Kuinka katsella 53. Super Bowl LIVE -palvelua mistä tahansa


53. Super Bowl on show-pysäytystapahtuma, joten näytön katselun ei pitäisi estää mitään.

Tämä vuosi, CBS Sports suoratoistaa tapahtumaa ilmaiseksi heidän verkkosivuillaan. Super Bowlia on helppo katsella Yhdysvaltojen sisäpuolelta, mutta CBS käyttää paikannusohjelmistoa estämään kansainvälisiä katsojia. Muualla maailmassa saat Tarvitset nopean VPN: n CBS: n lukituksen avaamiseksi ja pelin katselemiseksi.

Laadukas VPN tulee peitä sijainti joten voit ohittaa geoblocks. Se tulee myös suojata henkilökohtaisia ​​tietojasi varkailta. VPN: n avulla voit suoratoista peli ilmaiseksi kaikkialla maailmassa.

Tässä oppaassa teemme näyttää sinulle kuinka käyttää VPN: tä katsella Super Bowl. Me myös auttaa sinua valitsemaan paras VPN sinulle ja korosta palveluita, jotka tarjoavat ilmaiset kokeilut ja rahat takaisin -takuut.

Kuinka katsoa: Pikaopas

  1. Valitse VPN nopeiden palvelimien kanssa Yhdysvalloissa - Hotspot Shieldis, valintamme # 1!
  2. Asenna VPN-ohjelmisto
  3. Yhdistä palvelimeen Yhdysvalloissa (kirjaudu 7 päivän ilmaiseen kokeiluversioon CBS: llä. Saatat joutua toimittamaan voimassa olevan Yhdysvaltain postinumero (esimerkiksi 02115 tai 90020) ja luottokortin) tai UK (suoratoisto ilmaiseksi BBC: n kanssa).
  4. Katso virallista suoratoistoa ja nauti.

Aloita katseleminen NYT!

Miksi tarvitset VPN: n Super Bowlin katselemiseen

CBS Sports käyttää paikannusohjelmistoa estää muiden kuin Yhdysvaltojen katsojia, mutta se ei tarkoita, että kansainvälisten Super Bowl -fanien tulee unohtaa! Jos sinä elää tai matkustaa ulkomaille, premium-VPN avaa Super Bowlin suoravirta.

VPN-verkot peitä IP-osoitteesi jotta se näyttäisi siltä, ​​että selaat eri sijainnista. Sinun tarvitsee vain tehdä muodostaa yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa avataksesi CBS Sportsin muista maista.

Voit jopa Käytä VPN: ääsi muun geoblock-sisällön lukituksen avaamiseen, mukaan lukien NBC Sports ja Amazon Prime.

Laadukas VPN tulee salaa Internet-liikenteesi suojaamaan sinua tietoverkkorikollisilta. Tämä on erityisen tärkeää jos käytät online-vedonlyönti-sivustoja koska taloudelliset tietosi ovat vaarassa jos yhteytesi ei ole turvallinen.

Valitse VPN kanssa rajoittamaton kaistanleveys ja nopea joten et menetä sekuntia pelistä. Tämä maksimoi streamisi latausajan ja minimoi puskurointi. Sinun tulisi myös etsiä VPN, joka suojaa tietojasi huippuluokan turvaominaisuudet.

  • 256-bittinen salaus tekee nimettömäksi verkkotoimintasi ja suojaa tietojasi hakkereilta ja varkailta.
  • tiukka ei-lokit -käytäntö tarkoittaa, että VPN ei tallenna mitään selaushistoriaasi, joka voidaan myöhemmin paljastaa.
  • automaattinen tappikytkin estää suojaamattoman datan poistumisen verkosta siinä harvinaisessa tapauksessa, että VPN-yhteys epäonnistuu.

Nyt sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot VPN: n valitsemiseksi, katsotaanpa meidän tärkeimmät suositukset.

Parhaat VPN: t Super Bowlin katseluun

1. Hotspot-kilpi

hotspot-suojalaitteet

Hotspot Shieldin erittäin nopeat yhteydet ja rajoittamaton kaistanleveys ovat täydellisiä Super Bowlin suoratoistoa varten. Se voi helposti ohittaa geoblocks joten voit katsella CBS Sportsia.

Hotspot Shield tarjoaa huippuluokan tietoturvaprotokollat, mukaan lukien haittaohjelmien ja tietojenkalastelusuojaus. Se hälyttää automaattisesti, jos käymässäsi verkkosivustossa tiedetään olevan haittaohjelmia, ja estää sen sitten.

Voit kokeilla sitä riskittömästi sen avulla 45 päivän rahat takaisin -takuu ja a 7 päivän ilmainen kokeilu. Lue lisää lukemalla todellisten Hotspot Shield -käyttäjien arvosteluja.

Katso Hotspot Shieldillä!

2. NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN on huippuluokan suoratoistovaihtoehto. Kaikki sen suunnitelmat tarjoavat rajoittamaton kaistanleveys päällä 5 200+ nopeaa palvelinta maapallon ympäri.

Sen SmartPlay-ominaisuus yhdistää sinut automaattisesti tarvittavaan palvelimeen ohittaa geoblocks ja sensuuri.

Huippuluokan turvaominaisuudet, kuten 256-bittinen salaus, tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja automaattinen tappikytkin suojaavat henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voit hyödyntää NordVPN: ää parhaalla mahdollisella tavalla 30 päivän rahat takaisin takuu selvittääksesi miksi se on hitti VPN-käyttäjien keskuudessa.

Katso NordVPN: llä!

3. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

ExpressVPN on nopein VPN suoratoistoa varten. Se toimii palvelimet 148 paikassa, mukaan lukien yli 30 kaupunkia Yhdysvalloissa. Voit avata Super Bowlin lukituksen helposti.

Se tarjoaa 256-bittinen salaus ja automaattinen tappikytkin, ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö pitää sinut turvassa.

Asennus on helppoa, vaikka et ole koskaan käyttänyt VPN: tä aiemmin. Mutta älä vain ota sanaamme kiinni, katso mitä todellisilla käyttäjillä on sanottavaa.

ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu kaikissa VPN-palveluissaan plus 7 päivän ilmainen kokeilu mobiilisovelluksille.

Katso ExpressVPN: llä!

4. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

CyberGhost on turvallinen ja nopea. Se tarjoaa luokan paras salaus, tiukka ei-lokit -käytäntö, ja automaattinen tappikytkin.

Kanssa 3 300+ palvelinta 60 maassa, sinulle ei lopu koskaan katsottavia asioita.

Voit kokeilla palvelua painikkeella 24 tunnin ilmainen kokeilu ja a 45 päivän rahat takaisin -takuu. Siellä on myös ilmainen 7 päivän kokeilu saatavilla iOS-, Android- ja Windows-käyttäjille. Ei ihme, että se on niin hieno VPN!

Katso ExpressVPN: llä!

5. IPVanish

ipVanish-laitteet

IPVanish on vahva valinta suoratoistoon ja selailuun. Kaikki sen suunnitelmat tarjoavat rajoittamaton kaistanleveys, nopea palvelin, ja huippuluokan turvallisuus protokollat.

IPVanishin avulla pystyt ohittaa kaikki geoblokki se on sinun tielläsi.

Se tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuu, sekä a 7 päivän ilmainen kokeilu iOS-käyttäjille. Jos haluat lisätietoja, katso mitä käyttäjät sanovat IPVanishista.

Katso IPVanishilla!

Yhteenveto

Sinä pystyt käytä korkealaatuista VPN-verkkoa Super Bowlin suoratoistoon mistä päin maailmaa tahansa.

Parhaat VPN: t myöntävät sinulle turvallinen, rajoittamaton pääsy geoblokeroituun sisältöön maapallon ympäri. He myös suojata henkilökohtaisia ​​tietojasi samalla kun suoratoistat, shoppailet ja selaat.

Vielä epävarma, mitä VPN: ää sinun tulisi käyttää? Suosittelemme Hotspot Shieldiä, ja voit kokeilla sitä ilmaiseksi!

Aloita ilmainen Hotspot-kilpi-kokeilu NYT!

Lisälukema

Etsitkö paljon? Tutustu parhaimpiin VPN-tarjouksiin ja kuponkeihin säästääksesi rahaa uuteen palveluusi.

Mikä on VPN ja miksi tarvitset sitä? Lisätietoja VPN-verkkoista asiantuntijoidemme kattavassa oppaassa.

Etkö saa tarpeeksi peliä? Näin voit katsella Sky Sportsia mistä tahansa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me