Internetissä turvallisesti surffaaminen on helppoa Surfeasy-palvelun avulla


Suunnittele SurfEasyn takana oleva tarina.

Julkaisimme SurfEasy vuonna 2011 ensimmäisen tuotteemme, Private Browser, kanssa, joka oli ainutlaatuinen USB-pohjainen verkkoselain ja VPN-ratkaisu yhdessä. Loimme sen vastauksena laajalle levinneelle tarpeelle yksinkertaisia, helppokäyttöisiä tietoturvaratkaisuja; se oli yksi ensimmäisistä online-tietosuojatyökaluista massamarkkinoille. Yksityiselaimen menestys antoi meille ajatuksen ja keinot siirtyä entistä enemmän yksityisyyden areenalle
Sieltä julkaisimme VPN: n, joka on tehty sekä mobiililaitteille että pöytätietokoneille. SurfEasy VPN: stä tuli nopeasti myydyin tuote ja keskityimme huomioihimme siihen. Käyttäjäkuntamme kasvoi nopeasti miljooniksi ympäri maailmaa.

Tänään, omien tuotteidemme lisäksi, SurfEasy Private Network käyttää tiedonsalausratkaisuja useille teknisille kumppaneille, ja se on integroitu alkuperäisesti tuotteisiin, kuten Opera Desktop Browser. Olemme pysyneet vakaasti tietosuojateknologian eturintamassa ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tehdä online-tietoturvasta kaikkien saatavilla.

Mihin toimenpiteisiin SurfEasyssä ryhdytään estämään ulkopuolisia henkilöitä ja työntekijöitä tarkastamasta käyttäjän tietojasi?

SurfEasy on kasvanut vuosien varrella ja on nyt suunnitellut VPN-ratkaisuja joillekin suurimmista Internet-yrityksistä. Toimitamme tällä hetkellä verkkoselaimia, Internet-tietoturvayrityksiä ja OEM-laitteita. Nämä yritykset valitsevat SurfEasyn maineemme takia, joten meille on tärkeää säilyttää se. Käymme läpi useita huolellisuusprosesseja kumppaneidemme kanssa vahvistaaksemme, noudatammeko yksityisyyden suojaamme. Lupaamme kumppaneillemme ja käyttäjillemme, että emme kirjaa mitään, mitä ei vaadita ydinpalvelumme tarjoamiseksi. Tietosuojakäytäntömme hahmottaa yksityiskohdat, mutta lähinnä emme kirjaa mitään tietoja, joita voitaisiin käyttää linkittämään käyttäjien henkilöllisyys heidän verkkotoimintoihinsa. Tämä tarkoittaa, että ulkopuolella olevat eivät voi tutkia mitään, eikä työntekijöidemme näe mitään tietoa.

Mikä on suosituin palvelimen sijainti ja miksi?

Yhdysvallat on suosituin palvelinpaikka - todennäköisimmin, koska se on myös suurin asiakaskunta. Jotkut asiakkaistamme yhdistävät Yhdysvaltojen alueen, koska se on yksi rajoittamattomimmista maista Internet-yhteyden suhteen. Toiset pääsevät sinne oletuksena Optimoidun yhteyden kautta, koska se tarjoaa usein nopeimman palvelun.

Mitä mieltä olet älypuhelinten käyttöjärjestelmissä, kuten iOS 10, google VPN ja muissa, käyttöön otetuista uusista suojausominaisuuksista?

Suojaus ja yksityisyys vaativat monitahoista lähestymistapaa, eikä VPN yksinään ole varmasti koko ratkaisu. Laiteturvallisuuden tulisi muodostaa valtava osa tätä lähestymistapaa, joten on hienoa nähdä, että älypuhelinten valmistajat ja käyttöjärjestelmien tarjoajat ottavat tämän käyttöön. Kuten meillä, molemmilla on velvollisuus jatkaa omien järjestelmiensä turvallisuuden parantamista.

Mitä yritykset (kuten kahvilat ja kirjastot) voivat tehdä julkisen WiFi-yhteytensä turvaamiseksi? Pitäisikö tämä olla pakollinen käytäntö?

Tämä on vaikea useimmille pienille (tai suurille) yrityksille, jotka tarjoavat julkisen WiFi-yhteyden. Turvallisimmat ratkaisut ovat usein loppukäyttäjille vähiten käteviä - ja jopa jos WiFi-verkko on turvattu siinä mielessä, että muut verkon käyttäjät eivät näe käyttäjän käyttöä, loppukäyttäjä jättää silti miettimään, onko WiFi-operaattori itse luotettava . Kuinka monta kertaa olet käynyt lentokentällä ja nähnyt useita ilmaisia ​​langattomia hotspot-pisteitä, ja olet jättänyt selvittämään, kumpi on leg?
Loimme SurfEasyn juuri tästä syystä. On paljon parempi käyttää yhtä luotettavaa VPN: ää, joka antaa tietoturvasi takaisin käsiisi kuin pelata satojen tuntemattomien WiFi-yhteyspisteiden ja Internet-palveluntarjoajien kanssa.

Lisää arvostelu SurfEasy täältä.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me