Kuinka helposti ohittaa VPN-lohkot tammikuu 2020 (kyllä, jopa Netflixille!)


VPN-verkot ovat tehokkain ja turvallisin tapa ohittaa geoblocking ja sensuuri, mutta jotkut hallitukset ja yritykset, jotka pyrkivät hallitsemaan internetyhteyttämme, ovat askeleen edellä. VPN-vastainen tekniikka voi tunnistaa ja estää VPN-käyttäjiä verkkosivustoilta ja paikallisista verkoista.

Yrityksillä ja hallituksilla on useita syitä estää VPN-verkkoja, kuten sensuurin pakottaminen, tai tekijänoikeuslakien ylläpitäminen. Esimerkiksi Kiinassa hallitus kehotti Internet-palveluntarjoajia estämään kansalaisten kyky käyttää VPN-verkon avulla Ison palomuurin kiertämiseen vuonna 2017. Tätä tapahtuu paljon pienemmässä mittakaavassa työpaikoilla, kun verkonvalvojat rajoittavat työntekijöiden verkkotoimintaa palomuureilla.

Netflix toteutti kuuluisasti VPN-vastaisia ​​toimenpiteitä vuonna 2014 teollisuuden painostuksen seurauksena. Kun paljastuttiin, että tuhannet käyttäjät lähettivät sisältöä sen lisensoitujen alueiden ulkopuolella, elokuva- ja televisiostudiot vaativat Netflixiä hallitsemaan ja noudattamaan jakelusopimuksiaan. Mutta, VPN-estäminen ei ole tarkka tiede, ja sen ohittamiseen on monia tapoja.

Kannustamme sinua noudattamaan paikallisesi sääntöjä ja määräyksiä, mutta uskomme myös avoin pääsy tietoihin ja vapaus verkossa. Alla saat selvittää kuinka ohittaa VPN-estäminen ja saavuta online-kokemuksesi hallinta.

VPN: t, jotka ohittavat estot

  1. NordVPN
  2. ExpressVPN
  3. CyberGhost
  4. Surfshark
  5. IPVanish

Erityyppiset VPN-lohkot

IP-esto

IP-osoitteesi jakaa paljon tietoa laitteestasi ja sijainnistasi käymiesi verkkosivustojen kanssa. Jos käytät VPN-verkkoa, verkkosivustot näkevät sen sijaan palvelimen IP-osoitteen ja sijainnin, johon olet yhteydessä.

Yritykset, kuten Netflix ja Hulu, vertaa vierailijoiden IP-osoitteita tunnettujen VPN-palvelimien tietokantoihin ja estävät pääsy heidän verkkosivustoille, jos vastaavuus löytyy. Monet VPN-palveluntarjoajat vaihtavat säännöllisesti palvelimiensa IP-osoitteita kiertääksesi tämän havaitsemisen, koska uudemmat IP: t eivät vielä ole mustalla listalla.

Portin estäminen

Kun käytät VPN: tä, tietosi kulkevat useiden porttien läpi. Verkon järjestelmänvalvojat sulkevat yleensä portit, joita VPN: t useimmiten käyttävät, jotta he eivät pääse verkkoon.

Syvä pakettivalvonta (DPI)

Hallitukset ja yritykset voivat käyttää DPI-tekniikoita tutkiakseen verkkonsa kautta kulkevia tietoja ja toimimaan löytämästään riippuen. DPI: tä käyttämällä he voivat selvittää, käytetäänkö VPN: ää, ja joko estää, reitittää uudelleen tai kirjata tiedot.

Kuinka ohittaa VPN-lohkot

Käyttämällä luotettavaa VPN-palvelua, joka pystyy ohittamaan VPN-tekniikan, tulee aina olemaan nopein ja helpoin tapa kiertää nämä lohkot. Voit löytää suosituksemme parhaista alla luetelluista VPN-verkoista. On kuitenkin muitakin menetelmiä, jotka, vaikka ne vaativat enemmän teknistä osaamista kuin VPN: n käyttäminen, ovat silti helppoja saavuttaa.

Kuinka ohittaa VPN-lohkot Netflixissä (ja muissa suoratoistopalveluissa)

Käytä VPN: ää, joka voi ohittaa lohkot: Nopein ja helpoin tapa on käyttää VPN: tä, joka voi lentää Netflixin tutkan alla. Hyvät VPN-palveluntarjoajat vaihtavat säännöllisesti palvelimiensa IP-osoitteita niin Netflix ei tunnista niitä.

Asenna oma IP: Monet VPN-palveluntarjoajat tarjoavat käyttäjille myös omistettuja IP-osoitteita. Vaikka niistä tulee pieniä lisäkustannuksia, Netflix havaitsee omistettuja IP-osoitteita harvoin, jos koskaan koska niitä käyttää vain henkilö, joka omistaa ne - sinä!

Kuinka ohittaa VPN-lohkot työssä

Vaihda VPN-portti: Jos verkon järjestelmänvalvoja on tunnistanut ja sulkenut portit, joita VPN: t useimmiten käyttävät verkossa, saatat pystyä määritä VPN käyttämään vähemmän tunnettua porttia. Muutamia hyviä kokeiltavia ovat: 2018, 41185, 443 ja 80.

Käytä Tor-selainta: Tor on turvallinen selain, joka peittää IP-osoitteesi. Sen avulla käyttäjät voivat käyttää ja jakaa verkkosisältöä nimettömästi, ja voi olla tehokas työkalu, jos haluat ohittaa VPN-lohkon. Voit ladata sen ilmaiseksi, mutta jos olet töissä, tarvitset laitteen järjestelmänvalvojan oikeudet asentaaksesi sen.

Tor välittää tietosi sen palvelinverkon kautta, joka estää verkonvalvojia seuraamasta toimintaa. Yhdistämällä Tor käyttäjän kanssa Obfsproxy, Ohjelma, joka muuttaa tietojen ulkoasua verkossa, pystyt estää DPI-tunnistuksen, liian. Katso Tor-selaimen perimmäinen opas täältä.

Kuinka ohittaa VPN-lohkot maissa, joissa online-sensuuri

Valitse VPN, joka käyttää Obfsproxy-tekniikkaa: Monta hyvää VPN: t voivat silti ohittaa estotekniikat että hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat käyttävät sensuuria. Itse asiassa VPN: t, kuten TunnelBear, tarjoavat Obfsproxy-ominaisuudet jotta salatut tiedot näyttäisivät normaalilta Internet-liikenteeltä kohdatessasi syvää pakettivalvontaa. Lisätietoja VPN-palveluista ja sensuurista saat oppaistamme parhaimpiin Kiinan tai Etelä-Korean VPN-verkkoihin.

Käytä varjoja: Shadowsocks on avoimen lähdekoodin sovellus, joka käyttää SOCKS5-protokolla siirtää tietoja välityspalvelimen kautta, jolloin se voi ohittaa Internet-suodatuksen. Se on kuin VPN: n käyttö, mutta koska se on vähemmän keskitetty, viranomaisten on vaikeampaa havaita ja kieltää.

Parhaat VPN: t ohittamalla VPN-lohkot

Käyttämällä paras VPN ohittaa esto on tärkeä, eikä jokainen VPN ole vastuussa tehtävästä. Tarvitset tarjoaman VPN: n useita palvelimia maassa, jota haluat käyttää virtuaalisena sijaintina, ja joka päivittää palvelimiensa IP-osoitteita säännöllisesti. On myös tärkeää, että valitsemasi VPN on muokattavissa, jotta voit aseta se käyttämään erilaisia ​​portteja - ja siinä on suuri bonus, jos se tarjoaa Obfsproxy-tekniikka, liian.

Tässä ovat suosituksemme parhaasta VPNS: stä VPN-lohkojen ohittamiseksi.

1. NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN omistaa 2000 IP-osoitetta ja tarjoaa käyttäjille ainutlaatuisen mahdollisuuden ostaa oman omistettu IP, joten se on täydellinen ratkaisu ohittamalla IP-estoteknologia. Lisäksi yhteyden sipuliinsa VPN-palvelimen kautta tapahtuu määritä uusi IP joka viides minuutti.

NordVPN n kaksoissalausprotokolla tekee tietosi täysin lukemattomiksi kuljettamalla ne vähintään kahden humalan läpi, ja ne ovat tiukkoja kirjautumattomuuskäytäntö varmistaa, että selailutehtäviäsi ei koskaan tallenneta.

NordVPN: n avulla nautit erittäin nopea nopeus, rajoittamaton kaistanleveys, ja täysi pääsy sen yliverkkoon 4 900 palvelinta 60 maassa.

Voit antaa NordVPN: lle koeajoa itse 30 päivän rahat takaisin takuu selvittääksesi miksi sadat käyttäjät antavat sille niin upeita arvosteluja.

Näytä NordVPN-tarjoukset

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

ExpressVPN käyttää useita palvelimia useimmissa paikoissa, joten sinulla on runsaasti vaihtoehtoja IP-lohkojen voittaminen. Se tarjoaa salamannopeat nopeudet ja armeijan luokan salaus pariksi tiukka ei-lokit -käytäntö varmistaaksesi, että tietosi pidetään yksityisinä.

Se toimii palvelimia 92 maassa ja tarjoaa sovelluksia jokaiselle alustalle, mukaan lukien reitittimet, mikä tekee siitä yhden markkinoiden parhaista VPN-verkoista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ottaa sanaa siihen - tarkista, mitä oikeilla ExpressVPN-käyttäjillä on sanottavaa.

ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu kaikissa VPN-palveluissaan, ja a 7 päivän ilmainen kokeilu mobiilisovelluksille.

Näytä ExpressVPN-tarjoukset

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Toiminta yli 6000 palvelinta ympäri maailmaa, CyberGhost on erittäin nopea ja luotettava VPN. Sen ylimääräiset mukautusvaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden käytä satunnaista porttia joka muuttuu jokaisen yhteyden myötä, mikä tekee siitä Verkon järjestelmänvalvojien on vaikea estää VPN-käyttösi.

CyberGhost pitää tiukasti ei-lokit -käytäntö, ja sen yksinkertainen käyttöliittymä tekee siitä helppokäyttöinen ja ymmärtää. Tietosi ovat turvassa 256-bittinen salaus, ja sinä voit Kokeile sitä riskittömästi 45 päivän ajan nähdäksesi itse miksi se on verkkoturvallisuuden käyttäjien suosikki.

CyberGhost tarjoaa myös 7 päivän ilmainen kokeilu iOS- ja Android-käyttäjille.

Näytä CyberGhost-tarjoukset

4. Surfshark

Kuinka helposti ohittaa VPN-lohkot tammikuu 2020 (kyllä, jopa Netflixille!)

Surfshark tarjoaa armeijan turvallisuuden ja rajoittamattoman kaistanleveyden palvelimilla yli 61 maassa. Se voi ohittaa geoblocks ja sensuurin avataksesi minkä tahansa verkkosivuston tai sovelluksen ympäri maailmaa.

Se tarjoaa rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden, jotta koko kotitalous voi nauttia ensiluokkaisista palveluistaan ​​vain yhden tilin avulla. Kaikissa sen sovelluksissa on sisäänrakennettu mainos, seuranta ja haittaohjelmien estäjä. Kaikki tämä huomioon ottaen käyttäjän positiiviset arvostelut eivät tule yllätyksenä.

Tämä tarjoaja tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu kaikilla palveluillaan, jotta voit testata sen itse. Siellä on myös 7 päivän ilmainen kokeilu Android-käyttäjille.

Näytä Surfshark-tarjoukset

5. IPVanish

ipVanish-laitteet

Yli 1000 palvelinta 60 maassa, IPVanish tarjoaa kaiken joustavuuden, jota tarvitset VPN: ssä. Sen nopea yhteys ja rajaton kaistanleveys kanssa zoomaatko VPN-lohkoja aiemmin, kun taas huippuluokan turvaominaisuudet pidä tietosi turvassa.

Se tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuu kaikissa palveluissaan sekä Windows-, Mac-, iOS-, Android-, Fire TV-, Windows Phone-, Linux-, Chromebook- ja reitittimien sovelluksissa ei ole ihme, että sillä on niin erinomaiset asiakasarvostelut.

Näytä IPVanish-tarjoukset

Yhteenveto

Hyvän VPN: n käyttö on edelleen nopein ja helpoin tapa ohittaa VPN-estäminen. Parhaiten arvioidut palveluntarjoajamme päivittävät säännöllisesti palvelimiensa IP-osoitteet ja tarjoavat ominaisuuksia, jotka ylittävät VPN: n vastaiset toimenpiteet, mukaan lukien portin räätälöinti ja jopa Obfsproxy. Kannustamme sinua noudattamaan paikallisen alueen lakeja, mutta puolustamme aina oikeuttasi online-vapauteen.

Napsauttamalla tätä voit tarkastella parhaimpia yleisiä VPN-verkkoja.

Saatat myös pitää:

  • Netflixin VPN-kiellolle taattiin 5 VPN: ää
  • Netflix Proxy Error - Kuinka korjata se VPN: llä
  • Kuinka tehdä VPN: stä tunnistamaton ja ohittaa VPN-lohkot
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me