Kuinka helposti suoratoistaa CBC Kanadaa: Katso missä tahansa, vuonna 2020


Kanadan TV: n parhaaksi on vaikea voittaa CBC: tä. Elävästä urheilusta taiteellisiin taiteisiin, Murdochin salaisuudet Rosien perheen hulluille huijauksille, jotka yrittävät säilyttää ihmisarvonsa kylässä Schitt's Creek, verkossa on kaikki ILMAINEN.

Valitettavasti CBC: n suoratoisto on maantieteellisesti rajoitettu Kanadaan ja pienille alueille Pohjois-Yhdysvalloissa. Jos olet muualla, niin sinäkin unohda viikkolähetys Hockey Night -palvelusta Kanadassa, joka on kasvanut niin suosituksi, että se sammuu viidessä eri suoravirtauksessa!

Vielä pahempaa, et voi lähettää Hockey Night tai mitään muuta CBC-ohjelmaa sen jälkeen, kun se on ilmassa. Mutta oikealla virtuaalisella yksityisverkolla (VPN), voit nähdä jokaisen naurun, kyyneleen ja tavoitteen elää, ja niin monta kertaa kuin haluat sen jälkeen.

Muuttamalla näkyvää sijaintiasi hyvä VPN ohittaa helposti verkon maantieteelliset rajoitukset. Sinulla tulee olemaan välitön, luotettava pääsy jokaiseen CBC: n live-streamiin ja aiempaan jaksoon mistä päin maailmaa tahansa. Aloittaminen vie vain muutaman helpon vaiheen.

Kuinka katsella CBC: tä mistä tahansa - pikaopas

  1. Valitse VPN palvelimilla Kanadassa. Satojen VPN-verkkojen kokeissa, CyberGhoston tullut päälle helpon pääsyn ja sujuvan suoratoiston varmistamiseksi. Olemme luetellut alla kaksi muuta erinomaista vaihtoehtoa.
  2. Tilaa palvelu tai tilaa ilmainen kokeilu. Lataa ja asenna VPN-sovellus.
  3. Käytä VPN: tä yhteyden palvelimeen Kanadassa.
  4. Siirry CBC-verkkosivustoon, valitse mitä haluat katsoa ja nauti ohjelmasta!

Aloita katseleminen NYT!

Miksi tarvitset VPN: n katsomaan CBC: tä Kanadan ulkopuolella

Jos yrität suoratoistaa ohjelmia CBC: n verkkosivustolla IP-osoite Kanadan ulkopuolella, et pääse. Useimpiin televisioverkkoihin sovelletaan lisensointisääntöjä, jotka rajoittavat sitä, missä ne voivat näyttää sisältöään. he käyttävät geoblockingta näiden lakien noudattamiseksi.

Mutta riippumatta siitä, oletko kanadalainen matkustaa tai asut kotimaasi ulkopuolella tai vain loistava televisio kaikesta maailmasta, sinä sinun ei tarvitse antaa näiden lohkojen päästä sinun ja suosikki CBC-showsi välillä.

Käyttämällä luotettavaa VPN on helpoin tapa ohittaa CBC-sisällön maantieteelliset rajoitukset. Kun muodostat yhteyden Kanadan VPN-palvelimeen, uudessa IP-osoitteessasi sanotaan ”Olen kotona Kanadassa, eikö?” CBC-verkkosivustolle, jolloin lohkot katoavat.

Hockey Night- ja muiden CBC-lähetysten suoratoistoa ilman häiriöitä tarvitaan VPN, joka antaa sinulle nopeat yhteydet, rajoittamaton kaistanleveys, ja yli 99% verkon käyttöaika.

Että sulkee useimmat, elleivät kaikki ilmaiset VPN: t, pois, jotka ovat epäluotettavia suoratoistoon käyttörajoitusten ja hitaiden palvelimien takia. Monet heistä jopa myyvät tietojasi ja kantavat haitallisia mainoksia. Muutaman dollarin säästö kuukaudessa ei ole kaiken vaivan arvoista.

Sen lisäksi, että annat sinulle täyden pääsy CBC: hen, parhaiten arvioitu VPN estää muita Kanadan verkkoja ja vaikeasti tavoitettavia suoratoistopalveluita, kuten Hulu. Se ohittaa jopa sensuurin lohkot kuten Kiinan suuri palomuuri, ja se on vasta alku siihen, mitä se voi tehdä.

Parhaiden VPN: ien tarjoama seurantasuojaus tulee Pidä hakkerit, Internet-palveluntarjoajasi ja hallitus vakoojat poissa polustasi. Päästä päähän -salaus varmistaa, että surffauksesi on täysin yksityistä ja tuntematonta, mikä on elintärkeää torrentin kaltaisille toimille.

CBC käynnistää uskomattoman määrän uusia näyttelyitä. Cavendish saa sinut nauramaan ja värisemään, Coroner tarjoaa karkeaa draamaa, ja Street Legal palaa uusilla jaksoilla 25 vuoden poissaolon jälkeen! Nyt on aika hankkia VPN, jotta et menetä minuutti.

Parhaat VPN: t katsomassa CBC Kanadaa

Nämä kolme VPN-verkkoa ovat nopeita ja turvallisia, ja monilla Kanadan palvelimilla voidaan luotettavasti poistaa CBC-esto mistä päin maailmaa tahansa..

1. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

Jos haluat yksinkertaisuutta ja kohtuuhintaisuutta, älä etsi pidemmältä kuin CyberGhost. esiasetettu esto suoratoistoprofiilin estäminen saat yhteyden CBC-streamiin sekunneissa, ja pitkäaikaiset liittymähinnat voittavat sellaisten VPN-verkkojen hinnat, jotka eivät voi tehdä puoleen niin paljon.

Vahva salaus, tappikytkin ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö takaa nimettömyyssi samalla luotettavat yhteydet ja suuret nopeudet tarkoittaa, että et koskaan menetä ruumiintarkistusta puskuroinnin tai viiveen takia.

CyberGhost laajenee nopeasti Yli 3000 palvelimen verkko sisältää 85 yksikköä Kanadassa, monet heistä on optimoitu suoratoistoa varten. Kaikkien kokemusten tason käyttäjät rakastavat kaikkien tärkeimpien käyttöjärjestelmien sovellusten visuaalista käyttöliittymää.

7 päivän ilmainen kokeilu mobiilisovelluksille ja a 45 päivän palautusjakso antaa kaikille 6 kuukauden tai pidemmille tilauksille riskitön mahdollisuus varmistaa, että CyberGhost vastaa tarpeitasi.

Katso CyberGhost-ohjelmalla NYT!

2. NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN n SmartPlay-ominaisuus valitsee automaattisesti parhaan palvelimen katsella CBC: tä, ja yhteysnopeudet ovat erinomaiset. Yli 5000 palvelimen verkko, joista satoja on Kanadassa, varmistaa helpon pääsyn verkkoon jopa 6 laitetta heti.

Omistettu käyttäjän yksityisyyteen, NordVPN pitää sinut nimettömänä DoubleVPN-salaus, Sipuli VPN-palvelimen yli hyppäämällä, ja a varmennettu kirjautumattomuuskäytäntö. Torrentia tuetaan koko verkossa, ja mainosten ja haittaohjelmien suojaus on rakennettu jokaisessa sovelluksessa.

NordVPN: n 24/7 live chat-asiakastuki yhdistää sinut heti asiantunteviin edustajiin. Sovellukset Windows, Mac OS, iOS, Android ja reitittimet kaikki ominaisuus DNS-vuodonsuojaus ja automaattinen tapukytkin.

Yksi maailman suosituimmista VPN-verkoista, NordVPN tarjoaa uusille käyttäjille a 30 päivän rahat takaisin takuu.

Katso NordVPN: llä NYT!

3. ExpressVPN

ExpressVPN-edut

Express VPN todistaa, että palvelimen laatu on yhtä tärkeä kuin määrä. Palveluntarjoaja tarjoaa vain neljä suuren volyymin palvelinta Kanadassa, mutta he tarjoavat avaa saumattomasti CBC-virrat ja toimittaa heille Suurimmat nopeudet VPN-teollisuudessa.

Jos se saa sinut ihmettelemään, uhraako ExpressVPN turvallisuutta nopeuden vuoksi, voit laittaa nämä huolet lepoon. Sovellukset melkein jokaiselle laitteelle ja käyttöympäristölle armeijan luokan salaus, edistynyt vuodonsuojaus, ja luotettava tappikytkin.

ExpressVPN: llä on myös yksi VPN-palvelun hyödyllisimmistä verkkosivustoista, yksityiskohtaisilla oppailla kaiken tyyppisen sisällön suoratoistoon, torjuntaan täydellisen nimettömyyden avulla, yksityiseen selaamiseen ja muihin käyttökohteisiin, joista voit haaveilla VPN: stä.

Jos tarvitset lisäapua, löydät 24/7 live chat-tuki edustajien olla ystävällisiä ja erittäin nopeaa vastausta. Kuukausittaiset järjestelyt ovat kalliita, mutta 12 kuukauden liittymä sisältää ylimääräinen 3 kuukautta ilmaiseksi.

30 päivän rahat takaisin takuu ilman kysymyksiä ja a 7 päivän ilmainen kokeilu mobiilisovellusten avulla voit kokeilla ilmaista ExpressVPN-riskiä ja selvittää, miksi sillä on niin paljon onnellisia käyttäjiä.

Katso ExpressVPN: llä NYT!

Yhteenveto

Luotettavalla VPN: llä saat Älä enää koskaan estä katselemasta CBC: tä näyttää missä olet. Ainutlaatuiset komediat, jotka on perustettu viehättävissä pohjoisissa pikkukaupungeissa, voimakkaita draamasarjoja ja paras maapallon jääkiekko - kaikki ovat hyppysissäsi.

Jos et ole varma siitä, miten valitset sinulle sopivan VPN: n, asiantuntijamme ovat antaneet sinulle täydellisen pilaantumisen kaikista tekijöistä, jotka on otettava huomioon tarkasteltaessa VPN-palveluita.

Mikä parasta, premium-VPN-palveluntarjoajat tarjoavat jatkuvasti erikoistarjoukset uusille tilaajille. Katso kuponkikoodisivumme löytääksesi parhaat tarjoukset!

Aloita ilmainen CyberGhost-kokeilu!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me