Kuinka katsoa American Horror Story Online -kautta 8

Apocalypse on tulossa ja sillä on virallinen päivämäärä! Kauhujen ja jännityksen mielenkiintoinen antologia - ensi-ilta FX: ssä, lupaaen tuoda tuoreita painajaisia ​​fanille ympäri maailmaa.

Vieläkin mielenkiintoista on, että Jessica Lange palaa vuosien poissaolon jälkeen kauhistuttavana naapurina Constance Langdonina. Joten, valmista popcornisi valmiiksi ja jatka hullu show kuin mikään muu.

Vaikka FXNOW on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, voit Käytä VPN: ää katsellaksesi American Horror Story 8. kautta verkossa mistä päin maailmaa tahansa. Lue edelleen, kun osoitamme sinulle kuinka.

Kuinka katsoa American Horror Story 8 -kautta verkossa

  1. Valitse suoratoistoon optimoitu VPN (rakastat CyberGhostia).
  2. Yhdistä palvelimeen Yhdysvalloissa.
  3. Osta Hulu-lahjakortti PayPalin avulla. Jos sinulla ei ole Yhdysvaltain osoitetta, voit silti ostaa lahjakortin MyGiftCardSupply-palvelusta.
  4. Lunasta lahjakortti ja luo Hulu-tili noudattamalla MyGiftCardSupply-ohjeita.
  5. Mene Huluun ja ala katsomaan!

Aloita katseleminen NYT!

Nauti American Horror Story -kauden 8. kaudesta VPN: llä

jotta ohita turvallisesti maantieteelliset rajoitukset ja käyttääksesi kaikkia estettyjä verkkosivustoja tai streaming-palveluita, VPN: n avulla voit muuttaa todellisen IP-osoitteesi ja käyttää toista osoitettasi halutussa sijainnissa.

Tällä tavalla voit poistaa FXNOW: n eston huomaamatta ja katsella American Horror Storya verkossa. Paitsi, että VPN suojaa kaiken online-toiminnan, suojaten hakkereilta ja muilta Internetin uhilta.

Voit suoratoistaa American Horror Story -kauden 8. kauden verkossa ilman puskurointia erittäin nopea, vakaa VPN joka tarjoaa rajoittamaton nopeus ja kaistanleveys.

Lukemattomat VPN: t väittävät omaavansa nämä kyvyt, mutta tämän luettelon VPN: t todella antavat sinulle poikkeuksellinen online-suoratoistokokemus. Olemme testanneet heidät itse, ja nyt voit hyödyntää niitä ilmaiset kokeilut tai rahat takaisin -takuut ja päättää itse.

Parhaat VPN: t katsomassa American Horror Story 8 -kautta:

1. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

Jos budjettisi on tiukka, mutta haluat silti laadukasta VPN: ää erinomaisesta suoratoistosta, CyberGhost on sinulle yksi. Sen muokattavat, käyttäjäystävälliset sovellukset voivat toimia seitsemällä eri alustalla samanaikaisesti.

Saat myös 7 päivää kokeile sitä ilmaiseksi ja 45 päivän rahat takaisin -takuu. Sen erinomainen aloittelijoille ja käyttäjät rakastavat sitä.

Hanki CyberGhost NYT

2. NordVPN

NordVPN hyötyy infografiasta

Suosittu käyttäjien keskuudessa nopeuden ja turvallisuuden vuoksi, NordVPN on all-in-one luotettava VPN.

Voit ajaa sitä kuudessa eri laitteessa samanaikaisesti ja valita American Horror Storyn suoratoistoon vain 1800+ palvelinta vain Yhdysvalloissa. Testaa se itse 3 päivää ilmaiseksi.

Hanki NordVPN NYT

3. ExpressVPN

ExpressVPN-edut

Tämä on yksi nopeimmista - jos ei nopein - VPN: t ympärillä. Ihanteellinen HD-suoratoistoon. Ei ihme, että monipuolisessa ExpressVPN: ssä on niin paljon positiivisia käyttäjän suosituksia.

Tuhansilla palvelimilla yli 90 maassa ja vahvalla salauksella tämä VPN voi estää minkä tahansa verkkosivuston käytön mistä tahansa. Käytä heidän 30 päivän rahat takaisin takuu ja kokeile itse.

Hanki ExpressVPN NYT

4. IPVanish

ipVanish-laitteet

Haluatko katsoa American Horror Storya perheesi tai ystävien kanssa? IPVanish tarjoaa sinulle 10 yhteydenottoa tiliä kohden! Sen mukana tulee myös vahva salaus ja yli 1000 palvelinta suoratoistoa varten ilman rajoituksia.

7 päivän rahat takaisin -takuu, voit kokeilla sitä ennen kuin ostat sen. Lue käyttäjän arvostelut täältä.

Hanki IPVanish NYT

5. VyprVPN

Kuinka katsoa American Horror Story Online -kautta 8

VyprVPN on ominaisuuspakattu ja vaikuttava turvallisuudesta. Asennus on erittäin helppoa, ja videoiden suoratoisto on myös käyttäjien arvostelujen mukaan nopeaa ja vakaa.

Vaikuttavan tarjouksen lisäksi yli 700 palvelinta, voit käyttää sitä kaikilla tärkeimmillä alustoilla 5 yhteydenottoa tiliä kohden. Jos olet epävarma, voit kokeilla sitä ilmaiseksi 3 päivän ajan.

Hanki VyprVPN NYT

Katso American Horror Story -kauden 8. kausi FX: llä Yhdysvaltojen ulkopuolelta

Vaikka amerikkalaiseen TV-kanavaan FX pääsee vain Yhdysvalloista, emme voi jättää kaikkia ulkomaisia ​​faneja ripustamaan. Siksi otimme vastaan ​​haasteen ja löysimme tavan päästä FX: ään ja nauti kauhuyöstä mistä päin maailmaa tahansa VPN: llä. Nyt sitä mennään:

1. Jos selaimesi on auki, sulje se.

2. Avaa VPN-sovelluksesi ja napsauta “Surf Anonymously” -painiketta.

cyberghost-kuvakaappauksia (1)

3. Valitse suositeltavien palvelinpaikkojen luettelosta Yhdysvallat. Voit halutessasi valita ”käynnistysvaihtoehdon”.

cyberghost-kuvakaappauksia (2)cyberghost-kuvakaappauksia (3)

4. Napsauta ”Aloita tuntematon surffailu” -painiketta ja odota, että VPN-yhteys muodostetaan.

cyberghost-varjostin (3,1)cyberghost-kuvakaappauksia (4)cyberghost-kuvakaappauksia (5)

5. Avaa selain ja siirry FXNOW-verkkosivustoon. Tässä vaiheessa pääset verkkosivustolle normaalisti, ikään kuin olisit Yhdysvalloissa.

mericanhorrorstory-expressvpn (5)

Tiedämme nyt, kuinka päästä verkkosivustoon mistä päin maailmaa tahansa, mutta ennen näytöksen etsimistä; meidän on tilattava palvelu. Katsotaanpa kuinka voimme tilata mistä päin maailmaa tahansa.

Yksi FXNOW-palveluntarjoajia on Hulu, johon voi helposti tilata ostamalla Hulu-lahjakortin PayPalin kautta. Tässä on artikkeli, joka näyttää sinulle, miten se tehdään.

Nyt kirjautumisen FXNOW-palveluun pitäisi olla helppoa.

6. Avaa valikko napsauttamalla pääsivun vasemmasta yläkulmasta. Vieritä alas ja napsauta TV-palveluntarjoajan sisäänkirjautuminen.

American Horror Story-expressvpn (6)

7. Napsauta ”Näytä kaikki palveluntarjoajat”.

Kuinka katsoa American Horror Story Online -kautta 8

8. Selaa palveluntarjoajien luetteloa ja valitse Hulu (tai kirjoita hakukenttään ”Hulu”)

American Horror Story-expressvpn (8)

9. Kirjaudu sisään Hulu -tietosi kanssa, ja sinulla on hyvä mennä!

American Horror Story-expressvpn (9)

Voit käyttää tätä menetelmää käyttää FXNOW-palvelua ja monia muita palveluita. Sillä välin voit nauttia tämän American Horror Story -kampanjan jäähdytyskaudesta. Jos prosessin kustannukset todella pelkäävät sinua, voit ehdottomasti säästää rahaa parhaimmista VPN-tarjouksista.

Aloita ilmainen CyberGhost-kokeilu nyt!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me