Kuinka ohittaa ESPN3 VPN Block


Olet huolestunut pelin yöstä - suosikkiurheilujoukkueesi on menossa kuuluisaa kilpailijaa vastaan. Et voi odottaa katsomassa ESPN-suoraa suoratoistoa. Mutta kun yrität suoratoistaa sitä ESPN3: lla, tässä on mitä näet:

”ESPN Player on ei tällä hetkellä saatavilla omalla alueellasi. Jos sinulla on tili ESPN Playerissa ja olet äskettäin vaihtanut sijaintia tai joudut peruuttamaan tilisi, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Lisätietoja saat FAQ-sivuillamme. ”

Joten, lataat VPN: n päästäksesi esitykseesi. Mutta on yksi ongelma - verkkosivusto on estänyt katsojat, jotka käyttävät VPN-palveluita ohittamaan palveluilleen asetetut maantieteelliset rajoitukset.

ESPN3 ei ole ainoa verkkosivusto, joka on toteuttanut tällaisen lohkon. Mediavirtaussivustoilla, kuten Netflix ja Hulu, on myös suojatut VPN-lohkot tekijänoikeuksien haltijoille maksimoida heidän voitonsa. VPN-lohkot on perustettu syystä, ja vaikka VPN-lohkojen kiertäminen ei ole laitonta, yhden ohittaminen on erittäin haastavaa.

Voitko ohittaa VPN-lohkon?

Lyhyt vastaus? Kyllä sinä voit. Pitkä vastaus? Se vie vähän vaivaa.

Yritykset, jotka toteuttavat nämä VPN-lohkot, yleensä estävät tiettyjä palvelimia ja IP-osoitteita, joita heidän tietävät VPN: t käyttävän. Se tarkoittaa, että Jos muodostat yhteyden johonkin näistä palvelimista, verkkosivusto merkitsee sinut VPN-muodossa ja estää sisältöäsi.

Yritykset käyttävät myös satamien estämistä. Jokaisella portilla on tunnusnumero, joka yleensä määritetään tietylle palvelulle. Kun yritykset voivat tunnistaa nämä VPN: n käyttämät portit, ne voivat estää ne.

Syvä pakettivalvonta tai DPI on toinen tapa estää VPN: t. Verkot voivat tarkastaa kaikki tiedot kun se kulkee tarkistuspisteen läpi Internetissä.

Se on edistynein menetelmä VPN-verkkojen estämiseen koska se voi tunnistaa tarkasti läpikäyvän tiedon tyypin.

Tämä on lähinnä mitä ESPN tekee.

Helpoin tapa ohittaa lohkon luotettavalla VPN: llä.

Jep. Se on niin helppoa. Löydä VPN, joka voi välttää VPN-lohkon, ja voit käyttää estettyjä verkkosivustoja.

Kova osa? Kaikki VPN: t eivät pysty siihen.

Jos haluat luotettavan VPN: n, nämä ovat parhaat VPN: t katsomassa ESPN: ää

Sijoituspalvelujen tarjoaja Pistemäärämme käyttäjien arvio
Toimittajan valinta 4,8 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
2 5,0 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
3 4,9 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
4 4,8 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
5 4,7 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla

ESPN: ään pääsee myös muilla tavoilla

 1. Kokeile toista VPN-palveluntarjoajaa ja / tai palvelinta
  Jokaisen IP-osoitteen ja palvelimen seuranta vie paljon vaivaa. Jos et pääse ESPN: ään yhdellä VPN: llä, kokeile toista palvelinta tai vaihda palveluntarjoajia.
  Jotkut VPN-palveluntarjoajat kierrättävät IP-osoitteensa säännöllisesti. Tämä tekee muutosten seurannasta ja uusien IP-osoitteiden estämisestä suuren päänsärkyn, joten on hyvä mahdollisuus, että löydät VPN-palvelimen, joka toimii.
 2. Määritä oma VPN
  Voit aina luoda oman VPN: n. Se tarkoittaa, että saatat menettää tärkeiden VPN-palveluntarjoajien tarjoamia ominaisuuksia, mutta se on täysin yksityinen ja täysin laillinen. Ajamalla omaa VPN-palvelinta saat oman VPN-IP-osoitteesi, jota ei merkitä. Voit käyttää henkilökohtaista tietokonettasi VPN-palvelimena tai vuokrata VPS: n VPS-palveluntarjoajalta.
 3. Muuta porttinumeroita
  Porttinumeroiden muuttaminen on hyvä tapa ohittaa porttilohkot. Useimmat VPN-palvelut tarjoavat mahdollisuuden muuttaa porttinumeroita suoraan sovelluksesta tai palvelimelta. Voit muuttaa nykyisen estetyn portin porttinumeroksi, jonka tulisi olla avoinna.

Tässä on kaksi porttia, joiden käytännössä taataan pysyvän auki:

TCP-portti 80

HTTP: n käyttämä TCP-portti 80 on portti, jota käytetään kaikkeen salaamattomaan verkkoliikenteeseen. Tämän portin estäminen tarkoittaa Internetin sulkemista kokonaan. Voit odottaa, että tämä satama pysyy auki, jopa paikoissa, joissa on paljon sensuuria. Tämä portti tarjoaa kuitenkin vähäisen suojan DPI-tekniikoita vastaan. Tämän portin kautta kulkeva VPN-liikenne todennäköisesti löydetään ja estetään.

TCP-portti 443

Tätä porttia HTTPS käyttää suojattuihin Internet-tapahtumiin. Tämä tarkoittaa, että kaikki salattu liikenne perustuu tähän porttiin. Tämän portin estäminen lopettaa kaiken kaupan ja pankkitoiminnan Internetissä, ja siten on varmistettu, että se pysyy auki. Se tarjoaa salauksen lisäetun ja toisin kuin HTTP-protokolla, VPN-liikennettä tämän portin kautta on erittäin vaikea havaita DPI-tekniikoilla.

Suurin osa VPN-lohkoista on melko helppo voittaa käyttämällä vähän sivuttaista ajattelua. Jopa korkean tietoturvan ansiosta voit helposti ohittaa tukkeutuneet VPN-palvelimet yllä olevien vinkkien avulla. Älä anna minkään maantieteellistä sijaintia koskevan rajoituksen tai tekijänoikeuskysymyksen vaikuttaa innostumiseesi ja rakkauteen suosikkiurheilulajiasi kohtaan. Käytä rahaa viisaasti VPN-palveluntarjoajiin ja seuraa tarkkailtua sensuuria.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me