Kuinka katsella 76. kultaista maapalloa elää mistä tahansa


Viime vuoden kultaiset maapallot olivat eeppisiä, eikä tämän vuoden 76. vuositilaisuus ole myöskään pettymys. Se on, ellet sattuisi olemaan Yhdysvaltojen ulkopuolella sunnuntaina 6. tammikuuta klo 20.00 ET / 17.00 PT.

Suoratoistopalkinnot voivat näyttää haastavalta Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta se on itse asiassa melko helppoa. Luotettavan VPN: n ja vaiheittaisten ohjeidemme avulla, voit katsella 76. kultaista maapalloa elää mistä tahansa ja millä tahansa laitteella.

Joten, laita popcorn mikroaaltouuniin ja lue.

Pikaopas:

Oletko Yhdysvaltojen ulkopuolella, jolla ei ole pääsyä amerikkalaiseen kaapeliin? Ei ongelmaa! VPN voi auttaa sinua helposti ohita geoblocks ja pääse 76. kultaiseen maapallon live-streamiin, missä ikinä oletkin.

Näin:

  1. Asenna VPN. (Suosittelemme käyttöä NordVPN paras suoratoistokokemus.)
  2. Yhdistä palvelimeen Yhdysvalloissa, mene Sling TV -sivustolle ja tilaa Sling Blue -paketti.
  3. Suoratoista NBC 4: n 76. kultaista maapalloa Sling TV: n kautta.

Aloita suoratoisto nyt!

Miksi tarvitset VPN: n katsellaksesi kultaisia ​​maapalloja

Virallinen tapa katsella kultaisia ​​maapalloja on NBC-verkkosivuston kautta, jolla on yksinoikeudet esitykseen ja ilmaista se joka vuosi. kuitenkin, tämä toimii vain, jos asut tällä hetkellä Yhdysvalloissa ja sinulla on tili amerikkalaisen kaapelitoimittajan kanssa.

Muuten saat pelätä virheviesti: ”Live stream ei ole käytettävissä alueellasi”.

NBC: n lisenssit Golden Globes -palkinnonäytölle on maantieteellisesti rajoitettu Yhdysvaltoihin, joten kaikki, jotka yrittävät saada sisältöä muista maista, estetään. Onneksi, VPN: n avulla voit helposti ohittaa tämän tyyppisen georajoituksen peittämällä tietokoneesi todellisen IP-osoitteen ja saaden sen näyttämään siltä, ​​kuin olisit tällä hetkellä amerikkalaisessa kaupungissa.

Pelkästään IP-osoitteesi vaihtaminen ei kuitenkaan tässä tapauksessa riitä. Jos haluat käyttää NBC: n suoratoistosisältöä, tarvitset myös tilin amerikkalaisen kaapelitoimittajan kanssa.

Mutta älä pelkää - parhaiten arvioidulla VPN: llä, Sling TV -tilillä ja vähän luovuutta, pystyt myös kiertämään tämän esteen.

Kuinka katsella kultaisia ​​maapalloja mistä tahansa

Pääset VPN: n avulla Sling TV, suoratoistosivusto, joka ei vaadi tiliä yhdysvaltalaisen kaapelitoimittajan kanssa. Kun ostat heidän Sling Blue -paketin, voit suoratoistaa NBC: n sisältöä mistä tahansa.

Sling TV tarjoaa jopa 7 päivän ilmainen kokeilu, joten voit ilmoittautua heti ennen kultaisia ​​maapalloja - ja jos et tarvitse tilaustasi mihinkään muuhun, voit peruuttaa vain näyttelyn jälkeen.

Tässä on vaiheittainen opetusohjelmamme 76. kultaisten maapallon katsomiseksi mistä tahansa.

Ennen kuin teet näitä vaiheita, muista asentaa johtava VPN, kuten NordVPN, ja muodostaa yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa.

Haluat myös varmistaa, että kirjaudut Sling Blueen aikaisintaan 6. joulukuuta, jotta yhden kuukauden paketti olisi edelleen saatavana 6. tammikuuta, 76. kultaisten maapallon yönä..

1. Kirjoita Sling.com ja valitse Katso 7 päivää ilmaiseksi

goldenglobes (1)

2. Rekisteröidy tilille aloittaaksesi ilmaisen kokeilujakson.

goldenglobes (2)

3. Valitse Sling Blue -palvelu ja vieritä alas valitaksesi Jatkaa.

goldenglobes (3)goldenglobes (4)

4. Anna laskutustietosi rekisteröinnin loppuun saattamiseksi. Voit perua helposti ennen kokeilun päättymistä.
(Sinun on ehkä lainattava ystävälle tai sukulaiselle Yhdysvaltain postinumero.)

goldenglobes (5)

5. Valitsemalla Katso nyt, sinut ohjataan Sling TV -suoratoistoalustaan.

goldenglobes (6)

6. Valitse Hakukuvake sivun oikeassa yläkulmassa.

goldenglobes (7)

7. Kirjoita “NBCJa valitse NBC 4 New York suorana lähetyksenä 76. vuotuisen Golden Globe -palkinnon saajana 6. tammikuuta klo 20.00 ET / 17.00 PT.

goldenglobes (8)

Paras VPNS katsomassa kultaisia ​​maapalloja

Kaikissa VPN-verkoissa ei ole samoja ominaisuuksia, minkä vuoksi on tärkeää valita VPN, jossa on kaikki mitä tarvitset sujuvaan suoratoistokokemukseen.

Nämä ovat kolmen parhaan joukkoomme parhaimmista VPN: istä katsellaksesi 76. kultaista maapalloa:

1. NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN on ensimmäinen valinta kultaisten maapallon suoratoistoon niiden takia luotettava yhteys ja vaikuttavat turvaominaisuudet.

Kanssa 1 884 palvelinta Yhdysvalloissa, kumpi valitset, antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa Sling TV: n geoblokit nopeasti ja helposti.

Kun olet muodostanut yhteyden NBC: hen Sling TV: n alustalla, voit suoratoistaa 76. kultaisia ​​maapalloja osoitteessa suuret nopeudet ilman puskurointia NordVPN: n SmartPlay-tekniikan ansiosta.

Heidän aCyberSec-ominaisuushavaitsee ja estää ponnahdusikkunoiden automaattisen varmuuden varmistamalla sinulle älä koe mitään keskeytyksiä.

Kokeile NordVPN: tä riskittömästi kirjautumalla sisään 30 päivän rahat takaisin takuu.

Jos haluat lisätietoja NordVPN: stä, katso täydellinen arvostelu.

Katso NordVPN Now -sovelluksella

2. ExpressVPN

ExpressVPN-edut

ExpressVPN: n avulla olet taattu salamannopeat suoratoistonopeudet kanssa rajoittamaton kaistanleveys. Se tarjoaa myös valtavan palvelinverkon Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa.

Voit käyttää Sling TV: n alustaa milloin tahansa heidän harjoittamansa käytännön ansiosta säännöllisesti pyörivät IP-osoitteet jonka avulla voit ohittaa kaikki VPN: n vastaiset toimenpiteet TV-liuska voi olla paikallaan.

ExpressVPN n edistyneet suojausominaisuudet tarkoittaa, että yhteytesi on aina yksityinen ja turvallinen, ja online-identiteettisi on aina tuntematon.

ExpressVPN: n kanssa 30 päivän rahat takaisin takuu ja 7 päivän ilmainen kokeilu matkapuhelimen käyttäjille saat selville mistä kaikki rave on.

Katso ExpressVPN Now: lla

3. CyberGhost

CyberGhostin helppokäyttöinen käyttöliittymä tarjoaa sinulle esiasetetun profiilin suoratoistoa varten, joka tunnetaan nimellä Suojattu suoratoistoprofiili.

Kun muodostat yhteyden suoratoistoprofiiliin, oikeat asetukset määritetään automaattisesti varmistaaksesi, että 76. kultaisten maapallojen suora virta on saumaton.

Voit muodostaa yhteyden 7 laitetta yhdelle CyberGhost-tilille samanaikaisesti, joten voit katsella ohjelmaa älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi mistä tahansa.

CyberGhost tarjoaa myös 256-bittinen salaus, automaattinen tapukytkin ja DNS-vuodonsuojaus - pitää tietosi turvassa, vaikka katsotkin julkisen wi-fi-yhteyden kautta.

Hyödynnä heidän 45 päivän rahat takaisin -takuu ja 7 päivän ilmainen kokeilu nähdä itse.

Lisätietoja CyberGhostista on perusteellisen katselusivumme.

Katso CyberGhost Now -sovelluksella

Yhteenveto

Sijaintisi ei tarvitse olla sinun ja kultaisten maapallon välillä. Voit katsella 76. kultaista maapalloa elää mistä tahansa ja et voi unohtaa sekuntia punaisen maton ulkonäöstä, jännittävästä palkintoseremoniasta tai kuuluisuuksien viihdestä - sinun tarvitsee vain asentaa yksi suositelluista VPN-verkoistamme ja noudattaa yllä kuvattuja helppoja ohjeita..

Jos haluat ostaa premium-VPN: n edullisesta hinnasta, älä unohda tarkistaa tarjoukset ja kuponkeja -sivu.

Muut artikkelit, joista saatat pitää:

Kuinka katsella Harry Potteria Netflixissä
Paras VPN-virta elokuvien suoratoistoon
Parhaat Netflix-VPN: t
Parhaat VPN: t BBC iPlayerille

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me