Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Apple TV: llä Yhdysvaltojen ulkopuolella Päivitetty 2020


Netflixin katseleminen Apple TV: llä on erinomainen tapa suoratoistaa maailman parhaita elokuvia ja TV-ohjelmia. Mutta foorumin maantieteellisten rajoitusten takia voisit olla jättämättä pois tuhansia pakollisia otsikoita. Lue lisätietoja kuinka VPN: n avulla ohitetaan nämä geoblokit.

Monet Netflix-nimikkeet ovat saatavana vain Yhdysvaltojen asiakkaille. Tekijänoikeus- ja lisenssikysymykset tarkoittavat, että Netflix-kirjastot Apple TV: ssä muuttuvat maasta riippuen.

Se johtuu siitä, että Netflix käyttää geoblocking-ohjelmisto, joka rajoittaa Yhdysvaltojen ulkopuolella olevien asiakkaiden esityksiä.

Hyvä uutinen on kuitenkin, että voit avaa koko Yhdysvaltain Netflix-luettelo Apple TV: lläsi käyttämällä premium VPN.

mennessä naamioi IP-osoitteesi, Internet-liikenteen salaaminen, ja yhdistää sinut palvelimeen Yhdysvalloissa, VPN auttaa sinua käyttää Netflixin maantieteellisesti rajoitettua sisältöä mistä tahansa.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka katsella American Netflixiä Apple TV: lläsi VPN: n avulla. Ja koska kaikki VPN: t eivät ole yhteensopivia Apple TV: n kanssa, annamme sinulle suositukset parhaat käytettävissä olevat VPN-palvelut.

Pikaopas: Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä Apple TV: ssä

 1. Valitse nopea VPN-palvelin Yhdysvalloissa ja selkeä Apple TV -asennusopas - ExpressVPN: ssä on kaikki kolme.
 2. Rekisteröidy ja lataa sovellus. Avaa sovellus, kirjaudu sisään ja muodosta yhteys Yhdysvaltain palvelimeen.
 3. Mene Apple TV: ssä asetuksiin ja vaihda iTunes Store -sijaintisi Yhdysvaltoihin. Tutustu VPN-asennusoppaaseesi aina.
 4. Kirjaudu Netflixiin ja nauti sadoista uusista nimikkeistä!

Katso American Netflix Apple TV: lläsi NYT!

Miksi tarvitset VPN: n katsellaksesi American Netflixiä Apple TV: ssä

Vaikka Netflix toimii maissa ympäri maailmaa, sen sisältökirjastot muuttuvat fyysisestä sijainnistasi riippuen. Se on prosessi nimeltään geoblocking.

Netflix käyttää geoblockingia rajoittaakseen pääsyä suurimpaan osaan sisällöstä, eli miljoonat katsojat menettävät parhaista elokuvista ja TV-ohjelmista.

Käyttämällä paikannusohjelmistoa, Netflix voi hakea ja paikantaa käyttäjiensä IP-osoitteet.

Jos esimerkiksi yrität käyttää American Netflixiä Apple TV: ltä Isossa-Britanniassa, Netflix tulee määritä IP-osoitteesi, näet et ole Yhdysvalloissa, ja estä pääsyäsi.

Mutta mennessä piilottamalla IP-osoitteesi, VPN auttaa sinua ohittaa Netflixin maantieteelliset rajoitukset ja antaa sinulle pääsyn jokaiselle alustan nimikkeelle. Se tekee tämän luomalla turvallinen tunneli, joka salaa tietosi kun käytät Internetiä.

Joten kun kirjaudut Netflixiin VPN: n kautta, tietosi lähetetään tunnelin kautta a: lle etäpalvelin että peittää IP-osoitteesi ja pitää sijaintisi yksityisenä.

Yhdistämällä yhdysvaltalaiseen palvelimeen VPN: n kautta, Netflix luulee katsomasi Apple TV: tä Yhdysvalloissa. Sillä tavalla voit ohita geoblokki ja katsele amerikkalaista Netflixiä mistä tahansa.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

VPN: t ovat täydellinen pääsy geoblokattuun sisältöön kuten Netflix. Mutta ne myös auttavat pitää sinut turvassa verkossa.

Kun useampi meistä käyttää julkisia wi-fi-verkkoja työhön ja selailuun, laitamme verkkorikollisten riskitiedot. Nämä suojaamattomat verkot ovat täydellisiä hakkereille metsästämään arvokkaita kirjautumisia, salasanoja ja paljon muuta.

Mutta a VPN salaa tietosi, sekoittamalla arkaluontoiset tietosi ja vaikeuttamalla Internet-toimintasi keskeytymistä.

Joten jos haluat pidä tietosi turvassa ja nauti rajoittamattoman internetin eduista, premium-VPN on paras tapa tehdä se.

Ja VPN-verkot eivät ole vain Apple TV: n tarpeita. Koska he ovat yhteensopiva useimpien laitteiden kanssa, ne ovat hienoja streaming suosikkiohjelmasi lomalla.

Seuraavan kerran kun matkustat ulkomaille, käytä VPN: tä käyttää Netflixiä ja muuta geoblokattua sisältöä kaikilla laitteillasi.

Joten nyt tiedät mitä VPN voi tehdä, on aika selvittää meidän Parhaat VPN-suositukset American Netflixin katselemiseen Apple TV: ssä.

5 parasta VPN-verkkoa amerikkalaisen Netflix-katseluun Apple TV: ssä

1. ExpressVPN

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Apple TV: llä Yhdysvaltojen ulkopuolella Päivitetty 2020

Kun haluat katsoa amerikkalaista Netflixiä Apple TV: ssä, ExpressVPN on paras valinta. Sen lisäksi, että se tarjoaa poikkeuksellisen nopeuden rajoittamaton kaistanleveys, mutta se on myös yksi niistä helpoimmat VPN: t, jotka voidaan asentaa Apple TV: hen.

Vaikka suurin osa VPN-verkoista edellyttää reitittimen määrittämistä toimimaan Apple TV: n kanssa, ExpressVPN myy valmiiksi määritetyt reitittimet joka säästää sinua pitkästä manuaalisesta asennuksesta.

ExpressVPN-käyttäjät hyötyvät myös poikkeuksellisesta asiakaspalvelusta ja 24/7 live chat-tuki auttaa kaikissa asennusongelmissa.

Mutta kun kyse on Netflixin suoratoistosta, nopeus on avain. Kanssa erittäin nopea nopeus plus rajaton palvelimen vaihto, voit aina siirtyä palvelimelle, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

Selauksesi on suojattu myös 256-bittinen AES-salaus, ei-tukit politiikka, an automaattinen tappikytkin, ja DNS / IPv6-vuotosuojaus.

Kaikella tällä, plus riskitön 30 päivän palautusjakso, Ei ihme, että ExpressVPN on paras valinta Netflixin suoratoistamiseen Apple TV: lläsi. Haluatko tietää lisää? Katso, miksi niin monet asiakkaat rakastavat ExpressVPN-palvelua.

ExpressVPN on kalliimpaa kuin muut markkinoilla olevat VPN: t, mutta tarjoaa hyvää vastinetta rahallesi. Jos haluat vielä paremman vastineen, tilaa ExpressVPN kuponkikoodillamme.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien, kuten Apple TV, kanssa.

Katso American Netflix ExpressVPN: n avulla!

2. NordVPN

NordVPN

Kanssa 5 700+ erittäin nopeaa palvelinta, mukaan lukien yli 2 000 Yhdysvalloissa, NordVPN on vankka valinta Netflixin katselemiseen Apple TV: lläsi.

Netflixin tiukeista havaitsemistoimenpiteistä huolimatta NordVPN toimittaa jatkuvasti ohittamalla sen maantieteelliset rajoitukset. Tämä johtuu SmartPlay DNS -ominaisuudesta, joka on integroitu jokaiseen NordVPN-palvelimeen optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Ja jos etsit helppoa asennusta, NordVPN tarjoaa myös esivalotetut reitittimet jotta pystyt asettamaan asetukset mahdollisimman nopeasti. Tai jos haluat tehdä asiat manuaalisesti, noudata informatiiviset asennusoppaat.

Se sisältää myös ei-tukit politiikka, kätevä tappaa kytkin plus DNS-vuodonsuojaus pitää tietosi turvassa. Joten hyödynnä 30 päivän rahat takaisin -takuu ja kokeile NordVPN tänään tai tarkista koko arvostelu.

Oletko valmis tilaamaan? Säästä rahaa NordVPN-kuponkikoodilla.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Katso American Netflix NordVPN: n kanssa!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

CyberGhost tarjoaa omistettu suoratoistoprofiilit tehdä pääsy geoblokeroituun sisältöön niin helppoa kuin mahdollista. Sen lisäksi, että sinulla on pääsy yli 1 000 palvelimeen Yhdysvalloissa, voit myös nauttia kanavista, jotka on optimoitu Netflixin suoratoistoa varten.

Se on helppo määrittää myös Apple TV: llesi. Yksinkertaisin ohjein ja visuaalisin oppain, CyberGhostin asettaminen toimimaan reitittimen kanssa on vaivatonta.

Lisäksi nautit ylimääräisestä suojauksesta CyberGhostin ansiosta 256-AES-bittitekniikka. Sen tiukka ei-tukit käytäntö varmistaa myös, että selailutehtäviäsi ei seurata.

Suuri sekoitus arvoa ja käytettävyyttä, voit kokeilla CyberGhostin premium-palvelua ilmaiseksi yhden päivän ajan. Tai jos valitset kuuden kuukauden tai pidemmän suunnitelman, nautit 45 päivän rahat takaisin -takuu. Ja voit tehdä tästä budjettiystävällisestä VPN: stä vielä budjettiystävällisemmän kuponkikoodillamme.

Ei vakuuttunut? Katso koko CyberGhost-arvostelu.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Katso American Netflix CyberGhostin kanssa!

4. Surfshark

Surfshark-laitteet

vankka ja luotettava VPN, Surfshark antaa Apple TV -käyttäjille erinomaiset geonivastausominaisuudet. Netflixin lisäksi Surfsharkilla on todistettu kokemus Apple TV -sovellusten, kuten Hulu- ja Amazon Prime Video -sovellusten, käytöstä poistamisesta..

Se ei ole vain luotettava, mutta myös nopea. Surfshark n erinomaiset latausnopeudet pitäisi enemmän kuin tyydyttää Netflixin tarpeet. Plus kanssa rajoittamaton laitteen käyttö, voit kytkeä sen muuhun kuin vain Apple TV: hen. Seuraa vain sen manuaalista asennusopasta.

Mutta Surfsharkin suurin voimavara on sen turvallisuus. Nauti lisäsuojasta tiukalla ei-tukit politiikka, kätevä tappaa kytkin plus yksityinen DNS, ja vuodonsuojaus.

Ota selvää, miksi Surfsharkista on tulossa yksi markkinoiden suosituimmista VPN-verkoista. Tai jos olet valmis kokeilemaan sitä, nauti 30 päivän rahat takaisin takuu.

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Katso American Netflix Surfsharkin kanssa!

5. VyprVPN

VyprVPN-laitteet

Netflixin suoratoistamiseen Apple TV: lläsi VyprVPN: llä on yksi merkittävä etu. Toisin kuin monet muut palveluntarjoajat, Vypr tarjoaa a patentoitu reitittimen sovellus mikä tekee asentamisesta reitittimellesi nopeaa ja helppoa.

Tai jos haluat manuaalisen asennuksen, Vyprin asiakastukitiimi on aina käsillä sen vieressä käyttäjäystävälliset asennusoppaat.

Kanssa huippuluokan salaus ja nopea suoratoisto, se sopii hyvin Netflixin katselemiseen. Hyvä hintalappu on kuitenkin mielessä pidettävä asia.

Haluatko tietää lisää? Katso koko VyprVPN-arvostelu tai kokeile sitä itse 30 päivän rahat takaisin takuu.

Katso American Netflix VyprVPN: n kanssa!

Yhteenveto ja lisälukema

Niin monta hienoa otsikkoa on rajoitettu Yhdysvaltojen alueille, älä anna georajoituksien estää sinua katsomalla parasta, mitä Netflixillä on tarjota. Lataa yksi näistä premium-VPN-verkoista ja aloita suoratoisto turvallisesti nyt.

Ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen Apple TV: stäsi valitsemalla VPN, kuten ExpressVPN helppo asennus ja erinomainen asiakastuki. Lisäksi kaikki kolme parasta tarjoustamme rajoittamaton kaistanleveys ja nopea palvelin optimaalinen suoratoisto.

Haluatko lisätietoja VPN: n käytöstä Apple TV: n kanssa? Katso tuotteemme viiden parhaan VPN-verkon kohdalta Apple TV: lle. Tai jos haluat selvittää parhaat VPN-verkot Netflixin suoratoistoon, lue kätevä oppaamme.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me