ExpressVPN toimii Kiinassa tammikuussa 2020, mutta vain jos teet tämän


Pro-vinkki: ExpressVPN: llä on tällä hetkellä tappajamyynti - et halua missata tätä kauppaa!

Kiina on surullisen tukahduttava online-sensuuri politiikkaa.

Sisäänkirjautuminen Facebook, Gmail ja Twitter saattaa olla säännöllinen osa päiväsi, mutta kun olet Kiinassa, et pääse kyseisiin sivustoihin, ja paljon muuta. Itse asiassa viranomaisilla on estänyt yli 10 000 verkkosivustoa jotka haastavat tai kritisoivat poliittisia puolueita tai vastustavat maan perinteisiä sosiaalisia arvoja.

VPN: t ovat tehokkaat Internet-tietoturvatyökalut joiden avulla voit voittaa sensuuri ja geoblocking. valitettavasti, et voi perustaa VPN: ää, kun olet Kiinassa koska suuri palomuuri estää useimpien VPN-palveluntarjoajien verkkosivuja.

Joten jos suunnittelet matkaa Kiinaan, kuinka voit pysyä yhteydessä ystävien ja perheen kanssa?

Olemme täällä antaaksemme sinulle pienen salaisuuden - sinun tarvitsee vain tehdä perusta VPN ennen kuin menet Kiinaan! Sinun on oltava varovainen Valitse VPN, joka toimii Kiinassa, koska monet palveluntarjoajat eivät pysty ohittamaan suurta palomuuria.

ExpressVPN on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka pystyvät ohittamaan Kiinan sensuurin. Lue eteenpäin saadaksesi selville, miksi se on meidän parhaiten arvioitu valinta Internet-turvallisuuden ja online-vapauden puolesta!

ExpressVPN on Kiinan paras VPN

ExpressVPN on tärkein VPNS-järjestelmämme Kiinassa.

Yli 2000 palvelinta 94 maassa, sinä pystyt käyttää geoblokeroitua ja sensuroitua sisältöä missä tahansa maailmassa. Useat näistä palvelimista toimivat Kiinan lähellä olevissa vapaissa maissa, kuten Hongkongissa ja Nepalissa, joten sinun ei koskaan tarvitse uhrata yhteysnopeutta turvallisuutesi vuoksi. Mitä lähempänä olet palvelinta, sitä nopeampi nopeus on.

Itse asiassa kun asiantuntijamme testasivat parhaita VPN-palveluiden nopeuksia, huomasimme, että ExpressVPN on markkinoiden nopein VPN!

ExpressVPN tarjoaa myös lyömättömät turvaominaisuudet, kuten sen automaattinen tappikytkin ja 256-bittinen salaus.

ExpressVPN: n korkean tason salaus suojaa tietojasi ja tehdä siitä lukukelvoton valtion valvontaelimille ja tietoverkkorikollisille. Tämä tarkoittaa, että Kiinan hallitus ei voi tarkastella selailutehtäviäsi tai nähdä, että käytät sensuroituja verkkosivustoja.

ExpressVPN toimii Kiinassa tammikuussa 2020, mutta vain jos teet tämän

automaattinen tappikytkin on Kiinassa ratkaisevan tärkeä asia, koska niin tulee estää suojaamaton liikenne verkossa, jos yhteytesi tulee epävakaa. Tämä varmistaa sen hallituksen vakoojat eivät näe selailutehtävääsi jopa siinä harvinaisessa tapauksessa, että VPN epäonnistuu.

Rakastat myös ExpressVPN: ää intuitiivinen sovelluksen suunnittelu ja 24/7 asiakaspalvelu. Muista, että Kiina on estänyt ExpressVPN: n verkkosivuston, joten sinun on asennettava se ennen saapumistasi.

Vaikka et aluksi ole varma siitä, haluatko ostaa tilauksen vai et, voit aloittaa painikkeellariskitön kokeilu siinä on 30 päivän kysymys ilman kyselyä, rahat takaisin -takuu. Tämä tarjoaja on täydellinen parin päivän tai viikon matkalle Kiinaan, jolloin voit testata sen ja saada vakuutuksen sen suurista ominaisuuksista.

Mikä tekee ExpressVPN: stä yhden parhaimmista VPN: istä?

ExpressVPN täyttää nimensä - sillä on jatkuvasti arvosana nopein VPN maailmassa!

Nämä loistava nopea nopeus, yhdessä sen kanssa rajoittamaton kaistanleveys, tee siitä ihanteellinen valinta suoratoistoon. ExpressVPN: n avulla pystyt ohita geoblocking, kun haluat katsoa Netflix, Hulu, HBO, ja kaikki suosikki streaming-palvelusi mistä päin maailmaa tahansa.

ExpressVPN ei vain pidä sinua viihdyttävänä - se on myös a täydellinen Internet-tietoturvaratkaisu. Nautit mielenrauhasta ja täydellinen online-nimettömyys huipputeknologialla AES-256-salaus, IP-peittäminen, ja a tiukka ei-lokit -käytäntö.

Jos olet uusi VPN-verkkojen maailmassa, ExpressVPN on täydellinen ottelu. Sen sovellukset ovat erittäin hyviä käyttäjäystävällinen, ja se valitsee automaattisesti verkon parhaan VPN-protokollan, mahdollistaen a stressitön asennuskokemus.

Sillä on sovelluksia useimmille alustoille, ja voit myös suojaa jopa viisi laitettasi samaan aikaan. Jos sinulla on ongelmia, voit käyttää ammatillista tukea 24 tuntia vuorokauden ympäri online-chatin kautta - vaikka sinun ei todennäköisesti koskaan tarvitse!

ExpressVPN-edut

Yhteenveto

Jos suunnittelet matkaa Kiinaan, tarvitset VPN: n suojaa online-vapaus ja turvallisuus. Valitettavasti et voi ladata sitä, kun olet saapunut Kiinaan, koska hallitus on estänyt VPN-palveluntarjoajien verkkosivustot.

Kanssa yksinkertainen kiertotapa, sinun ei tarvitse uhrata turvallisuutesi matkan aikana - sinun tarvitsee vain Lataa ExpressVPN ennen saapumistasi!

Voit käyttää yksinomaista palomuurin testaustyökaluamme nähdäksesi, onko Kiina kieltänyt suosikkisivustosi.

Hanki ExpressVPN nyt!

Saatat myös pitää:

  • Matkaoppaamme Pekingiin, Kiinaan
  • Kuinka käyttää WhatsAppia Kiinassa
  • Kuusi parasta VPN-verkkoa Kiinalle
  • VPN-esto Venäjällä ja Kiinassa: mitä sinun tarvitsee tietää
  • Työkalut Testaa Suuri Kiinan palomuuri

 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me