Kuinka katsella renkaiden televisiota Yhdysvaltojen ulkopuolella (ja maksaa PayPalilla!)


Sling TV käyttää geoblokkeja rajoittaakseen pääsyä Yhdysvaltojen ulkopuolelta ja hyväksyy vain amerikkalaisia ​​luottokortteja yrittääkseen rajoittaa itsensä Yhdysvaltojen käyttäjiin. Mutta me näytämme sinulle kuinka maksaa Sling TV: stä missä tahansa, ilman Yhdysvaltain luottokorttia!

Vain yhdistä tehokas VPN palvelimiin Yhdysvalloissa ja Paypal-tiliin.

Tämän menetelmän käyttäminen, voit käyttää Sling TV: tä missä tahansa, näkemättä pelättyä virheviestiä ...

OLEMME PAHOILLAMME.

SLING TV on saatavana vain Yhdysvalloissa.

KIITOS MIELENKIINNOSTASI.

Pikaopas: Kuinka katsella sling-televisiota mistä tahansa

 1. Valitse VPN runsaalla nopeilla palvelimilla Yhdysvalloissa. Suosittelemme ExpressVPN: tä yleisesti parhaiten arvioitu VPN.
 2. lataa ja asenna VPN.
 3. Yhdistä palvelimeen missä tahansa Yhdysvalloissa.
 4. Kirjaudu sisään Sling TV: hen ja valitse suosikkikanavasi.

ExpressVPN

Pikaopas: Liity Sling TV: hen Paypalilla

 1. VPN: n käyttäminen, yhdistä palvelimeen Yhdysvalloissa.
 2. Liity tai kirjaudu sisään Paypal-tilillesi.
 3. Siirry kohtaan Paypalin Yhdysvaltain lahjakorttikauppa.
 4. Klikkaus 'luokat ja ’Taide & Viihde'
 5. Valitse Sling TV ja ostaa lahjakortti. Se lähetetään osoitteeseen Paypal-sähköpostiosoitteesi. 
 6. Käy Sling TV: ssä.
 7. Vieritä alaosaan ja napsauta Lunasta lahjakortti.
 8. Noudattaa ohjeita luoda tilisi ja lunastaa lahjakortti.
 9. Valitse suosikkikanavasi ja ala katsomaan!

ExpressVPN

Miksi tarvitset VPN: ää katsoaksesi Sling TV: tä

Sling TV käyttää tehokasta tekniikkaa nimeltään geoblocking estääksesi muiden maiden käyttäjiä pääsemästä sen sisältöön. Jos lähdet Yhdysvalloista töihin tai lomalle, tämä vaikuttaa silti sinuun.

Sling TV: n käyttö Yhdysvaltojen ulkopuolella, Käytä VPN: ää huijataksesi TV: tä ajatella, että olet jossain maassa.

VPN käyttää armeijan luokan salaus ja suojattujen palvelimien maailmanlaajuinen kirjasto, joka piilottaa todellisen sijaintisi, peittämällä IP-osoitteesi. Voit sitten 'Siirrä' sijaintiasi muodostamalla yhteys Internetiin jonkin VPN-palvelimen kautta toisessa maassa.

Tässä tapauksessa sinä muodostaa yhteyden minkä tahansa Yhdysvaltain kaupungin VPN-palvelimeen. Sling TV -geoblokit uskovat, että olet New Yorkissa, Seattlessa, Houstonissa tai muualla valitsemassasi paikassa, ja antaa sinulle pääsyn sivuston kanavaan.

Saalis on kuitenkin olemassa. Sling TV hyväksyy maksuna vain Yhdysvaltojen luottokortit tilauksille. Jos haluat maksaa Sling TV: stä Yhdysvaltain ulkopuolella ja sinulla ei ole amerikkalaista luottokorttia, sinun on käytettävä toista temppua.

Tässä tapauksessa voit maksa Sling TV: stä Paypalilla.

ExpressVPN

Kuinka maksaa tv-televisiosta Yhdysvaltojen ulkopuolella (Paypalilla)

Sinun on myös löydettävä kiertotie Sling TV: n amerikkalainen luottokorttivaatimus. Älä huolestu - meillä on salainen ratkaisu myös tähän ongelmaan.

PayPalin lahjakorttikaupassa voit ostaa Sling TV -lahjakortteja jonka lunastat verkkosivustolla. Lahjakorttikoodi lähetetään suoraan sähköpostiisi, jotta voit Käytä sitä määrittääksesi Sling TV -tilisi, joka on määritetty muutamassa minuutissa. Jos käytät tätä porsaanreiää, sinun ei tarvitse amerikkalaista luottokorttia Sling TV-tilin avaamiseksi.

Muista käytä VPN: tä kun käytät Paypalia ja käytät lahjakorttikoodiasi Sling TV: ssä! Jos IP-osoitteesi on Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinut estetään edelleen pääsemästä Sling-TV-kanaviin jopa lahjakortilla.

Seuraa yllä olevan pikaoppaan ohjeita käyttää tätä menetelmää ilman virheitä.

ExpressVPN

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

Sling TV ei ole ainoa suoratoistoalusta, joka rajoittaa pääsyä käyttäjille sijainnin perusteella. Emaailman tärkein verkkosivusto käyttää jonkinlaista georajoituksia. 

VPN: n avulla ohitat nämä muodostamalla yhteyden suojatut palvelimet ympäri maailmaa, piilottamalla sijaintisi ja pitämällä tietosi salassa. Tämän avulla voit myös ohittaa hallituksen sensuuri ja valvonta, sekä joukko muita etuja.

Salaa tietosi VPN pitää sinut suojattu haittaohjelmilta, petoksilta, seuraamisilta, DDoS-hyökkäyksiltä ja tunkeilmalliselta mainonnalta. Voit nauttia Internetistä olemisen mielenrauhalla täysin piilotettu, tuntematon ja jäljittämätön online-tilassa. 

VPN: n yllättävin hyöty? Hyvä tahto todella tehdä Internetistä nopeampaa. Monet ihmiset kertovat sinulle, että VPN hidastaa yhteyttäsi, koska he käyttävät osaa kaistanleveydestänne. Mutta tämä pätee vain ilmaisiin, huonosti suunniteltuihin VPN-verkkoihin.

Piilottamalla verkkotoimintasi, VPN suojaa kaistanleveyden kuristumiselta: Internet-palveluntarjoajan tahallinen hidastaminen Internetissä. Ei väliä kuinka usein sinäkin lataa, suoratoista tai pelata pelejä verkossa, nautit nopeista ja vakaista yhteysnopeuksista. 

Lisätietoja VPN: n monista eduista, lue täydellinen aloittelijamme opas. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää ExpressVPN 30 päivän rahat takaisin -takuu nähdä itse.

ExpressVPN

Sling-TV: n 4 parasta VPN: tä

1. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

Laajaksi tunnetuksi nopein premium-VPN markkinoilla, ExpressVPN täyttää nimensä.

Tämä palveluntarjoaja ymmärtää kuitenkin myös, että nopeus ei ole kaikkea - se arvostaa myös käyttäjien yksityisyyttä ja suojaa sitä voimakkaalla salauksella. Yhdistäminen on helppoa ja vie vain muutaman napsautuksen! ExpressVPN-käyttäjät vannoo sen luotettavuudesta ja nopeudesta. Katso itse ExpressVPN: n avulla riskitön, 30 päivän rahat takaisin -takuu.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Katso sling-televisiota ExpressVPN: llä!

2. Surfshark

Surfshark

Toisella loistavalla Sling TV: llä yhteensopivalla VPN: llä on Surfsharkilla yli 800 nopeaa palvelinta, joista valita maailmanlaajuisesti, jokaisella on hyvin salattu IP-osoite suojausta varten. Pienempi kuin muut tässä luetellut VPN: t, se voi mennä havaitsematta Sling TV: n geoblokkeilla.

Voit selvittää miksi lukijamme rakastavat tätä VPN: ää sen nopeuden ja uskomattoman arvon ansiosta 30 päivän rahat takaisin takuu. 

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Katso Sling TV Surfsharkin kanssa!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

Kahden parhaan VPN: n tapaan CyberGhost tarjoaa monenlaisia ​​palvelinpaikkoja, joista valita yli 90 maassa, mukaan lukien Yli 1 000 palvelinta Yhdysvalloissa yksin. Täydellinen yhdistämiseen Sling TV: hen. Ja jos olet halukas jatkamaan tilaustasi 3 vuoteen, tämä tarjoaja tarjoaa yhden halvimmista suunnitelmista, joka on saatavana premium-VPN: stä.

Selvitä, miksi se on 3. sijalla yli 300 VPN: stä liittymällä CyberGhostin anteliaaseen palveluun 45 päivän rahat takaisin -takuu.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, oma profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Katso sling-televisiota CyberGhostin avulla!

4.NordVPN

Kuinka katsella renkaiden televisiota Yhdysvaltojen ulkopuolella (ja maksaa PayPalilla!)

NordVPN tarjoaa sekä nopean että turvallisen internetyhteyden, jossa on vankka 24/7-asiakastuki. Lisäksi se on erittäin helppo ladata, asentaa ja käyttää. NordVPN: n käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee VPN-palvelimen valitsemisen Yhdysvalloissa helpoksi niille, jotka ovat kiinnostuneita katsomaan Sling TV: tä.

Ei ihme, että tämä on maailman suosituin VPN! Kokeile sitä riskitöntä varten a 30 päivän rahat takaisin takuu.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Näytä NordVPN-tarjoukset

Yhteenveto

Nyt kun tiedät kuinka katsella Sling TV: tä mistä tahansa ilman amerikkalaista luottokorttia, on aika rentoutua ja aloittaa suoratoisto! Muista, että avaimet ovat käytä korkealaatuista VPN-verkkoa ja ostaa Sling TV -lahjakortteja PayPalista.

Ainoa jäljellä oleva tehtävä on valitse sinulle oikea VPN. Onneksi suurin osa parhaista VPN-verkoista tarjoaa ilmaisen kokeilujakson tai rahojen palautustakuun, joten voit kokeilla niitä ilman riskiä. Mikä parasta, olemme tehneet joitain ylimääräisiä kotitehtäviä säästääksesi rahaa: Tutustu hämmästyttäviin sisäpiirikauppoihin, jotka olemme tänään löytäneet parhaista VPN-verkoista.!

Katso sling-televisiota ExpressVPN: llä!

Lisälukema

Netflix USA rajoittaa myös pääsyä Yhdysvaltoihin, ja sillä voi olla vaikeimmat geoblokit Internetissä. Päästäksesi Netflix USA: n ulkomaille tarvitset yhden neljästä tehokkaimmasta VPN: stä.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun käytät VPN: tä? Jos on, lue 8 vinkkiä parhaan valitsemiseksi.

Kun tiedät, mikä VPN on sinulle sopiva, tutustu parhaisiin tarjouksiin ja kuponkitarjouksiin.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me