Kuinka katsoa Will & Grace -palvelua verkossa mistä tahansa vuonna 2020


Jos lasket päiviä tahdon 2. kauteen asti & Armon uudelleenkäynnistys, olemme täällä kanssasi. Olipa kyse kevyestä komediosta, sosiaalisesta kommentista tai monimutkaisten ja vahvojen homohahmojen juhlistamisesta, on monia syitä rakastaa ottaa NBC-klassikko takaisin eetriin.

Emme rakasta sitä NBC on saatavana vain Yhdysvalloissa sijaitseville katsojille. Jos yrität katsella jaksoja verkossa muualla, saat virheilmoituksen, jonka mukaan sisältöä ei ole saatavissa sijainnistasi.

Nämä maantieteelliset rajoitukset koskevat kaikkia NBC-näyttelyitä järjestäviä alustoja, mukaan lukien verkon verkkosivusto, Xfinity, YouTube TV ja jopa "mene minnekään" NBC-sovellus. Riippumatta siitä, mitä palveluntarjoajaa käytät, tarvitset Yhdysvaltain IP-osoitteen, jos haluat katsoa.

Lue lisätietoja kuinka VPN: n avulla saadaan se näyttämään siltä, ​​että kirjaudut sisään Yhdysvalloista. Laadukas VPN saa aikaan NBC-geoblokkeja, jotta voit katsella Willin uutta kautta & Armo mistä tahansa ilman vaivaa.

Kuinka katsoa Will & Grace Online: Pikaopas

  1. Valitse VPN, asenna sovellus ja kirjaudu sisään. (Koska kaikki VPN: t eivät ohita lohkoja tai eivät toimi hyvin suoratoistona, annamme sinulle alla olevat suositukset, mukaan lukien numero 1 CyberGhostVPN.)
  2. Yhdistä palvelimeen Yhdysvalloissa.
  3. Siirry NBC-live-streamiin tai kirjaudu sisään Yhdysvaltain suoratoistopalveluun, joka sisältää NBC: n, kuten Hulu Live TV, Sling TV, YouTube TV jne..
  4. Etsi Will & Armo tai valitse se ohjelmaluettelosta.
  5. Nauti kauden 2 naurusta ja kyyneleestä kaikilla laitteillasi!

Aloita katseleminen nyt

Miksi tarvitset VPN: n tarkkailemaan tahtoa ja armoa

NBC, kuten monet höyrykäyttöympäristöt, käyttää paikannustekniikkaa tunnistamaan, missä sen katsojat ovat. Lisenssirajoitusten takia Will & Armo on saatavana vain yhdysvaltalaisille katsojille. Joten jos IP on toisessa maassa - vaikka olisit lomalla Yhdysvaltain asukasta - sinut estetään seuraamaan ohjelmaa.

VPN ohjaa Internet-liikennettä uudelleen muualla sijaitsevan palvelimen kautta. Verkkosivustoille, kuten NBC, näyttää siltä, ​​että katsot missä palvelin on. Suosituimmissa VPN-palveluissa on satoja yhdysvaltalaisia ​​palvelimia, ja niiden avulla voit jopa valita tietyn kaupungin pääsemään paikallisiin NBC-tytäryhtiöihin.

Jonkin verran VPN: t eivät avaa Yhdysvaltain suoratoistopalveluita, vaikka toisilla on epäluotettavia yhteyksiä ja hitaita palvelimia, jotka aiheuttavat ärsyttäviä viiveitä ja puskurointia. Jos haluat Willin sujuvan suoratoiston & Armo, sinun kannattaa etsiä muutama erityinen ominaisuus päätettäessä, mikä VPN on sinulle sopiva.

Valitse ensin VPN, joka tarjoaa vankka palvelinverkko kaikkialla maailmassa, useissa Yhdysvalloissa. VPN-sovelluksen tulisi antaa sinulle mahdollisuus valita haluamasi sijainti, ja mieluiten tietyn palvelimen kanssa, joka on optimoitu tarkoitukseen (esim. Suoratoisto, P2P-tiedostonjako).

Tarvitset myös nopeita latauksia suoratoistoa varten, joten etsi VPN-verkkoja, jotka tarjoavat rajoittamattoman nopeuden ja rajoittamattoman kaistanleveyden. Ja koska mikä tahansa Internet-käyttö voi altistaa sinut vakoilulle ja verkkorikollisuudelle, sinun tulee aina valita a Vahvan tietoturvan VPN, joka pitää sinut turvallisesti nimettömänä.

Testaamme VPN: itä satojen perusteella yksityisyyden suojaamiseksi, käytön helppoutta ja yleistä suorituskykyä varten. Tässä on tärkeimmät vaihtoehtomme saumattomalle suoratoistolle ja helpoalle pääsylle Willille & Armon kausi 2.

Parhaat tahtoa katselevat VPN: t & armo

1. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

CyberGhost on jatkuvasti yksi parhaiten arvioituja VPN-verkkoja suoratoistoa varten. Asiantuntijat rakastavat sen jatkuvaa suorituskykyä, ja käyttäjät rakastavat 7 samanaikaista laiteyhteyttä tiliä kohden.

Nopeat palvelimet tarkoittaa sujuvaa, keskeytettyä suoratoistoa, kun taas rajaton kaistanleveys tarkoittaa, että voit binge-watch Kauden 1 tahto & Armon herättäminen valmistautua 2. kauteen. Ja 5700 palvelimellasi, joista yli 500 on Yhdysvalloissa, CyberGhost avaa sisällön kaikkialta maailmasta.

Tyylikkäässä ja käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä on esivalmistetut profiilit suoratoistoa varten ja se tekee palvelimien vaihtamisesta helppoa. Voit kokeilla palvelua a 7 päivän ilmainen kokeilu mobiilisovelluksissa ja Windowsissa, ja riippumatta siitä, mitä laitetta käytät, sinulla on a 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Katso CyberGhostin avulla

2. ExpressVPN

ExpressVPN-laitteet

ExpressVPN on ansainnut maineensa olemisesta pystyy kiertämään ankarimmat maantieteelliset rajoitukset. Tämä VPN tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden eikä koskaan kuristaa yhteyden nopeutta ja vastaa vaatimuksilleen nopeimpana tänään saatavana olevana premium-VPN: nä..

Turvallisuudessa ExpressVPN on huippuluokkaa. Se tarjoaa 256-bittisen salauksen, DNS / IPv6-vuotosuojauksen, tappikytkimen ja tiukan "ei lokit" -käytäntöä.

Kuukausittainen suunnitelma ei ole markkinoiden halvin, mutta pidemmät tilaukset tarjoavat hyvää vastinetta rahallesi. ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuu, ei kysymyksiä, mutta kun olet nähnyt sen suorituskyvyn videoiden suoratoistoa varten, sinulla on vaikea luopua siitä.

Käyttäjäarvostelut korostavat myös ExpressVPN: n nopeaa ja hyödyllistä asiakaspalvelua, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden, jopa 7 päivän ilmainen kokeiluversio iOS: lle ja Androidille.

Katso ExpressVPN: llä

3. NordVPN

Kuinka katsoa Will & Grace -palvelua verkossa mistä tahansa vuonna 2020

Jos haluat VPN-asiakkaan, joka tarjoaa nopea suoratoistonopeus, helppokäyttöinen käyttöliittymä, erinomainen asiakastuki ja vankka tietoturva, jota vahvistaa uusin digitaalinen salaustekniikka, sitten NordVPN voi olla loistava vaihtoehto sinulle.

NordVPN: n globaali palvelinverkko on valtava, lähes 2000 palvelimella Yhdysvalloissa yksin. Palvelimen sijainnin valitseminen on helppoa napsauttamalla karttaa. Voit myös ostaa erillisen IP-osoitteen, joka on Paras geoblokeroitujen suoratoistopalvelujen lukituksen avaamiseen.

Kuukausittainen suunnitelma ei ole halvin VPN-vaihtoehto, mutta NordVPN tarjoaa suuria alennuksia, jos tilaat pidemmän aikavälin. Kokeile NordVPN: ää itsellesi kaikkien käyttöoikeuksien avulla 3 päivän ilmainen kokeilu tai tilaa itsenäisesti 30 päivän rahat takaisin takuu.

NordVPN on yksi markkinoiden suosituimmista VPN-verkoista, ja tuhannet käyttäjät kertovat mielellään miksi.

Katso NordVPN: llä

4. YksityinenVPN

privatevpn-laitteet

PrivateVPN tarjoaa vaikuttavan kokonaisuuden ominaisuuksista, joita odotat parhaalta VPN-palvelulta, mukaan lukien nopea nopeus, jota suojaa 2048-bittinen salaus, useita VPN-protokollia, ja vuodonsuojaus.

PrivateVPN tarjoaa myös Rajoittamaton kaistanleveys jatkuvalle suoratoistolle ja suuri palvelinverkko, jolla on sijainteja 56 maassa. Palveluntarjoajan joukkue jopa asentaa ja määrittää sovelluksen sinulle ilmaisen etäohjeen avulla, mikä myötävaikuttaa tämän VPN: n kasvavaan suosioon.

Saat 6 samanaikaista yhteyttä yhdellä tilauksella, mikä tarkoittaa, että voit pitää kaikki laitteet turvallisena ja suoratoistaa sisältöä tien päällä. 30 päivän rahat takaisin takuu antaa sinun kokeilla sitä ilman riskiä.

Katso PrivateVPN: llä

5. HMA VPN

hidemyass-laite

HMA on vakaa valinta, jos haluat nopean, vakaan ja helpon VPN-asiakkaan ohittaa geoblokit ja katsella Will & Armo korkealaatuista. Se tarjoaa nopea suoratoistonopeus ja rajaton kaistanleveys, vaikka P2P-toiminta on rajoitettu tietyille palvelimille.

Yksinkertainen käyttöliittymä tarjoaa kolme erillistä tilaa riippuen siitä, kuinka paljon hallintaa haluat palvelimen sijainnille. Jos tarvitset vain yksityisyyttä, voit muodostaa automaattisen yhteyden nopeimpaan käytettävissä olevaan palvelimeen. Jos haluat suoratoistaa geoblokeroitua Yhdysvaltain sisältöä, valitse sijainti-tila ja valitse kaupunki.

Toisin kuin muut tässä suosittelemat VPN: t, HMA pitää tietyt lokit 30 päivän ajan. Nämä tietueet eivät kuitenkaan sisällä käymiäsi verkkosivustoja tai kaistanleveyden käyttöä - vain yhteysaikaasi - niin sinä olet täysin suojattu seurannalta.

Kokeile HMA: ta hyödyntämällä 30 päivän rahat takaisin takuu, tai siirry käyttäjien arvostelukokoelmaan nähdäksesi, mitä muut sanovat tästä luotettavasta VPN: stä.

Katso HMA: n kanssa

Yhteenveto

Jos haluat katsoa tahdon toista kautta & Armon uudelleenkäynnistys heti, kun se poistuu Yhdysvaltojen ulkopuolelta, tarvitset VPN: n liikkuaksesi NBC: n geoblokkeihin. Saat parhaan kokemuksen maailmanlaajuisen sisällön katselusta verkossa etsimällä VPN: ää, joka tarjoaa nopeat nopeudet, vakaat yhteydet, tiukan tietoturvan ja suuren palvelinverkon ympäri maailmaa..

Teemme parhaamme täällä vpnMentorissa tarjota lukijoillemme ajantasaista tietoa VPN-verkkoista ja digitaalisesta tietoturvasta. Jos haluat lisätietoja sisällön suoratoistamisesta vaivattomasti verkossa, siirry kattavan oppaan verkkokatseluun.

Lisätietoja siitä, mikä tekee parhaiten arvioidut VPN: t erilaisiksi kaikista muista, tutustu parhaimpiin VPN-verkkoihin.

Aloita ilmainen CyberGhost-kokeilu nyt

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me