Kuinka katsella EPIX: ää Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2020


EPIX on yksi viimeisimmistä Yhdysvaltain premium-kaapeliverkoista, joka käynnistää suoratoistopalvelun, joka ei vaadi tilausta. Mutta se on käytettävissä vain, jos asut Yhdysvalloissa. Lue edelleen saadaksesi selville kuinka voit katsella EPIX: ää kaikkialta maailmasta VPN: n avulla.

Pikaopas: Kuinka katsella EPIX: ää mistä tahansa

Tässä näytämme sinulle, kuinka voit seurata EPIX: ää verkossa mistä tahansa neljässä yksinkertaisessa vaiheessa:

 1. Valitse kiinteä VPN. Suosittelemme NordVPN: ää, koska sillä on vaikuttava nopeiden palvelimien verkko Yhdysvalloissa ja vankat suojausominaisuudet.
 2. Lataa ja asenna VPN-ohjelmisto laitteillesi.
 3. Käytä VPN-yhteyttä muodostaaksesi yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa.
 4. Siirry EPIX-palveluun NYT, rekisteröidy tai kirjaudu sisään ja aloita kaikkien suosikki TV-ohjelmien ja elokuvien suoratoisto.

Katso EPIX NYT!

Miksi tarvitset VPN: n EPIX: n katselemiseen

EPIX lukitsee sen sisällön siten, että se on saatavana vain Yhdysvaltojen katsojille. Jos sinulla ei ole Yhdysvaltain IP-osoitetta, sinua estetään pääsy streaming-palvelun televisio-ohjelmiin tai elokuviin.

Kuitenkin, laadukkaan VPN: n avulla voit ohittaa nämä maantieteelliset rajoitukset. VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi, salaa liikenteen, ja reitittää sen suojatun palvelimen kautta valitsemasi sijaintiin. Jos muodostat yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa, sinulle annetaan Yhdysvaltain IP-osoite.

Voit sitten suoratoista suosikkiohjelmasi EPIX: llä, missä oletkin.

Ensiluokkaiset VPN-verkot tarjoavat sinulle laajat maailmanlaajuiset nopeiden palvelimien verkot, satojen - ellei tuhansien - IP-osoitteiden kanssa, joita päivitetään säännöllisesti. Mitä enemmän VPN: llä on IP-osoitteita, sitä epätodennäköisempi on, että IP-osoitteesi tunnistetaan EPIX: n VPN-estämistekniikalla.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

Parhaiten arvioidulla VPN: llä voit tehdä paljon enemmän kuin ohittaa EPIX: n ja muiden online-suoratoistopalveluiden geoblokit.

VPN: t salaa Internet-liikenteesi ja auttaa Pidä online-aktiviteetti yksityisenä ja nimettömänä.

Tämä estää mainostajia, Internet-palveluntarjoajaasi, hakkereita tai muita uteliaita silmiä seuraamasta sinua verkossa.

VPN suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, pitämällä se turvassa myös silloin, kun käytät suojaamattomia julkisia wi-fi-verkkoja. VPN: n avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että hakkerit sieppaavat tietosi.

5 parasta VPN-verkkoa EPIX: n katseluun

Katso tarkemmin VPN-suositusten suosituksista, jotta voit katsella EPIX: ää verkossa.

1. NordVPN

Kuinka katsella EPIX: ää Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2020

NordVPN on VPN: n suosituksemme EPIX: n katseluun verkossa. Tarjoamalla salamannopeita nopeuksia ja vankkoja suojausominaisuuksia, NordVPN on täydellinen VPN suoratoistoon EPIX: ää sujuvasti ja turvallisesti.

EPIX: n geoblokkien ja VPN-vastaisen tekniikan voittaminen ei ole ongelma lähes 1800 yhdysvaltalaista palvelinta. Palvelimien suuret nopeudet takaavat häiriöttömän suoratoiston ja luotettavan yhteyden - täydellinen täydelliseksi katsomiseksi suosikkiohjelmasi EPIX: llä.

Liikenne on turvallista ja yksityistä sotilaslaatuisen salauksen ja tiukan kirjautumattomuuspolitiikan ansiosta.

Muihin turvaominaisuuksiin kuuluu kaksi erilaista tappakytkintä, tuki VPN-protokollille, mukaan lukien OpenVPN, ja CyberSec-sarja, joka tarjoaa mainosten estämisen ja ylimääräisen haittaohjelmien suojauksen.

Käyttäjät pitävät NordVPN: ää perimmäisenä monikäyttöisenä VPN: nä, ja voit kokeilla kaikkia hienoja ominaisuuksia itsellesi jopa 6 laitteella, joilla on 30 päivän rahat takaisin takuu.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Katso EPIX NordVPN: n kanssa!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

Jos nopea suoratoisto on ensisijainen asia, ExpressVPN on VPN sinulle, koska se on nopein testaamme. Yli 3000 nopeaa hävitettyä palvelinta 160 globaalissa paikassa, myös Yhdysvalloissa, sekä geoblokkien että VPN-lohkojen voittaminen on helppoa.

Ylimääräinen bonus innokkaille streamereille tulee MediaStreamer-ominaisuus, jonka avulla voit suoratoistaa alustoilla, jotka eivät tue VPN-verkkoja, mukaan lukien älytelevisiosi, pelikonsolin, Apple TV: n ja Amazon Fire TV: n.

ExpressVPN tarjoaa myös hyödyllisen jaettu tunnelointiominaisuus, jonka avulla voit valita, mitkä sovellukset tai verkkosivustot ovat salattuja. Tämä on erittäin kätevää, jos haluat käyttää sekä paikallista että ulkomaista sisältöä samassa laitteessa samanaikaisesti.

Suoratoisto ExpressVPN: n avulla on turvallista joukon käyttäjien ansiosta erinomaiset turvaominaisuudet. Vankkaan suojauksen tarjoaa kiinteä salaus, tuki OpenVPN: lle, nollapalkikäytäntö, DNS-vuodonsuojaus ja hyvään tapaan heitetty tappikytkin..

Kanssa tähtien yhdistelmä suorituskykyä ja turvallisuutta, ja erinomainen asiakaspalvelu, ExpressVPN on varmasti suosittu käyttäjien keskuudessa. Kokeile nopeaa VPN: tä itsellesi jopa viidessä laitteessa, joissa on 30 päivän rahat takaisin takuu.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Katso EPIX ExpressVPN: llä!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

loistava VPN aloittelijoille, CyberGhost tarjoaa helpon käyttöliittymän ja yksinkertaisen asennuksen yhdellä napsautuksella. Mutta jos tarvitset vähän ylimääräistä apua, se reagoiva live chat-asiakaspalvelu voi neuvoa sinua kaikissa EPIX: n suoratoistoon liittyvissä kysymyksissä.

CyberGhost voi olla yksi yksinkertaisemmista VPN-verkoista, mutta siinä on kaikki mitä tarvitset ja enemmän turvalliselle ja sujuvalle suoratoistolle EPIX: n avulla Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Olet automaattisesti yhteydessä nopeimpaan käytettävissä olevaan palvelimeen ja voi käyttää yli 800 palvelinta Yhdysvalloissa, varmistaa luotettavan ja vakaan yhteyden EPIXiin.

Vakauden mukana tulee turvallisuus. CyberGhost tarjoaa vankan salauksen, vuotojenkestävät sovellukset, tiukan nollapolkkikäytännön ja tappikytkimen estääksesi arkaluontoisten tietojen paljastamisen, jos VPN-yhteys putoaa.

Se ei ehkä ole niin nopea tai räikeä kuin NordVPN tai ExpressVPN, mutta käyttäjät ovat yhtä mieltä siitä, että se tekee hienoa työtä ympäri.

Kokeile CyberGhostia itsellesi jopa seitsemällä laitteella samanaikaisesti a ilmainen 24 tunnin kokeilu ja / tai 45 päivän rahat takaisin -takuu.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, oma profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Katso EPIX CyberGhostin avulla!

4. Surfshark

Surfshark-laitteet

Surfshark voi olla suhteellisen uusi VPN-palvelu, mutta sen suosio kasvaa nopeasti. Yli 800 palvelinta yli 50 maassa, mukaan lukien sijainnit Yhdysvalloissa, suosikki-EPIX-ohjelmien suoratoisto on helppoa.

Sinun ei tarvitse huolehtia EPIX: n anti-VPN-ohjelmistosta, joka estää Surfsharkin. NoBorders-tila tarjoaa ylimääräisiä hämärtämisasetuksia samalla Naamiointitila estää Internet-palveluntarjoajaasi tunnistamasta, että olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon.

Surfshark on joitain erinomaisia ​​ominaisuuksia, mukaan lukien jaettu tunnelointi, jonka avulla voit käyttää paikallista ja ulkomaista sisältöä samanaikaisesti.

Turvaominaisuudet ovat myös yli tason, mukaan lukien kaksinkertainen salaus, tappikytkinsuojaus, nollakirjaus, ja CleanWeb-tietoturvaohjelmisto haittaohjelmien suojaamiseksi.

Käyttäjät todella arvostavat sitä, että Surfshark tarjoaa niin harvinaisen bonuksen rajoittamaton samanaikainen yhteys. Kokeile nopeaa ja luotettavaa palvelua itsellesi a 30 päivän rahat takaisin takuu.

Surfshark voi unblock:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Katso EPIX Surfsharkin kanssa!

5. YksityinenVPN

YksityisetVPN-laitteet

Tarjoaa hyvää vastinetta rahallesi, PrivateVPN on yksi markkinoiden parhaimmista budjetti-VPN-verkoista.

Sillä ei ole niin laajaa palvelinverkkoa kuin joillakin suuremmista VPN-palveluntarjoajista, mutta PrivateVPN: n palvelimet - mukaan lukien palvelimet Yhdysvalloissa - ovat vakaa, luotettava ja nopea. Lisäksi sen omistetut suoratoistopalvelimet ovat ihanteellisia binge-tarkkailuun EPIX: llä.

AES-256-salaus ja OpenVPN-tuki suojaavat yksityisyyttäsi, samalla kun DNS-vuodonsuojaus ja tappikytkin estävät tietojesi paljastamisen.

PrivateVPN: n vaikuttavat nopeudet ovat iso plussa käyttäjille, koska he voivat suoratoistaa PrivateVPN: n kanssa ilman puskurointia tai viivettä.

Katso suoratoistoa PrivateVPN: llä a-painikkeella 30 päivän rahat takaisin takuu.

PrivateVPN voi poistaa eston:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa; luettelo sovelluksen kautta saatavissa olevista P2P-optimoiduista palvelimista.

PrivateVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android ja iOS.

Katso EPIX PrivateVPN: llä!

Yhteenveto ja lisälukema

Helpoin tapa katsella EPIX: ää Yhdysvaltojen ulkopuolella on parhaiten arvioidulla VPN: llä.

VPN antaa sinun ohittaa luotettavasti EPIX: n maantieteelliset rajoitukset ja suoratoistaa missä tahansa.

Vakailla turvaominaisuuksilla varustetut VPN-verkot suojaavat yksityisyyttäsi ja arkaluontoisia tietoja salaamalla tietosi ja estämällä niitä sieppaamasta jopa julkisissa wi-fi-verkoissa. Me suosittelen, että käytät VPN-verkkoa joka kerta kun kirjaudut verkkoon.

Suosituin VPN-valintamme suoratoistoon EPIX: ssä ja kaikkeen muuhun online-toimintaan on NordVPN. Yhdessä Yhdysvalloissa vaikuttavan nopeiden palvelimien verkon kanssa sen suojausominaisuuksia on vaikea voittaa.

Opi kuinka hankkia ilmainen NordVPN-kokeiluversio.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me