Katso Vudu Online missä tahansa, vuonna 2020 | Nopea höyrytys


Vudu tarjoaa laajan valikoiman mainostukea ilmaista sisältöä, sekä paljon vuokra- ja myyntiversioita. kuitenkin, Vudu on tällä hetkellä saatavana vain Yhdysvalloissa ja Meksikossa.

Jos haluat suoratoistaa ilmaisia ​​elokuvia ja TV: tä Vudun kanssa, sinä täytyy käyttää palvelua Meksikon tai Yhdysvaltojen palvelimen kautta.

Helpoin tapa kiertää nämä maantieteelliset rajoitukset ja nauttia laajasta valikoimasta ilmaista suoratoistosisältöä on käyttää VPN: tä. Tämä artikkeli näyttää sinulle Kuinka käyttää VPN: ää Vudun suoratoistoon kaikkialta maailmasta.

Pikaopas - Kuinka katsella Vudua mistä tahansa

Noudattamalla tämän pikaoppaan vaiheita voit katsella Vudua mistä tahansa.

 1. Valitse kiinteä VPN, jolla on hyvä palvelinverkko Yhdysvalloissa ja Meksikossa. Suosittelemme ExpressVPN: ää nopeuden ja turvallisuuden tasapainon ansiosta.
 2. Tilaa valitsemasi VPN ja asenna ohjelmisto laitteillesi.
 3. Käytä VPN-yhteyttä muodostaaksesi yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa tai Meksikossa.
 4. Rekisteröidy ja / tai kirjaudu sisään Vuduun ja aloita suoratoisto.

Vudun ilmaisiksi nimikkeiksi, jotka tunnetaan nimellä Movies On Us, sinun on kirjauduttava sisään Vudu-tilille, mutta sinun ei tarvitse antaa maksutietoja. Jos haluat vuokrata tai ostaa nimikkeitä palvelusta, voit tehdä sen ennakkomaksu-luottokortilla, mikä tarkoittaa, että et tarvitse Yhdysvaltojen tai Meksikon maksutapaa.

Katso Vudu nyt!

Miksi tarvitset VPN: n Vudun katsomiseen

Vudulla on geoblokkeja paikallaan, joka estää pääsyä sen sisältöön, jos olet Yhdysvaltojen tai Meksikon ulkopuolella.

VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa tai Meksikossa, joka antaa sinulle laillisen Yhdysvaltain tai Meksikon IP-osoitteen pääsyyn Vudun sisältöön.

Muista se kaikki VPN: t eivät pysty voittamaan Vudun geoblokkeja. Joissakin tapauksissa Vudun ohjelmisto voi havaita, että käytät VPN-verkkoa. Tämä johtaa todennäköisesti VPN: n estämiseen ja IP-osoitteesi mustalle listalle.

Sinun täytyy valitse VPN, joka on osoittanut geoblokin ohitusominaisuudet. Näillä VPN-verkkoilla on suuret palvelinverkot Yhdysvalloissa ja Meksikossa. Mitä suurempi palvelimien lukumäärä, sitä vähemmän todennäköisesti Vudu pystyy havaitsemaan, että käytät heidän palveluaan VPN: n kautta.

Lisäksi, Valitse VPN, joka käyttää häiriintyneitä palvelimia, kun ne peittävät sen, että tietosi tunnetaan VPN: n kautta. Tämä tarkoittaa, että Verun VPN-vastainen ohjelmisto ei pysty erottamaan VPN-tietoja päivittäisestä tiedosta.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

VPN voi tehdä enemmän kuin poistaa geoblokit rajoittamattoman pääsyn varten globaaliin sisältöön. VPN salaa tietosi suojaamaan yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi joka kerta, kun siirryt verkkoon. Tämä tekee siitä pääsyn vahingollisille kolmansille osapuolille, jopa kun käytät julkisia wi-fi-verkkoja.

Lisäksi VPN, jolla on vankat suojausprotokollat estää Internet-palveluntarjoajaasi seuraamasta online-toimintaa ja suojaa laitteesi viruksilta ja muilta haittaohjelmilta.

Muita turvaominaisuuksia, joita VPN-verkossa etsitään, ovat a nolla lokit -käytäntö joten mitään tietojasi ei tallenneta VPN-palvelimellesi ja tappaa kytkin joka estää tietosi paljastamisen, jos VPN-yhteys katkeaa yhtäkkiä.

4 parasta VPN: ää Vudu-katseluun

Tutustu neljään parhaaseen VPN-suositukseen Vudun katsomiseksi.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

ExpressVPN on paras valinta, eikä sitä voida kilpailla nopeuden suhteen. Nopeiden palvelimien kanssa Meksikossa ja Yhdysvalloissa se on ihanteellinen sujuvalle suoratoistolle Vudun kautta. Ja kiitos MediaStreamer -ominaisuuden avulla voit suoratoistaa Vudun kanssa alustoilla, jotka eivät yleensä tue VPN-verkkoja, kuten älytelevisiosi tai pelikonsolin.

Nopeus ei ole tullut turvallisuutesi kustannuksella. ExpressVPN: ssä on edistyneitä turvallisuusominaisuuksia, mukaan lukien armeijan luokan salaus, tiukka nollapalkiokäytäntö, OpenVPN-tuki kaikilla alustoilla ja tappokytkin.

Käyttäjät arvostavat jaettua tunnelointitoimintoa, koska sen avulla voit käyttää paikallista ja ulkomaista sisältöä samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit suoratoistaa Vudun kanssa samalla kun tarkistat myös paikalliset sähköpostisi. Kokeile ominaisuutta itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Katso Vudu ExpressVPN: n avulla!

2. Surfshark

Surfshark-laitteet

Surfshark voi olla suhteellisen uusi VPN, mutta se saa varmasti nimen itselleen valtavan bonuksen ansiosta rajoittamaton samanaikainen yhteys. Tämän kanssa yhdessä rajoittamaton kaistanleveys ja yhteensopivuus useiden laitteiden kanssa mahdollistaa loputtoman suoratoiston Vudun kautta koko perheelle.

Sinulla on nopea ja luotettava pääsy Vuduun koko Yhdysvaltain palvelinverkon ansiosta. Lisäksi yksityisyyttäsi suojataan erinomaisella Turvaominaisuudet, kuten kaksinkertainen salaus, tappava kytkin, tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja CleanWeb-sarja, joka estää haittaohjelmia ja estää mainoksia.

Käyttäjien mielestä saat Surfsharkilla paljon rahaa, mutta voit päättää itse 30 päivän rahat takaisin -jaksolla..

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Katso Vudu Surfsharkin kanssa!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

Hyvä VPN aloittelijoille. CyberGhost sisältää kaikki välttämättömät asiat Vudun nopealle ja turvalliselle suoratoistolle. Vaikuttava yli 800 palvelimen verkko Yhdysvalloissa ja Meksikossa takaa luotettavan pääsyn Vuduun ja nopeaan suoratoistoon.

Dedikoidut palvelimet suoratoistoa varten ja automaattinen yhteys nopeimpaan tekevät CyberGhostista täydellisen valinnan katsellaksesi sisältöä verkossa vaivatta.

Cyberghostissa on myös vaikuttavia turvaominaisuuksia, mukaan lukien vankka salaus, vuotamattomat sovellukset, kirjautumattomuuskäytäntö ja tappikytkin, jotta tietoja ei paljasteta, jos VPN-yhteys äkillisesti putoaa.

Käyttäjät arvostavat CyberGhostin helppoa asennusta ja vakautta, mutta älä vain ota sanaansa siihen. Kokeile tätä yksinkertaista VPN: ää itse 7 laitetta, joissa on 24 tunnin ilmainen kokeilu ja 45 päivän rahat takaisin -takuu.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, oma profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Katso Vudu CyberGhostin avulla!

4.NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN on meidän neljäs VPN-valintansa valvoa Vudua nopeudella, turvallisuudella ja arvolla, jota muutama voi voittaa. Lähes 2000 nopeaa palvelinta Yhdysvalloissa ja Meksikossa ja todistettu luotettavuus geoblokkien voittamisessa, NordVPN tekee suoratoistosta Vudun avulla helppoa.

Erinomainen turvallisuuden suhteen, NordVPN varmistaa yksityisyytesi AES-256-salauksella, OpenVPN- ja IKEv2 / IPSec-protokollien tuella, tappikytkimellä, kirjautumattomuuden käytännöllä ja CyberSec-sarja, joka tarjoaa ylimääräisen suojauksen haittaohjelmilta ja mainosten estämisen.

Käyttäjät ottavat NordVPN: n uskomattoman hyvin vastaan ​​nopean ja turvallisen tasapainon ansiosta. Voit kokeilla kaikkia NordVPN: n hienoja ominaisuuksia kuudessa samanaikaisessa laitteessa a 30 päivän riskitön rahat takaisin -takuu.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Katso Vudu NordVPN: n avulla!

Yhteenveto ja lisälukema

Käyttämällä VPN: tä yhteyden muodostamiseen palvelimeen Yhdysvalloissa tai Meksikossa, voit suoratoistaa kaikki ilmaiset elokuvat ja TV-ohjelmat, joita Vudu tarjoaa. Parhaat VPN: t kiertävät myös VPN-lohkoja. Tässä voit oppia kuinka ohittaa VPN-lohkot helposti.

Itse asiassa a vankka VPN mahdollistaa rajoittamattoman pääsyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön ympäri maailmaa vaarantamatta yksityisyyttäsi. Joka kerta kun siirryt verkkoon VPN: n avulla, tietosi ovat suojattu hakkereilta ja haittaohjelmilta, jopa suojaamattomia julkisia wi-fi-verkkoja käytettäessä.

Katso parhaat VPN-kupongit ja tarjoukset, jotta pääset alkuun edulliseen hintaan. Tai jos haluat ottaa VPN: n koeajoon ennen kuin jaat rahat, tutustu parhaimpiin ilmaisten kokeiluversioiden VPN: iin..

ExpressVPN on suosituksemme # 1 VPU: lle, jota käytetään Vudun käyttämiseen suuren nopeuden, turvallisuuden ja luotettavuuden tasapainon ansiosta geoblokkien voittamisessa.

Lisätietoja on artikkelissa Yhdysvaltojen IP-osoitteen hankkimisesta.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me