Kuinka helposti suoratoistaa TenPlay Australiaa missä tahansa vuonna 2020


"Päästäksesi TenPlayen sinun on oleskeltava Australiassa."

Näen sen virheviesti ponnahdusikkuna voi pilata minkä tahansa Australian televisio-fanin, joka haluaa vain katsoa Australian Survivoria. Valitettavasti se on väistämätöntä, jos yrität käyttää kanavan 10 sisältöä maan ulkopuolelta - vaikka olet aussie, joka matkustaa ulkomaille.

Channel 10: n Australian online-suoratoistopalvelu TenPlay tarjoaa joukon suosittuja ohjelmia, kuten Naapurit ja Territory Cops, sekä Formula 1: n ja muiden urheilulajien live-esityksiä.. VPN: n avulla voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset Älä koskaan unohda jaksoa!

Luotettavan VPN: n avulla voit huijata online-sijaintiasi niin, että näyttää siltä kuin suoratoistaisit Australiasta. Aivan kuten sinä pystyt katsella KAIKKI Network 10: tä mistä tahansa helposti - kymmenen, 10 persikkaa, 10 pomoa, 10 uutisia ensin ja 10 urheilulajia mukana.

Näytämme sinulle kuinka helppoa se on tehdä, ja autamme myös sinua valitsemaan VPN: n, johon voit luottaa täydelliseen pääsyyn ja sujuvaan suoratoistoon.

Kuinka katsoa: Pikaopas

 1. Asenna parhaiten arvioitu VPN laitteeseesi. Testasimme CyberGhost VPN: n uskomattomilla tuloksilla, ja voit lukea vielä pari upeaa vaihtoehtoa.
 2. Yhdistä australialaiseen palvelimeen.
 3. Siirry osoitteeseen www.tenplay.com.au
 4. Napsauta ”Shows” löytääksesi tietty show tai “Live” aloittaaksesi suoratoiston. Se siitä!

Aloita katseleminen NYT!

Miksi tarvitset VPN: n katsoaksesi Channel 10 Australiaa

Kanavan 10 Australian sisältö voidaan suoratoistaa ilmaiseksi Australiassa TenPlay-verkkosivustolla. Asiat muuttuvat kuitenkin paljon haastavammaksi, jos olet muualla. Lisensointirajoitukset eivät salli kanavan 10 lähettämistä Australian ulkopuolelle.

Verkot käyttävät geoblokkeja verkkosivustoillaan välttääkseen rangaistuksia sisällön näyttämisestä nimettyjen alueiden ulkopuolella. Nuo lohkot estää sinua pääsemästä TenPlayen ulkomaille, vaikka olet tavallinen katsoja joka matkustaa vain lyhyen ajan Australian ulkopuolella.

Onneksi kirjoittanut käyttämällä VPN: tä, voit nopeasti ja helposti ohittaa nämä maantieteelliset rajoitukset joten suoratoistat olohuonetta nopeasti - niin kauan kuin valitset VPN: n hyvin.

Voit katsella TenPlay-ohjelmaa tietokoneellasi tai muilla laitteillasi haluamasi VPN-ominaisuuden, jolla varmistetaan paras suoratoistokokemus. Aluksi etsi VPN, jolla on palvelimet Australiassa joten saat Australian IP-osoitteen.

Etsi myös rajoittamaton kaistanleveys ja suuret yhteysnopeudet, koska nämä ovat parhaat puolustustasi ärsyttävää viivettä ja puskurointia vastaan. Ja vain siinä tapauksessa, että kanava 10 päättää torjua VPN: n käyttöä, on hyvä varmistaa, että suoratoistotoimintasi ei voida seurata.

parhaat VPN: t pitävät henkilöllisyytesi piilossa ja tietosi turvassa päästä päähän -salauksella sekä edistyneillä ominaisuuksilla, kuten Double VPN, vuodonsuojaus ja automaattinen tapukytkin. Edes palveluntarjoajasi ei tiedä mitä olet tehnyt verkossa.

Parhaat VPN: t katsomassa Channel 10 Australiaa

Sinulla ei ole vaikeuksia päästä jokaiseen Channel 10-streamiin näiden huippuluokan VPN-verkkojen avulla.

1. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

Jos etsit helppokäyttöistä, yhden napsautuksen VPN: ää, CyberGhost saattaa olla paras veto. Esiasetettu Poista suoratoistoprofiilin esto asettaa automaattisesti kaikki oikeat asetukset paikoilleen, joten voit vain rentoutua ja katsoa suosikkikanavasi 10 ongelmitta.

Ja jos et halua ohittaa yhtäkään naapureiden viimeisimmästä jaksosta riippumatta siitä, mitä päiväsi varastossa on, voit jatkaa katselua älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi, kiitos CyberGhostin tuen jopa 7 samanaikaista laiteyhteyttä.

Koe CyberGhost itsellesi erittäin antelias 45 päivän rahat takaisin -takuu, tai napata 7 päivän ilmainen kokeilu iOS: lle ja Androidille. Näet nopeasti miksi niin monet käyttäjät rakastavat tätä yksinkertaista, mutta tehokasta VPN-verkkoa.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Katso CyberGhost-ohjelmalla NYT!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-edut

ExpressVPN tunnetaan nopeimmat yhteysnopeudet VPN-markkinoilla, mikä tekee siitä täydellisen urheilun, esitysten ja elokuvien katseluun TenPlayssa tai muilla suoratoistoalustoilla.

Verkkoyhteytesi pidetään 100% salassa vahvan verkkoturvallisuuden ja a tiukka tietosuojakäytäntö. Automaattinen tappikytkin, 256-bittinen salaus, ja useita kerroksia vuotojen estämisessä suojaa kaikkia sinulta hetkestä, kun kytket VPN: n päälle.

Harvinainen jaetun tunneloinnin ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden selata muita verkkosivustoja käyttämällä paikallista IP-osoitettasi, kun suoratoistot näytöksiä TenPlayssa mistä tahansa sijainnista ympäri maailmaa. Se on erittäin kätevää, jos sinun on tarkistettava paikallinen pankkitili katselun aikana.

Saadaksesi lisätietoja, katso mitä muut käyttäjät ajattelevat ExpressVPN: n ominaisuuksia. Uudet käyttäjät voivat hyödyntää 30 päivän rahat takaisin takuu ja 7 päivän ilmainen kokeilu mobiililaitteille.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Katso ExpressVPN: llä NYT!

3. Surfshark

Kuinka helposti suoratoistaa TenPlay Australiaa missä tahansa vuonna 2020

Surfshark ei ole ollut olemassa niin kauan kuin muut luettelossa olevat VPN: t, mutta se on saanut itselleen nopeasti nimen, varsinkin kun kyse on suoratoistosta. Surfshark tarjoaa vertaansa vailla olevat ominaisuudet virtaussisällön poistamiseksi käytöstä tärkeimmillä alustoilla. Vaatimus, jonka perusteella se näyttää toteutuvan, perusteltavan testauksen perusteella.

Sisällön suoratoistoon omistautumisen lisäksi Surfshark tarjoaa alan johtavia suojausominaisuuksia, kuten armeijan luokan salaus ja tiukka ei loki -käytäntö. Heillä on yli 800 palvelinta yli 50 maassa, mukaan lukien Australia. Itse asiassa Surfshark saa ylimääräisiä kiitoksia erityisesti australialaisilta käyttäjiltä. Täydellinen Tenplay-suoratoistoon.

Ota tämä kaikki huomioon uskomattoman nopeiden ja tasaisten nopeuksien mukana, ja on helppo nähdä, miksi Surfshark jatkaa nousuaan VPN-rankingissamme. 30 päivän rahat takaisin -takuulla voit kokeilla sitä riskittömästi ja katso itse.

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Katso Surfshark NYT!

Yhteenveto

Sinun ei tarvitse unohtaa minuutti suosikkiohjelmistasi kanavalla 10 Australia vain siksi, että matkustat tai asut maan ulkopuolella. Luotettavan VPN: n avulla jokaisen lähetyksen suoratoisto kaikkialta maailmasta on pala kakkua - tai vegemiittia, jos haluat.

Lisätietoja siitä, mitä VPN: ltä tarvitaan erinomaisen suoratoiston tarjoamiseksi, tutustu asiantuntijoidemme hylättyihin tuloksiin VPN: n suoratoistotehokokeissa.

Ja kun olet siinä, säästää rahaa suosikki streaming VPN -sivustomme katsomalla VPN-tarjousten ja alennusten sivua!

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me