Kuinka poistaa Fortnite IP -kielto – saat täyden käyttöoikeuden vuonna 2020


Viimeinen asia, jonka Fortnite-pelaajat haluavat käsitellä, on IP-kielto. Pelaajat on kielletty väitetysti rikkoneen pelin palvelusehtoja. Vaikka IP-kielto voi lannistaa, käyttäjät voivat ohittaa nämä lohkot VPN: llä.

Kun muodostat yhteyden Fortniteen, Epic Games (pelin takana oleva yritys) tunnistaa sinut IP-osoitteesi kautta. IP-osoitteesi on ainutlaatuinen merkki, joka tunnistaa laitteen verkossa. Jos rikot Fortniten palvelusehtoja, Epic Games voi estää IP-osoitteesi ja estää sinua muodostamasta yhteyttä Fortniten palvelimiin.

VPN: t toimivat luomalla suojatun yhteyden laitteestasi VPN-palvelimeen toisessa paikassa (usein toisessa maassa). Tämä prosessi muuttaa laitteen IP-osoitetta. Tällä tavoin, vaikka IP-osoitteesi olisi kielletty, voit jatkaa pääsyä Fortnite-palvelimiin.

Tässä artikkelissa, näytämme sinulle kuinka käyttää VPN: tä ohittaa Fortniten IP-kielto.

Pikaopas: Fortnite IP Ban -sovelluksen poistaminen

  1. Valitse VPN. NordVPN on meidän paras valinta pelaamiseen.
  2. Rekisteröidy palveluun ja asenna VPN laitteeseesi.
  3. Valitse palvelin haluamasi sijaintiin.
  4. Kytke Fortnite päälle ja palaa pelaamiseen!

Aloita pelaaminen NordVPN: llä!

Kuinka VPN auttaa sinua poistamaan Fortniten IP-kielto mistä tahansa

Fortniten IP-kiellot toimivat prosessin kautta, jota kutsutaan geoblokkimiseksi. Epic Games tunnistaa jokaisen pelaajan IP-osoitteensa perusteella. Säännöt rikkovien pelaajien IP-osoitteet voidaan sitten kieltää, mikä estää pelaajan laitetta muodostamasta yhteyttä Fortnite-palvelimiin.

Epic Games kieltää yleensä vain yksittäisten pelaajien IP-osoitteet. Jotkut peliyhtiöt kuitenkin käyttävät geoblockingin estämään pelinsä lataamisen tietyssä maassa tai jopa koko alueella.

VPN: n avulla voit ohittaa geoblockingin ja käyttää Fortniteä mistä tahansa, jopa maassa tai alueella, jossa peliä ei ole saatavana. VPN: n avulla voit myös kiertää IP-kiellon vaihtamalla IP-osoitteesi, kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen.

Ensiluokkaiset VPN-verkot tarjoavat sinulle laajan valikoiman muita ominaisuuksia, mukaan lukien tehokas salaus, joka pitää sinut turvassa verkossa. Ilman VPN: tä kolmannet osapuolet voivat oppia IP-osoitteesi Fortnite-tililtäsi ja vakoilla sitten muuta Internet-surffausta.

Monet VPN: t tarjoavat nyt myös virustorjuntaominaisuuksia. NordVPN: ssä on ominaisuus nimeltä CyberSec, joka suojaa laitettasi haittaohjelmilta ja tietojenkalasteluhyökkäyksiltä.

Yksityiskohtainen opas: Kuinka poistaa Fortnite IP Ban

1. Valitse Suosituin VPN

Voit ohittaa Fortniten IP-kiellon muuttamalla laitteen IP-osoitetta. Kaikki alkaa parhaiten arvioidun VPN: n valitsemisesta. Suosittelemme NordVPN: ää sen voimakkaiden turvaominaisuuksien ja rajoittamattoman kaistanleveyden takia, mikä estää viiveestä aiheutumisen pelin aikana.

2. Asenna VPN laitteellesi

Kun olet valinnut VPN: n, seuraava askel on asentaa se laitteeseesi.

NordVPN: n avulla tämä on yhtä helppoa kuin vieraileminen verkkosivustolla, haluamasi suunnitelman valitseminen ja maksutietojen syöttäminen.

Kuinka poistaa Fortnite IP -kielto - saat täyden käyttöoikeuden vuonna 2020

Tämän jälkeen voit ladata ja asentaa ohjelmiston laitteellesi. Asennus on yleensä nopeaa ja yksinkertaista, mutta voit ottaa yhteyttä asiakastukeen, jos ilmenee ongelmia.

NordVPN: n, kuten muidenkin premium-VPN: ien kanssa, voit kokeilla palvelua 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

3. Yhdistä palvelimeen

Kun valittu VPN on asennettu, muodostaa yhteyden haluamasi alueen palvelimeen.

Palvelin, johon olet muodostanut yhteyden, antaa laitteellesi uuden IP-osoitteen jonka avulla voit ohittaa IP-kiellon.

Kun käytät NordVPN: ää, palvelimen valitseminen halutulla alueella on helppoa. Tarkista sovelluksen avaamisen jälkeen vasemmasta ruudusta maat, joissa palvelimia on saatavana. Valitse maa ja valitse sitten tietty alue tai kaupunki kyseisestä maasta parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi.

Kuinka poistaa Fortnite IP -kielto - saat täyden käyttöoikeuden vuonna 2020

Useimmissa Fortnite IP -kieltoissa pelkkä IP-osoitteesi vaihtaminen riittää toiston aloittamiseen. On kuitenkin vakavampi kielto, joka voi tehdä asioista hieman vaikeampia. Toinen Fortnite IP -kiellon tyyppi toimii kieltämällä käyttäjänimesi IP-osoitteesi lisäksi.

Voit ohittaa toisen tyyppisen IP-kiellon ja jatkaa pelaamista vaihtamalla käyttäjänimesi lisäksi, että käytät VPN: ää IP-osoitteesi muuttamiseen. Menetät kuitenkin pääsyn kaikkiin voittamiisi tai ostamiin tuotteisiin, jotka on sidottu alkuperäiseen käyttäjänimeesi.

Yleensä tämäntyyppinen IP-kielto myönnetään vain harvoissa tapauksissa.

4. Aloita Fortniten pelaaminen

Se siitä! Olet ohittanut IP-kiellon ja voit aloittaa Fortniten pelaamisen heti.

Paras VPN Fortniten IP-kiellon poistamiseen

NordVPN

Pelaamisen paras VPN on NordVPN. NordVPNoffers huippuluokan salaus, rajoittamaton kaistanleveys, ja a laaja verkko, joka sisältää 5 200+ palvelinta 60 maassa.

NordVPN: n avulla pääset helposti maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. Voit jopa pelata moninpelejä kaikilla alueilla! Palvelun salaus pitää myös laitteesi ja henkilötietosi suojassa kolmansien osapuolien hakkeroilta ja DDoS-iskuilta.

Viive ja viive ovat valtavia ongelmia pelaajille, ja valitettavasti jotkut VPN: t voivat todella hidastaa online-pelikokemustasi. Ei NordVPN. NordVPN: n avulla voit nauttia nopeasta, sujuvasta ja turvallisesta pelikokemuksesta.

Jos sinulla on ystäviä tai perhettäsi, jotka haluavat pelata Fortniteä laitteillaan, NordVPN on peittänyt sinut. Palvelu sallii korkeintaan kuusi samanaikaista laiteyhteyttä yhdellä tilillä.

Aloita pelaaminen NordVPN: llä!

Yhteenveto ja lisälukema

Jos sinut on lyönyt Fortnite IP-kielto, voit päästä takaisin peliin VPN: n avulla. NordVPN on paras valinta ja vahva suosikki käyttäjien keskuudessa.

NordVPN suojaa sinua armeijan luokan salauksella, ja sen rajaton kaistaleveys varmistaa, että et käsittele viive- tai latenssiasioita.

NordVPN on saatavana käytännöllisesti katsoen jokaiselta laitteelta, mikä tekee siitä Fortinite-pelaajien liikkumattoman prosessin. Lataa NordVPN ja lopeta huolehtiminen siitä, että menetät pääsyn suosikki online-peleihisi.

Lisälukema

Lisätietoja pelaamista koskevista parhaista VPN-verkkoista.

Kuka on nopein heistä kaikista? Selvitä, mitkä VPN: t ovat pelin edellä nopeuden suhteen.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me