Kuinka katsella sokeita päiviä missä tahansa verkossa vuonna 2020


Blind Date on palannut!

Bravo TV: n uudistettu sarja näyttää tuoreelta ja jännittävältä, joten se on turhauttavaa et voi katsella sitä Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Ellei sinulla ole VPN: tä.

Bravo TV lukitsee sisältönsä. Bravo TV: n ohjelmat ovat saatavana vain Yhdysvaltojen katsojille. Jos asuu muualla, Bravo TV tunnistaa IP-osoitteesi ja estää pääsyäsi.

Vaikka ohitat nämä geoblocks, et voi katsella Bravo-televisiota ilman Yhdysvaltain kaapelia tai suoratoistotilausta.

Hyvä VPN voi auttaa sinua kiertämään näitä molempia ongelmia. VPN: t pystyvät poistamaan maantieteelliset rajoitukset ja auttavat sinua tilaamaan tilaukset, jotka yleensä varataan Yhdysvaltain asiakkaille.

Opi kuinka VPN: n avulla voit rekisteröityä Yhdysvaltain suoratoistotilaukseen ja katsella Blind Date -palvelua mistä tahansa. Lisäksi annan sinulle kolme suositusta parhaille suoratoisto-VPN-verkkoille.

Pikaopas - Sokeiden katselu Bravo-televisiossa

 1. Valitse suoratoistoon sopiva VPN, jolla on palvelimia Yhdysvalloissa. NordVPN on suositukseni numero 1.
 2. Lataa ja asenna laitteesi VPN-sovellus.
 3. Yhdistä palvelimeen Yhdysvalloissa.
 4. Mene Bravo TV -sivustolle, kirjaudu sisään fuboTV: llä ja nauti!

Aloita sokeaman päivämäärän suoratoisto nyt!

Pikaopas - Kuinka rekisteröityä fuboTV: hen

Sinun on kirjauduttava sisään kaapeli- tai streaming-palveluntarjoajaasi, jotta voit katsella Blind Date Bravo TV: ssä. Jos sinulla ei vielä ole tilausta, voit kirjautua Yhdysvaltain suoratoistopalveluun VPN: llä.

Useat palvelut, kuten DirecTV ja Sling TV, toimivat Bravo TV: n kanssa. Valitsin fuboTV: n, koska se tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson.

 1. Avaa VPN.
 2. Yhdistä palvelimeen Yhdysvalloissa.
 3. Siirry sivulle fubo.tv.
 4. Napsauta "Aloita ilmainen kokeilu".
 5. Luo tili.
 6. Valitse paras tilauksesi. Sinun on valittava ”Perhe” -paketti, jos haluat ilmaisen kokeilujakson.
 7. Anna maksutietosi ja yhdysvaltalainen postinumero. Pystyin rekisteröitymään postinumerolla, joka liittyy VPN: n IP-osoitteeseen.
 8. Olet kaikki rekisteröitynyt!
 9. Kun palaat takaisin Bravo TV: hen, sen pitäisi kirjautua sinut automaattisesti fuboTV: hen. Jos ei, kirjoita fuboTV-tilisi tiedot aloittaaksesi suoratoisto.
 10. Muista peruuttaa tilauksesi ennen seitsemän päivän päättymistä, jos et halua maksaa.

Miksi tarvitset VPN-verkon sokeuden katseluun

Suoratoisto-sivustojen on noudatettava kansainvälisiä suoratoistolakeja. Jos näyttely on lisensoitu vain yhdestä maasta, kyseinen sivusto ei voi suoratoistaa sitä muiden maiden katsojille.

Bravo TV: n tapauksessa se lähetetään vain Yhdysvaltojen katsojille. Tarvitset Yhdysvaltain suoratoisto- tai kaapelitilauksen katsellaksesi Blind Date -sovellusta.

Vaikka sinulla olisi jo Yhdysvaltain kaapelitilaus, niin edelleen et voi katsella Bravo TV: tä, kun olet poissa maasta. Kun olet kirjautunut sisään TV-palveluntarjoajaan, näet silti viestin "Valitettavasti tämä video ei ole saatavilla sijainnistasi."

Bravo-TV-sivusto käyttää IP-osoitettasi sijaintisi määrittämiseen. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, Bravo TV estää pääsyä sen sisältöön.

Tarvitset VPN: n ohittaaksesi Bravo TV: n maantieteelliset rajoitukset. VPN antaa sinulle mahdollisuuden geo-huijaus IP-osoitteesi.

Kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa, sinä peitä IP-osoitteesi palvelimen omalla Yhdysvaltain IP-osoitteella. Kaikkien verkkosivustojen, joissa vierailet, mielestäsi olet Yhdysvalloissa, sisällön vapauttaminen haluat käyttää.

Sama pätee Yhdysvaltojen suoratoistopalvelun rekisteröintiin. Suoratoisto-tilaukset, kuten fuboTV-geoblokki-asiakkaat Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Sinun on käytettävä valittua suoratoistopalvelua VPN: llä ohittaa sen maantieteelliset rajoitukset ja rekisteröityä.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

Entä jos et halua kenenkään tietävän, että streaming Blind Date on Yhdysvaltojen ulkopuolella?

VPN estää ketään seuraamasta online-käyttäytymistäsi. Tähän kuuluvat sosiaalisen median yritykset, mainosseuranta, hakkerit ja jopa oma Internet-palveluntarjoajasi (ISP).

Paras VPN-käyttö armeijan luokan salaus sijaintisi salaamiseksi, tunnistetiedot ja liikkumisesi verkossa.

Ne tarjoavat myös muita turvatoimenpiteitä, kuten tappauskytkimet ja vuodonsuojaus varmistaaksesi, että tiedot pysyvät piilossa, vaikka yhteys katkesi.

Saat ilmaisen hallinnan nauti rajoittamattomasta Internetistä täydellisessä nimettömässä ja yksityisyydessä.

3 parasta VPN-verkkoa sokeuden katseluun

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN on aina tärkein suositukseni streamingille.

Sen erinomainen vapauttamalla maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistosivustojen lukituksen. Bravo-TV: n lisäksi käytän NordVPN: ää Netflixin, Hulun, HBO GO: n, iPlayerin ja monien muiden käyttämiseen.

NordVPN: n vapauttamisominaisuudet johtuvat osittain sen verkosta 5 200+ palvelinta 59 maassa. Yli 1500 näistä palvelimista on Yhdysvalloissa, joten saat paljon vaihtoehtoja Blind Date -sovelluksen poistamiseksi käytöstä.

Sen valtava verkko antaa sinulle myös erittäin nopea nopeus sinun täytyy suoratoistaa Blind Date -sovelluksella ei puskurointia. 

Yhdistäminen VPN-verkkoon on helppoa. NordVPN: n automaattinen kytkentäominaisuus valitsee sinulle parhaan palvelimen. Jokaisella palvelimella on SmartPlay DNS, suunniteltu ohittaa geoblocks ja takaa sujuvan suoratoiston.

NordVPN huolehtii turvallisuudestasi maailmanluokan turvatoimenpiteet. AES 256-bittinen salaus, tappikytkin ja DNS-vuodonsuojaus varmistavat, että yksityiset tietosi pysyvät yksityisinä.

Se tarjoaa laitteen suojata viruksilta ja estää ärsyttäviä ponnahdusikkunoiden häiriötekijöitä CyberSec-ohjelmisto joka estää haittaohjelmia ja mainoksia.

NordVPN: llä on tiukka kieltäytymiskäytäntö. Palvelu ei jaa tietojasi tai välitä niitä kolmansille osapuolille - voit selaa ja suoratoista täysin yksityisyydessä.

Sinä pystyt kytke jopa kuusi laitetta NordVPN-verkkoon samanaikaisesti ja suoratoistaa millä tahansa laitteellasi.

Haluatko testata NordVPN: ää ennen kuin teet pitkäaikaisen päätöksen tai suoratoistaa Blind Date -sovellusta väliaikaisesti? Käyttää  30 päivän rahat takaisin takuu saadaksesi kuukauden käytön riskittömästi.

Lue miksi tämä VPN on aina suositusluetteloni yläosassa koko NordVPN-arvostelu.

NordVPN: n tärkeimmät ominaisuudet

 • 5 200+ palvelinta 59 maassa
 • SmartPlay DNS
 • 256-bittinen salaus tappikytkimellä ja DNS-vuotosuojauksella
 • Mainos- ja haittaohjelmia estävä CyberSec-ohjelmisto
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Kuusi samanaikaista yhteyttä
 • 24/7 live chat-tuki
 • Toimii: Bravo TV, fuboTV, Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, Amazon Prime Video
 • Yhteensopiva seuraavien kanssa: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, älytelevisiot, reitittimet

Suoran sokeuden päivämäärä NordVPN: llä!

2. ExpressVPN

Kuinka katsella sokeita päiviä missä tahansa verkossa vuonna 2020

ExpressVPN saattaa olla hiukan kalliimpi kuin muut palvelut, mutta se on sen arvoista, jos arvostat salamannopeita nopeuksia. ExpressVPN on jatkuvasti nopein VPN nopeustesteissäni.

Tietysti se tarkoittaa puskuriton, keskeytymätön suoratoisto sinulle.

ExpressVPN: n vaikuttava verkko 3000 yli palvelinta 94 maassa tekee siitä poikkeuksellisen sisällön poistamisessa.

Voit valita 28 sijaintia Yhdysvalloissa streaming Blind Date. Pystyin estämään Bravo TV: n ja useiden muiden suurten suoratoistosivustojen, kuten Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer ja HBO GO, eston..

Turvallisuus on myös huippuluokkaa. ExpressVPN suojaa yksityiset tietosi armeijan luokan salaus, tappikytkin ja sekä DNS- että IPv6-vuotosuojaus. Kukaan, ei Internet-palveluntarjoajasi, hakkerit tai muut snoopit, eivät pääse online-tietoihisi.

Sillä on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, jota tukee TrustedServer-tekniikka. Tämä tekniikka pyyhkii jokaisen ExpressVPN-palvelimen aina, kun se käynnistyy uudelleen, mikä tarkoittaa tätä premium-VPN: ää ei voi tallentaa tietojasi. TrustedServer myös vahvistaa palvelimia verkkohyökkäyksiä vastaan.

 jaettu tunnelointiominaisuus tarkoittaa, että voit suoratoistaa VPN: n avulla, mutta ylläpitää normaalia yhteyttä selataksesi muualla.

ExpressVPN antaa sinulle myös mahdollisuuden suojaa jopa viisi laitettasi yhden lisenssin nojalla.

Meidän kattava ExpressVPN-arvostelu kertoo kaiken muun, mitä sinun on tiedettävä tästä nopeasta VPN: stä.

ExpressVPN: n tärkeimmät ominaisuudet

 • 3000 yli palvelinta 94 maassa
 • Nopein VPN suoratoistoon
 • Sotilasalan turvallisuus ja TrustedServer-tekniikka
 • Jaettu tunnelointi
 • Lokiton kirjauskäytäntö
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Viisi samanaikaista yhteyttä
 • 24/7 live chat
 • Toimii: Bravo TV, fuboTV, Netflix, HBO GO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer
 • Yhteensopiva seuraavien kanssa: macOS, Windows, Linux, Android, iOS, älytelevisiot, reitittimet

Suoran sokeuden päivämäärä ExpressVPN: llä!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

CyberGhost on aloittelijaystävällinen VPN, joka on suunnattu suoratoistoon.

Se on uskomattoman helppokäyttöinen. Kun haluat suoratoistaa Blind Date -sivun, siirry etsimään vain CyberGhostin ”Suoratoisto” -välilehdelle streaming-optimoidut palvelimet lueteltu sijainnin ja palvelun mukaan.

Sinulla on enemmän kuin 1 100 CyberGhostin 5 700+ palvelinta, joista valita Yhdysvalloissa, antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja, jotta Bravo TV: n esto voidaan poistaa helposti. Pystyin myös estämään Netflix, Hulu, HBO GO ja BBC iPlayer.

Tämä suuri verkko takaa suuren nopeuden. Voit suoratoistaa Blind Date -toimintoa ilman keskeytyksiä tai odotusaikoja.

CyberGhost suojaa yksityisyyttäsi ja nimettömyyttäsi 256-bittisellä AES-salauksella. Sillä on myös automaattinen tappikytkin ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joten tiedät, että tietosi ovat turvassa, jos yhteys katkeaa tai kun kirjaudut ulos.

Siellä on jopa fiksu mainosten ja haittaohjelmien estäjä suojaa laitettasi verkkouhilta ja estää ketään seuraamasta sinua verkossa.

Sinä pystyt kytke jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti CyberGhostin kanssa. Se riittää streaming Blind Date -sovellukseen kaikissa laitteissa ja huolehtimaan myös läheisten yksityisyydestä.

Mikä parasta, CyberGhost tarjoaa  45 päivän rahat takaisin -takuu. Saat paljon aikaa testata sen kykyjä itsellesi - ihanteellinen, jos haluat vain käyttää Bravo TV: tä väliaikaisesti.

Lue lisää tästä intuitiivisesta VPN: stä ja sen ominaisuuksista täyspitkä CyberGhost-arvostelu.

CyberGhostin tärkeimmät ominaisuudet

 • 5700+ palvelinta 90 maassa
 • Suoratoisto-optimoidut palvelimet
 • 256-bittinen salaus
 • Mainosten ja haittaohjelmien estäjä
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu
 • Live chat käytettävissä
 • Toimii: Bravo TV, fuboTV, Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, Disney +, Showtime
 • Yhteensopiva seuraavien kanssa: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Linux, Android TV, reitittimet

Suoratoiston sokeapäivä CyberGhostin avulla!

Tiivistettynä

Sano hyvästit sillä pienellä ajatuskuplilla, jonka mukaan et voi katsella Blind Date -sivua, jos et ole Yhdysvalloissa. Voit ehdottomasti osata parhaan VPN: n avulla.

Ensiluokkaiset VPN: t kuten NordVPN voida ohita geoblokit helposti rekisteröinnin ja streamin auttamiseksi suosikki TV-palvelut.

Valitse tämän kuukauden parhaat VPN-tarjoukset ja kupongit että Hanki rahaa pois VPN: ltäsi ja voisit suoratoistaa täysin uuden Blind Date -sovelluksen nopeasti - kaikki vähemmän rahaa kuin kulutat päiväyskukkien ostamiseen.

Haluatko tietää enemmän siitä, kuinka maantieteelliset rajoitukset toimivat? Meillä on täydellinen opas kaikki mitä sinun täytyy tietää geoblockingista.

Jos haluat lisää VPN-asetuksia, voit selata kymmenen suosituinta luetteloa parhaat VPN: t Yhdysvaltain palvelimilla.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me