Kuinka katsella PGA-turnausta mistä tahansa mistä tahansa vuonna 2020


Joka viikko PGA-kiertueella, kilpailijoiden kenttä kokoontuu todistamaan itsensä vertaisiinsa ja kaikkien aikojen hypeisiin. Kilpailemalla rataa, elementtejä ja toisiaan vastaan, jokainen golfari ilmoittaa mestariksi. VPN: n avulla voit nähdä jokaisen hetken joka tekee jokaisesta turnauksesta ainutlaatuisen.

Jokainen tapahtuma tuo uusia kursseja, uusia tilanteita ja uusia haasteita. Valitettavasti, jos et ole Yhdysvalloissa, et ehkä voi katsella PGA-kiertueen. Mutta älä huoli, VPN: n ja pikaoppaamme avulla voit katsella jokaisen hetken jokaista tapahtumaa.

Pikaopas: Kuinka katsella PGA-kierrosta CBS All Access -sovelluksella

PGA Tour -tapahtumien myöhäiset vaiheet lauantaina ja sunnuntaina lähetetään läpi CBS All Access. Katsoa turnauksen finaalit CBS-pääsyssä:

 1. Valitse VPN-palveluntarjoaja, jolla on nopea nopeus ja yhdysvaltalaiset palvelimet (suosittelemmeExpressVPN-streaming-golfia). Rekisteröidy ja lataa sovellus.
 2. Avaa sovellus, kirjaudu sisään ja valitse palvelimen sijainti Yhdysvalloissa.
 3. Siirry osoitteeseen www.cbs.com/all-access ja rekisteröidy. Tarvitset Yhdysvaltain postinumero.
 4. Kirjaudu turnauksen päivänä sisään CBS All Access -palveluun ja nauti!

Katso PGA-kiertue NYT!

Pikaopas: Kuinka katsella PGA Tour Live -tapahtumaa

PGA Tour Live on PGA: n oma suoratoistopalvelu. Jos haluat nähdä kaikki toimet ennen viimeistä ryhmää tees pois viikonloppuna:

 1. Valitse nopea VPN-palvelu Yhdysvaltain palvelimilla (suosittelemmeExpressVPN -sovellusta PGA: lle). Rekisteröi ja asenna sovellus.
 2. Käynnistä sovellus, kirjaudu sisään ja valitse palvelin Yhdysvalloissa.
 3. Siirry osoitteeseen www.nbcsports.com/gold/pga-tour-live ja rekisteröidy. Tarvitset Yhdysvaltain postinumeroa ja voit käyttää PayPalia
 4. Tule turnausaikaan, kirjaudu sisään ja nauti streamista!

Katso PGA-kiertue NYT!

Miksi tarvitset VPN: n PGA-kiertueen katsomiseen

Näyttää siltä että sinun pitäisi pystyä vain muodostamaan yhteys lähetystoiminnan harjoittajaan ja katsella mitä he näyttävät. On kuitenkin olemassa paljon sääntöjä, jotka estävät sinua tekemästä sitä. Itse asiassa, lähetystoiminnan harjoittajat vaaditaan usein estämään suoratoistot kaikilta heidän alueensa ulkopuolelta.

Mitä tämä tarkoittaa, että tarvitset tavan vakuuttaa lähetystoiminnan harjoittaja olet heidän alueellaan. VPN tekee sen antamalla sinulle palvelimen yhteyden muodostamiseen, joka toimii kuten sijaintisi. Valitse palvelin lähetystoiminnan harjoittajan alueella ja pääset kyseisen lähetystoiminnan harjoittajan streamiin.

Mutta se ei ole VPN: n ainoa etu. VPN-verkot myös salaavat liikenteesi pitämällä sitä suojattu kaikilta, jotka yrittävät vakoilla Internet-käyttöäsi. Tämä auttaa sinua pitämään turvassa uteliailta silmiltä, ​​olivatpa ne sitten henkilöitä, yrityksiä tai hallituksia.

Joten, jos haluat katsoa PGA-kiertuetta etkä ole Yhdysvalloissa, käytä VPN: tä. Et vain näe kaikkia haluamiasi golfia, mutta olet turvassa myös Internetissä.

Parhaat VPN: t PGA-kiertueen katseluun

1.ExpressVPN

ExpressVPN-edut

Viimeinen asia, jonka haluat, kun katselet golfia, on epäselvä näyttö tai yhteyshihkut. Pienen valkoisen pallon liikkuminen yksityiskohtia vasten suurta taustaa vasten vaatii paljon kaistanleveyttä. ExpressVPN tarjoaa tuon kaistanleveyden joidenkin kanssa parhaat yhteysnopeudet VPN-markkinoilla.

ExpressVPN: llä on laaja luettelo palvelimista ympäri maailmaa, eikä hänellä ole vaikeuksia geoblokatun sisällön lukituksen avaamisessa. Voit käyttää ExpressVPN-lisenssiä jopa viidessä laitteessa samanaikaisesti, mikä antaa sinulle joustavuutta. Ja voit jopa jakaa liikenteen pysyäksesi yhteydessä paikallisiin laitteisiin.

Suuren kaistanleveyden toimintoille, kuten suoratoisto tai torrentti, ExpressVPN on loistava valinta. Ja kiinteällä salauksella ja valikoimalla protokollia, ne pitävät sinut myös turvassa verkossa. Lisäksi, jos tarvitset apua, he tarjoavat 24/7 live chat -tuen antaaksesi sinulle kaiken tarvitsemasi avun.

Jos haluat tietää enemmän ExpressVPN: stä, lue mitä käyttäjillämme on sanottavaa!

Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Ilmainen kokeilu: 7 päivän kokeiluversio iOS: lle ja Androidille

Katso PGA-kiertue ExpressVPN-palvelusta NYT!

2.NordVPN

NordVPN-edut

Erinomainen, kohtuuhintainen palvelu, NordVPN tarjoaa valtavan luettelon nopeista palvelimista. Heidän erinomainen kattavuutensa Yhdysvalloissa tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia katsella PGA-kiertuetta. Ja heidän maailmanlaajuinen verkkonsa varmistaa voit muodostaa yhteyden mistä tarvitset.

NordVPN tarjoaa vankan tietoturvan ja yksityisyyden auttaen sinua Poista sisällön esto ympäri maailmaa. Voit liittää jopa 6 laitetta kerralla yhden tilauksen kautta, jolloin pääset käyttämään minne tahansa. Ja heidän SmartPlay -ominaisuus varmistaa, että streamsi pysyy vauhdissa niin kauan kuin tarvitset.

Panamassa sijaitsevat huippuluokan lisäominaisuudet tekevät heistä loistavan VPN-valinnan. Nämä sisältävät Tupla-VPN ja CyberSec, jotka auttavat estämään mainoksia ja haittaohjelmia. Ja heidän tiukka ei-lokit -käytäntö varmistaa, että kukaan ei voi jäljittää streamiasi takaisin sinulle.

Lue käyttäjän arviot nähdäksesi mikä tekee NordVPN: stä loistavan valinnan sinulle!

Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Katso PGA-kiertue NordVPN: stä NYT!

3.CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost tarjoaa esiasetettu suoratoistoprofiili joten aloittelijoille on helppo katsella PGA-kierrosta. Heidän vaikuttava palvelinluettelo sisältää runsaasti yhdysvaltalaisia ​​yhteyksiä. Ja voit käyttää lisenssiä yhteyden muodostamiseen jopa 7 laitetta samanaikaisesti.

Hyvien yhteyksien lisäksi CyberGhost toimii estää online-seurantoja, mainoksia ja haitallista sisältöä joka vaarantaa turvallisuutesi. Ja kohtuulliset hinnat varmistavat, että sinulla on varaa heidän loistavaan tarjontaansa.

Tutustu käyttäjän arvosteluihin saadaksesi lisätietoja siitä, miksi CyberGhost on loistava valinta sinulle!

Rahat takaisin takuu: 30 päivää lyhyillä suunnitelmilla; 45 päivää vähintään 6 kuukauden suunnitelmilla

Ilmainen kokeilu: 7 päivän kokeilu matkapuhelimelle; Käytettävissä on 1 tai 3 päivän Windows-kokeilu

Katso PGA-kiertue CyberGhostista NYT!

4.Surfshark

Kuinka katsella PGA-turnausta mistä tahansa mistä tahansa vuonna 2020

Jos etsit palvelua, joka on erikoistunut suoratoistoon, Surfshark on loistava valinta. Heidän verkko on erityisesti suunniteltu streaming ja auttaa sinua avaa suoratoistettu sisältö.

Pienemmässä verkossa Surfshark ei ole niin laaja kuin suuret nimet. Se tekee niistä kuitenkin riittävän pieniä he voivat usein välttyä sisällöntuottajien huomiosta. Tämä auttaa heitä pääsemään haluamaasi sisältöön.

Surfshark tarjoaa jopa rajoittamaton samanaikainen yhteys, antaa sinulle runsaasti yhteysvaihtoehtoja. Ja niiden mainosten esto-ominaisuus antaa sinulle suojan seurannalta ja haittaohjelmilta.

Haluatko tietää enemmän Surfsharkista? Lue käyttäjän arvostelut!

Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Katso PGA-kiertue Surfsharkista NYT!

5.Hotspot-suoja

Hotspot Shield -laitteet

Jos et tarvitse valtavaa verkkoa, joka kattaa yli 60 maata, Hotspot Shield on loistava valinta. Vaikka ne eivät ole yhtä suuria kuin jotkut muut palvelut, heidän erinomainen palvelu valitulla 25 maakunnan joukolla varmistaa, että ne voivat toimittaa sinne, missä tarvitset.

Mikä ei tarkoita, että heillä on pieni palvelinluettelo. Heidän pienemmän jalanjälkensä ansiosta he voivat rakentaa valtava kokoelma palvelimia kussakin maassa, jota he palvelevat. Tällä tavalla he voivat varmistaa paljon liitettävyyttä missä sillä on merkitystä sinulle.

Tärkeä osa hyvää palvelua on nopeus, ja Hotspot Shield toimittaa. Heidän yhteytensä ovat vakaa, turvallinen ja johdonmukainen, tarjoaa sinulle kaistanleveyden, jota tarvitset PGA-kierroksen suoratoistoon.

Jos haluat tietää, mitä Hotspot Shield voi tehdä sinulle, katso mitä käyttäjillämme on sanottavaa!

Rahat takaisin takuu: 45 päivää

Katso PGA-kierros Hotspot-kilvestä NYT!

Yhteenveto

PGA-kiertueella joka viikko tuo uuden mestarin. VPN voi auttaa näkemään mestarien tekemiä jokaisella turnauksella. Rekisteröidy tänään ja nauti kaikesta, mitä golf voi näyttää korkeimmalla tasolla.

Jos et ole varma, mikä VPN on sinulle sopiva, suosittelemmeExpressVPNPGA-kierroksen suoratoistoa varten. Rekisteröidy nyt ja näet, mitä se voi tehdä sinulle!

Tarvitsetko lisää kannustimia? Katso tarjouksia ja kuponkeja käsittelevältä sivulta erityinen hinnoittelu, joka auttaa sinua säästää tilauksessasi!

Lisälukema

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää VPN: ista ja siitä, mitä ne voivat tehdä sinulle, katso näitä sivuja:

 • Parhaat ilmaiset VPN-kokeiluversiot - Kokeile ilmaisia ​​VPN-verkkoja
 • Paras VPN useille laitteille & Yhteydet, jotka toimivat
 • Kuinka todella piilottaa IP-osoitteesi VPN: llä
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me