Kuinka ohittaa ympyrä Disneyllä [ilman, että vanhempasi tietävät]


Ympyrä Disneyn kanssa voi olla kaikkien aikojen tehokkain lapsilukkolaite. Rikollisten hakkereiden suosimien tekniikoiden avulla se antaa vanhemmille täydellisen hallinnan Internet-käyttösi.

Pikakatsaus Redditiin osoittaa kuinka tehokas työkalu Circle with Disney on. Vihainen, turhautunut ja epätoivoiset teini-ikäiset keskustelufoorumit etsivät tapaa ohittaa tämä 'demonirasia'.

Jotkut ovat turvautuneet fyysisesti tuhoamaan vanhempiensa laitteen vasaralla. Mutta se aiheuttaa vain lisää ongelmia, kun he huomaavat mitä olet tehnyt.

Ratkaisu salan ohittaminen ympyrästä Disneyn kanssa on oikeastaan ​​paljon yksinkertaisempaa. Asentamalla tehokkaan VPN: n Internet-laitteeseesi, voit piilottaa verkkotoimintasi ja saada takaisin suodattamattoman pääsyn Internetiin.

Näytämme sinulle kuinka helppoa se on määritä VPN ilman vanhempiesi tietävän ja miksi tarvitset sellaista.

Pikaopas: Kuinka ohittaa ympyrä Disneyn avulla VPN: n avulla

 1. Valitse VPN ominaisuuksilla, jotka ovat riittävän tehokkaita ohittamaan Circle Disneyn kanssa. SuosittelemmeNordVPN.
 2. lataa ja asenna VPN.
 3. Yhdistä palvelimeen kotiverkon ulkopuolella. Saadaksesi nopeamman yhteyden, valitse yksi lähellä fyysistä sijaintiasi.
 4. Avaa selaimesi ja nauti vielä kerran ilmaisesta, ilmaisesta internetistä.

Ohita ympyrä ja Disney nyt!

Mikä on Circle with Disney?

Circle with Disney eroaa perinteisimmistä Internet-käytönvalvonnan muodoista. Siksi se on myös sellainen valtava vastustaja jopa kaikkein teknisemmille teini-ikäisille.

Suurin osa lapsilukko-ohjelmistoista perustuu yksittäisten laitteiden verkkosovelluksiin ja selaimen laajennuksiin. Voit yleensä ohittaa nämä joillakin verkon perushuijauksilla.

Circle with Disney on fyysinen laite, jonka vanhempasi muodostavat yhteyden kotireitittimeen ja katsella kaikkia kotiverkon laitteita. Tämä tarkoittaa Internet-yhteytesi on jo suodatettu ja hallittu ennen kuin se saavuttaa älypuhelimen, tablet-laitteen, tietokoneen, konsolin ja minkä tahansa muun laitteen, jota käytät verkkoon pääsyä varten.

Kuinka ohittaa ympyrä Disneyllä [ilman, että vanhempasi tietävät]Circle with Disney saavuttaa tämän käyttämällä tekniikkaa, jota kutsutaan ARP-huijaus. Uskomattoman monimutkainen ja useimpien aikuisten ymmärtämättä, ARP-väärentäminen on suosittu verkkohyökkäys, jota korkeasti koulutetut rikollis hakkerit käyttävät. Circle with Disney: n luojat ovat mukauttaneet tätä haitallista käytäntöä hallitaksesi ja rajoittaaksesi Internet-käyttöäsi.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa sinulle, Internet-käyttäjä?

Vanhempasi voivat nyt hallita Internet-käyttöäsi samalla tavalla kuin koskaan ennen. Ohjaamalla ympyrää Disneyn avulla älypuhelinsovelluksen avulla, he voivat asentaa minkä tahansa seuraavista rajoituksista:

 • Verkkosivuston ja sovelluksen rajoitukset: Vanhempasi voivat estää pääsysi mille tahansa verkkosivustolle tai sovellukselle, jota heidän mielestäsi ei pitäisi käyttää. He voivat jopa estä kokonaiset verkkosivustokategoriat. Joten saatat menettää pääsy vaarattomille verkkosivustoille tunnistettu väärin jotain vaarallista.
 • Aikarajat: Ne voivat vähentää online-tunteja vain yhdeksi päiväksi. Tämä ei ole edes tarpeeksi aikaa tehdä kotitehtäviäsi.
 • Ajoitettu pääsy: Vanhempasi voivat myös valita estää koko Internetin tiettyinä aikoina päivällä. Tämä on suosittu valinta pakottaa sinut offline-aikaan iltaisin, vaikka keskustelet vain ystävien kanssa.
 • Välilehteiden pitäminen: Koska Circle with Disney hallitsee kaikkia online-aktiviteetteja, se tallentaa myös kaiken, mitä teet. Tämä tarkoittaa sitä, että vanhempasi näkevät kaikki online-aktiviteettinne - vierailemasi verkkosivustot, kenen kanssa keskustelet, käyttämäsi sovellukset ja muut. Sano hyvästit yksityisyyteen.
 • Pikailmoitukset: Aina kun ylität määräajan tai rikot sääntöä, vanhempasi saavat viestin puhelimeen. Näin tapahtuu jopa, jos kytket Circle with Disney -laitteen pois päältä - minkä vuoksi sen tuhoaminen ei toimi.
 • Yksilölliset säätimet: Yksilöllisen käyttäjäprofiilin liittäminen erilaisiin laitteisiin tarkoittaa, että vanhempasi voivat kohdistaa sinulle tietyt rajoitukset. Saatat kohdata vakavampia ja epäreiluja rajoituksia kuin vanhemmat veljesi ja sisaresi.
 • Pakko SafeSearch: Circle with Disney rajoittaa Google- ja Bing-hakuja, joten täsmällisiä tai sopimattomia tuloksia ei tule näkyviin. Saatat menettää pääsyn laajalle Internet-alueelle edes tietämättä sitä, kuten monet viattomat verkkosivustot jäävät kiinni hakutuloksen rajoituksiin.

Joten kuinka voit kiertää kaiken tämän?

Ensimmäinen, yksinkertaisin vaihe on piilota online-toimintasi Circle with Disney -tapahtumalta. Voit saavuttaa tämän VPN: n avulla.

Ohita ympyrä ja Disney nyt!

Miksi tarvitset VPN: n ohittaaksesi ympyrän Disneyn kanssa

Virtuaali yksityinen verkko (VPN) on ohjelmisto, joka on omistettu parantamaan turvallisuutta ja yksityisyyttä verkossa. Asentamalla VPN, voit salata kaikki Internet-tietosi. Tämä piilottaa online-toimintasi ulkomaailmasta, samalla kun käytät julkista tai yksityistä verkkoa.

VPN saavuttaa tämän monilla eri tavoilla. Palveluntarjoajat pitävätNordVPNKäytä armeijan luokan AES-256-salausstandardeja luodaksesi suojatunnelin liikenteesi ympärille, johtaen sen pois kotiverkostasi. Sitten muodostat yhteyden valitsemasi ulkopuoliseen palvelimeen - usein toisessa maassa. Sen sijaan, että pääsisit kotiverkon verkkosivustoihin ja sovelluksiin, voit käyttää niitä VPN: n palvelimien kautta.

Tällä tavalla, VPN ohittaa Circlen Disneyn omien yksityisten verkkojen ja verkkosivustojen suodattimien avulla. Saatat täyden pääsyn Internetiin. He pitävät myös nolla kirjaa online-toiminnastasi, joten kukaan - edes VPN - ei tiedä mitä teet verkossa.

VPN on oikeastaan ​​yksi suosituimmista Internet-tietoturva-asiantuntijoiden suosittelemista työkaluista, jotka suojaavat sinua haitallisilta ARP-huijauksilta. Aina tekniikkaa Circle with Disney käyttää rajoittamaan Internet-yhteyttä.

Tämä on vain yksi syy, jonka vuoksi suosittelemme VPN: ää torjumaan Circleä Disneyn kanssa.

Ohita ympyrä ja Disney nyt!

Paras VPN ohittaa ympyrä Disneyn kanssa

Circle with Disney tietää kaiken VPN: ista. Se tietää myös, että teini-ikäiset lapsensa ohittavat helposti useimmat vanhemmat tekniikan suhteen.

Jokaisella Disney-laitteella varustetulla ympyrällä on sisäänrakennettu anti-VPN-tekniikka estääksesi sinua käyttämästä yhtä. Tämän ohittamiseksi tarvitset erittäin tehokkaan VPN: n, jota kehitetään jatkuvasti vastaamaan ja pysymään Circlen edessä Disneyn kanssa.

VPN-verkkoja on 1 000 saatavana verkossa. He kaikki lupaavat tarjota poikkeuksellisen yksityisyyden ja katkaista vaikeimmatkin Internet-suodattimet. Suurin osa heistä kuitenkin epäonnistuu.

Olemme testanneet jokaisen VPN-palveluntarjoajan ja havainneet senNordVPNon ylivoimaisesti markkinoiden tehokkain. Se on myös lukijoidemme suosituin. Luotamme NordVPN: n ohittavan Circlen Disneyn suodattimien ja antaa sinulle takaisin hallinnan Internetissäsi.

NordVPN-laitteet

Kuva: NordVPN voidaan asentaa lukuisiin laitteisiin ympyrän ohittamiseksi Disneyn avulla

Alan johtavien tietojen salaus- ja tietosuojatyökalujen lisäksi NordVPN: llä on 5 600 palvelinta 59 maassa. Nämä ovat optimoitu paitsi nopeuden lisäksi myös ohittamalla Internet-rajoitukset ja palomuurit. Kuten Circle ja Disney.

Lue kaikki NordVPN: n uskomattomista eduista ja ominaisuuksista täydellinen arvostelu. 

Ohita ympyrä ja Disney nyt!

Yhteenveto

VPN: n asentaminen on ensimmäinen tapa ottaa Internetin hallinta takaisin. Voit kokeilla sitä itse, riskittömästi, kanssaNordVPN n30 päivän rahat takaisin takuu.

Circle with Disney etsii aina uusia tapoja rajoittaa online-toimintaa. Jatkamme uusien menetelmien testaamista tämän ja päivitä tämä opas, kun löydämme ne.

Joten jos huomaat, että Internet-vapauttasi on jälleen kerran kohtuuttomasti rajoitettu, tarkista uudet ohjeet.

Ohita ympyrä ja Disney nyt!

Lisälukema

Joku koulussa tai työssä estää sinua pelaamasta Fortniteä? Pikaoppaamme näyttää sinulle ratkaisun.

Jos haluat lisätietoja VPN: n käytön eduista, meillä on täydellinen opas aloittelijoille.

Voimme myös auttaa sinua valitsemaan parhaat VPN: t aloittelijoille.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me