Kuinka SBS Australiaa voi suoratoistaa helposti mistä tahansa vuonna 2020


Kun olet asemassa suoratoistamaan Safe Harbor -tapahtumaa tai mitä tahansa muuta hienoa SBS-ohjelmaa, viimeinen asia, jonka haluat nähdä, on tämä erittäin ärsyttävä viesti: “Anteeksi, että julkaisemisoikeuksien takia sisältö, jota yrität katsoa, ​​on ei tällä hetkellä saatavana Australian ulkopuolella.”

Valitettavasti SBS käyttää geoblocking-tekniikkaa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää verkon sisältöä vain Australian IP-osoitteesta. Mutta on hyviä uutisia - a premium-VPN voi helposti ohittaa nämä lohkot ja antaa sinulle keskeytymättömän pääsyn minuuteissa!

Temppu on löytää VPN, jota on turvallista käyttää ja joka tarjoaa yhteyden nopeudet, joita tarvitset sujuvaan suoratoistoon. Ei hätää kaveri! Olemme testanneet satoja VPN-verkkoja löytää niitä, joiden avulla on helppoa katsella SBS: ää korkeaan laatuun kaikkialla maailmassa.

Kuinka katsella SBS Australiaa: Pikaopas

Noudata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita päästäksesi SBS Australiaan heti.

  1. Valitse korkealaatuinen VPN palvelimilla Australiassa. NordVPNei koskaan petä sinua, ja tarjoamme alla kaksi muuta erinomaista vaihtoehtoa.
  2. Kirjaudu VPN-palveluun tai käytä ilmaista kokeiluversiota. Lataa ja asenna VPN-sovellus.
  3. Yhdistä australialaiseen palvelimeen ja mene osoitteeseen www.sbs.com.au/ondemand
  4. Kirjaudu sisään tai luo ilmainen tili ja aloita katseleminen!

Katso NordVPN: llä NYT!

Miksi tarvitset VPN: n katsellaksesi SBS: ää Australian ulkopuolella

Food Safarista elämiseen Enemyn kanssa SBS-sisältö on maantieteellisesti rajoitettu Australiaan. SBS-verkkosivusto ja -sovellus estävät sinua pääsemästä streamiin, jos IP osoittaa, että olet maan ulkopuolella, vaikka olisit Australian kansalainen lomalla.

Yhdistämällä sinut turvallisesti etäpalvelimeen, a VPN muuttaa IP-osoitteesi vakuuttaa SBS kirjautumisesta sisään Australiasta. Aivan kuten sinulla on keskeytyksettä pääsy jokaiseen SBS-ohjelmaan, live-lähetyksistä aiempiin jaksoihin binge-katselua varten.

Jotta tämä temppu toimisi, tarvitset kuitenkin VPN: n, jolla on palvelimia Australiassa. Varmista myös, että VPN tarjoaa rajoittamaton kaistanleveys ja suuret nopeudet, joten voit katsella ilman puskurointia tai muita videoiden suoratoistohäiriöitä.

parhaat VPN-palveluntarjoajat mennä vielä pidemmälle käyttämällä edistynyttä hämärtämistä, jotta VPN-liikenteestäsi tulee tavallisia Internet-lähetyksiä. Niin he antaa sinulle pääsyn jopa erittäin vartioituihin sivustoihin, kuten US Netflix, jotain mitä useimmat VPN: t eivät voi tehdä.

Lisäksi korkealaatuinen VPN-palvelu salaa tietosi täysin, jotta selauksesi pysyisi turvallisena ja nimettömänä suojaa sinua kaikenlaisilta verkkorikoksilta. Se estää myös Internet-palveluntarjoajia, hallitusta ja hakukoneita seuraamasta toimintaasi.

Pelkästään tämä tietoturvan ja yksityisyyden suoja on loistava syy käyttää VPN: ää verkossa ollessasi. Vain tietoinen siitä ilmaiset VPN: t ovat enemmän vaivaa kuin ne ovat arvoisia. Suurimmalla osalla heistä ei ole riittävästi nopeutta suoratoistoa varten, ja monet todellakin korjaavat tietosi.

VPN-testaukseemme ei kuulu streaming-kokeilujen lisäksi myös perusteellinen analyysi kunkin palveluntarjoajan tietosuojakäytännöstä varmistaaksemme, että suosittelemme vain VPN-verkkoja, jotka eivät koskaan vaaranna tietojasi tai laitteitasi.

Parhaat VPN: t katsomassa SBS Australiaa missä tahansa

1. NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN tarjoaa verrattomat suojausominaisuudet tarjoamalla helppokäyttöinen käyttöliittymä ja edulliset suunnitelmat. DoubleVPN (kaksikerroksinen) salaus ja sipuli VPN-palvelimen kautta hyppäämällä takaavat täydellinen yksityisyys ja nimettömyys.

Yli yli 200 palvelinta Australiassa, NordVPN on erinomainen valinta SBS: n suoratoistoon, ja liialliset maratonit eivät ole ongelma ansiosta rajoittamaton kaistanleveys. Voit nauttia nopeista nopeuksista jopa 6 laitteessa samanaikaisesti.

NordVPN: n SmartPlay-ominaisuus tekee siitä uskomattoman helppo pääsy geoblokeroituihin suoratoistosivustoihin. Ja CyberSec-tietoturvaohjelmisto estää automaattisesti ärsyttävät mainokset ja suojaa sinua haittaohjelmilta.

Voit testata NordVPN: tä tilaamalla ja nauttimalla riskittömästä katselusta 30 päivän rahat takaisin takuu. Lisätietoja siitä, mikä tekee tästä VPN: stä parhaan liiketoiminnan, tutustu todellisten NordVPN-käyttäjän arvostelujen kokoelmaan.

Katso NordVPN: llä NYT!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-edut

ExpressVPN: n käyttäjät rakastavat helppokäyttöiset mukautetut sovellukset kaikille tärkeille laitteille ja alustat, sekä verkon vahva maine, jolla se ohittaa jopa vaikeat geoblocks palveluissa kuten Hulu ja BBC iPlayer.

ExpressVPN antaa sinulle pääsyn tusina australialaista palvelinta, rajoittamaton kaistanleveys, ja nopeimmat nopeudet mitä tahansa premium-VPN-verkkoa - kolme pääosaa vaivatonta SBS-suoratoistokokemusta.

InternetVietosuojan puolestapuhuja ExpressVPN pitää sinut turvassa ja nimettömänä, kun selaat webissä tai suoratoistat suosikkisi SBS-ohjelmasi. Yhteytesi suojataan 256-bittisellä salauksella, tappikytkimellä ja DNS-vuotosuojauksella.

Voit kokeilla ExpressVPN: tä riskittömästi a 30 päivän rahat takaisin takuu, tai testaa se iOS- tai Android-laitteellasi 7 päivän ilmainen kokeilu.

Katso ExpressVPN: llä NYT!

3. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

CyberGhost VPN tarjoaa laajan 3700 palvelimen verkon, joista 49 Australiassa, joista monia optimoitu tiettyihin VPN-käyttöihin, kuten suoratoisto ja torrenting. Saat rajoittamattoman kaistanleveyden ja hyvät nopeudet jopa 7 eri laitteeseen kerralla.

CyberGhost tarjoaa huippuluokan palvelun, jolla on armeijan turvallisuus, ja tarjoaa samalla yhden yksinkertaisimmista VPN-käyttöliittymistä. Kanssa Poista suoratoiston estäminen tilassa, sinä olet katsomassa SBS: ää muutamassa sekunnissa, vaikka VPN olisi nyt ensimmäinen kerta.

Voit kokeilla CyberGhostia a 7 päivän ilmainen kokeilu iOS: lle ja Androidille. Pitkän aikavälin suunnitelmia tukee antelias 45 päivän rahat takaisin -takuu käytäntö, mikä tekee tästä VPN: stä erittäin suositun valinnan.

Katso CyberGhost-ohjelmalla NYT!

Yhteenveto

SBS Australia on loistava suoratoistopalvelu, joka tarjoaa kevyitä komediaja, maailmanlaajuista urheilualaa ja ajatuksia herättäviä dokumentteja, kuten Is Australia Sexist? - kaikki ILMAISEKSI! Hyvällä VPN: llä voit nauti kaikesta sisällöstä kaikkialla maapallolla.

Jos olet huolissasi siitä, kuinka paljon premium-VPN-palvelu maksaa sinulle, olemme täällä myös auttamassa tässä! Katso meidän yksinoikeus luettelo VPN-toimittajan kuponkikoodeista - et usko kuinka edullisia parhaat VPN: t voivat olla.

Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka digitaaliset ammattilaiset testaavat VPN: t päättää, mitä suositellaan SBS: n suoratoistoon, he jakavat sen sinulle oppaassamme parhaille streaming VPN-verkoille..

Katso NordVPN: llä NYT!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me