Katso Starz Online missä tahansa, vuonna 2020

Virta. Outlander. Amerikkalaiset jumalat. Vanha. Starzillä on niin paljon hienoja esityksiä ja alkuperäisiä, mutta ne ovat kaikki rajoitettu Yhdysvaltoihin!

Starzin maantieteelliset rajoitukset tekevät mahdottomaksi suoratoistopalvelun seuraamisen Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

Älä huoli, minulla on ratkaisu! Sinä pystyt Käytä VPN: ää kiertääksesi geoblokkeja ja nauti Starzin jatkuvasti kasvavasta kirjasto-ohjelmista ja elokuvista.

Olen koonnut tämän yksinkertaisen oppaan auttamaan sinua käytä VPN: tä katsella Starzia mistä päin maailmaa tahansa. Lisäksi olen toimittanut sinulle luettelon työn parhaimmista premium-VPN-verkoista.

Pikaopas - Kuinka katsella Starziä mistä tahansa

 1. Valitse luotettava VPN, jolla on laaja valikoima palvelimia Yhdysvalloissa. minä suosittelen NordVPN sen nopeaan verkkoon.
 2. Lataa ja asenna VPN.
 3. Käytä VPN-yhteyttä muodostaaksesi yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa.
 4. Suuntaa Starziin, kirjaudu sisään, rentoudu ja nauti tunteja viihdettä.

Katso Starz nyt!

Kuinka katsella Starzplay

Vuonna 2019 Starz toi markkinoille suoraan kuluttajille suunnatun Starzplay-sovelluksen, joka avasi Starz-sisällön Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Brasiliassa ja Meksikossa.

Starzplay-sovellus on ladattavissa Android- ja Apple-laitteillesi ja se on yhteensopiva useimpien Android TV: n ja Google Chromecastin kanssa. Voit myös suoratoista Starzplay-sisältöä Virgin TV: n ja Amazon Prime Video: n kautta.

Pikaopas - Kuinka katsella Starzplayä mistä tahansa

 1. Valitse kiinteä VPN. NordVPN on loistava valinta nopeiden nopeuksien, vankan tietoturvan ja laajan globaalin palvelinverkon ansiosta.
 2. Lataa VPN-ohjelmisto laitteillesi ja / tai reitittimellesi.
 3. Käytä VPN-yhteyttä muodostaaksesi yhteyden palvelimeen Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Meksikossa tai Brasiliassa.
 4. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään Starzplay-sovellukseen ja aloita suosikkiohjelmien suoratoisto!

Katso Starzplay nyt!

Miksi tarvitset VPN: n Starz-katseluun

Starz asettaa sisällölle georajoituksia, mikä tarkoittaa palvelua ei ole saatavana katsojille Yhdysvaltojen ulkopuolella. Voit kiertää näitä maantieteellisiä lohkoja. Tarvitaan vain korkealaatuinen VPN.

VPN linkittää laitteen etäpalvelimeen valitsemassasi paikassa, naamioi IP-osoitteesi ja saat sen näyttämään siltä kuin suoratoistat jostain muualta. Jos sinä muodostaa yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen, voit katsella Starziä mistä tahansa.

Suurimman suorituskyvyn ja nopeiden latausaikojen vuoksi suosittelen VPN: tä, joka tarjoaa useita nopeita palvelimia Yhdysvalloissa rajoittamattomalla kaistanleveydellä.

Valitsemasi VPN: n pitäisi olla päivitä palvelimien IP-osoitteet säännöllisesti välttääksesi havaitsemisen Starzin VPN-tekniikalla.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

VPN vapauttaa Starzin puolestasi, kyllä, mutta se on vasta alku! VPN-verkot tarjoavat paljon enemmän, alkaen online-tietoturvan ja yksityisyyden tarjoaminen.

VPN: t salaavat henkilötietosi varmistaaksesi, että online-toimintasi jatkuu tuntematon ja piilotettu, vaikka käytät julkista wi-fi-yhteyttä. Ensiluokkaiset VPN: t tekevät tämän vahvoilla turvaominaisuuksilla, mukaan lukien 256-bittinen salaus, kirjautumattomat käytännöt ja automaattiset tappokytkimet.

Nämä suojatoimet eivät vain estä kolmansia osapuolia tarkkailemasta tai jäljittämästä sinua, mutta estävät jopa sinun Internet-palveluntarjoaja (ISP) vakoilee sinua.

Jonkin verran Internet-palveluntarjoajat säätävät kaistanleveyttä jos he havaitsevat raskaan tiedon, kuten suoratoiston. VPN: llä vältetään tämä ansa ja nauti yhteydenopeuksista, joista maksat.

5 parasta VPN: ää streaming Starzille

1. NordVPN

NordVPN-laitteet

Yli yli 5 200 palvelinta ympäri maailmaa-mukaan lukien lähes 1 600 Yhdysvalloissa–Ja markkinoiden nopeimpia nopeuksia, NordVPN on erinomainen valinta Starzin katseluun.

SmartPlay-ominaisuus yhdistää sinut paras palvelin Starzille automaattisesti, mikä antaa sinulle sujuvuuden, keskeytymätön suoratoistokokemus.

NordVPN tarjoaa myös poikkeukselliset turvaominaisuudet. 

Saat murtumaton AES 256-bittinen salaus, joka tarjoaa tukea OpenVPN: lle kaikilla tärkeillä alustoilla. Tämä estää Internet-palveluntarjoajaasi, hakkereita tai muita kolmansia osapuolia seuraamasta sinua verkossa.

Kanssa Tupla-VPN, palvelu salaa tietosi kahdesti, siirtämällä arkaluontoiset tietosi entistä kauemmas uteliaiden silmien ulottuvilla kaksi suojattua palvelinta.

Online-nimettömyys on taattu 100% ajasta, kiitos vuotamattomat sovellukset ja automaattinen tapukytkin. Nämä ominaisuudet estävät tietojesi näkymisen avoimessa verkossa, jos yhteys yhteyteen NordVPN-verkkoon katkeaa.

Lisäksi NordVPN toimii tiukka ei-kirjautumiskäytäntö. Mikään selailu- tai toimintalokistasi ei ole tallennettu palvelimille.

herkkä 24/7 live chat on käytettävissä vianmääritykseen ja ongelmien ratkaisemiseen.

Jos tarvitset lisätietoja premium-palveluntarjoajasta, meidän tietoinen arvostelu NordVPN: stä vastaa kysymyksiisi.

Tämä luotettava tarjoaja tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuu ja pääset jopa kuusi laiteyhteyttä tilauksessasi.

Jos pidät NordVPN: n korkeasta suorituskyvystä, tutustu tuotteisiimme erinomaiset suunnitelmat.

NordVPN voi estää:

 • Starz, Netflix, HBO GO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV, Sky TV ja YouTube.

Tukee torrentia:

 • P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox ja tietyt reitittimet.

Katso Starz NordVPN: llä!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

ExpressVPN on nopein testattu VPN. Sen kanssa 3000 palvelinta 160 paikassa, mukaan lukien Yhdysvallat, ja rajaton kaistanleveys, voit suoratoistaa Starziä mistä tahansa. Ei viiveitä tai puskurointia.

Katso Starz mistä tahansa laitteesta, jolla on MediaStreamer-ominaisuus, jonka avulla voit suoratoisto laitteista, jotka eivät tue VPN-verkkoja, kuten jotkut älytelevisioiden ja pelikonsolien mallit.

Se on myös varustettu joukolla vankat turvaominaisuudet. Seinä vankka sotilaslaatuinen salaus estää hakkereita, kyberturistajia tai muita uteliaita silmiä seuraamasta suoratoistoasi tai muuta online-toimintaa.

ExpressVPN: n avulla koet ei yksityisyyden menettämistä DNS-kyselyistä. DNS-vuodonsuojaus onko sinulle, kun vaihdat verkkoliitäntöjä.

Muita premium-suojausominaisuuksia ovat tuki OpenVPN: lle kaikissa laitteissa, automaattinen tappikytkin ja tiukka nollakirjauskäytäntö. Tällaisilla vankalla turvaominaisuuksilla tiedät, että tietosi, yksityisyytesi ja nimettömyys ovat turvallisissa käsissä ExpresssVPN: n kanssa.

ExpressVPN on käyttäjäystävällinen palvelu ja helppo asentaa, mutta sinulla on 24/7 live chat asiakaspalvelu valmiina kyselyihin.

Kokeile sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos ExpressVPN vastaa tarpeitasi, hanki paljon tilauksessasi. Nauti ExpressVPN: stä viisi laitteesi kerrallaan!

Haluatko tietää enemmän ExpressVPN: stä? Lue meidän kattava katsaus.

ExpressVPN voi estää:

 • Starz, Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, YouTube TV ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox ja jotkut reitittimet.

Katso Starz ExpressVPN: llä!

3. Surfshark

Surfshark

Kanssa 1 000+ palvelinta 61 maassa, myös Yhdysvalloissa, Surfshark on toinen vahva valinta Starzin suoratoistoon, etenkin koska se tarjoaa harvinainen bonus rajoittamattomasta samanaikaisesta laiteyhteydestä.

Tämä epätavallinen kurkku on erittäin merkityksellinen Surfsharkin kanssa suuret nopeudet ja luotettavat yhteydet suoratoistoa varten. Muita hyllyn ominaisuuksia ovat jaettu tunnelointi ja ensiluokkaisen turvallisuuden tukeminen.

Surfshark tarjoaa armeijan luokan salaus pitääksesi tietosi ja liikenteesi yksityinen ja turvallinen verkkorikollisilta, mainostajilta, Internet-palveluntarjoajalta tai viranomaisilta.

Tietosi on suojattu altistumiselta avoimessa Internetissä automaattinen tappikytkin ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Nämä turvaominaisuudet estää tietosi sattumasta vääriin käsiin.

Sisäänrakennettu CleanWeb-ominaisuus estää jäljittäjät ja kohdistetut mainokset suojaa laitteitasi haitallisilta haittaohjelmilta ja tietojenkalasteluyrityksiltä.

Testaa Surfsharkin turvallisuus riskitön, 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos se noudattaa standardejasi, napsauta paras tilauksesi. Kääntyä 24/7 live chat-tuki milloin tahansa tarvitset sitä.

Lue meidän yksityiskohtainen Surfsharkin arvostelu saada lisätietoja.

Surfshark voi estää:

 • Starz, Netflix, Hulu, CBS All Access, ESPN, Sky TV ja YouTube TV.

Tukee torrentia:

 • Kaikki Surfshark-palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Linux, Chrome ja Firefox.

Katso Starz Surfsharkilla!

4. IPVanish

Katso Starz Online missä tahansa, vuonna 2020

Kuten yksi nopeimmista testikoistani VPN-verkoista, IPVanish on täydellinen suoratoisto Starzin kanssa. Se tarjoaa pääsyn 1 300+ palvelinta 75 maailmanlaajuisessa paikassa, mukaan lukien yli 600 Yhdysvalloissa, suoratoistopalvelun lukituksen poistamiseksi.

Luotettava suoja tulee useista turvaominaisuuksista, mukaan lukien 256-bittinen AES-armeijan luokan salaus ja tuki useille VPN-protokollille, mukaan lukien teollisuusstandardi OpenVPN.

Olet täysin suojattu IPVanishilla kiitos vuodonsuojaus ja automaattinen tapikytkin.

Tapa-kytkin hyppää toimintaan ja katkaisee Internet-yhteytesi, jos yhteys IPVanishiin katkeaa. Tämä on manuaalinen kokoonpano. Huomaa se kill-kytkin on vakiona vain Windows-, Android- ja macOS-järjestelmissä.

Vaikka IPVanish on Yhdysvalloissa, ja siksi DMCA-pyyntöihin kuuluu, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että yritys myy tietojasi tai luovuttaa ne valtion virastoille. Se ylläpitää nollakirjauskäytäntöä.

Voit kokeilla IPVanishia jopa kymmenen laitetta ja testaa palvelu käyttämällä 7 päivän rahat takaisin -takuu. Jos pidät siitä, mitä näet, pisteet erinomainen tilauksesi tilauksesi.

Ottaa yhteyttä live chat-tuki 24/7 ja saat kaikkiin kysymyksiisi vastauksen.

Lisätietoja IPVanish-ominaisuuksista tutustumalla sivustoomme perusteellinen asiantuntijalausunto.

IPVanish voi estää:

 • Starz, HBO GO, Amazon Prime Video, Sling TV, YouTube ja Kodi.

Tukee torrentia:

 • Kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

IPVanish toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Linux, Chrome ja Firefox.

Katso Starz IPVanishilla!

5. YksityinenVPN

YksityisetVPN-laitteet

PrivateVPN on budjetti sopiva palvelu, joka tarjoaa rajoittamaton kaistanleveys ja pääsy yli 150 palvelimelle 60 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat.

Nopeat nopeudet, erikoistuneet suoratoistopalvelimet ja kunnolliset avaustoiminnot salli Starz-suosikkisisällönsi vaivaton suoratoisto.

PrivateVPN on vahva tietoturvallisuuteen liittyvissä asioissa armeijan luokan salaus, IPv6-vuotosuojaus, tuki OpenVPN: lle ja automaattinen tapukytkin. Nämä edistyneet ominaisuudet pitävät tietosi, nimettömyys ja yksityisyys vahvan turvamallin takana.

PrivateVPN on rekisteröity Ruotsissa, mikä tarkoittaa, ettei siihen sovelleta huolestuttavaa tietojen säilyttämistä koskevaa lakia, joten se voi näin ollen, noudattaa tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä. Mikään selaamasi tai suoratoistolokistasi ei ole palvelimella.

Kokeile tätä premium-budjetin tarjoajaa kokeilla sitä 30 päivän rahat takaisin takuu tai hyödyntää 7 päivän ilmainen kokeilu. Koeajon aikana tai pitkäaikaisella suunnitelmalla voit käyttää enintään kuusi laitetta kerrallaan.

Jos kokemuksesi on positiivinen, älä unohda paras tilauksesi.

Meidän kattava katsaus on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää PrivateVPN: n nopeudesta, turvallisuudesta ja suorituskyvystä.

PrivateVPN voi poistaa eston:

 • Starz, Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, BBC iPlayer, YouTube ja Kodi.

Tukee torrentia:

 • PrivateVPN-palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Yksityiset teokset näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Firefox ja Chrome.

Katso Starz with PrivateVPN!

FAQ

Kuinka pääsen Starziin Amazon Primessa VPN: n avulla?

Lataa ja muodosta yhteys VPN-laitteeseen laitteella, jolla katsot Amazon Prime Video -sovellusta, Valitse palvelin ja kirjaudu Amazon Prime -tiliisi. Jos et ole vielä tehnyt niin, tilaa tilaa Starz Amazon-kanavien kautta. Kun olet ostanut tilauksen, avaa Starz ja aloita suoratoisto!

Suosittelen käyttämään premium-palvelua, kuten NordVPN, joka tarjoaa rajoittamattoman datan, nopeuden, kaistanleveyden ja pääsyn kaikkiin 5 200+ palvelimeen. Tällä tavalla sinun ei tarvitse käsitellä puskurointia tai sensuuria koskevia rajoituksia.

Onko Starzin estämiseksi käytettävissä ilmaisia ​​VPN-osoitteita??

On muutama ilmainen VPN, jotka voivat turvallisesti poistaa Starzin eston, mutta muista, että jokaisessa on jonkinlainen rajoitus. Yleensä ilmaiset VPN: t rajoittavat tietoja, nopeutta ja kaistanleveyttä, jotka ovat kaikki tärkeitä suoratoistolle. Pahempaa vielä, monet rajoittavat pääsyä rajalliseen palvelinjoukkoon, joten ruuhka-aikoina voi esiintyä hitaampia latausaikoja.

Nyt kun vastuuvapauslauseke on poissa tieltä, voit lukea viestimme 9 parasta todella ilmaista VPN-suoratoistoa. Löydät turvalliset vaihtoehdot TV- ja elokuvapalveluiden, kuten StarzPlay, Netflix ja YouTube, suoratoistoon.

Voinko saada VPN mobiililaitteelleni, jotta voin katsoa Starzia matkalla?

Joo. Useimmat premium-VPN-verkot tarjoavat sovelluksia useille mobiiliympäristöille, mukaan lukien iOS, Android ja Windows. Olemme poistaneet osan arvaamisesta, joka on puolestasi, ja loimme blogeja parhaille VPN-sovelluksille Android, Windows, ja iOS.

Yhteenveto ja lisälukema

korkean suorituskyvyn VPN on paras ratkaisu katsomassa Starzia mistä päin maailmaa tahansa. Suositellut VPN-verkot ovat parhaita työkaluja työhön ja antavat sinulle rajoittamattoman pääsyn Starzin sisältökirjastossa.

Ehdotan alan johtavia nopeuksia ja vahvoja turvaominaisuuksia NordVPN ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja suoratoistaa kaikki suosikki Starz-TV-sarjasi.

Saat lisätietoja suoratoistoa koskevista VPN-verkkoista tutustumalla luetteloomme parhaat VPN: t elokuvien katseluun.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me