Katso BT Sport mistä tahansa Nopea, turvallinen suoratoistohakki vuonna 2020


Jos olet Premier League -fanaatikko, tiedät kaiken BT Sportista. Huono uutinen on, sinun on oltava Isossa-Britanniassa katsoa sitä.

Ison-Britannian ulkopuolella olevat fanit on estetty suoratoistosta ei vain Premier League, vaan myös kaikki BT Sportin laajat urheiluohjelmat, mukaan lukien rugby, kriketti ja Formula 1.

Älä huoli. Hengitä syvään.

Jos sinulla on luotettava VPN, voit ohittaa geoblokit ja aloita suoratoisto urheilusta, joka saa verisuonestasi, olipa se sitten jalkapalloa, nyrkkeilyä ... tai varmasti jopa tikkaa.

Alta löydät kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ja saat suosituksemme BT Sportin avaamiseen.

Kuinka katsella BT Sportia mistä tahansa

 1. Valitse VPN palvelimilla Isossa-Britanniassa. Valikoimamme # 1 on NordVPN.
 2. lataa ja asenna VPN.
 3. Yhdistä palvelimeen Isossa-Britanniassa.
 4. Tilaa BT Sport. Hintatasoja on kuukausittain, Sky TV -paketista vain BT Sport-mobiilisovellukseen.
 5. Kirjaudu sisään BT Sport -tililläsi. Aloita hurraaminen!

Katso BT Sport Now!

Miksi tarvitset VPN: n katsoaksesi BT Sportia

BT Sportin kasvava määräävä asema urheiluohjelmoinnissa tarkoittaa, että se voi investoida voimakkaasti geoblocking kaikille, jotka yrittävät käyttää palvelua IP-osoitteesta Ison-Britannian ulkopuolella. 

Ratkaisu on vankka VPN, joka piilottaa todellisen sijaintisi ja antaa sinulle IP-osoitteen yhdeltä sen palvelimelta Isossa-Britanniassa. Tämä huijaa BT Sportia ajattelemaan, että olet tosiasiassa Isossa-Britanniassa, ja voit avata urheilosisällön, jota haluat katsoa.

BT Sport on myös jatkuvasti etsimässä VPN-verkkoja. Sen VPN-tekniikka tai VPN-lohko sisältää jatkuvasti päivitetyn mustan listan VPN-palveluntarjoajia. Siksi parhaat VPN: t tarjoavat suuren määrän globaaleja palvelimia ja päivittää usein IP-osoitteidensa pankkia, vaikeuttaen BT Sportia (ja muita suoratoistopalveluita) tunnistamaan VPN: n.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

Luotettava VPN tarjoaa paljon muutakin kuin vain oikean IP-osoitteesi suojaamisen BT Sportin katselemiseen. teidän VPN antaa sinulle pääsyn laajaan määrään suoratoistomahdollisuuksia, rock-konserteista lapsille ohjelmointiin. Mikä parasta, olet suoratoistona täysin turvassa, missä oletkin maailmassa.

Snoopers ja hakkerit eivät voi vakoilla sinua, koska VPN piilottaa henkilöllisyytesi aina. Kaikki suoratoistovalinnoista verkkopankkipalveluihin ovat turvallisia.

Suorituskykyinen VPN tarjoaa armeijan luokan salaus suojataksesi kaikkia arvokkaita tietojasi. Lisäksi se voi suojaa sinua haittaohjelmilta ja häiritseviltä (ja mahdollisesti vaarallisilta) mainosohjelmilta.

Nyt kun tiedät mitä etsiä VPN: stä, katsotaanpa viittä parasta VPN-verkkoa suoratoistoon BT Sport.

5 parasta VPN-verkkoa BT-urheilun katseluun

1. NordVPN

Katso BT Sport mistä tahansa Nopea, turvallinen suoratoistohakki vuonna 2020

NordVPN on luettelomme kärjessä Yli 5000 palvelinta 60 maassa. Voit virittää Messiin muutamassa minuutissa kiitos 800+ palvelinta Isossa-Britanniassa.

käyttäjäystävällinen SmartPlay ominaisuus on ainutlaatuinen NordVPN: lle. Asennusta tai edistynyttä määritystä ei tarvita. SmartPlay kytkee automaattisesti hetkeksi, kun hyppää verkossa. Se löytää BT Sport -yrityksen nopeimman brittipalvelimen ilman aikaa imeviä hakuja.

Nopeus on ratkaisevan tärkeä tekijä BT Sport: n suoratoistossa. NordVPN on selkäsi kanssa supernopeat yhteydet kaikilla palvelimillaan. Voit olla varma, että ainoa pudotus, jonka näet Rugby Cupissa, on pallo.

NordVPN tarjoaa joitain parhaista yksityisyyden ja turvallisuuden ominaisuuksista, mukaan lukien kaksoiskatkaisimet, sipulin yli VPN, 256-bittinen armeijan luokan salaus, DNS-vuodonsuojaus ja nollapalkikäytäntö.

Jos sinulla on ongelmia, NordVPN tarjoaa luotettavaa asiakaspalvelua. laaja tietokanta sekä 24/7 live chat-tuki, varmistaa, että et menetä mitään eeppisiä UEFA: n Mestarien liigan hetkiä.

Koko kotitaloutesi voi katsella jopa 6 kytkentää kerrallaan, ja siellä on a 30 päivän rahat takaisin takuu. NordVPN on syystä suosituksemme numero yksi, ja todelliset käyttäjät ovat yhtä mieltä!

Säästä NordVPN: ssä kuponkikoodillamme.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Katso BT Sport NordVPN: n avulla!

2. ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Jos haluat suoratoistaa BT Sportia saumattomasti, älä katso kauempaa kuin ExpressVPN. Se on luettelomme kärjessä salamannopea nopeus, ja se käyttäjäystävällinen muoto tekee siitä helpon VPN-aloittelijoille.

Tämän VPN: n palvelimien lukumäärä on mahtava 3000 yli palvelinta 160+ sijainnissa, runsaasti Yhdistyneessä kuningaskunnassa (ExpressVPN ei paljasta tarkkoja lukuja) katsomassa BT Sportia.

Palvelu on ilmainen Yhdistyneen kuningaskunnan (joka on osa 5 Eyes Alliancen) lainkäyttövaltaa, koska sen kotipaikka on Brittiläiset Neitsytsaaret. Se tarjoaa myös vahvoja kyberturvallisuusominaisuuksia, jotka estävät salaperäistä valvontaa, mukaan lukien:

 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 • AES 256-bittinen armeijan luokan salaus
 • Nolla tietämys DNS
 • Sisäinen tappikytkin

ExpressVPN tarjoaa jopa 5 laitetta samanaikaista katselua varten. split-tunnelointi -ominaisuuden avulla voit valita laitteet, jotka haluat suorittaa VPN: n kautta, mikä auttaa pitämään suoratoistonopeutesi sujuvana estämättä VPN-verkkoa.

Se tarjoaa myös helppo seurata vianetsintäoppaita 24/7 live chat-tuki.

Tarvitsetko vakuuttavampaa? Entä a 30 päivän rahat takaisin takuu! Lue, miksi käyttäjät eivät voineet olla onnellisempia ExpressVPN: n avulla.

Säästä rahaa ExpressVPN: ssä kokeilemalla yhtä kuponkikoodistamme.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Katso BT Sport ExpressVPN: llä!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

CyberGhost on helppokäyttöinen, Kiitos Yhden napsautuksen yhteys ja Paras sijainti ominaisuudet (jotka löytävät automaattisesti nopeimman palvelimen). Se testaa nopeuden hyvin, ja sen avulla voit ohittaa BT Sportin georajoitukset helposti Yli 400 palvelinta Isossa-Britanniassa.

Cyberthreats piilee aina Internetissä. Turvallisuutesi ja yksityisyytesi eivät ole koskaan vaarassa, kiitos:

 • 256-bittinen salaus
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 • Automaattinen tappikytkin
 • Mainos- ja haittaohjelmien esto

Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä CyberGhostiin kautta live chat-tuki.

Tämä VPN tarjoaa jopa 7 laiteyhteyttä tilausta kohden. A-maksujen lisäksi on useita maksutasoja 45 päivän rahat takaisin -takuu.

CyberGhost on vankka valinta aloittelijoille ja edullisille metsästäjille, ja käyttäjät ovat yhtä mieltä!

Katso CyberGhost-tarjoukset kuponkikoodillamme.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Katso BT Sport CyberGhostin avulla!

4. Surfshark

Surfshark_screenshot

Surfshark on yksi markkinoiden uusimmista VPN-verkoista, mutta sen ominaisuudet sijoittuvat siellä parhaiden VPN: ien kanssa. Sillä on 800+ palvelinta yli 50 maassa, 5: n kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Pikayhteys -ominaisuus löytää nopeimman brittipalvelimen BT Sport -sivustollesi.

Tämä VPN on erittäin nopea. Se saa jatkuvasti korkeita arvosanoja nopeus ja verkon luotettavuus ilman nopeuden pudotuksia tai yhteyshäiriöitä (tai ärsyttäviä puskuroinnin keskeytyksiä).

Kuten ExpressVPN, Sursharkin pääkonttori on Ison-Britannian Neitsytsaaret, missä se ei sisällä 5-14 Eyes Alliancen tiedustelutietojen jakamista. Sen vahviin yksityisyyden ja turvallisuuden ominaisuuksiin kuuluu:

 • DNS-vuodonsuojaus
 • AES 256-bittinen salaus
 • Automaattinen tappikytkin
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • Haittaohjelmien ja mainosohjelmien torjunta

Surfshark saa myös korkeat arvosanat asiakaspalvelusta. Jos BT Sport ei muodosta yhteyttä, voit ottaa yhteyttä VPN: hen 24/7 live chat-tuki.

Tämä palvelu tarjoaa rajoittamaton määrä laitteita lisenssiä kohti30 päivän rahat takaisin takuu on toinen syy Surfsharkin kiipeämiseen VPN: n riveissä nopeasti. Katso, miksi käyttäjät eivät voineet sopia lisää!

Aja Surfsharkin säästöaallolla kuponkikoodilla.

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox

Katso BT Sport Surfsharkin kanssa!

5. YksityinenVPN

Katso BT Sport mistä tahansa Nopea, turvallinen suoratoistohakki vuonna 2020

PrivateVPN on luotettava valinta BT Sportin suoratoistoon. Se tarjoaa yli 150 palvelinta 60 maassa (6 Yhdistyneessä kuningaskunnassa).

Se tarjoaa hyvät nopeudet ja luotettavat yhteydet, pienestä palvelinmäärästä huolimatta.

Tämä VPN on voittaja turvallisuuden ja yksityisyyden suhteen. Ominaisuuksiin kuuluu:

 • IPv6-vuodonsuojaus
 • DNS-vuodonsuojaus
 • AES 256-bittinen salaus
 • Automaattinen tappikytkin (toimii vain nyt Windowsissa)

PrivateVPN: n käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee cinchin yhdistämisestä. Yksinkertainen tila -ominaisuuden avulla voit kytkeä VPN: n päälle käsittelemättä kehittyneitä kokoonpanoja.

Kanssa korkeintaan 6 samanaikaista laitetta kerrallaan ja a 30 päivän rahat takaisin takuu, on helppo nähdä, miksi niin aloittelijat kuin kokeneetkin käyttäjät rakastavat PrivateVPN: tä.

Palvelu tarjoaa ystävällinen ja informatiivinen live-chat-tuki. Toistaiseksi ominaisuus ei ole 24/7.

Pidä budjettisi pienenä yksityisen VPN-kuponkikoodimme kanssa.

PrivateVPN voi poistaa eston:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa; luettelo sovelluksen kautta saatavissa olevista P2P-optimoiduista palvelimista.

PrivateVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android ja iOS.

Katso BT Sport with PrivateVPN!

Yhteenveto ja lisälukema

BT Sport tarjoaa haluttuja tapahtumia Bundesligasta FA Trophy -tapahtumaan, eikä sinun pidä unohtaa suosikkiasi vain siksi, että olet Ison-Britannian ulkopuolella.

Paras VPN ohittaa BT Sportin geoblokit nopeasti vaarantamatta yksityisyyttä ja turvallisuutta. Suosittelemme streaming-ratkaisuusi NordVPN!

Etsitkö ilmatiivistä nimettömyyttä VPN: ssä? Lue blogiamme viidestä parhaasta kirjautumattomasta VPN: stä.

Tarvitsetko koulutusta VPN-lohkoissa? Lue perusteellinen artikkeli siitä, miten pääset niistä ohi.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me