Kuinka saada Marokon IP-osoite mistä tahansa vuonna 2020 [+ VIDEO]


Jos yrität käyttää Marokon pankkitilisi tai seurata suosikki Al Aoula -televisio-ohjelmasi Marokon ulkopuolelta, joudut todennäköisesti geoblokeihin tai pääsyrajoituksiin. Jos kuitenkin saat IP-osoitteen, jonka mukaan olet Marokossa, voit helposti ohittaa nämä rajoitukset.

Opas osoittaa sinulle kuinka Hanki Marokon IP-osoite mistä päin maailmaa tahansa VPN: n avulla. Annamme sinulle myös vinkkejä, jotka tulee ottaa huomioon valittaessa sinulle parasta VPN-verkkoa.

Pikaopas: Marokon IP-osoitteen hankkiminen VPN: llä

 1. Valitse VPN palvelimilla Marokossa.HMAon valinta # 1 ja yksi harvoista parhaiten arvostetuista VPN-palveluista, joissa on Marokon palvelimia.
 2. Lataa VPN-ohjelmisto ja asenna se tietokoneellesi tai muuhun laitteeseen.
 3. Käynnistä ohjelmisto ja muodosta yhteys Marokossa olevaan palvelimeen.
 4. Tarkista työkalumme avulla uusi IP-osoitteesi ja varmista, että se on Marokossa.

Sisällysluettelo

 • Kuinka VPN voi saada sinulta Marokon IP-osoitteen
 • Mitä muuta VPN voi tehdä sinulle?
 • Kuinka valita paras VPN sinulle
 • Parhaat VPN: t saada Marokon IP-osoite

Kuinka VPN voi saada sinulta Marokon IP-osoitteen

VPN toimii kytkemällä laitteesi turvallisen tunnelin kautta Marokon palvelimeen, peittäen siten sijaintisi. Uusi IP-osoitteesi vastaa palvelimen sijaintia, mahdollistamalla pääsyn sisältöön ja palveluihin vain Marokossa.

Vaikka VPN-palvelimet eivät ole yleisiä Marokossa, olemme löytäneet pari korkealaatuista VPN-palvelinta, jotka sekä estävät Marokon sisällön estämisen että suojaavat sinua online-uhkilta. Tutustu tarkemmin, kuinka VPN voi hyödyttää sinua.

VPN pitää myös sinut turvassa & Voit lähettää melkein mitä tahansa

Marokon ulkopuolella ollessa on vaikeaa pysyä ajan tasalla maan ajankohtaisista tapahtumista. Sinun pääsysi alueelliseen televisio- ja uutispalveluun voidaan rajoittaa IP-osoitteesi perusteella.

VPN: n käyttö Marokon IP-osoitteen saamiseen ratkaisee tämän ongelman, jotta voit pysyä yhteydessä Marokon verkkosivustoihin ja rakkaisiin. Uusi IP antaa sinulle myös etuna, jos etsit majoitusta maassa, kun hinnat muuttuvat sijainnistasi riippuen.

Lisäksi hyvä VPN suojaa kaikkia lähettämiäsi tai vastaanottamasi tietoja, joten voit olla varma viestintä ystävien, perheen ja liikekumppanien kanssa Marokossa pysyy yksityisenä.

On tärkeää pitää online-aktiviteetti piilossa Marokon hallitukselta. Monet marokkolaiset on pidätetty viime vuosina ilmaisemasta mielipiteitä verkossa. Ensiluokkainen VPN tarjoaa turvaominaisuuksia, kuten vahvan salauksen ja seurannan estämisen viestejäsi ja selaamistasi ei voida jäljittää sinuun.

Huomaa kuitenkin, että käyttämällä Marokon IP-osoite todennäköisesti laukaisee Marokon valikoivan Internet-sensuuri. Rajoittamatonta palvelinvaihtoa tukevat VPN: t tekevät sensuurin kiertämisestä helppoa valitsemalla palvelimia sekä Marokossa että sen ulkopuolella.

Jos sinulla on ystäviä tai perhettäsi Marokossa, he voivat käyttää VPN: ää myös sensuurin ohittamiseen ja välttää hallituksen valvontaa. Oikealla VPN: llä heillä on ilmainen pääsy suosituimpaan Internet-sisältöön kaikkialta maailmasta.

Suoratoistopalvelut kuten Netflix käyttää VPN-seulontatyökaluja, jotka voivat estää pääsyn jos käytät heikkolaatuista VPN-yhteyttä tai ilmaista välityspalvelinta IP-osoitteesi vaihtamiseen. Vain parhaat VPN: t voivat ohittaa sekä geoblokit että VPN-estäjät, joten voit suoratoistaa kaikki suosikkivideosi mistä tahansa.

Mitä etsiä VPN: stä

 • Edistynyt tietoturva: Ominaisuudet, kuten Tupla-VPN, DNS-vuodonsuojaus ja tappikytkin, varmistavat, että tietosi ovat aina suojassa valvonnalta.
 • Poista ominaisuudet: Ensiluokkaiset VPN: t auttavat sinua ohittamaan vaikeimmat geoblokit.
 • Suuri nopeus: Nopeilla yhteyksillä, rajoittamattomalla kaistanleveydellä ja palvelimilla ympäri maailmaa tehdyt VPN: t tekevät verkkosisällön virtaamisesta nopeata ja helppoa.
 • Erinomainen asiakastuki: Jos olet uusi VPN-verkosto, etsi 24/7-live-chat-tukea, jotta saat apua milloin tahansa tarvitset sitä.
 • Rajoittamaton palvelinvaihto: Valitse VPN, jonka avulla on helppo vaihtaa IP-osoitteiden välillä Marokossa ja sen ulkopuolella niin usein kuin tarvitset.

Parhaat VPN: t IP-osoitteen saamiseksi Marokosta

1. HMA

Kokonaisarvosana: 4,6 out of 5,0 - Parhaiten arvioitu VPN palvelimien kanssa Marokossa!

hidemyass-laite

HMA tarjoaa maailman suurimman VPN-verkon palvelimia melkein jokaisessa maassa, mukaan lukien 2 Marokossa. Se käyttää armeijan luokan salausta yksityisyytesi ja tietoturvasi takaamiseen verkossa. Käyttäjät rakastavat HMA: ta, koska sen käyttö on helppoa ja tarjoaa kätevät esiasetetut tilat:

 1. Pikatila: Yhdellä napsautuksella yhteys suojataan, kun HMA reitittää liikennettä fyysistä sijaintiasi lähinnä olevan palvelimen kautta.
 2. Sijaintitila: Tämän vaihtoehdon avulla voit valitse palvelimen sijainti itse. Valitse vain yksi Marokon palvelimista saadaksesi Marokon IP.
 3. Vapaustila: Erityisen hyödyllinen Marokon käyttäjille, tämä tila yhdistää sinut palvelin maassa, jossa on ilmainen puhe, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä luet, katsot tai postitat verkossa.

Toinen HMA: n arvokas ominaisuus on sen nopea tiedostojen latauspalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa suuret tiedostot nopeasti ilmaiseksi. HMA: lla on myös suoratoistoon omistetut palvelimet joten voit nauttia puskuriton-elokuvista milloin tahansa.

Voit testata HMA: n itse ilmainen kokeilu, ja siellä on myös a 30 päivän rahat takaisin takuu kun tilaat.

Hanki HMA nyt!

Tarvitsetko lisätietoja? Tässä on yksityiskohtainen asiantuntija-arviomme HMA: sta!

2. PureVPN

Kokonaisarvosana: 4,1 out of 5,0 - Suojattu VPN laajassa verkossa.

PureVPN-laitteet

Kanssa palvelimia yli 140 maassa, joista 3 Marokossa, PureVPN on toinen vakiintunut VPN-palveluntarjoaja, joka on suosittu käyttäjien keskuudessa ympäri maailmaa. Se käyttää 256-bittistä salausta, ja sinä voit suojaa jopa 5 laitetta yhdellä tilauksella, mikä sopii hyvin perheille.

Sen jaettu tunnelointiominaisuus antaa sinun valita, mitkä tiedot lähetetään VPN: n kautta ja mitkä lähetetään normaalin ISP-yhteyden kautta. Voit käyttää kaikkia verkon palvelimia millä tahansa suunnitelmalla, ja saat myös rajoittamattoman palvelinvaihtoa.

Voit tilata PureVPN: n ja kokeilla sitä itse 31 päivän rahat takaisin -takuu.

Hanki PureVPN nyt!

Tarvitsetko lisätietoja? Tässä on yksityiskohtainen asiantuntijakatsauksemme PureVPN: stä.

Lisälukema

Jos haluat itsellesi edullisen kaupan VPN: ssä, siirry tarjoussivulle, niin löydät erityisiä tarjouksia.

Jos matkustat Marokkoon, olemme laatineet luettelon mielenkiintoisista nähtävistä ja tekemistä maassa.

Voit oppia lisää Internet-sensuurista ympäri maailmaa internetvapautta koskevassa raportissamme, jota päivitämme jatkuvasti.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me