Katso ThreeNow Online missä tahansa, vuonna 2020 | Suoratoisto


Voit käyttää kaikkea jäljitettävää ja tilattavaa televisiota ThreeNow-palvelusta vain, jos asut Uudessa-Seelannissa. Uuden-Seelannin ulkopuolella sisältö on estetty. Ohittaa nämä maantieteelliset rajoitukset ja pääsy ThreeNow'n sisältöön tarvitset Uuden-Seelannin IP-osoitteen. VPN: n avulla tämä on todella helppo tehdä.

Jatka lukemista oppiaksesi Kuinka käyttää VPN: tä saadaksesi ThreeNow käyttöösi mistä päin maailmaa tahansa.

Pikaopas - Kuinka katsella ThreeNowa mistä tahansa

Noudattamalla näitä neljää yksinkertaista ohjeistoa seuraat ThreeNow-palvelua mistä päin maailmaa vain muutamassa minuutissa.

 1. Valitse parhaiten arvioitu VPN. Suosittelemme NordVPN: ää, koska sillä on nopea palvelin Uudessa-Seelannissa ja vankat suojausominaisuudet.
 2. Lataa VPN-ohjelmisto laitteillesi.
 3. Yhdistä palvelimeen Uudessa-Seelannissa VPN: n avulla.
 4. Siirry ThreeNow-palvelun luo ja nauti kaikesta ilmaisesta televisiosta, jonka haluat.

Katso ThreeNow Now!

Miksi tarvitset VPN: n katsellaksesi ThreeNow: ta

ThreeNow-käyttöoikeus on rajoitettu Uuteen-Seelantiin, koska geoblocking-ohjelmisto estää maan ulkopuolella olevia käyttäjiä pääsemästä palveluun. VPN voi auttaa sinua ohittamaan nämä geoblokit ohitse yhdistää sinut palvelimeen Uudessa-Seelannissa. Tämä antaa sinulle Uuden-Seelannin IP-osoitteen, kertoo ThreeNow, että käytät sen sisältöä Uuden-Seelannin sisällä.

VPN voi antaa sinulle rajoittamattoman pääsyn globaaliin sisältöön mistä päin maailmaa tahansa. Kaikki VPN eivät kuitenkaan kykene luotettavasti ohittamaan geoblokkeja tai tarjoamaan nopeita nopeuksia, joita tarvitaan ThreeNow: n sujuvaan suoratoistoon.

On tärkeää Valitse vakaa ja luotettava VPN ja sillä on johdonmukainen aikataulu geoblokkien ja VPN-esto-ohjelmien ohittamisesta. Etsi VPN, jolla on suuri palvelinverkko ja joka ajaa häivytettyjä palvelimia. Tämä estää ThreeNow: ta tunnistamasta, että tietosi tunnetaan VPN: n kautta.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

Vaikka VPN on erittäin hyödyllinen geoblokkien voittamiseksi sisällön hyödyntämiseksi Uudessa-Seelannissa ja muualla, niin kaikkea VPN ei voi tehdä.

VPN: n käyttö on täydellinen tapa varmistaa, että kaikki online-toiminnot ovat yksityisiä ja turvallisia. VPN salaa tietosi estämällä hakkereita tai muita kolmansia osapuolia sieppaamasta niitä, jopa silloin, kun käytät suojaamattomia julkisia wi-fi-verkkoja.

Käyttää VPN estää Internet-palveluntarjoajaasi seuraamasta Internet-toimintaa kohdennettuun mainontaan tai myyntiin kolmansille osapuolille. Lisäksi laitteesi ovat suojattu viruksilta ja muilta haittaohjelmilta.

Varmista, että pysyt turvassa, kun suoratoistat ThreeNow-palvelua, varmista, että valitset VPN: llä on vankka salaus, tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja tappikytkin. Tappikytkin estää tietosi paljastamisen ilman salausta, jos VPN-yhteys katkeaa yhtäkkiä.

5 parasta VPN-verkkoa ThreeNow-katseluun

Katso suosituksemme parhaista viidestä VPN: stä ThreeNow-katseluun kaikkialta maailmasta.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN on suosituin VPN-verkko, joka virtauttaa ThreeNow-verkkoa, koska sillä on Uuden-Seelannin suurin palvelinverkko. Lähes 40 nopealla palvelimella maassa ja luotettavuus geoblokkien voittamisessa, NordVPN varmistaa, että ThreeNow on helppo käyttää.

Suoratoisto ja muut Internet-toiminnot ovat turvallisia käytettäessä NordVPN: tä armeijan luokan salaus, tappaja ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Lisäsuojaus tulee CyberSec-ohjelmistopaketista, joka tarjoaa mainosten estämisen ja haittaohjelmien lisäsuojauksen.

Tämä VPN on täynnä ominaisuuksia ja käyttäjät ovat yhtä mieltä siitä, että saat paljon rahaa. Kokeile niitä kaikkia itse heidän kanssaan riskitön 30 päivän rahat takaisin -takuu.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Katso ThreeNow NordVPN: n kanssa!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

ExpressVPN on nopein testattu VPN,ja koska se pystyy luotettavasti ohittamaan geoblocks, se on loistava valinta streaming ThreeNow -sovellukseen. Kanssa palvelimia Uudessa-Seelannissa ja rajaton kaistanleveys, streaming-sisällön määrälle ei ole rajoituksia.

jaettu tunnelointiominaisuus on erityisen hyödyllinen, koska sen avulla voit valita, mikä on salattu. Tämä tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden Uuden-Seelannin palvelimeen katsoaksesi ThreeNow-palvelua ja käyttää samalla paikallista sisältöä, kuten sähköposteja tai pankkitiliäsi.

Sen palvelimet tukevat useita protokollia, kuten IPSec ja OpenVPN, ja TrustedServer -teknologia varmistaa, että jokainen palvelin lataa päivitetyt tietoturvaohjelmistot. Muita turvaominaisuuksia ovat kiinteä salaus, tappava kytkin ja ei kirjautumista.

ExpressVPN: n MediaStreamer-ominaisuus on suosittu käyttäjien keskuudessa, koska se sallii suoratoiston alustoilla, jotka eivät tue VPN: ää, kuten älytelevisiot, Apple TV ja pelikonsolit. 30 päivän rahat takaisin takuu antaa sinulle runsaasti aikaa kokeilla kaikkia ExpressVPN: n ominaisuuksia itse.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Katso ThreeNow ExpressVPN: n avulla!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

Jos sinulla on vähän kokemusta VPN-verkkoista, CyberGhost on hyvä valinta, koska sillä on yksinkertainen käyttöliittymä ja helppo asentaa. Kymmenen nopeaa palvelinta Uudessa-Seelannissa takaa vaivattoman suoratoiston kaikille suosikkiohjelmillesi ThreeNow-palvelusta.

CyberGhost on vakaa ja luotettava ja sillä on vaikuttavat suojausominaisuudet, jotka suojaavat tietojasi ja yksityisyyttäsi kaikessa online-toiminnassa, suoratoisto mukaan lukien. Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö varmistaa, että tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, koska niitä ei säilytetä.

Mahdollisuus mukauttaa yhteysominaisuuksia ansaitsee käyttäjien kiitosta ja voit kokeilla CyberGhostia itse 24 tunnin ilmainen kokeilu ja 45 päivän rahat takaisin -takuu.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Katso ThreeNow CyberGhostin kanssa!

4. Surfshark

Surfshark-laitteet

Surfshark on suhteellisen uusi VPN, joten vaikka sillä ei ole suurinta palvelinverkkoa, sillä on paikkoja Uudessa-Seelannissa, lisäämällä niitä säännöllisesti.

Surfsharkilla ei ole vain suuria nopeuksia ja palvelua, sillä on harvinainen bonus, jota useimmat muut VPN: t eivät ole - rajoittamaton samanaikainen yhteys. Tämä ja rajaton kaistanleveys antavat koko perheen yhdistää Surfsharkiin eri laitteilla samanaikaisesti ilman suorituskyvyn heikkenemistä..

Tässä uudessa VPN: ssä on myös kaikki turvallisen suoratoiston kannalta välttämättömät turvaominaisuudet sisältäen kaksoissalauksen, tiukan kirjautumattoman käytännön, tappisuojauksen ja CleanWeb-paketin, joka estää haittaohjelmia ja estää ponnahdusikkunoita.

Tietosuojakäyttäjät arvostavat naamiointitilaa, mikä estää palveluntarjoajaasi tunnistamasta, että olet yhteydessä VPN-verkkoon. Kaiken kaikkiaan Surfshark voi olla uusi, mutta se on nopea ja luotettava ja kannattaa kokeilla, varsinkin kun heillä on yhden kuukauden palautusjakso.

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Katso ThreeNow Surfsharkin kanssa!

5. IPVanish

IPVanish-laitteet

IPVanishilla on hyvä tasapaino nopeuden ja turvallisuuden välillä, samoin kuin erinomainen avauskyky ja vankka suojaus. Sen vaikuttava globaali palvelinverkko sisältää kolme sijaintia Uudessa-Seelannissa, mahdollistaa ThreeNow-tiedonsiirron ilman puskurointia tai viivettä.

Streaming on suojattu, kiitos 256-bittinen salaus, tuki OpenVPN: lle, vuodonsuojaus ja tappikytkin. Vaikka IPVanish sijaitsee Yhdysvalloissa, sinun ei tarvitse huolehtia tietojen luovuttamisesta, koska se noudattaa tiukkaa kirjautumattomuuden käytäntöä.

Käyttäjät pitävät IPVanishia loistavana monipuolisena VPN: nä, jolla on paljon tarjottavaa 10 samanaikaista yhteyttä ovat valtava pluspiste. Palautuskausi ei ole yhtä pitkä kuin joidenkin muiden VPN: ien, mutta 7 päivän rahat takaisin -takuu pitäisi olla tarpeeksi pitkä, jotta voit kokeilla sen ominaisuuksia.

IPVanish voi estää:

 • Netflix, BBC iPlayer

Tukee torrentia:

 • Palvelimet tukevat P2P-yhteyksiä.

IPVanish toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Windows Phone, reitittimet, Chromebook, Amazon Fire TV

Katso ThreeNow IPVanishin avulla!

Yhteenveto ja lisälukema

VPN mahdollistaa pääsyn ThreeNow-palveluun antamalla sinulle Uuden-Seelannin IP-osoitteen mistä päin maailmaa tahansa.

Ja älä unohda, VPN antaa sinulle myös mielenrauhan, että yksityisyytesi, tietosi ja laitteesi ovat suojattuja aina verkkoyhteyden yhteydessä, jopa suojaamattomissa julkisissa wi-fi-verkoissa.

Suosituin VPN-verkostomme ThreeNow-suoratoistoon on NordVPN, koska sillä on suurin Uuden-Seelannin palvelimien verkko, sekä poikkeukselliset nopeudet ja turvallisuus. Hanki ilmainen kokeilu NordVPN: n kanssa ja kokeile sen ominaisuuksia ja ominaisuuksia ennen sitoutumista. Vaihtoehtoisesti voit tutustua ajan tasalla olevaan parhaiden VPN-kuponkikoodien ja tarjousten rivduppiin verkossa.

Lue artikkelistamme, kuinka voit hankkia Uuden-Seelannin IP-osoitteen helposti.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me