Katso Acorn TV Online -kampanjaa mistä tahansa vuonna 2020 | Nopea suoratoisto


Acorn TV suoratoistaa joitain parhaista TV-ohjelmista Iso-Britannia, Irlanti, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti ja Espanja. Mutta johtuu geo-rajoitukset, voit käyttää Acorn TV: n upeaa sisältöä vain, jos olet sijainnissa Yhdysvallat.

Älä kuitenkaan huolestu - voit ohittaa nämä geoblokit VPN: n avulla. VPN: t auttavat sinua kiertämään maantieteellisiä rajoituksia, jotta voit katsella Doc Martin- tai Midsomer Murders- tai muita suosikkiohjelmiasi.

Olemme koonneet tämän yksinkertaisen oppaan siitä, kuinka katsella Acorn TV: tä mihin tahansa paikkaan maailmassa.

Pikaopas: Kuinka katsella Acorn-televisiota mistä tahansa

 1. Valitse VPN, jolla on palvelimet Yhdysvalloissa. NordVPN on suosituksemme!
 2. Tilaa VPN ja lataa sen ohjelmisto.
 3. Käytä VPN: tä yhteyden muodostamiseen palvelimeen kyseisessä maassa (Yhdysvallat Acorn TV: lle).
 4. Mene Acorn TV: hen ja tilaa ilmainen kokeilu.

Aloita Acorn TV: n suoratoisto nyt!

Miksi tarvitset VPN: n katsoaksesi Acorn-televisiota

Kun käytät Acorn TV: tä, se käyttää IP-osoitettasi sijaintisi määrittämiseen. Jos havaitaan, että yrität katsella muusta maasta kuin Yhdysvalloista, seuraava viesti tulee näkyviin:

Katso Acorn TV Online -kampanjaa mistä tahansa vuonna 2020 | Nopea suoratoisto

Tämä viesti näkyy geoblockingin vuoksi, joka rajoittaa online-sisällön tiettyyn maantieteelliseen sijaintiin. VPN on helpoin tapa välttää geoblocking ja nauti kaikesta Acorn TV: n klassisesta sisällöstä.

VPN-verkot ohittaa maantieteelliset rajoitukset yhdistämällä sinut etäpalvelimeen. Ne peitä IP-osoitteesi, ja antaa sinulle IP-osoitteen maasta, jonka palvelimeen muodostat yhteyden, jolloin se näyttää siltä, ​​että katsot sisältöä sieltä.

premium VPN antaa sinun muodostaa yhteyden palvelimeen Yhdysvalloista ja avaa Acorn TV.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

Suosikkivirtaussivustojesi käyttäminen mistä tahansa valitsemastasi kohdasta on ehdottomasti yksi VPN: n käytön suurista eduista. Mutta VPN-verkot tarjoavat paljon enemmän kuin pelkästään ohittamalla maantieteelliset rajoitukset.

VPN-verkot salaa liikenteesi, kun selaat tai suoratoistat verkkoa, tekemällä kaiken tekemäsi piilotettua ja turvallista.

VPN-verkot suojaa tietosi ja pidä se ulkopuolella. Turvaominaisuudet kuten 256-bittinen salaus, kirjautumattomat käytännöt ja automaattinen tappokytkin parantaa entisestään online-tietosuojaasi.

Kaiken kaikkiaan VPN: t tekevät Internet-kokemuksestasi turvallisemman ja mahdollistavat selaamisen ja suoratoiston luotettavasti.

5 parasta VPN-verkkoa Acorn-television katseluun

1. NordVPN

Katso Acorn TV Online -kampanjaa mistä tahansa vuonna 2020 | Nopea suoratoisto

NordVPN: stä äänestetään rutiininomaisesti yhdeksi parhaimmista VPN-verkkoista. Sillä on enemmän kuin 5800 palvelinta 60 maassa, mukaan lukien lähes 1800 Yhdysvalloissa.

SmartPlay-tekniikka yhdistää sinut automaattisesti parhaaseen palvelimeen, mikä tarkoittaa, että voit katsella Acorn TV: tä vähimmällä vaivalla.

Turvallisuuden kannalta NordVPN tarjoaa kaikki olennaiset ja muut. kaksinkertainen VPN-ominaisuus varmistaa, että liikenteesi on salattu kahdesti ja suojaa sinua verkkouhkilta, kuten hakkeroinnilta.

NordVPN noudattaa myös a ei-lokit -käytäntö ja tarjoaa automaattinen tappikytkin.

NordVPN ei myöskään välitä nopeudesta. Itse asiassa sen palvelimien salamanopeus ohittaa ISP: n kuristus antaa sinulle nopean, turvallisen suoratoistopalvelun ilman hidastuksia.

Hyödyntäkää NordVPN: n mahdollisuuksia 30 päivän rahat takaisin takuu ja kokeile tätä suosituinta VPN-verkkoa. Jos olet vakuuttunut NordVPN-kokemuksestasi, voit maksaa vähemmän tilauksestasi käyttämällä kuponkikoodiamme.

NordVPN voi estää: 

 • Netflix, HBO, HULU, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV ja TVPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Katso Acorn TV: tä NordVPN: n avulla!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Sinulla ei ole mitään ongelmia nauttia Acorn-televisiosta ExpressVPN: llä, jolla on 3000 palvelinta yli 160 paikassa - mukaan lukien laajat vaihtoehdot Yhdysvalloille.

Nopeus on ExpressVPN-pelin nimi. Se vähentää hitauksia, kun yhteys palvelimiin ja tarjoaa joitain parhaat mahdolliset nopeudet VPN: lle. Jos nolla puskurointi- ja latausajat ovat luettelon kärjessä, ExpressVPN ei petä.

Onneksi erittäin nopea nopeus ei tarkoita turvallisuuden puutetta. Voit selata nimettömästi ja nauttia korkean tason salauksesta. Jaettu tunnelointi, IPv6-vuodonsuojaus, DNS-vuodonsuojaus ja sisäänrakennettu tappikytkin kaikki tarjoavat ylimääräisen suojauksen ollessasi online-tilassa.

ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu joten voit kokeilla sitä itse, riskitöntä. Jos päätät tilata, säästä rahaa kuponkikoodillamme.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, BBC iPlayer ja TVPlayer.

Tukee torrentia

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Katso Acorn TV ExpressVPN: llä!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

CyberGhost on katettu hyvin, kun kyse on palvelimista eri paikoissa. On 5 700+ palvelinta yli 90 maassa, mukaan lukien yli 1000 palvelinta Yhdysvalloissa.

Saat hyötyä helposta 1 napsautuksen asennus ja nauti ottaa jopa 7 laitetta suojattu kerralla. CyberGhostin asentaminen ja määrittäminen on helppoa, ja olet valmis lähtemään muutamassa minuutissa. On hienoa, jos olet ensimmäistä kertaa VPN-käyttäjä.

Turvaominaisuuksiin kuuluu automaattinen tapukytkin, 256-bittinen AES-salaus, ei-lokit -käytäntö, ja DNS ja IP-vuodonsuojaus. Näillä ominaisuuksilla ei ole yllättävää, että CyberGhost on yksi markkinoiden suosituimmista VPN-verkoista.

CyberGhost tarjoaa antelias 45 päivän rahat takaisin -takuu. Se on budjettiystävällinen VPN ja vielä budjettiystävällisempi, jos käytät kuponkikoodiamme.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, oma profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Katso Acorn TV: tä CyberGhostin avulla!

4. Surfshark

Surfshark

800+ palvelinta yli 50 maassa (mukaan lukien Yhdysvallat) on helppo katsella Acorn-televisiota valitsemastasi paikasta.

Surfshark suojaa online-yksityisyyttäsi sillä armeijan luokan salaus. Se tarjoaa sinulle Naamiointitila mikä tarkoittaa, että kukaan - edes Internet-palveluntarjoajasi - ei tiedä, että käytät VPN-verkkoa.

Se on automaattinen Khuono kytkin, yksityinen DNS-vuodonsuojaus, ja ei-lokit -käytäntö parantaa online-tietoturvaa entisestään.

Sen monihyppyasennoitu- -ominaisuuden avulla voit muodostaa yhteyden useiden maiden kautta kerralla, mikä tekee kolmansille osapuolille entistä vaikeamman jäljittää online-toimintaa.

CleanWeb -ominaisuus poistaa mainokset, seurantalaitteet, haittaohjelmat ja tietojenkalasteluyritykset selaamisen ja suoratoiston aikana.

Surfshark tarjoaa hyvät nopeudet ja rajoittamaton samanaikainen yhteys, jotka tekevät siitä suositun käyttäjien keskuudessa.

Surfsharkiin liittyessäsi on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Surfshark voi estää: 

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla: 

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Katso Acorn TV Surfsharkin kanssa!

5. YksityinenVPN

YksityisetVPN-laitteet

PrivateVPN on yksi markkinoiden uusimmista vaihtoehdoista, mutta siitä on nopeasti tulossa suosittu valinta käyttäjien keskuudessa. On 100+ palvelinta 60 eri maassa, mukaan lukien 10+ Yhdysvalloissa.

Se käyttää kaikkia palvelimia itse ja sillä on 1-click-asetelmia jotta voit suojaa salaus vain 60 sekunnissa. Sisäinen teknologiatiimin täysi tuki lisää ylimääräistä kosketusta.

Turvallisuuden näkökulmasta on 2048-bittinen salaus, joka turvaa PrivateVPN: n, ei-lokit -käytäntö, automaattinen tappikytkin, ja IPv6-vuodonsuojaus.

Muita etuja ovat 6 samanaikaista yhteyttä ja rajoittamaton kaistaleveys ja nopeus.

Voit kokeilla sitä 30 päivän rahat takaisin takuu nähdäksesi, vastaako se odotuksiasi.

PrivateVPN voi poistaa eston:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa; luettelo sovelluksen kautta saatavissa olevista P2P-optimoiduista palvelimista.

PrivateVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android ja iOS.

Katso Acorn TV: tä PrivateVPN: ssä!

Yhteenveto ja lisälukema

Suositeltujen VPN-verkkojemme avulla voit nauttia Acorn TV: n laajasta sisältövalikoimasta täysin helposti.

Suosittelemme, jos haluat edelleen käyttää VPN: tä NordVPN. Sen rakkulointinopeuksilla, helppokäyttöisyydellä ja vaikuttavilla turvaominaisuuksilla sinulla ei ole mitään ongelmia käyttää Acorn TV: tä sujuvasti ja turvallisesti.

Lisätietoja VPN-verkkoista näillä fantastisilla artikkeleilla:

Kuinka valita parhaat VPN: t

5 parasta VPN-verkkoa useille laitteille

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me