Kuinka helposti suoratoistaa ProSieben Saksaa missä tahansa vuonna 2020


Aivan kuin alat aloittaa Joko gegen Klaasin suoratoisto ProSiebenissä, näyttöön tulee viesti: “Dieses Video steht in Ihrem Land aus urheberrechtlichen gründen nicht zur Verfügung” - Tämä video ei ole maassasi saatavilla tekijänoikeudellisista syistä.

Kuulostaa tutulta?

Saksalaisena televisio-fanaana et ole yksin kamppailussa. ProSiebenin, Saksa on toiseksi suurin yksityinen televisioverkko monet saksalaiset kanavat, jotka rajoittavat niiden sisältöä. Näiden lohkojen avulla on lähes mahdotonta seurata verkkoja Saksan ulkopuolella.

On kuitenkin olemassa nopea ja helppo ratkaisu kiertää järjestelmää - VPN: n avulla pääsy saksalaiseen IP-osoitteeseen.

Alta löydät vaiheittaiset ohjeet siitä, kuinka nopeasti ja helposti katsella ProSieben Saksaa mistä tahansa käyttämällä parhaita VPN-töitä. Tällä tavoin ProSieben-motto ”Rakastamme viihdyttää sinua” voi tulla, Rakastamme viihdyttää sinua riippumatta siitä, missä olet!

Kuinka suoratoistaa ProSiebeniä mistä tahansa: Pikaopas

  1. Rekisteröidy suosituimmalla VPN: llä ja lataa sovellus laitteellesi. Suosittelemme NordVPNmutta voit lukea alla olevista muista vaihtoehdoista.
  2. Yhdistä palvelimeen Saksassa.
  3. Siirry osoitteeseen www.prosieben.de ja rekisteröi ilmainen tili.
  4. Klikkaa Koko jaksot katsella suosikkiohjelmasi tai Elää suoratoiston suoratoistoon!

Aloita katseleminen NYT!

Miksi tarvitset VPN: n katsellaksesi ProSieben Saksaa

Kaikki ProSieben Saksan verkkosivuston sisältö on maantieteellisesti rajoitettu, ja siksi estetty, jos yrität katsoa sitä ulkomaisen IP: n kautta osoite. Geoblocks esiintyy yleensä lisensointirajoitusten takia, jotka eivät salli verkkojen lähettää sisältöä määritetyn alueen ulkopuolella.

VPN: n käyttäminen ProSiebenin geoblokkien ohittamiseen on nopein ja turvallisin tapa käyttää suosikki saksalaisia ​​televisio-ohjelmasi - mikä tarkoittaa, että sinun ei koskaan tarvitse unohtaa toista jaksoa Saksan Next Top Modelista tai Alle Gegenistä 1.

Antamalla sinulle uuden IP-osoitteen valitsemasi palvelimen perusteella, VPN houkuttelee ProSiebenin verkkosivustoa ajattelemaan sinua katsomassa Saksaa. Tärkeintä on Valitse VPN, joka tarjoaa suuren palvelinverkon, mukaan lukien useita palvelimia Saksan sisällä.

Nopeat yhteydet ovat välttämättömiä suoratoistaa suosikkiohjelmasi keskeytyksettä, joten suosittelemme vain VPN-verkkoja, jotka ovat huippulaatuisia nopeustesteissämme.

Jotkut ilmaiset tai edulliset VPN-palvelut voivat saada sinut yhteyteen ProSieben Saksaan, mutta ne maksavat hitaista yhteyksistä, käyttörajoituksista, epävakaisista verkoista tai jopa vaarantavat online-tietoturvasi.

Itse asiassa huomattava määrä ilmaisten VPN-verkkojen on havaittu sisältävän haittaohjelmia. Haittaohjelmat liittyvät yleensä isännöintimainontaan, mitä useimmat ilmaiset VPN-palveluntarjoajat tekevät, koska heillä ei ole muuta tulolähdettä.

Sen sijaan a parhaiten arvioitu VPN suojaa yksityisyyttäsi verkossa kokonaisella salauksella ja muilla turvatoimilla. Selaustoimintasi ja tietosi ovat aina suojattu Internet-palveluntarjoajien vakoilulta, viranomaisten valvonnalta ja kolmansien osapuolten tietojen keräämiseltä.

Parhaat VPN: t katsomassa ProSieben Saksaa

Nämä VPN-palveluntarjoajat ovat paras, jonka olemme löytäneet korkealaatuiselle suoratoistolle ja ProSiebenin geoblokkien ohittamiselle helposti..

1. NordVPN

Kuinka helposti suoratoistaa ProSieben Saksaa missä tahansa vuonna 2020

NordVPN sisältää a vankka palvelinverkko, mukaan lukien noin 300 palvelinta pelkästään Saksassa, mikä on loistava vaihtoehto streaming ProSieben Germany -sovellukseen. Se tarjoaa myös SmartPlay-tekniikka sujuvaa ja puskuritonta suoratoistokokemusta varten.

NordVPN: n käytön kohokohta on vertaansa vailla olevat turvallisuusominaisuudet, mukaan lukien ainutlaatuinen CyberSec-ominaisuus, joka tunnistaa ja estää mainokset, haittaohjelmat ja DDoS-hyökkäykset reaaliajassa. Et koskaan kohtaa niitä ärsyttäviä ponnahdusikkunoita, jotka ovat yleisiä streaming-sivustoissa.

Lisätä kaksinkertainen tietojen salaus, DNS-vuodonsuojaus, jopa 6 samanaikaista yhteyttä ja useita muita edistyneitä ominaisuuksia, etkä pidä valitettavasti rekisteröityessäsi NordVPN-verkkoon suoratoistaaksesi suosikki saksalaista TV-verkkoasi.

Lisätietoja NordVPN: stä on asiantuntija- ja käyttäjäarvosteluissa.

Rahat takaisin takuu: 30 päivää
Ilmainen kokeilu: 3 päivää

Katso NordVPN Now -sovelluksella!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

ExpressVPN kompensoi hieman korkeammat hinnat poikkeuksellisen suuret nopeudet yli 2000 palvelimen verkossa 90 maassa. Vain neljä optimoitua palvelinta Saksassa ovat kaikki mitä tarvitset sujuvaan ProSieben-suoratoistoon.

Lisäksi ExpressVPN estää laajan valikoiman sisältöä Saksasta, Yhdysvalloista ja Isosta-Britanniasta, älä koskaan vaaranna vakautta tai turvallisuutta saavuttaakseen verrattoman virtausnopeutensa.

Nautit samoista tietosuoja- ja suojausominaisuuksista, joita useimmat korkealaatuiset VPN-palveluntarjoajat tarjoavat, kuten AES-256-salaus, tappikytkin ja DNS-vuodonsuojaus sekä harvinaiset lisäosat, kuten jaettu tunnelointi.

Kaikkien näiden ominaisuuksien ja käyttäjäystävällisten sovellusten avulla kaikille tärkeimmille alustoille ja laitteille ei ole ihme, että käyttäjät ovat uskomattoman uskollisia tälle VPN: lle hinnastaan ​​huolimatta.

Rahat takaisin takuu: 30 päivää
Ilmainen kokeilu: 7 päivää, vain Android- ja iOS-sovellukset

Katso ExpressVPN: llä NYT!

3. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

Luotettavan, edullisen ja helppokäyttöisen VPN: n, joka tekee ProSiebenin suoratoistosta yksinkertaisen, CyberGhost voi olla paras veto. Saksalaisten insinöörien kehittämä verkosto sisältää satoja saksalaisia ​​palvelimia jotka tarjoavat jatkuvasti nopeita yhteyksiä.

CyberGhost n äskettäin päivitetty käyttöliittymä on ollut suuri hitti käyttäjille. Uudessa alustassa on esiasetetut profiilit estettyjen sisältöjen suoratoistoa varten sekä lisäsuojaus käytettäessä julkista wi-fi-yhteyttä.

Tämän erittäin arvostetun VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden jopa 7 laitetta samanaikaisesti, ja voit tarttua houkuttelevaan hintaan kirjautumalla pitkäaikaiseen suunnitelmaan.

Rahat takaisin takuu: 45 päivää pitkäaikaisilla tilauksilla; 30 päivää muuten
Ilmainen kokeilu: 7 päivää iOS: lle ja Androidille; 1 tai 3 päivän kokeiluversio on saatavana Windowsille

Katso CyberGhost-ohjelmalla NYT!

Yhteenveto

Saksalaisten suosikki TV-ohjelmien katsomisen ei tarvitse olla vaikeaa ei pitäisi vaatia tietojen ja laitteiden vaarantamista. Suosituimpien VPN-palveluntarjoajien avulla voit turvallisesti ja helposti suoratoistaa ProSieben Saksaa milloin tahansa, missä tahansa.

Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka löydämme nopeimmat premium-VPN-verkot ja miten testata omaa VPN-verkkoasi, tutustu viralliseen 2020 VPN Speed ​​Test -raporttiin kaikkiin yksityiskohtiin.

VPN: t, jotka estävät rajoitetun sisällön esto maailmanlaajuisesti ja pitävät sinut turvassa verkossa, ovat enemmän kuin hintansa arvoisia, mutta alennus ei ole haittaa, kun olet siinä. Tutustu Roundup of the uusimmat, parhaat tarjoukset parhaimmissa VPN-verkkoissa kaikkien parhaiden saksalaisten televisioiden katselemiseen!

Aloita ilmainen NordVPN-kokeilu nyt!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me