Katso Crackle Online missä tahansa, vuonna 2020 | Helppo nopea hakata


Sony Crackle on tällä hetkellä saatavana ilmaiseksi vain Yhdysvalloissa. Maksullinen premium-ilmainen ilmainen palvelu on saatavana yli tusinassa Latinalaisen Amerikan maassa, mutta miksi haluat maksaa palvelusta, jonka saat ilmaiseksi, jos vain asut Yhdysvalloissa?

Onneksi Cracklen sisältöön on helppo tapa päästä käsiksi. VPN: n avulla voit ohittaa Cracklen geoblokit rajoittamattoman pääsyn varten mistä päin maailmaa tahansa..

Tässä artikkelissa selitetään, kuinka VPN: n avulla voit nauttia kaikista Cracklen ilmaisista elokuvista ja TV: stä riippumatta siitä, missä olet.

Pikaopas - kuinka seurata räjähdystä mistä tahansa

Noudata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita ja suoratoista elokuvia ja televisio-ohjelmia muutamassa minuutissa ilmaiseksi.

 1. Valitse parhaiten arvioitu VPN. Suosittelemme NordVPN: ää, koska sillä on suuri yhdysvaltalainen palvelinverkko, suuri nopeus ja vahva suojaus.
 2. Tilaa VPN ja lataa ohjelmisto laitteillesi.
 3. Käytä VPN-yhteyttä muodostaaksesi yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa.
 4. Kirjaudu sisään tai kirjaudu sisään Crackle, rentoudu ja rentoudu ja aloita ilmaisen sisällön suoratoisto.

Miksi tarvitset VPN: n Cracklen katselemiseen

Cracklen ilmainen palvelu on saatavana vain käyttäjille Yhdysvalloissa, ja niitä on myös geoblokit, jotka estävät ihmisiä pääsemästä palveluun maan ulkopuolella. Näiden geoblokkien voittamiseksi sinun on käytettävä sivustoa Yhdysvaltain IP-osoitteella.

VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden Yhdysvaltojen palvelimeen mistä päin maailmaa tahansa, huijaus sijaintisi antamalla sinulle Yhdysvaltain IP-osoitteen. Tämän avulla voit katsella Crackleä missä oletkin.

Ota huomioon, että nkaikki VPN: t voivat ohittaa geoblokit. Tarvitset luotettavan ja johdonmukaisen VPN: n ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja tarjoaa samalla nopeat nopeudet ja vankan turvallisuuden.

Valitse VPN, jolla on Yhdysvaltain palvelinverkko, nopeat ja luotettavat yhteydet, ja se mahdollistaa samanaikaiset yhteydet lukuisten käyttöjärjestelmien ja -alustojen välillä.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

VPN on erinomainen tarjoamalla sinulle rajoittamattoman pääsyn Crackleen, mutta oikea voi tehdä paljon muutakin kuin maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen poistamisen. VPN: n käytöllä on monia lisäetuja, etenkin kun kyse on online-tietoturvan ylläpidosta.

VPN-verkon käyttö joka kerta, kun siirryt verkkoon, varmistaa, että tietosi ovat salattuja, joten hakkerit tai kolmannet osapuolet eivät pysty sieppaamaan arkaluontoisia tietojasi. VPN: t estävät myös Internet-palveluntarjoajaasi, mainostajia tai julkishallinnon organisaatioita seuraamasta online-toimintaa ja selaustottumuksia.

Lisäksi, VPN suojaa laitteitasi ponnahdusikkunoilta, haittaohjelmilta ja muilta viruksilta, jopa silloin, kun käytät suojaamattomia julkisia wifi-verkkoja.

käyttämällä vankka VPN on paras tapa pysyä turvassa, kun katsot Cracklea tai muita suoratoistopalveluita ja suojaamaan sinua kaikessa muussa online-toiminnassasi.

5 parasta VPN-verkkoa räjähdyksen katselemiseen

Katso suosituksemme parhaista viidestä VPN: stä räjähdyksen seuraamiseksi mistä päin maailmaa tahansa.

1. NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN on suosituin VPN-valintamme Cracklen suoratoistoon suuren nopeuden ja vankan tietoturvan ansiosta. Vaikuttavalla verkolla, joka on lähes 1800 nopeaa palvelinta Yhdysvalloissa, NordVPN tekee Crackleen pääsyn helpoksi minne tahansa katsotkin. Ei ole puskurointia eikä pääsyn estämistä sen luotettavuuden ansiosta geoblokkien voittamisessa.

NordVPN tarjoaa myös poikkeuksellisia turvaominaisuuksia suojata yksityisyyttäsi suoratoistettaessa räpylällä. Niihin kuuluu kiinteä salaus, tiukka nollapalkkikäytäntö, kaksi tappokytkintä, mukautetut DNS-asetukset ja CyberSec-sarja, joka tarjoaa mainosten estämisen ja ylimääräisen haittaohjelmasuojauksen.

Käyttäjien mukaan suoratoisto on yksinkertaista ja vaivatonta NordVPN: n kanssa, koska VPN yhdistää sinut automaattisesti nopeimpaan palvelimeen. Älä ota heidän sanaansa sen takia, testaa kuinka hyvä on NordVPN itsellesi a riskitön 30 päivän rahat takaisin -takuu.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Katso Crackle NordVPN: n kanssa!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

Jos etsit nopea nopeus, joka ei takaa puskurointia tai viivettä Cracklen suoratoistossa, sitten ExpressVPN on palvelu sinulle. Se on nopein VPN, jota olemme testanneet, ja vaikuttavan palvelinverkon kautta Yhdysvaltojen, ExpressVPN tekee Cracklen suoratoistamisesta mistä päin maailmaa tahansa.

Voit jopa stream Crackle alustoilla, jotka eivät tue VPN-verkkoja, kuten älytelevisiosi tai pelikonsolisi MediaStreamer-ominaisuuden ansiosta. ExpressVPN: nplit tunneling -ominaisuuden avulla voit käyttää paikallista ja ulkomaista sisältöä samanaikaisesti, joten voit katsella Cracklea ja tarkistaa paikallisia sähköposteja samanaikaisesti.

ExpressVPN: ssä on enemmän kuin vain perusturvaominaisuudet. Tämä VPN sisältää 256-bittisen salauksen, DNS-vuodonsuojauksen, tappikytkimen, kirjautumattomuuden käytännön ja OpenVPN-tuen kaikilla alustoilla.

Käyttäjät arvostavat ExpressVPN: n älykkäitä ominaisuuksia ja salamannopeita nopeuksia, ja voit tarkistaa ne itse 30 päivän rahat takaisin takuu.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Katso Crackle ExpressVPN: llä!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

CyberGhost on helppokäyttöinen VPN, jolla on yksinkertainen käyttöliittymä ja asennus yhdellä napsautuksella, joten se on loistava valinta aloittelijoille. Älä anna tämän VPN: n yksinkertaisuuden huijata sinua; se sisältää kaikki välttämättömät tarvikkeet kivuttomaan suoratoistoon, mukaan lukien 800 palvelinta ympäri Yhdysvaltoja.

Tässä vakaassa VPN: ssä on myös vahvat suojausominaisuudet, jotka varmistavat yksityisyytesi suoratoistettaessa ja kaikissa muissa online-toiminnoissasi. Leak-proof-sovellukset, tappava kytkin, kiinteä salaus ja tiukka nollapolkikäytäntö suojaa henkilökohtaiset tietosi ja online-toimintasi sieppaamiselta ja seurannalta.

Se ei ehkä ole niin nopea ja räikeä kuin NordVPN tai ExpressVPN, mutta käyttäjät ovat yhtä mieltä siitä, että se tekee hienoa työtä kaikkialla. Voit nähdä, mitä ajattelet CyberGhostista a 24 tunnin ilmainen kokeilu tai 45 päivän rahat takaisin -takuu jopa 7 laitteelle.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Katso Crackle CyberGhostin avulla!

4. Surfshark

Surfshark-laitteet

Surfshark ei ole ollut niin kauan aikaa, mutta se on saanut nimensä itselleen erinomaisen palvelun ansiosta. Ominaisuuksiin kuuluu dkaksinkertainen salaus, jaettu tunnelointi, suojakytkin ja CleanWeb-suojausohjelma, joka estää mainoksia ja haittaohjelmia.

Toinen suuri Surfsharkin ominaisuus on Naamiointitila, joka estää Internet-palveluntarjoajaasi tunnistamasta, että olet yhteydessä VPN-verkkoon. Tämä auttaa voittamaan anti-VPN-ohjelmiston luotettavan pääsyn suoratoistosivustoille kuten Crackle.

Surfsharkin kasvava globaali palvelinverkko, joka sisältää sijainnit Yhdysvalloissa, tarjoaa nopean ja luotettavan pääsyn Crackleen ja muuhun maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön ympäri maailmaa..

Surfshark saattaa olla suhteellisen uusi VPN, mutta tarjoaa rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden, se rakentaa nopeasti suuren fanbaasin. Käytä Surfsharkin yhden kuukauden palautusjakso päättää, vastaako se tarpeitasi.

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Katso Crackle Surfsharkin kanssa!

5. YksityinenVPN

YksityisetVPN-laitteet

Erinomainen budjetti-VPN, PrivateVPN: llä on pienempi palvelinverkko, mutta se on luotettava ja vakaa, ja Yhdysvalloissa sijaitsevien sijaintien avulla voit suoratoistaa Crackleä mistä tahansa. Vaikuttava nopeus ja erikoistuneet palvelimet eliminoivat viiveet ja puskuroinnin.

Käyttäjien yksityisyyden suojaaminen on tärkeää PrivateVPN: lle, ja sen suojausominaisuudet heijastavat tätä. Tiukan kirjautumattomuuskäytännön lisäksi PrivateVPN on varustettu kiinteällä salauksella, OpenVPN-tuella, DNS-vuodonsuojauksella ja Stealth-tilassa, joka on suunniteltu VPN-lohkojen poistamiseksi.

Tämä VPN voi olla yksinkertainen, mutta käyttäjät ovat yhtä mieltä siitä, että se on loistava valinta pääsyyn geoblokeroituun sisältöön. 30 päivän rahat takaisin takuu antaa sinulle paljon aikaa päättää itse.

PrivateVPN voi poistaa eston:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa; luettelo sovelluksen kautta saatavissa olevista P2P-optimoiduista palvelimista.

PrivateVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android ja iOS.

Katso Crackle with PrivateVPN!

Yhteenveto ja lisälukema

VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa, joten voit katsella Crackleä mistä päin maailmaa tahansa ja käyttää kaikkia heidän ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia.

VPN suojaa myös tietojasi ja yksityisyyttäsi joka kerta, kun siirryt verkkoon.

Tärkein VPN-suositus Cracklen käyttämiseen on NordVPN, koska se on vakaa ja luotettava ja tarjoaa nopeita nopeuksia ja poikkeuksellisen turvallisuuden. Valitsitpa sitten NordVPN: n tai jonkin muun listaltamme, tutustu nykyisten parhaiden tarjousten ja VPN-kuponkkien tarjoamiseen täällä. Ja jos haluat sekoituksen nopeutta ja nimettömyyttä online-tilassa, lue arvostelu parhaista ei-lokittaisista VPN-verkoista.

Katso lisätietoja artikkelistamme, kuinka saada helposti Yhdysvaltain IP-osoite.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me