyin kuitenkin ottamaan osia tuosta tekniikasta NSA: sta kaupallistettavaksi. NSA: lla on itse asiassa tätä varten muodollinen prosessi, nimeltään Technology Transfer Program. Se on pitkä ja ei helppo prosessi, mutta se on toteutettavissa, jos olet tarpeeksi sitkeä. Olin myös onnekas siitä, että useita ihmisiä, jotka työskentelivät minulle NSA: ssa, liittyivät minuun ENVEILissä.

Ennen kuin tutustut ENVEILin yksityiskohtiin, voit jakaa kolme parasta yritysturvallisuusvinkkiä?

  1. Salaa tietosi.
  2. Salaa tietosi.
  3. Salaa tietosi.

Ihmiset ja organisaatiot eivät yksinkertaisesti käytä tietoturvakäytäntöjä suojaamalla arkaluontoisia tietojaan.

Tunnisteesi tai tehtävälausunnosi on “Älä koskaan purkaa”. Kuinka sovellukset voivat käyttää tietojaan, kun se on salattu? Edellyttääkö ENVEIL-sovelluksen sovelluksen lähdekoodin muuttaminen?

ENVEILin käyttäminen ei ole lainkaan häiritsevää nykyisessä ympäristössäsi ja sovelluksissa. Tämä tarkoittaa, että se ei vaadi mitään maksuja järjestelmän arkkitehtuurista tai sovelluskoodista.

Toimintatapa on, että olemme välityspalvelinkerros tietovarastoasi päällä. On asiakassovellus, joka otetaan käyttöön joko jokaisessa laitteessa tai keskitetynä yhdyskäytävänä. Tämä sovellus kommunikoi palvelinsovelluksen kanssa, jota käytetään tiedon varastointiympäristössä. Palvelinasovellukselle annetaan pääsy mihin tahansa tietolähteeseen, jota se suojaa.

Jotta olisi hieman tekninen, asiakassovelluksemme on JDBC (Java Database Connectivity) -sovellusliittymän ja tavanomaisen REST (edustava tilansiirto) -sovellusliittymien korvaava korvike..

Kriittinen kohta on, että mitään tietoja ei salata, kun niitä käsitellään pilvessä / julkisessa tilassa. Kehyksemme avulla voit käyttää tietoja (kysely / analytiikka) paljastamatta koskaan vuorovaikutuksen sisältöä, tuloksia tai itse tietoja. Tämä johtuu siitä, että käytämme homomorfista salausta, jonka avulla voimme suorittaa laskutoimituksia salatulle tiedolle ikään kuin ne olisivat salaamattomia.

paljastaa paljastava

 

paljastaa koskaan

Kuinka määrität kohderyhmäsi??

ENVEIL-kehys on sopiva kaikille, jotka ovat tietoturvallisia ja huolehtivat tiedoistaan, riippumatta siitä, sijaitsevatko ne paikan päällä vai etäyhteydessä. Teknologiamme on arvokas kaikilla pystysuunnilla, vaikka tähän mennessä olemme kiinnostaneet eniten:

  • Rahoituspalvelut
  • Terveydenhuolto
  • Tietojen kerääjät

Miltä hinnoittelumallisi näyttää?

Kuten useimpien yritysohjelmistojen kohdalla, hinnoittelumalli perustuu vuotuiseen tilaukseen. Tällä hetkellä tarjoamme yhden lajikkeen, jota kutsumme “kaikki mitä voit syödä” - tarkoittaen, että saat rajoittamattomia käyttäjiä, rajattomia tapahtumia ja rajoittamatonta tiedonsiirtoa.

Kuinka monta aktiivista asiakasta sinulla on tänään? Missä ne pääasiassa sijaitsevat?

Vaikka tekniikka itsessään on ollut käytössä monien vuosien ajan (NSA: n sisällä), itse yritys on edelleen hyvin nuori. Teemme parhaillaan yhteistyötä useiden suurten pankkien ja suurten terveysyritysten kanssa, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa.

Kenen näet tärkeimpinä kilpailijoina?

Meillä ei ole suoria teknisiä kilpailijoita - kukaan ei tee mitä teemme.

Tietysti meillä on edelleen kilpailua, sillä ihmiset jatkavat työskentelyä kuten heillä on aina tai tekevät erilaisia ​​kiertotapoja yrittääkseen saavuttaa samat tavoitteet.

Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmasi ENVEILiin?

Yleisesti ottaen pyrimme lisäämään tietoisuutta tietojen salauksen tarpeesta kaikissa ajankohtissa. Tämä tarkoittaa levossa olevaa, siirrettävää ja prosessissa olevaa tietoa.

Tarkemmin sanoen pyrimme kasvamaan yrityksenä keskittymällä kahteen pääalueeseen:

  1. Ydinominaisuuksien jatkuva parantaminen ja laajentaminen.
  2. Lisä, syvempi ja rikkaampi turvallinen, salattu analytiikka.

Kuinka monta työntekijää sinulla on tänään? Missä ne sijaitsevat?

Meillä on tällä hetkellä seitsemän työntekijää, jotka kaikki sijaitsevat Washingtonin ulkopuolella, D.C..

Kuinka monta tuntia päivässä normaalisti työskentelet? Mitä haluat tehdä, kun et työskentele?

Minun on sanottava, että työskentelen 27 tuntia päivässä ... [Grin]

Kun en työskentele, rakastan kokata ja leipoa - olen vakava ruokavalio.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me