IPVanish toimii Netflixin kanssa [Super Easy Hack] vuodelle 2020


Kuvittele tämä: se on päiväsi, ja kun roskaruokaa on kädessä, olet valmis asettumaan sohvalle ja antamaan Netflix-tilauksellesi harjoituksen. Luit verkosta, että suosikkiohjelmasi viimeisin kausi on loppumassa, mutta… voi ei! Sitä ei voi suoratoistaa maassasi.

Tai ehkä matkustat ulkomaille ja pitkän päivän tutkiessaan uutta kaupunkia olet takaisin hotellihuoneessasi ja huomaat yhtäkkiä et voi käyttää kaikkia näytöksiä, jotka haluat katsella kotona.

Tiukkojen tekijänoikeuslakien ja jakelusopimusten vuoksi Netflix tarjoaa erilaisen esitys- ja elokuvaluettelon asuinpaikasta riippuen, ja sisältöä ei ole lainkaan saatavana maassasi. Esimerkiksi, vaikka puistot ja vapaa-aika ovat helposti saatavana Yhdysvaltain katsojille, sinulla on vaikeuksia löytää sitä Netflixistä muista maista.

VPN voi auttaa sinua muuttamaan IP-osoitettasi ja käyttämään geoblokattua sisältöä - mutta kun kyse on Netflixistä, joka käyttää lisä VPN-lohkoja, kaikki VPN: t eivät ole tehtävänsä mukaisia. IPVanish tulee tänne. Aikaisemmin se ei pystynyt ohittamaan VPN-lohkoja, mutta hyviä uutisia! IPVanish voi nyt poistaa Netflixin eston mistä tahansa sijainnista - sinun on vain varmistettava, että muodostat yhteyden oikeaan palvelimeen. Näin se tehdään:

Pikaopas: IPVanishin käyttö Netflixin estämiseen

 1. Kirjaudu varten IPVanish.
 2. Lataa ja asenna VPN-ohjelmisto laitteellesi.
 3. Yhdistä palvelimeen Las Vegas, Dallas tai Chicago (katso lisätietoja alla).
 4. Kirjaudu Netflixiin ja nauti kaikesta vasta avatusta sisällöstä!

Poista Netflix-esto nyt!

IPVanishin käyttö Netflix USA: hon

Viime aikoihin saakka useimmat VPN: t pystyivät Poista Netflix-sisällön esto millä tahansa alueella. Mutta jo vuonna 2014 elokuva- ja televisiostudiot alkoivat painostaa streaming-jättiläistä estää VPN-käyttäjiä pääsemästä sisältöön kansainvälisesti. Tämä oli loistava siirto studiotuottoihin, mutta kauhea tulos online-vapaudesta. Ei vain Netflixin tarjonta jokaisessa maassa rajoittuu, mutta matkustajat eivät yhtäkkiä päässeet pääsyä kotimaansa esitys- ja elokuvaluetteloon.

Tällä hetkellä niitä on vain kourallinen VPN-palveluita, jotka pystyvät ohittamaan Netflixin VPN-vastaiset ohjelmistot, ja IPVanish on yksi heistä. Jos olet IPVanishia käyttävä matkustaja, voit käyttää sitä Netflixin koko luettelo, mukaan lukien kaikki näytöt, joita olet tottunut katsomaan kotona.

Kun yritimme käyttää IPVanishia pääsyyn Netflix USA: hon, löysimme sen jotkut yhdysvaltalaiset palvelimet eivät toimineet. Kun otimme yhteyttä asiakastukeen yrittääksemme selvittää mitä tapahtui, meille kerrottiin se vain heidän Las Vegasin, Dallasin tai Chicagon palvelimet voivat käyttää Netflixiä.

IPVanish-asiakastuen kuvakaappausEnnen IPVanishiin liittymistä, saatat haluta ottaa suoraan yhteyttä asiakastukeen itse nähdäksesi, toimivatko nämä palvelimet edelleen.

Jos etsit erinomaista VPN: tä, joka on toistuvasti osoittanut voivansa luotettavasti käyttää Netflix USA: ta, NordVPN on paras valinta.

Hanki 70%: n alennus NordVPN: stä nyt!

Mitä etsiä Netflixin VPN: stä

Jos haluat nauttia Rajoittamaton pääsy kaikkeen Netflixin sisältöön ja muut suoratoistopalvelut, kuten Hulu ja HBO Go, tarvitset tarjoaman VPN-palvelun rajoittamaton tiedonsiirto ja nopea yhteys. Valitsemallasi VPN-palveluntarjoajalla on myös oltava palvelimet alueella, jonka yrität estää. Esimerkiksi, jos haet 30 rock-maratonia, sinun on käytettävä VPN-verkkoa, joka käyttää palvelimia Yhdysvalloissa.

Yli yli 1000 palvelinta yli 60 maassa, IPVanish on erinomainen valinta. Ja vain siinä tapauksessa, että rajoittamaton pääsy tuhansien tuntien viihteeseen Netflixissä ei riitä, IPVanish tarjoaa joukon muita vaikuttavia ominaisuuksia, mukaan lukien:

 • Äärimmäisen nopea suoratoisto- ja latausnopeus
 • Rajoittamaton kaistanleveys jotta voit suoratoistaa niin paljon kuin haluat niin kauan kuin haluat
 • Yhteensopivuus usean alustan kanssa - IPVanishilla on sovelluksia Windows-, Mac-, Android-, iOS-, Windows Phone-, Linus-, Fire TV-, Chromebook- ja jopa reitittimille.
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joka pitää selaustiedot täysin yksityinen
 • High-end salausprotokollat ​​tietojen suojaamiseksi
 • Kyky kytke jopa 10 laitetta samanaikaisesti koko talon viihdyttämiseksi
 • 24/7 asiakastuki, vaikka epäilemme, että tarvitset sitä koskaan!

Jos etsit rajoittamaton, salamannopea pääsy suosikki TV-ohjelmiin ja elokuviin, IPVanish on tapa edetä.

Jos et vieläkään ole vakuuttunut, voit kokeilla sitä riskittömästi 7 päivän rahat takaisin -takuu, tai lue mitä todellisten käyttäjien on sanottava.

Enemmän kuin vain Netflix

Mutta odota - siellä on vielä enemmän! IPVanish antaa sinulle pääsyn geoblokeroituun sisältöön kaikkialta maailmasta, mutta se pitää sinut myös turvassa verkossa.

Tiukan salaus- ja suojausprotokollan takia, IPVanish suojaa laitettasi haitallisilta hyökkäyksiltä ja verkkorikollisilta. Voit selata Internetiä huoletta, tietäen, että yhteytesi on aina turvallinen ja tuntematon ja yksityiset tietosi pysyvät aina yksityisinä.

Voit jopa säästää rahasi, kun käytät VPN-palvelua muuttaaksesi virtuaalipaikkaasi joillekin palveluille, varsinkin jos matkustat tai sinulla on ystäviä tai perheenjäseniä ulkomailla. Jotkut VoIP-palveluntarjoajat veloittavat esimerkiksi korkeammat maksut ulkomaanpuheluista. VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden palvelimeen samassa maassa kuin soittamasi ystävä tai perheenjäsen, joten joudut maksamaan vain paikallispuhelun kustannukset.

Yhteenveto

Jos olet jotain minä, olet kuolemassa ehdottomasti tutkimaan kaikkea sisältöä, jota äskettäin rajaton Netflix-tilauksesi tarjoaa sinulle. IPVanishin ansiosta Netflix-maratoni tallennetaan! VPN: n avulla Internet-yhteytesi on turvallinen ja rajoittamaton samalla kun katselet kaikkia suosikkejasi.

Jos olet edelleen epävarma siitä, sopiiko IPVanish sinulle, voit kokeilla sitä riskittömästi! Sen lisäksi 7 päivän rahat takaisin -takuu kaikissa palveluissaan IPVanish tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson iOS-käyttäjille.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me