Katso FOX Online verkossa mistä tahansa vuonna 2020 Nopea, turvallinen ja helppo hakata


FOXin verkkokanava FOX NYT on täynnä sitcom-komentoja, FX-draamoja, urheilua ja elokuvia. Rakastat sitten katsomista Family Guy, Empire tai Beat Shazam, verkko on katkottu useimmissa amerikkalaisissa kotitalouksissa.

Kuitenkin, kun matkustat valtioiden ulkopuolella, törmäät ongelmaan. FOX lukitsee sen sisällön Yhdysvaltojen ulkopuolella estääkseen muiden kuin amerikkalaisten katsojien suoratoiston.

Ainoa tapa katsella FOXia mistä päin maailmaa tahansa on VPN: n kanssa; VPN: t voivat ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja poista FOX: n sisällön esto.

Kuinka katsella FOXia mistä tahansa: Pikaopas

 1. Valitse VPN palvelimilla Yhdysvalloissa. Mielestämme NordVPN on paras FOX: n suoratoistoon.
 2. Lataa ja asenna VPN.
 3. Yhdistä palvelimeen Yhdysvalloissa.
 4. Siirry FOX-verkkosivustoon ja aloita suoratoisto!

Katso FOX nyt!

Miksi tarvitset VPN: n FOX-katseluun

Lisensointirajoitusten vuoksi vain Yhdysvaltojen katsojat saavat suoratoistaa FOX NYT. FOX asettaa sen sisällön georajoitukset estää ketään pääsemästä ketään Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

Tämä voi olla turhauttavaa, jos matkustat Amerikan ulkopuolella ja haluat seurata näytöksiä, joita katsot kotona.

VPN voi auttaa sinua kiertämään tämän ongelman. VPN: t voivat ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja estää sisällön estämisen. He tekevät tämän geo-huijaamalla sijaintiasi.

FOX määrittää IP-osoitteesi perusteella, missä olet. Kun muodostat yhteyden VPN: ään, liikenne reititetään uudelleen VPN-palvelimen kautta toiseen sijaintiin - tässä tapauksessa Yhdysvaltoihin. Kun käytät FOX: ää VPN: n kautta, todellinen IP-osoitteesi piilotetaan, ja suoratoistosivusto näkee sen sijaan yhden VPN-palveluntarjoajan IP-osoitteesta Yhdysvalloissa.

Ainoa mitä sinun on tehtävä on Yhdistä VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa, ja voit huijata FOXia ajattelemaan, että olet missä olet.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

Kun VPN ohjaa liikennettä uudelleen, se tekee sen salattu tunneli. Tämä tarkoittaa, että IP-osoitteesi ei ole vain piilotettu, vaan tietosi ovat myös täysin yksityisiä.

Kun et ole suojattu, kolmannet osapuolet, kuten valtion virastot, Internet-palveluntarjoajat, mainosyritykset ja jopa hakkerit, voivat seurata sinua Internetissä. VPN: n käyttäminen suojaa sinua seurannalta, seurannalta, hakkeroinnilta ja tietojen kalastelulta.

Estämällä Internet-palveluntarjoajasi seuraamasta online-käyttäytymistäsi voi olla erityisen hyödyllistä suoratoistoa varten. Jotkut Internet-palveluntarjoajat kurottavat nopeutta jos he luulevat käyttävän liian paljon kaistanleveyttä. VPN tulee estää Internet-palveluntarjoajaasi tunnistamasta suoratoistotapojasi, joten on vähemmän todennäköistä, että yhteys hidastuu.

Jotkut parhaista VPN-tarjouksista sisäänrakennetut mainosten ja haittaohjelmien estäjät, jotka suojaavat laitettasi kaikenlaisilta haittaohjelmilta viruksista vakoojaohjelmiin, puhumattakaan ärsyttävistä ponnahdusikkunoista suosikkiohjelmasi aikana.

5 parasta VPN-verkkoa FOX: n katselemiseen

1. NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN: llä on enemmän kuin 1800 palvelinta ympäri Yhdysvaltoja, joten siitä on suositeltavin VPN-virta FOX: n suoratoistoon. Siinä on myös streaming-optimoidut palvelimet ja erityinen SmartPlay DNS, joka yhdistää sinut automaattisesti parhaaseen palvelimeen FOX-lukituksen avaamiseksi.

NordVPN on täysin turvallinen, armeijan luokan salaus, kaksinkertainen VPN, kaksi tappokytkintä, DNS-vuodonsuojaus ja vesitiiviit kirjautumattomat käytännöt. Haittaohjelmat ja mainokset on estetty CyberSec-ominaisuuden avulla.

Voit suoratoistaa FOX-palvelun kautta 6 laitetta samanaikaisesti. Kokeile sitä riskittömästi a 30 päivän rahat takaisin takuu.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Katso FOX NordVPN: n kanssa!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

VPN-nopeudella on valtava osa keskeytymättömässä suoratoistossa, joten se on hyvä uutinen ExpressVPN on nopein VPN että olemme testanneet.

Sillä on palvelimet kaikkialla Yhdysvalloissa, joten FOX: n lukituksen poistaminen ei onnistu. Se on myös erittäin turvallinen, AES 256-bittisellä salauksella, valinnaisella tap-kytkimellä, DNS- ja IPv6-vuotosuojauksilla ja luotettavalla kirjautumattomuuskäytännöllä.

ExpressVPN tarkistetaan hyvin muokattavien vaihtoehtojen ja salamannopeiden nopeuksien suhteen. Kokeilla sitä 5 laitetta kanssa 30 päivän rahat takaisin takuu.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Katso FOX ExpressVPN: llä!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

CyberGhostilla on melkein 800 palvelinta eri valtioissa ja voi poistaa FOX: n eston helposti. Se tarjoaa omistettu suoratoistoprofiilit jotka yhdistävät sinut automaattisesti parhaaseen palvelimeen valitsemasi kanavan suoratoistoa varten. Nopeudet ovat nopeita ja luotettavia riittää sujuvaan suoratoistoon.

Tämä VPN on myös hyvin varustettu turvallisuutta varten. Ominaisuuksiin kuuluvat armeijan luokan salaus, automaattinen tapinkytkin ja tiukka nollapolkikäytäntö. Sisäänrakennetut estäjät lopeta mainokset, haittaohjelmat ja jäljittäjät.

Ei vain CyberGhost tarjoaa 7 samanaikaista yhteyttä, mutta se antaa sinulle myös 24 tunnin ilmaisen kokeilujakson ja 30 päivän rahat takaisin takuu. Ei ihme, että todelliset käyttäjät ovat niin tyytyväisiä tähän VPN: ään.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Katso FOX CyberGhostin avulla!

4. Surfshark

Surfshark-laitteet

Jos löydät joitakin premium-luokan VPN-palveluista hieman kalliita, Surfshark on erittäin arvostettu edullinen vaihtoehto.

Tällä VPN: llä on palvelimet yli 20 osavaltiossa, joten se on loistava FOX: n vapauttamiseen. Se tarjoaa nopeudet, jotka ovat nopeita ja luotettavia tarpeeksi hyvää suoratoistoa. QuickConnect-tekniikka vie automaattisesti nopeimpaan palvelimeen, joka on käytettävissä valitsemassasi paikassa.

DNS-vuodonsuojaus, 256-bittinen AES-salaus, automaattinen tappikytkin kaikissa sovelluksissa ja a ei-lokit -käytäntö pitää tietosi turvassa. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat CleanWeb haittaohjelmien ja mainosten estämiseksi.

Mikä parasta, Surfshark antaa sinulle rajoittamaton laiteyhteys yhden profiilin alla.

Opi kuinka saada Surfsharkin ilmainen kokeiluversio tai kokeile sitä riskivapaasti a 30 päivän rahat takaisin takuu.

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Katso FOX Surfsharkin kanssa!

5. YksityinenVPN

YksityisetVPN-laitteet

PrivateVPN: ää kiitetään usein siitä, että se on yksinkertainen ja helppokäyttöinen VPN, joka on ihanteellinen aloittelijoille. Dedikoidut suoratoistoprofiilit tee FOX: n katselusta helppoa, vaikka et ole tottunut VPN-verkkoihin. Hyvät nopeudet ja luotettava yhteys pyöristää luettelo syistä, miksi PrivateVPN sopii hyvin suoratoistoon.

Sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisten suojausasetusten määrittämisestä. kaikki suojausominaisuudet, myös armeijan luokan salaus sekä DNS- ja IPv6-vuodonsuojaus.

Voit testata PrivateVPN: ää kaikkialla 6 laitetta kanssa 7 päivän ilmainen kokeilu ja a 30 päivän rahat takaisin takuu.

PrivateVPN voi poistaa eston:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa; luettelo sovelluksen kautta saatavissa olevista P2P-optimoiduista palvelimista.

PrivateVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android ja iOS.

Katso FOX PrivateVPN: n avulla!

Yhteenveto ja lisälukema

FOX: lla on paljon suosittuja ohjelmia, joten olet aina kiinnostunut ainakin yhdestä näistä. Miksi sinun ei pitäisi voida katsella vain sijaintisi vuoksi? Vastaus on, että sinun ei pitäisi olla, ja onneksi NordVPN: n kaltainen VPN auttaa sinua pääsemään turhauttaviin geoblokkeihin.

Oletko valmis aloittamaan? Tutustu oppaaseemme ilmaisen NordVPN-kokeiluversion hakemiseen ja muista käyttää NordVPN-alennuskoodiamme.

Siirry FOX: n ulkopuolelle oppaan avulla Netflix USA: n vapauttamiseen.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me