Kuinka ohittaa Sky Broadband Shield VPN: n avulla Vuoden 2020 päivitys


Sky Broadband Shield on vanhempi Internet-palveluntarjoajan Sky rakentaman ohjaussovelluksen. Se asennetaan automaattisesti monien Sky-asiakkaiden Internet-yhteyksiin hallita sitä, mitä heidän lapsensa näkevät verkossa. 

Se on myös yksi heikoimmin suunniteltujen lapsilukkojen sovelluksista maailmassa. Sky Broadband Shield asettaa PG-13-suodattimen automaattisesti Internet-yhteytellesi ennen kuin se saapuu kotiisi. Tämä tarkoittaa, että jokainen kotitalouden Internet-käyttäjä on rajoitettu uskomattoman rajalliseen "lapsiystävällisten" verkkosivustojen ja sovellusten valikoimaan. 

Voit kiertää nämä rajoitukset, sinun on ohitettava Sky kokonaan ja muodostettava yhteys Internetiin VPN: n avulla. Tämä piilottaa selaamisen Sky Broadband Shieldiltä ja antaa sinulle takaisin suodattamattoman pääsyn Internetiin.

Pikaopas: Ohita Sky Broadband Shield VPN: n avulla

1. Valitse VPN runsaalla nopeilla palvelimilla Isossa-Britanniassa. SuosittelemmeNordVPNlapsilukko-sovellusten ohittamiseen.

2. Lataa & Asentaa minkä tahansa Internet-yhteyden käyttämäsi VPN-verkon.

3. Yhdistä palvelimeen Iso-Britanniassa. Jos haluat käyttää sisältöä, jota ei ole saatavana Isossa-Britanniassa, muodosta yhteys ulkomaille sijaitsevaan palvelimeen.

4. Nauti suodattamaton, täysin avoin pääsy Internetiin!

Ohita Sky Broadband Shield ja NordVPN

Miksi tarvitset VPN: tä ohittaa Sky Broadband Shield

Sky Broadband Shield rakennettiin hyvillä aikomuksilla. Internet-palveluntarjoaja (ISP) halusi helpottaa vanhempiensa suojaamista lapsilleen haitallisesta tai sopimattomasta verkkosisällöstä. 

Ohjelmistolla on kuitenkin vakavia ongelmia. Ensinnäkin se on asennettu Internet-yhteyteen oletuksena, PG-13-suodattimella paikoillaan. Seurauksena sinä Sky Broadband Shieldia ei voi poistaa Internet-yhteydestäsi.

Sky Broadband Shield on myös kuuluisa ylikuormituksesta ja rajoittaa jopa viattominta sisältöä. Tähän sisältyy seksuaaliterveyden, shakin ja jopa neulonnan sivustoja. Viimeinkin se ei salli yksittäisiä rajoituksia - aikuinen kokee samat rajoitukset kuin 5-vuotias lapsi. 

Tämän välttämiseksi, sinun on ohitettava Sky Broadband Shield ja Skyin laajakaistaverkko kokonaan. Helpoin ja nopein tapa tehdä tämä on käyttämällä VPN: tä.

Internet-palveluntarjoajana, Sky seuraa ja hallitsee kaikkia online-aktiviteettejasi. Tämä mahdollistaa sen, että se estää kotiverkon verkkosivustot.

VPN käyttää sotilaslaatuista salausta luo suojatunneli online-liikenteesi ympärille ja piilota kaikki henkilökohtaiset tietosi jopa Skyn ​​verkkoa käytettäessä. Sky ei näe millä verkkosivustoilla olet käymässä ja niin, et voi estää ketään niistä. 

Yhdistämällä palvelimeen Skyin verkon ulkopuolella, pysyt täysin nimettömänä verkossa siitä hetkestä kun muodostat yhteyden Internetiin. Parannetut tietosuojatyökalut varmistavat Sky Broadband Shield ei koskaan tiedä mitä teet verkossa.

Ohita Sky Broadband Shield ja NordVPN

VPN: n monet edut

VPN: n edut ylittävät Sky Broadband Shieldin ohittamisen. 

VPN on ainoa käytettävissä oleva yksityisyyden suojatyökalu Internetin käyttäjille.

Samat salaus- ja tietosuojatyökalut, jotka piilottavat verkkotoimintasi Skyltä, tulevat pidä sinut turvassa haittaohjelmilta, tietojen kalastelulta, viranomaisten valvonnalta, ärsyttäviltä mainostajilta, DDoS-hyökkäyksiltä ja paljon muulta. 

VPN: n asentaminen vie vain muutaman minuutin ja maksaa vähemmän kuin cappuccino. Yhdessä sijoittaminen ei vain turvaa sinua - se antaa sinulle myös täydellisen pääsy Internetiin ilman rajoja. 

Sinä pystyt ohittaa sensuuri ja kiertää maantieteelliset rajoitukset suurille suoratoistoille sivustot kuten Netflix. 

Lopuksi, monissa tapauksissa a VPN tekee Internetistä todella nopeamman. Internet-palveluntarjoajat kuten Sky hidasta tietoisesti Internetiäsi jos suoratoistat tai lataat liian paljon sisältöä. VPN lopettaa tämän piilottaa toimintasi Internet-palveluntarjoajalta. 

Katso meidän täydellinen aloittelijan opas VPN: iin oppia lisää ja nähdä kuinka paljon VPN parantaa elämääsi verkossa.

Ohita Sky Broadband Shield ja NordVPN

5 parasta VPN-verkkoa Ohitetaan Sky Broadband Shield

1.NordVPN

Kuinka ohittaa Sky Broadband Shield VPN: n avulla Vuoden 2020 päivitys

Yli 1000 lukijaamme on sijoittanut NordVPN: n yleinen # 1 VPN. On helppo nähdä miksi. Yli 5700 palvelinta yli 60 maassa ja alan johtava tietoturva, tällä tehokkaalla VPN: llä on ei ole ongelmaa ohittaa Sky Broadband Shield. Vielä parempi, se on 800+ palvelimet pelkästään Isossa-Britanniassa. 

NordVPN-käyttäjät nauti armeijan luokan salauksen eduista, tiukasta kirjautumattomuuskäytännöstä, automaattisesta tappokytkimestä, ja monia muita tietoturvatyökaluja vakiona. Muodosta yhteys mihin tahansa palvelimeen ja sekunteissa selaat täysin ilmainen, suodattamaton ja salamannopea internet.

Uudet käyttäjät voivat liittyä NordVPN: ään 30 päivän rahat takaisin takuu, niin on nolla riskiä kokeilemalla sitä.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Ohita Sky Broadband Shield ja NordVPN

2.ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Ei vain ExpressVPN nopein VPN maailmassa, se on yksi turvallisimmista. Kanssa nopeuteen optimoituja palvelimia yli 160 sijaintipaikassa ympäri maailmaa, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia yhteyden hidastumisesta.

Tämä tarjoaja on varmuuskopioinut erittäin nopeat yhteydet ilmatiiviit turvaominaisuudet ja helppokäyttöiset sovellukset jopa 5 laitetta kerralla. Mitä tahansa käytätkin verkossa pääsyä, ExpressVPN tulee Ohita Sky Broadband Shield kokonaan, vaikuttamatta latausaikoihin, suoratoistoon tai latauksiin. 

Kokeile sitä itse, riskitöntä, a 30 päivän rahat takaisin takuu, ja katso miksi ExpressVPN vastaanottaa niin paljon priaa oikeilta käyttäjiltä.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Ohita Sky Broadband Shield ExpressVPN: llä

3.CyberGhost

CyberGhost-laitteet

CyberGhost on yksi luotettavimmista VPN: eistä maailmassa, ja uskomattoman helppokäyttöinen. Käyttäjät voivat luoda profiilin kiinteällä asetukset, jotka voidaan jakaa 7 laitteelle samanaikaisesti, yhdellä napsautuksella. Tämän ansiosta Sky Broadband Shieldin ohittaminen monissa laitteissa on yksinkertaista ja nopeaa.

Tarjoamalla sellainen helppo käyttökokemus ei tarkoita, että CyberGhost on joutunut uhraamaan nopeutta tai turvallisuutta. Nopeiden yhteyksien lisäksi se tarjoaa AES-256-salaus, tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, automaattinen tappikytkin, DNS-vuodonsuojaus, ja paljon muuta huipputekniset tietosuojatyökalut. 

CyberGhost on niin varma VPN: n suorituskyvystä, että se tarjoaa: 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset kokeiluversiot iOS- ja Android-käyttäjille. Joten voit kokeilla sitä itse täysin riskittömästi. Jos et vieläkään ole varma, tutustu lukijoidemme uskomattomiin arvosteluihin.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Ohita Sky Broadband Shield CyberGhostin avulla

4.Surfshark

Surfshark-laitteet

Vain muutama vuosi vanha, Surfshark on rakentanut sijoitusta ja tullut yksi maailman suosituimmista VPN-verkkoista. Nopeasti kasvavassa kokoelmassa globaaleja palvelimia ja vaikuttavalla tietoturvatyökaluilla on helppo nähdä miksi.

Rinnalla ilmatiivis suojaus ja salamannopeat yhteydet, Surfshark tarjoaa käyttäjille hämmästyttävä joukko muokattavia ominaisuuksia. Näihin kuuluvat a sisäänrakennettu mainosten estäjä, lukuisia erikoistuneita VPN-tiloja, reunaton Internet-selailu ja paljon, paljon enemmän.

Testaa se riskittömästi, a 30 päivän rahat takaisin takuu, ja katso kuinka helposti se ohittaa Sky Broadband Shieldin.

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Ohita Sky Broadband Shield Surfsharkin kanssa

5.PrivateVPN

YksityisetVPN-laitteet

Löydätkö VPN-verkkojen maailman hämmentävältä ja ylivoimaiselta? PrivateVPN on täydellinen valinta sinulle. Se on äänestetty kaikkein aloittelija- ja budjettiystävällinen premium-VPN saatavana useita vuosia peräkkäin.

PrivateVPN tarjoaa nopea, yksinkertainen asennus ja helppokäyttöiset sovellukset, joita tukee ympäri vuorokauden avoin asiakastuki joka vaiheessa. Asennuksen jälkeen saat hyödyn tietosuojastandardit, jotka vastaavat muita tärkeimpiä VPN: iä olemme luettelossa yhdessä kiinteät Internet-nopeudet vastaamaan.

Jos haluat testata VPN: n ja katso, kuinka helppoa Sky Broadband Shieldin ohittaminen tekee, käytä PrivateVPN: ää riskitön, 30 päivän rahat takaisin -takuu.

PrivateVPN voi poistaa eston:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa; luettelo sovelluksen kautta saatavissa olevista P2P-optimoiduista palvelimista.

PrivateVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android ja iOS.

Ohita Sky Broadband Shield with PrivateVPN

Yhteenveto

Jos Sky on päättänyt pilata Internetin kokonaan puolestasi, älä ole epätoivoinen. Sky Broadband Shieldin ohittaminen on paljon helpompaa kuin miltä se näyttää. 

Koska kaikki Internetin parhaat osat on estetty verkostasi, se ei tarkoita, ettet pääse käyttämään niitä. Asenna VPN laitteillesi muutaman minuutin kuluttua, ja unohdat täysin, että sinulla on jopa Sky Broadband Shield.

Tulet jälleen kerran nauti ilmaisesta, suodattamattomasta, erittäin nopeasta internetistä milloin vain haluat, pienellä vaivalla.

NordVPN-painike!

Lisälukema

Nyt tiedät kuinka helppoa on ohittaa Sky Broadband Shield VPN: llä, opi, kuinka tehokas työkalu se on täydellisessä aloittelijaoppaassa. 

Jotkut lapsilukko, sovellukset ja suoratoistosivustot estävät ja poistavat VPN: t käytöstä, joten muista valita VPN, joka voi pysyä piilossa.

Tarvitsetko VPN-verkkopelejä? Olemme valinneet viisi nopeinta VPN-verkkoa jokaiselle konsolille.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me