Kuinka helposti suoratoistaa Gotham-kausi 5 verkossa missä tahansa vuonna 2020


Jos et voi odottaa Gothamin 5. kaudella, on nyt aika varmistaa, että voit katsella jokaista uutta jaksoa verkossa heti, kun se ilmaantuu. Se voi olla hankalaa riippuen siitä, missä olet, mutta olemme saaneet sinut suojaamaan.

Fox esittelee uuden kauden, joka alkaa 3. tammikuuta, mutta lähetykset tulevat saataville vain Yhdysvalloissa. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella etkä halua missata viimeisimmässä luvussa Bruce Waynen nousussa peloistuneesta orvosta kaupungin pelastajaksi, tarvitset VPN: n.

Katsellaksesi uusia Gotham-jaksoja heti - tai seurataksesi edellisiä vuodenaikoja - Valitse VPN, jolla on maine kiertää vaikeita geoblokkeja ja paljon nopeaa Yhdysvaltain palvelinta.

Näin pystyt määrittämään, samoin kuin luotettavien VPN-verkkojen valinnat, jotka ovat helppoa ja jatkuvaa suoratoistoa.

Kuinka katsella Gothamia mistä tahansa VPN: n avulla

  1. Tilaa premium-VPN-palvelu. Suosittelemme NordVPNYhdysvaltojen palvelimien valtavasta valikoimasta ja suoratoistoon viritettyjä omistettuja VPN-yhdyskäytäviä.
  2. Lataa ja asenna VPN-sovellus. Avaa sovellus ja muodosta yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen.
  3. Siirry Gotham-streamiin, www.fox.com/gotham.
  4. Paina pelata ja nauti!

Aloita katseleminen NYT!

Miksi tarvitset VPN: n Gothamin katsomiseen?

Sekä uudet että vanhat jaksot Gothamista ovat saatavilla Fox.com-sivustossa, mutta voit katsella suoratoistoja vain Yhdysvaltain IP-osoitteesta. Jos et ole Yhdysvalloissa, näet virheilmoituksen, jonka mukaan sisältöä ei ole saatavilla sijainnissasi.

Se tarkoittaa sitä Gothamin fanien muualla on odotettava kuukausia tai jopa vuosia paikallisille TV-palveluntarjoajilleen näyttää uuden kauden tai turvautua puoliksi laillisiin suoratoistosivustoihin. Heidän videonlaadunsa lisäksi näillä sivustoilla on ärsyttäviä ja jopa vaarallisia mainoksia.

Vaikka oletkin Yhdysvaltain asukas, jolla on kaapelitelevisiotilaus, et voi käyttää Fox-ohjelmia, kun olet maan ulkopuolella.

Kuinka VPN ohittaa geoblocks

VPN ohjaa liikenteen uudelleen muualla sijaitsevan palvelimen kautta. Se on VPN-tunnelointiprosessi, ja se peittää todellisen henkilöllisyytesi ja sijaintisi uuden IP-osoitteen määrittäminen käyttämäsi palvelimen perusteella.

Jos VPN-palvelimesi on Yhdysvaltain kaupungissa, Fox luulee katselevasi maan sisällä. maantieteelliset rajoitukset katoavat - paitsi jos verkkosivusto voi kertoa käyttäväsi VPN-verkkoa.

Siksi on tärkeätä, minkä VPN: n valitset. Monet VPN: t, kuten Netflix ja Yhdysvaltain TV-verkot, eivät voi avata voimakkaasti suojattuja sivustoja, jotka tarkistavat VPN: n.. Testaamme VPN: itä vaikeimmista geoblokeista ja VPN-suodattimista löytää ne, joihin voit luottaa.

Monilla VPN: issä on myös tuskallista hidasta latausnopeutta suoratoistoa varten. Kukaan ei halua viivettä ja puskurointia, joten suoritamme nopeustestejä jokaiselle suosittelemalle VPN: lle.

Saadaksesi sujuvan, korkealaatuisen videon, etsi VPN-palvelu suurella yhdysvaltalaisten palvelimien verkolla, nopea, ja rajaton kaistanleveys. Pidä suoratoisto yksityisenä etsimällä vahvaa salausta ja tiukkaa tietosuojakäytäntöä nimettömyksesi suojelemiseksi.

Parhaat VPN: t Gothamin katsomiseen mistä tahansa

1. NordVPN

NordVPN hyötyy infografiasta

VPN-laitteista ei ole pulaa markkinoilla tänään, mutta NordVPN seisoo loput yläpuolella tappavalla ominaisuusyhdistelmällä. Se on ollut parhaiten arvioitu VPN jo pitkään, koska tarjoaja Älä koskaan lopeta palvelun laajentamista ja parantamista.

Kaikkien tärkeimpien (ja useiden ei-niin suurten) alustojen natiivisovellukset käyttävät oletuksena suojattuja OpenVPN- ja IKEv2-protokollia. Molemmat ovat huippuluokkaa, ja jos olet aloittelija, sovellukset valitsevat sinulle parhaan kokoonpanon.

NordVPN tarjoaa yli 5000 palvelinta maailmanlaajuisesti, lähes 2 000 Yhdysvalloissa. Yhdysvaltain palvelimet ovat hävinneet - parasta liikkua geoblocks - ja yhteysnopeudet ovat nopeita. CyberSec-ominaisuus estää mainoksia ja haittaohjelmia, tervetuloa lisäys streamereille.

NordVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu saada mielesi helposti, plus täysin ilmainen 7 päivän kokeiluversio uusille käyttäjille. Voit suojata jopa 6 laitetta yhdellä tilauksella.

Katso NordVPN: llä NYT!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-edut

ExpressVPN käyttää armeijan luokan salaus, ja käyttöympäristönväliset sovellukset käyttävät oletuksena alan standardin mukaista OpenVPN-protokollaa. Sovellukset ovat käyttäjäystävällinen ja sisältävät käteviä turvaominaisuuksia, kuten DNS-vuodonsuojaus ja tappikytkin.

Yksityisyyden suojaamiseksi ExpressVPN ei pidä käyttölokeja. Voit katsella Gothamia Foxissa valitsemalla minkä tahansa 32 Yhdysvaltain palvelimen sijaintia. Nämä palvelimet toimittavat nopeasti nopeaa valoa, ja omat testimme osoittavat, että ExpressVPN: llä on Ei ongelmaa kiertää kovia geoblokkeja.

ExpressVPN ei ole markkinoiden halvin VPN, jos valitset kuukausittaisen tilauksen, mutta premium-ominaisuudet ovat enemmän kuin kustannusten korvaaminen. Lisäksi saat vakava alennus, jos valitset pidemmän tilausjakson.

Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu on huippuluokkaa, ja jos et ole tyytyväinen ExpressVPN: ään jostain syystä, voit pyytää palautusta 30 päivän kuluessa ei kysyttävää -takuu. Kaikkien tämän VPN-käyttäjän positiivisten arvostelujen perusteella on epätodennäköistä, että haluat luopua siitä.

Katso ExpressVPN: llä NYT!

3. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

CyberGhost pyrki todistamaan, että edistynyt VPN voi olla helppo käyttää, ja monet tyytyväiset asiakkaat ovat yhtä mieltä siitä, että palveluntarjoaja tekee juuri sen.

Yksi tilaus kattaa jopa 7 laitetta samanaikaisesti, joten pysyt yhteydessä, vaikka joudut poistumaan talosta keskellä Gotham-jaksoa. IOS-, Mac-, Linux-, Windows- ja Android-sovellukset ovat intuitiivisia ja käyttäjäystävällisiä.

CyberGhost käyttää 256-bittistä armeijan luokan salaus, eikä se pidä käyttäjälokeja. Verkko sisältää enemmän kuin 500 palvelinta Yhdysvalloissa. Nopeudet ovat nopeita ja palvelimet voivat helposti ohittaa yhdysvaltalaisen sisällön geoblocks.

Jos et ole varma, onko CyberGhost sinulle sopiva, voit kirjautua sisään huolehtimatta. Palveluntarjoaja tarjoaa runsas 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Katso CyberGhost-ohjelmalla NYT!

Yhteenveto

Jos olet Gothamin fani Yhdysvaltojen ulkopuolella ja haluat olla edessä ja keskellä, kun kausi 5 alkaa, tarvitset tietä Foxin geoblokkien ympärille. Älä sekoita vaarallisten kolmansien osapuolien suoratoistosivustoihin. korkealaatuinen VPN on edullinen, turvallinen ja helppo tapa saada täysi käyttöoikeus.

Maantieteelliset rajoitukset estävät ihmisiä ympäri maailmaa pääsemästä parhaaseen sisältöön verkossa. Uskomme, että maailmanlaajuisen web-sivuston tulisi olla todella sellainen, että jokaisen näytöksen kanssa, joka on saatavana kaikissa maissa, joka päivä.

Jotta tämä olisi mahdollista, keräämme kaikki parhaat sisäpiirikaupat VPN-ylimmillä markkinoilla. Jos haluat säästää paljon VPN-tilauksestasi, siirry kohtaan yksinoikeudella kuponkikoodit sivu.

Aloita ilmainen NordVPN-kokeilu NYT!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me