Kuinka katsella Orville-verkkoa mistä tahansa vuonna 2020


Valmistaudu nostoon! Jos rakastat The Orvillea yhtä paljon kuin minä, minulla on hienoja uutisia. Jotkut uusimmista jaksoista ovat suoratoistettavissa ilmaiseksi Foxilla. Voit myös suoratoista koko sarja Hulussa mistä päin maailmaa tahansa VPN: n avulla.

Hulu ja Fox käyttävät molemmat paikannusohjelmistoa rajoittaa katsojia Yhdysvaltojen ulkopuolella. Mutta VPN: llä voit ohita nämä geoblocks nauttia loputtomista ulkoavaruusseikkailuista.

VPN on nopein ja turvallisin tapa tarttua uusimpiin Orville-jaksoihin. Se tulee peitä IP-osoitteesi jotta se näyttää siltä kuin olet kirjautumassa sisään Yhdysvaltojen sisäpuolelta. Tämä temppuja Foxin ja Hulun paikannusohjelmistoa joten voit helposti ohittaa niiden geoblocks.

Hulu käyttää anti-VPN-tekniikkaa estää monia VPN-yhteyksiä, joten on tärkeää valita paras käytettävissä oleva VPN. Ensiluokkaiset VPN: t, joita suosittelemme säännöllisesti päivittää palvelimet välttääksesi nämä VPN-lohkot.

Helppo opas näyttää sinulle kuinka suoratoistaa The Orville mistä päin maailmaa tahansa. Me myös opastaa sinua valitsemaan paras VPN sinulle.

Kuinka katsoa: Pikaopas

  1. Kirjaudu VPN: ään nopea palvelin Yhdysvalloissa. NordVPN on valintamme ykkönen!
  2. Asenna VPN-ohjelmistosi ja muodosta yhteys Ison-Britannian palvelimeen.
  3. Kirjaudu Showtimeen tai Foxiin.
  4. Kello Orville-sydämesi sisältöön!

Aloita katseleminen NYT!

Kuinka tilata Hulu Yhdysvaltojen ulkopuolelta  

Jos sinulla ei vielä ole Hulu-tiliä, sinun on rekisteröidyttävä ennen Orvillen suoratoistoa. Liittymisprosessin aikana Hulu kysyy sinulta joitain maksutietoja. valitettavasti, se hyväksyy vain Yhdysvaltojen maksutavat.

Mutta siellä on helppo tapa kiertää tätä. Sinun on ostettava Hulu-lahjakortti ja valitsemalla Lunasta lahjakortti, kun rekisteröit sen sijaan.

Muista, että kaikki merkintähinnat ovat USD.

Miksi tarvitset VPN: n katsoaksesi Orville-verkkoa mistä tahansa

Sekä Hulu että Fox käyttävät IP-osoitettasi sijaintisi määrittämiseen, kun avaat streamin. Jos sinulla on ei-Yhdysvaltain IP, kohtaat geoblokin. Tämä on huono uutinen kansainvälisille Orville-faneille, paitsi jos sinä itse ohita tämä lohko VPN: llä.

VPN: t yhdistävät laitteen etäpalvelimeen toisessa maassa. Tämä tulee peitä IP-osoitteesi ja tee se näyttämään siltä, ​​että käytät Internetiä valitsemastasi maasta. Joten jos muodostat yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa, pystyt temppu Hulu ja Fox ja suoratoista Orville.

Hulu estää useimmat VPN-palvelut. Voit kuitenkin kiertää hänen lohkonsa käyttämällä premium-VPN: ää joka kierrättää palvelimiensa IP-osoitetta säännöllisesti havaitsemisen välttämiseksi. Olemme varmistaneet, että kaikki alla suosittelemasi VPN: t pääsevät Huluun.

Valitsemasi VPN: n tulisi tarjota nopea yhteys ja rajoittamaton kaistanleveys. Ei ole mitään pahempaa kuin puskuroida tuhoamaan Orville-maraton!

Etsi VPN, joka suojaa Internet-liikennettäsi korkeatasoisilla turvaominaisuuksilla, kuten 256-bittinen salaus, tiukka ei-lokit -käytäntö, ja automaattinen tappikytkin.

Tässä on suosituksemme VPN-verkkoille, jotka pääsevät sekä Huluun että Foxiin.

Parhaat VPN: t Orvillen katseluun mistä tahansa

1. NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN voi ohittaa Hulun ja Foxin geoblokit ja VPN-lohkot helposti. Voit myös valita virtuaalisia sijainteja 5 200+ nopeaa palvelinta maapallon ympäri.

Lisäksi NordVPN: t huippuluokan salausprotokollat ja tiukka ei-lokit -käytäntö pitää tietosi turvassa selaamisen aikana.

Kokeile NordVPN: tä riskittömästi a 30 päivän rahat takaisin -takuu selvitä miksi se on hitti VPN-käyttäjien keskuudessa.

Katso NordVPN: llä!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

ExpressVPN tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja erittäin nopeita nopeuksia. Testiemme mukaan se on markkinoiden nopein VPN.

Se käyttää 256-bittistä salausta, tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä ja automaattista tappikytkintä tietojen pitämiseksi turvassa streamin aikana.

Expressillä voit valita 148 virtuaalisesta sijainnista ympäri maailmaa. Se voi jopa ohittaa VPN-lohkot.

ExpressVPN on yksi parhaista suoratoistoa tukevista VPN-verkkoista, mutta älä ota vain sanaa siitä. Katso mitä todellisilla käyttäjillä on sanottavaa.

ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu kaikissa VPN-palveluissaan plus 7 päivän ilmainen kokeilu mobiilisovelluksille.

Katso ExpressVPN: llä!

3. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

CyberGhost n nopea ja luotettava palvelu tekee siitä upean ottelun suoratoistolle. Se voi helposti ohittaa VPN-lohkot avataksesi Hulun ja Foxin kaikilla alueilla.

CyberGhost n helppokäyttöiset sovellukset jopa mukana valmiiksi määritetty profiili optimoi asetukset suoratoistoa varten.

Voit kokeilla palvelua riskitön 30 päivän ajan selvittääksesi miksi se on verkkoturvallisuuden käyttäjän suosikki.

CyberGhost tarjoaa myös ilmainen 7 päivän kokeiluversio iOS-, Android- ja Windows-käyttäjille.

Katso CyberGhostin avulla!

4. VyprVPN

Kuinka katsella Orville-verkkoa mistä tahansa vuonna 2020

VyprVPN: n kameleontitekniikka pitää sinut askeleen edellä ohittamalla anti-VPN-ohjelmisto että palvelut kuten Hulu käyttävät. Se on nopea ja turvallinen, ja nautit rajoittamaton kaistanleveys yli 700 palvelinta maapallon ympäri.

Sotilaslaatuisen salauksen lisäksi laite suojataan NAT-palomuuri.

Toisin kuin useimmat palveluntarjoajat, VyprVPN omistaa ja ylläpitää kaikkia verkon palvelimia. Tämä antaa sille selkeän reunan yhteyden nopeus ja luotettavuus.

Voit nähdä, mistä kaikessa on hätää, ja kokeilla tätä johtavaa VPN: tä itse 30 päivän rahat takaisin takuu kaikissa tilauspaketeissa.

Katso VyprVPN: n kanssa!

5. HMA VPN

hidemyass-laite

Laadukkaasta käyttökokemuksestaan ​​ja nopeista yhteysnopeuksistaan ​​tunnettu HMA on käyttäjien suosikki.

Se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, ja voit kytke kaksi laitetta samanaikaisesti pitääksesi koko kotitaloudesi viihdyttävänä.

HMA: lla on palvelimia hämmästyttävässä 190 maassa ja se tarjoaa standardin 30 päivän rahat takaisin takuu ja a ilmainen 7 päivän kokeiluversio sinun kokeilla sen palveluita.

Katso HMA: n kanssa

Yhteenveto

VPN on nopein ja turvallisin tapa suoratoistaa Orville verkossa.

Jos haluat vain kiinni viidestä viimeisimmästä jaksosta, voit suoratoistaa sen ilmaiseksi Foxilla. Jos kuitenkin haluaisit virrata koko kauden, Hulu on saanut sinut peittämään!

Korkealaatuisella VPN: llä voit ohittaa geoblocks ja sensuuri käyttää yksinoikeudellista sisältöä ympäri maailmaa turvallisesti ja nimettömästi. Puhu galaktien välisestä seikkailusta!

Katso parhaat VPN-tarjoukset ja -kupongit säästää rahaa palvelussasi.

SAA NordVPN NYT!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me