Katso WOW – Paini-kauden 2 naiset mistä tahansa mistä tahansa vuonna 2020!


Turnaus alkaa taas, kun Women Of Wrestling (WOW) palaa toiseksi kaudeksi. Koska se on ainoa naispuolinen ammattipaini sarja, joka lyö näytöihimme, sitä ei pidä hukata.

WOW on yksinoikeudella AXS-TV: n kanavointiin, Mikä voi olla suoratoisto Sling TV: n kautta. Valitettavasti Sling TV on saatavana vain Yhdysvalloissa.

Toisissa maissa, maantieteelliset rajoitukset estävät sinua katselemasta viimeisin sarja. Älä kuitenkaan huolestu, siihen on olemassa tapa - asentamalla premium-VPN.

VPN: n avulla voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset salaamalla tietosi ja piilottamalla sijaintisi. Tämä antaa sinulle täysin rajoittamattoman pääsyn Internetiin niin voit katsella kaikkia 24 WOW-jaksoa mistä tahansa.

Pikaopas: Kuinka katsella WOW - Painivat naiset sling-televisiossa

 1. Valitse VPN - suosittelemme ExpressVPN-sovellusta nopeaan ja saumattomaan suoratoistoon.
 2. Lataa ja asenna VPN-ohjelmistosi.
 3. Yhdistä palvelimeen Yhdysvalloissa.
 4. Siirry Sling TV: hen, kirjaudu sisään / rekisteröidy, nauti!

Katso ExpressVPN Now: lla!

Kuinka rekisteröityä Sling TV: hen

Katsella WOW, sinun on kirjauduttava sisään ja maksettava Sling TV: stä. Hyvä asia on, että sinun ei tarvitse kaapelitilausta voidaksesi kirjautua Sling TV: hen.

Noudata näitä vaiheita saadaksesi itsesi asetukset:

 1. Yhdistä VPN: ään ja valitse palvelin Yhdysvalloissa—tämä on ainoa paikka, jossa Sling TV on saatavana.
 2. Luo itsellesi Sling TV -tili, niin sinua kehotetaan valitsemaan paketti.
 3. Valitse yksi kolmesta käytettävissä olevasta paketista. perus ”Sling Orange” -paketti antaa sinulle pääsyn AXS TV: hen katsoaksesi WOW: ta, mutta jos haluat enemmän kanavia, harkitse myös ”Sling Blue” -vaihtoehtoa. Voit myös muokata pakettiasi sisältämään tiettyjä kanavia.
 4. Lataa Sling TV -sovellus valittuun laitteeseen.
 5. Kirjaudu sisään ja aloita WOW: n 2. kausi.

Miksi tarvitset VPN: n WOW - Wrestling Women - katseluun

Vaikka WOW: n kausi 2 on valmis ja odottaa sinua, AXS TV on saatavana vain Yhdysvalloissa, ja niin ovat suoratoistoympäristöt, joissa voit katsoa sitä.

Sling TV seuraa sijaintiasi ja lukitsee sen sisällön, joten kun olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, et pääse edes verkkosivustolle, älä koskaan katsele suosikkiohjelmasi. Vaikka maksat tilauksesta Yhdysvalloissa ja matkustat muualle.

Ensiluokkainen VPN yhdistää valitun laitteen suojattuun palvelimeen, siirtämällä tietosi salaustunnelien kautta. Nämä salaustunnelit pidä todellinen IP-osoitteesi piilossa ja huijaa Internet-palveluntarjoajasi ajattelemaan, että olet eri maassa.

Kun IP-osoitteesi on piilotettu ja näyttää siltä, ​​että olet Yhdysvalloissa, sinulla on kaikki, rajoittamaton pääsy geoblokeroituun sisältöön, ja voit katsella WOW: ta missä tahansa.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

VPN on paras tapa ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja saada pääsy suosikkiohjelmiin ympäri maailmaa. Mutta premium-VPN tarjoaa paljon enemmän.

Ensiluokkaiset VPN-verkot pitävät sinut turvassa suoratoiston aikana, mahdollisimman turvallisella tavalla. Kaikki premium-VPN: t käyttävät armeijan luokan salaus joka pitää sijaintisi ja kaikki arkaluontoiset tietosi, kuten luottokorttitiedot, kirjautuessasi Sling TV: hen.

Koska IP-osoitteesi pysyy piilossa, Internet-palveluntarjoajasi ei voi jäljittää sinua, mikä tarkoittaa, että se ei voi luovuttaa tai myydä tietojasi kolmansille osapuolille.

Vielä parempi, mikään hakkeri ei pääse tietoosi, joten tiedät, että olet täysin turvassa.

Nyt kun tiedät miksi tarvitset VPN: ää, jatka lukemista selvittääksesi mikä Suosittelemme 3 VPN: ää suoratoistamaan WOW: ta Sling TV: ssä.

3 parasta VPN: ää WOW: n katseluun - paini naiset

1. ExpressVPN

Katso WOW - Paini-kauden 2 naiset mistä tahansa mistä tahansa vuonna 2020!

Kanssa nopeimmat ympäri, ExpressVPN tarjoaa parasta suoratoistokokemusta WOW: lle. Voit nauttia HD-laatu ilman puskurointia tai lataamista, Varmista, että pysyt toiminnon jokaisessa sekunnissa sen edetessä.

Jos lähetät suoratoistoa Windows- tai Mac-laitteella, voit käyttää ExpressVPN-laitteita nopeustesti, jolla nähdään, mitkä yhdysvaltalaiset palvelimet suorittavat nopeimmin, ja jonka avulla voit suoratoistaa WOW-tekniikkaa Ultra-HD: ssä.

ExpressVPN: llä on ohi 3000 palvelinta 160 paikassa, mukaan lukien Yhdysvallat. Ainoa mitä sinun tarvitsee asentaa ExpressVPN laitteellesi, valita palvelin Yhdysvalloissa, ja olet valmis suoratoistamaan. Se on niin yksinkertaista!

ExpressVPN piilottaa IP-osoitteesi luokan paras salaus ja DNS-suojaus. Lisäksi siellä on a ei-lokit -käytäntö toimintakyvyn estämiseksi, ja kaksi automaattista tappikytkintä pitääksesi sinut turvassa suoratoiston aikana.

Se jopa tarjoaa jaettu tunnelointi, antaa sinulle hallinnan ja joustavuuden verkkosivustoillasi, jotka ovat salattuja VPN: n kautta. Tämä tarkoittaa, että voit myös selaa Internetiä paikallisesti käyttämällä oikeaa IP-osoitettasi samaan aikaan.

Nauti ExpressVPN ilmaisesta kokeiluversiosta ja 30 päivän rahat takaisin takuu. Voisit jopa säästää rahaa tilauksessasi tarkistamalla kuponkisivumme.

Jos haluat lukea lisää ExpressVPN: stä, lue tämä arvostelu.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Aloita suoratoisto WOW ExpressVPN: llä!

2. NordVPN

Katso WOW - Paini-kauden 2 naiset mistä tahansa mistä tahansa vuonna 2020!

Kanssa vaikuttava globaali verkko, ja yli 1 880 palvelinta pelkästään Yhdysvalloissa, sinut pilataan käytettävissä olevien IP-osoitteiden valinnasta NordVPN: n avulla.

Erittäin nopea nopeus ja rajoittamaton kaistanleveys tarkoittaa, että voit luottaa NordVPN: ään varmistaaksesi, ettet unohda näitä kaikkia tärkeitä painihetkiä.

Sen SmartPlay-tekniikka tekee maantieteellisten rajoitusten ohittamisesta vaivatonta tehtävää. Yhdellä napsautuksella pääset Sling TV: hen, jotta suoratoisto tapahtuu ilman aikaa.

NordVPN tarjoaa myös parasta turvallisuustoimenpiteissä AES 256-bittinen salaus, ei-lokit -käytäntö, ja automaattinen tappikytkin, pitääksesi sijaintisi ja yksityiset tietosi turvassa.

Voit jopa määritä NordVPN enintään 6 laitteeseen katsella missä olet, millä tahansa laitteella sinulla on käyttöoikeus.

Tietosuoja, turvallisuus ja korkealaatuinen suoratoistolaatu yhdessä, NordVPN on suosittu valinta käyttäjien keskuudessa.

Kokeile sitä itse ilmaisella kokeiluversiolla ja 30 päivän rahat takaisin takuu, ja säästää rahaa kuponkikoodillamme.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Aloita suoratoisto WOW kanssa NordVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

Jos sinulla on helppo asennus, CyberGhost saattaa olla oikea VPN sinulle. Sen kanssa käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja yhden napsautuksen vaiheet, se on suosittu valinta käyttäjien keskuudessa, etenkin uusien VPN-käyttäjien keskuudessa.

CyberGhost tarjoaa 5000 palvelinta 112 paikassa, mukaan lukien Yhdysvallat. Luettelosta ei kuitenkaan tarvitse valita, kuten CyberGhost tekee löytää automaattisesti nopeimman palvelimen. Valitse vain Sling TV valituksi suoratoistoalustaksi, ja katsot WOW: ta hetkessä.

Maksimi turvallisuus toimenpiteet pitävät IP-osoitteesi piilossa ja tietosi pois kolmansilta osapuolilta tai hakkereilta. Voit myös hyötyä a ei-lokit -käytäntö, sisäänrakennettu mainosten esto, ja valinnainen NoSpy-palvelin, lopullista, turvallista suoratoistokokemusta.

Sinä tulet olemaan suojattu automaattisesti aina, kun muodostat yhteyden uuteen julkiseen verkkoon tai wi-fi-verkkoon, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, olitko kotona, matkusteletko tai suuntasit alas paikalliseen kahvilaan.

Kanssa 45 päivän rahat takaisin -takuu, CyberGhost tarjoaa myös runsaan paketin. Kokeile 24 tunnin ilmaista kokeiluversiota ja käytä kuponkiasi säästää rahaa tilauksessasi.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, Sling TV ja muut käyttämällä erillistä suoratoistoprofiilia optimoiduilla palvelimilla.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, oma profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Aloita WOW-suoratoisto CyberGhostin avulla!

Yhteenveto

Käyttämällä VPN: tä voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja nauti WOW-televisiosta missä tahansa.

Lisäksi VPN: n avulla pysyt turvaa joka kerta, kun suoratoistat, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että tietosi myydään tai vuotavat kenellekään muulle. Lisäksi parhaat palvelimet tarjoavat sinulle nopeimmat nopeudet saatavana, joten et kaipaa mitään.

ExpressVPN on meidän alkuun suositus WOW: n suoratoistoksi Sling TV: ssä sen ansiosta salamannopeat nopeudet ja vaikuttavat vapauttamisominaisuudet.

Lisälukema

Etkö voi valita ExpressVPN: n ja NordVPN: n välillä? Tutustu vertailuun molemmista VPN-verkoista auttaaksesi sinua päättämään.

Jos mietit kuinka päästä Netflixiin samoin kuin Sling TV: hen VPN: lläsi, lue oppaamme Netflixin parhaimmista VPN: istä.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me