Kuinka saada singaporelainen IP-osoite mistä tahansa vuonna 2020 [+ VIDEO]


Jos olet Singaporen ulkopuolella, sinulla voi olla ongelmia televisio-ohjelmien katseleminen Toggle- tai 8TV-kanavalla. Päästä omaan online-pankkitili voi myös aiheuttaa päänsärkyä. Tämä kaikki tapahtuu verkkosivustoille pääsyn rajoitusten, nimeltään geoblocks, takia.

Tietyt verkkosivustot antavat sinulle pääsyn vain, jos sinulla on IP-osoite, joka vastaa niiden sijaintia. Joten jos haluat päästä maantieteellisesti rajoitetulle verkkosivustolle Singaporessa, tarvitset Singaporen IP-osoitteen.

IP-osoitteen vaihtaminen saattaa kuulostaa hankalalta, mutta se on todella nopeaa ja helppoa. Tarvitset IP-osoitteen saamiseksi Singaporessa vain virtuaalisen yksityisen verkon (VPN).. Osoitamme sinulle, miten se tehdään, ja annamme sinulle ammattilaisten vinkkejä, kuinka valita sinulle oikea VPN.

Pikaopas: Kuinka saada singaporelainen IP-osoite VPN: llä

 1. Valitse VPN palvelimilla Singaporessa. NordVPN on valintamme # 1.
 2. Lataa VPN-ohjelmisto ja asenna se tietokoneellesi tai muuhun laitteeseen.
 3. Käynnistä ohjelmisto ja muodosta yhteys palvelimeen Singaporessa.
 4. Napsauta tätä käyttääksesi työkalumme tarkistaaksesi uuden IP-osoitteesi.

Sisällysluettelo

 • Kuinka VPN voi saada sinusta singaporelaisen IP-osoitteen
 • VPN pitää myös sinut turvassa & Voit lähettää melkein mitä tahansa
 • Mitä etsiä VPN: stä
 • Parhaat VPN: t saada singaporelainen IP-osoite

Kuinka VPN voi saada sinusta Singaporen IP-osoitteen

VPN toimii kytkemällä laitteesi palvelimeen suojatun tunnelin kautta. Parhaiden VPN-palveluntarjoajien palvelimet ovat levinneet ympäri maailmaa. Jos haluat Singaporen IP-osoitteen, sinun on vain valittava palvelin Singaporessa.

Kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen, kaikki Internet-liikenteesi ohjataan uudelleen Singaporen kautta. Tämän vuoksi näyttää siltä, ​​että selaat maasi sisällä, jolloin sinulla on käyttöoikeus tarvitsemasi sisältöön.

Hyvä VPN voi tehdä muutakin kuin vain vaihtamaan näkyvän sijaintisi. Lue lisätietoja siitä, mitä muita etuja voit nauttia VPN: stä.

VPN pitää myös sinut turvassa & Voit lähettää melkein mitä tahansa

Jos käytät sähköpostia, viestisovelluksia tai VoIP-yhteyttä yhteydenpitoon ystävien ja perheen kanssa, sinun tulee olla tietoinen siitä, että Singapore Broadcasting Authority (SBA) seuraa verkkoliikennettä. VPN käyttää edistynyttä salausta ja seurannan estämistä varmistaaksesi, että keskustelut pysyvät yksityisinä.

Liikematkailijoille, jotka matkustavat ulkomaille, rajoitettu pääsy yrityksesi verkkoihin ja datatiedostoihin tekee etätyön vaikeaksi. VPN mahdollistaa yhteydenpidon yritykseesi ja asiakkaidesi kanssa pitäen samalla tietosi turvassa.

Ilmaiset IP-vaihtajat tai välityspalvelimet antavat sinulle myös singaporelaisen IP-osoitteen, mutta ne eivät ole luotettavia. Heidän salaus on heikko (tai ei ollenkaan), joten jos harjoitat liiketoimintaa tai pankkitoimintaa verkossa, vaarana on, että tietosi sieppataan.

Niin kutsutut ilmaiset VPN: t ovat vielä huonompia. Heidän nopeudet ovat liian hitaita suoratoistoa varten, ja palvelimet ovat usein mustalla listalla geoblokeroitujen verkkosivustojen kanssa, joten et pääse edes Singaporen IP-osoitteeseen. monet ilmaiset VPN: t myös keräävät ja myyvät tietojasi.

Toisaalta, Ensiluokkaisella VPN: llä saat sujuvan suoratoiston ja rajoittamattoman pääsyn globaaliin sisältöön, mukaan lukien Netflix, Hulu, ja kaikki mitä tarvitset Singaporessa. Sinun ei koskaan tarvitse unohtaa päivittäistä Morning Express -korjausta.

Mitä etsiä VPN: stä

 • Palvelimet Singaporessa: Tarvitset vähintään yhden saadaksesi Singaporen IP-osoitteen.
 • Edistynyt tietoturva: AES-salauksen lisäksi etsi tappikytkintä, DNS-vuodonsuojausta ja kaksinkertaista VPN: ää (multi-hop-palvelimen reititys).
 • Rajoittamaton palvelinvaihto: Palvelimien vaihtaminen tarkoittaa, että voit ohittaa Singaporen hallituksen sensuurin vaihtamalla nopeasti muun kuin Singaporen IP-osoitteeseen tarvittaessa.
 • Poista ominaisuudet: Valitse VPN, jolla on maine päästäkseen tiukempiin maantieteellisiin rajoituksiin sivustoilla, kuten BBC iPlayer. Tämä varmistaa, että pääset helposti verkkosivustoille Singaporessa.
 • Suuri nopeus: Nopeilla palvelimilla ja rajoittamattomalla kaistanleveydellä varustettu VPN antaa sinulle sujuvan suoratoiston ja vaivatonta lataamista ja lataamista.

Parhaat VPN: t Singapore-IP-osoitteen saamiseksi

1.NordVPN

Kokonaisarvosana: 4.9 - Yleinen # 1 VPN

NordVPN-laitteet

TARJOUS: KAUPA 70% ALENNUKSESI saadaksesi Singaporen IP-osoitteen NordVPN-NYT NYT!

NordVPN ylpeilee 52 palvelinta Singaporessa ja yli 5000 maailmanlaajuisesti, joten tarpeitasi vastaavien palvelimien löytäminen on helppoa. Sen SmartPlay -ominaisuus vaihtaa sinut automaattisesti palvelimelle, joka voi estää minkä tahansa maantieteellisesti rajoitetun suoratoistosivuston, johon haluat päästä.

NordVPN n armeijan luokan salaus ja Tupla-VPN (multi-hop-salaus) varmistaa online-liikenteesi turvallisuuden ja ainutlaatuisuuden CyberSec Suite estää haittaohjelmia ja ärsyttäviä ponnahdusikkunoita.

Käyttäjät rakastavat intuitiivista käyttöliittymää NordVPN: n sovelluksissa ja että voit suojata niin monta kuin 6 laitetta yhdellä tilillä. 30 päivän rahat takaisin takuu on saatavana, kun tilaat jos haluat kokeilla NordVPN: tä.

Tarvitsetko lisätietoja? Tässä on yksityiskohtainen asiantuntija-arvostelu NordVPN: stä.

NordVPN voi poistaa lukituksen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Hanki NordVPN nyt!

2. ExpressVPN

Kokonaisarvosana: 4.9 - Nopein VPN, jota testimme Singaporelle

ExpressVPN-laitteet

Älä missaa: Hanki 49% # 1 VPN: stä & Kokeile sitä 30 päivän ajan riskittömästi

ExpressVPN on suosittu valinta IP-osoitteen saamiseksi Singaporessa, teollisuuden johtavan nopeuden ansiosta. Sillä on 148 palvelimen sijaintia, mukaan lukien 3 Singaporessa.

ExpressVPN n huipputurvallisuus sisältää jaettu tunnelointi ja a tappaa kytkin antaa sinulle täyden hallinnan siitä, milloin tietosi siirtyvät julkiseen verkkoon ja milloin eivät. ExpressVPN toimii myös alla ei-lokit -käytäntö, joten selaushistoriasi katoaa, kun kirjaudut ulos.

Voit kokeilla ExpressVPN: ää itse 30 päivän rahat takaisin takuu.

Tarvitsetko lisätietoja? Tässä on yksityiskohtainen asiantuntija-arvostelu ExpressVPN: stä.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Hanki ExpressVPN nyt!

3. CyberGhost

Kokonaisarvosana: 4.8 - Paras arvo VPN / Paras VPN Macille / Intuitiivisesti suunniteltu käyttöliittymä välittömään suoratoistoon

cyberhost useita laitteita

VAIN rajoitetun ajan - saat 73% alennuksen CyberGhost-palvelusta nyt

CyberGhostilla on maailmanlaajuinen verkosto yli 5700 palvelinta, mukaan lukien 36 Singaporessa. Se tarjoaa 256-bittinen AES-salaus sekä automaattinen tappikytkin varmistaaksesi, että Internet-aktiviteettisi on aina suojattu.

Käyttäjät arvostavat CyberGhostin ominaisuuksia esiasetetut profiilit, mitkä ovat optimoitu erityistarpeitasi varten. Esimerkiksi, jos haluat suoratoistaa F1 Singapore Grand Prix -palvelun, suoratoistoprofiili yhdistää sinut nopeimpaan palvelimeen, joka pääsee kilpailuun.

Uudet CyberGhost-tilaajat saavat ilmainen 24 tunnin kokeilu, ja sinut suojaa antelias 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Tarvitsetko lisätietoja? Tässä on yksityiskohtainen asiantuntija-arvostelu CyberGhostista.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Hanki CyberGhost nyt!

4. Surfshark

Kokonaisarvosana: 4.5 - Kymmenen parasta VPN-nopeutta, arvoa ja turvallisuutta

Kuinka saada singaporelainen IP-osoite mistä tahansa vuonna 2020 [+ VIDEO]

Surfshark VPN: llä on 1041+ palvelinta, kanssa optioita Singaporessa saadaksesi uuden Singaporen IP-osoitteen. Surfsharkin kyky johdonmukaisesti on voittanut käyttäjät ohita kovat geoblocks kuten Yhdysvaltain Netflixissä.

Surfshark kilpailee turvallisuuden suhteen myös hyvin vakiintuneiden toimittajiemme kanssa. Surfshark käyttää armeijan luokan salaus, yksityinen DNS, ja a kaksinkertainen VPN-ketju joka salaa tietosi kahden tai useamman palvelimen välillä.

Voit testata Surfsharkin nyt a 30 päivän rahat takaisin takuu kun tilaat.

Tarvitsetko lisätietoja? Tässä on yksityiskohtainen asiantuntija-arvostelu Surfsharkista.

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Hanki Surfshark nyt!

Lisälukema

Haluatko säästää rahaa VPN: ään? Katso hyviä tarjouksia tarjoussivullamme.

Jos haluat nähdä lisää vaihtoehtoja Singaporen IP: lle, tutustu Singaporen parhaimpien VPN-luetteloomme.

Sinun ei koskaan tarvitse unohtaa F1: n jännittävää yökilpailua oppaamme avulla, jolla voit seurata Singaporen Grand Prixiä mistä tahansa.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 33

map