Kuinka saada ilmainen VPN Netflixille vuonna 2020 [+ asennusopas]


Netflix rajoittaa näkemääsi sisältöä sijaintisi perusteella. Sinun on käytettävä pääsyä kansainvälisiin luetteloihin käytä IP-osoitetta VPN: n avulla. Tällä tavoin voit ohittaa Netflixin sijoittamat georajoitukset medialuetteloihin.

kuitenkin, Netflix käyttää anti-VPN-tekniikkaa. Tämä estää monia käyttäjiä pääsemästä Netflixiin ollenkaan. Varsinkin ilmaiset VPN: t eivät voi ohittaa tätä kehittynyttä tekniikkaa.

Jos haluat ilmaisen VPN: n Netflixille, sinun pitäisi kokeile premium-palvelua, kuten NordVPN. NordVPN tarjoaa käyttäjille a 30 päivän ilmainen kokeilu käyttämällä heidän 30 päivän rahat takaisin -takuuta, jotta näet itse kuinka hyvin NordVPN toimii, kun kyse on geoblokkien ohittamisesta.

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa Netflixille?

Ilmaisten VPN-verkkojen avulla voit selata useinta web-sisältöä. Netflixin käyttämä tehokas VPN-tekniikka estää kuitenkin ilmaisten VPN: ien pääsyn palveluun. Vain premium-VPN: t voivat ylittää nämä lohkot ja käyttää Netflixiä.

Netflix käyttää anti-VPN-ohjelmisto noudattaa tekijänoikeuksia ja immateriaalioikeuksia koskevia lakeja. Tietyillä elokuvilla ja esityksillä on Netflixin kanssa lisenssisopimuksia, jotka voidaan panna täytäntöön vain tietyissä maissa. Muut studiot ja tuottajat eivät välttämättä halua, että käyttäjät katsovat sisältöään maassa, jossa sitä ei vielä ole saatavilla.

Netflixin anti-VPN-tekniikka toimii näin: ohjelmisto tunnistaa luettelon tunnetuista VPN IP-osoitteista tietokannan kautta. Kun olet muodostanut yhteyden Netflixiin, tekniikka tarkistaa IP-osoitteesi nähdäksesi, vastaako se jotakin tunnetusta VPN-IP: stä. Käyttöoikeutesi Netflixiin estetään, jos havaitaan vastaavuus.

Ensiluokkaisilla VPN-verkkoilla on palvelimia, jotka ovat käytettävissä ympäri maailmaa. Nämä VPN: t antavat sinun käyttää jatkuvasti Netflixiä niiden toiminnan globaalin luonteen vuoksi. Netflix päivittää aina VPN-IP-luettelonsa, mutta myös premium-VPN-verkot lisäävät jatkuvasti uusia palvelimia toimintoihinsa.

Jos käytät premium-VPN-palvelua ja sinulla on vaikeuksia käyttää Netflixiä, on mahdollista, että palvelimeesi, johon yhteys on muodostettu, on IP-osoite lisätty Netflixin anti-VPN-tietokantaan. Joskus maantieteellisten rajoitusten ohittaminen on yhtä helppoa kuin palvelinten vaihtaminen ja Netflixin uudelleen yrittäminen.

Ovat ilmaiset VPN: t turvassa?

Ilmaisten VPN-verkkojen käyttämisessä on muutama haittapuoli. Ensinnäkin he ovat harvoin todella ilmaisia. Kun käytät ilmaista VPN-verkkoa, maksat usein hitaalla nopeudella, mainoksilla, tietorajoituksilla tai jopa tietojen varastamisella. Suojaisimmissa ilmaisissa VPN-palveluissa on usein tiukat tietorajat. Tietomäärä ei yleensä riitä suoratoistoon tai torrenttiin ollenkaan.

Voit lukea kaiken ilmaisten VPN: ien eduista ja haitoista täältä.

Ilmainen Netflix VPN-hakkerointi

Helpointa pääsyä Netflixiin, NordVPN on loistava valinta. NordVPN: ssä on tarvittava nopea nopeus elokuvien ja esitysten suoratoistamiseen verkossa, ei kaistanleveysrajoituksia, ja yli 5000 palvelinta joka sijaitsee ympäri maailmaa.

On olemassa joukko hienoja VPN-verkkoja, jotka tarjoavat nopeutta ja nimettömyyttä, mutta joilla ei ole hienostuneisuutta tai käytettävissä olevia palvelimia jatkuvasti käyttää Netflixiä.

Netflix on tullut erittäin tehokkaaksi tunnistaa IP-osoitteet ilmaisista VPN-palvelimista ja estää niiden yhteydet palveluun. Viimeinen asia, jonka haluat käydä läpi vaivatta, kun asennat vain VPN: n löytääksesi, että et pääse Netflixiin.

Jos haluat käyttää Netflixiä ilmaiseksi VPN: n käytön aikana, voit hyödyntää riskitöntä 30 päivän rahat takaisin -takuua, jonka NordVPN tarjoaa. Kirjaudu palveluun kokeilutarjouksella, valitse VPN-palvelin ja kirjaudu sitten Netflix-tiliisi aloittamaan elokuvien ja ohjelmien katseleminen. Se on niin helppoa! 

Jos päätät olla pitämättä NordVPN-tilaustasi, on helppo peruuttaa ja saada rahat takaisin.

Miksi valita NordVPN Netflixin katselua varten?

NordVPN-laitteet

Ilmaiset VPN: t voivat antaa sinun surffata verkossa ilman ongelmia, mutta ne eivät aio antaa sinun käyttää jatkuvasti Netflixiä. Jos haluat käyttää Netflixiä matkoillasi tai haluat nähdä, mitkä ohjelmat ja elokuvat ovat saatavilla Netflixissä eri maissa, niin suosittelemme NordVPN: n käyttöä.

Sen lisäksi, että se on yksi suosituimmista VPN-palveluista Netflixin käyttämiseen, NordVPN tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaikuttavia ominaisuuksia.

Tässä on mitä voit odottaa NordVPN: ltä tilaamalla palvelun:

  • Elokuvien ja esitysten nopea suoratoisto
  • Sotilaslaatuinen salaus
  • Yli 5000 palvelinta
  • Samanaikaiset yhteydet 6 laitteen välillä
  • Ei lokikirjakäytäntöä
  • Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu ja -tuki

Nord tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuu joten voit testata palvelun varmistaaksesi, että se toimii sinulle. Lue mitä Nord VPN -käyttäjien on sanottava tuotteesta.

NordVPN voi estää:

  • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

  • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Katso Netflix NordVPN: n kanssa!

johtopäätös

NordVPN On suosituin VPN-suosituksemme Netflix-katselua varten. Se on nopea, turvallinen ja ohittaa helposti Netflixin VPN-vastaisen ohjelmiston. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että VPN: n valitseminen Netflixille on muutakin kuin pelkkää elokuvaa ja ohjelmaa.

Kun valitset hyvän VPN: n, selaushistoriasi pysyy täysin nimettömänä ja yhteys on aina turvallinen. Tämä tarkoittaa, että pääset verkkoon minkä tahansa wi-fi-yhteyden kautta ilman, että sinun on huolehdittava hakkereista tai kolmansista osapuolista, jotka tarkastelevat tietojasi.

NordVPN on loistava valinta Netflix-katselua varten ja turvallisuudelle ja yksityisyydelle, jota haluat selata verkossa mielenrauhalla.

Lisälukema

Haluatko löytää joitain premium-VPN: iä, jotka sopivat budjettiisi? Olemme luoneet luettelon suosituimmista VPN-tarjouksista, joita on saatavilla verkossa.

Säästä NordVPN-tilauksessasi.

Pitäisikö selvittää, miksi tarvitset VPN: ää ensinnäkin? Tutustu aloittelijoille tarkoitettuun VPN-oppaaseemme, joka esittelee sinulle tekniikkaa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me