Kuinka seurata Sky Sports- ja Sky Go -lentoja helposti missä tahansa vuonna 2020


F1-kisoista live-Premier League -tapahtumiin, Sky Sportsin luopuminen on pakollinen kaikille brittiläisen ja irlantilaisen urheilun ystäville kattavuus. Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa verkkoa voidaan katsella omalla verkkosivustollaan tai NOW TV: n, sopimuksen ulkopuolisen suoratoistoalustan kautta.

Sky Go -sovellus on hieno, jos asut Isossa-Britanniassa tai Irlannissa ja haluat käyttää Sky Sportsia ollessasi ulkomailla EU: n sisällä. Se toimii useimmissa laitteissa ja näyttää kanavia teräväpiirtona työpöytäympäristöissä.

valitettavasti, Sinun on erittäin vaikea katsella Sky Sports -virtoja:

 • asua Isossa-Britanniassa tai Irlannissa, mutta matkustaa EU: n ulkopuolelle
 • matkustaa EU: n sisällä, mutta ovat poissa Yhdistyneestä kuningaskunnasta / Irlannista pitkään
 • asuvat Ison-Britannian ja Irlannin ulkopuolella

VPN voi auttaa sinua ohittamaan suoratoistopalveluiden maantieteelliset rajoitukset, mutta Sky on onnistuneesti estänyt monia VPN-palveluntarjoajia, joten toimivan löytäminen ei ole helppoa.

Tässä on kaikki mitä sinun täytyy tietää valita paras VPN lohkojen kiertämiseen ja Sky Sports -sisällön katsominen mistä tahansa.

Kuinka seurata Sky Sports Live -tapahtumaa: Pikaopas

Seuraa yhtä alla olevista yksinkertaisista oppaista sen perusteella, onko sinulla jo Sky Sports -tilaus:

Jos sinulla on Sky Sports -tilaus:

 1. Tilaa VPN. (Olemme testanneet heitä nähdäkseen, mitkä käyttävät luotettavasti Sky Sportsia. Katso alla oleva luettelomme, mukaan lukien # 1 CyberGhostVPN.)
 2. Lataa ja kirjaudu sisään VPN-sovellukseen.
 3. Valitse palvelin Isossa-Britanniassa päästäksesi Sky-streamiin.
 4. Lataa ja avaa Sky Go -sovellus laitteellesi.
 5. Kirjoita taivas-tunnuksesi ja salasanasi.
 6. Sinun pitäisi nyt pystyä seuraamaan kaikkia Sky Sports -tapahtumia mistä tahansa!

Jos sinulla ei ole Sky Sports -tilausta:

 1. Kirjaudu VPN-palveluun aloittamiseksi. (Muista, että vain rajoitettu määrä VPN: itä voi saavuttaa Sky Sportsin. Olemme luetteloineet parhaimmat alla, mukaan lukien numero 1 CyberGhostVPN.)
 2. Lataa ja kirjaudu sisään VPN-sovellukseen.
 3. Valitse palvelin Isossa-Britanniassa käyttääksesi NOW TV: tä.
 4. Siirry NOW TV -sivustolle ja kirjaudu palveluun.
 5. Valitse päivä- tai viikkolippu katsellaksesi mitä tahansa Sky Sports -tapahtumaa.

Jos sinulla ei ole Ison-Britannian luottokorttia, voit ostaa passia Amazon UK: n kautta. Vaihtoehtoisesti voit ostaa VPN-reititin, joka on valmiiksi pakattu NOW TV: n kanssa alkaen Liberty Shield (katso alla).

Aloita katseleminen nyt

Miksi tarvitset VPN: n Sky Sports Live -sivuston seuraamiseen

Verkon geoblokkien takia, Jos asut Ison-Britannian ja Irlannin ulkopuolella, et pääse Sky Sportsiin ilman VPN: tä jota verkko ei voi havaita. Mutta edes asuminen niissä maissa ei riitä takaamaan pääsyäsi, jos matkustat ulkomaille.

Helmikuusta 2018 lähtien, Ison-Britannian / Irlannin käyttäjät voivat suoratoistaa Sky Sportsia Sky Go -sovelluksen kautta, kun he matkustavat EU: n sisällä. Sinun on kuitenkin vahvistettava Ison-Britannian / Irlannin asuinpaikkasi seuraamalla verkkoa säännöllisesti rekisteröidyllä laitteella kotona.

Tämä tarkoittaa sitä jopa Jos asut Isossa-Britanniassa tai Irlannissa, tarvitset hyvän VPN: n päästäksesi Sky Sportsiin EU: n ulkopuolelta - tai jopa EU: n sisällä, jos olet poissa kotoa pitkään.

Pahempaa, Sky-verkko estää tuhansien VPN-IP-osoitteiden käytön pyrkiessään rajoittamaan pääsyä ja valvomaan kansainvälisiä lisenssisopimuksiaan. Tuloksena, monet VPN-palveluntarjoajat ovat luopuneet Sky-sisällön käyttöoikeuden tarjoamisesta. Edes useimmat VPN-verkot, joilla on lukuisia palvelimia Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, eivät toimi.

Sen lisäksi, että päästään ohitse kaiken tämän estämisen, Sky Sportsin ihanteellinen VPN on ei rajoituksia kaistanleveydelle tai yhteyden nopeudelle. Tämä on erityisen tärkeää live-urheilun suoratoistossa - et todellakaan halua viivettä tai puskurointia.

VPN on hyödyllinen myös, jos haluat parempaa yksityisyyttä verkossa. Henkilötietosi ovat turvassa ja turvassa kaikilta uteliailta, jolloin voit selata rauhassa.

Parhaat VPN-verkot Sky Sports Live -tarkkailuun

1. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

CyberGhost sopii täydellisesti palveluiden, kuten Sky Go ja NOW TV, käytöstä poistamiseen, ja sen tavalliset nopeudet ovat enemmän kuin tarpeeksi nopeita suoratoistoa varten. Verkko sisältää yli 300 palvelinpaikkaa, joista valita Iso-Britanniassa, ja 3 700 palvelinpaikkaa
maailmanlaajuinen. Voit käyttää seitsemää laitetta samanaikaisesti yhden tilin kanssa, ja se on edullinen verrattuna muihin premium-VPN-palveluihin.

Sky Sportsin katselu CyberGhostin kautta on yhtä helppoa kuin sen valitseminen Sky Go UK -vaihtoehto Poista esto suoratoistoprofiilista. Vaihtoehtoisesti verkkoon pääsee sulkemalla kaikki selainikkunat, käynnistämällä CyberGhost ja napsauttamalla Poista esto suoratoistoa. Paina sitten toista BBC-vaihtoehdon alla ja etsi Sky.

Turvallisuuden vuoksi CyberGhost tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen ja joukon protokollia tietojen suojaamiseksi, samoin kuin automaattinen tappikytkin sekä DNS- ja IP-vuodonsuojaus. Palveluntarjoajalla on myös tiukka ei-kirjautumiskäytäntö antaa sinulle mielenrauhan. Olemme keränneet satoja CyberGhost-käyttäjän arvosteluita, jotka osoittavat kuinka hyvin se noudattaa lupauksiaan.

Rahat takaisin takuu:

 • 45 päivää

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Katso CyberGhostin avulla

2. ExpressVPN

ExpressVPN-edut

ExpressVPN sopii erinomaisesti Sky Sports -sovellukseen erittäin nopeiden yhteysnopeuksiensa vuoksi, jotka ovat joitain markkinoiden parhaimmista. Siinä on useita valittavia palvelinpaikkoja Englannissa, ja aloittaminen on helppoa, kun olet kirjautunut sisään.

ExpressVPN toimii myös monien muiden suoratoistopalveluiden, kuten Netflix, YouTube TV ja Sling TV, kanssa, joten se on loistava vaihtoehto kaikenlaisten urheilutoimintojen seuraamiseen.

Tämä käyttäjän suosikki on selvästi premium-vaihtoehto, joten se maksaa enemmän kuin monet VPN: t, mutta se ei petä sinua pääsyn, suorituskyvyn tai yksityisyyden suhteen. Palveluntarjoaja ei pidä käyttäjän lokitietoja, ja kaikki sovellukset sisältävät armeijan luokan AES-256-salauksen.

Rahat takaisin takuu:

 • 30 päivää

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Katso ExpressVPN: llä

3. NordVPN

NordVPN hyötyy infografiasta

NordVPN on toinen arvokas kilpailija, jolla on 545 nopeaa palvelinta Isossa-Britanniassa. Tupla-VPN suojaa tietojasi, ja palvelimet on optimoitu erilaisiin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien suoratoisto ja P2P, ilman kaistanleveysrajoituksia. Verkko sisältää häiriintyneet palvelimet VPN-lohkojen kiertämiseksi.

Tämä VPN toimii Sky Go: n ja Now TV: n kanssa mistä päin maailmaa tahansa. Sinun on vain valittava Iso-Britannia maailmankartalta aloittaaksesi.

Voit yhdistää jopa kuusi laitetta kerralla NordVPN: n kanssa, ja se myös estää useita streaming-palveluita Yhdysvalloissa. Tämän palveluntarjoajan hinnat ovat erittäin kohtuulliset premium-palvelu ihanteellisella sekoituksella nopeutta, pääsyä ja vankkaa tietoturvaa. Suurin osa käyttäjistä on samaa mieltä arvioinnistamme, jolloin NordVPN: lle annetaan korkeimmat pisteet kaikkien VPN: ien joukossa.

Rahat takaisin takuu:

 • 30 päivää

NordVPN voi poistaa lukituksen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Katso NordVPN: llä

4. LibertyShield

libertyshield-VPN-laitteet

Tämä brittiläinen VPN on asiantuntija, joka poistaa sisällön lukituksen alueelta. Skyn lisäksi sitä voidaan käyttää pääsyyn BBC iPlayer- ja muihin brittilähetyksiin, ja palveluntarjoaja tekee sen erityisen helppo käyttää NYT-TV: tä mistä tahansa tarjoamalla esiasennetut VPN-reitittimet kansainvälisellä merenkululla.

LibertyShieldillä on myös välityspalvelin, jota käytetään pääasiassa videosisältöön. kuitenkin, se sallii vain yhden laitteen tiliä kohden ja pitää osittaisia ​​yhteyslokeja. Voit olla varma, että todellista kaistanleveyttäsi tai selaamista ei kirjata nollaan, jolloin voit ylläpitää yksityisyyttäsi verkossa.

LibertyShield on erikoistunut VPN-palvelu, jolla on monia rajoituksia, mutta tyytyväisten käyttäjien arvostelut osoittavat, että se tekee sen, mitä se lupaa tehdä.

Rahat takaisin takuu: 24 tuntia

Katso LibertyShieldin avulla

5. YksityinenVPN

privatevpn-laitteet

PrivateVPN: llä on palvelinpaikat Lontoossa ja Manchesterissa, joten se on toinen hyvä valinta, jos olet kiinnostunut suoratoistamaan sisältöä Isosta-Britanniasta. Yhteysnopeudet ovat riittävän nopeita elävän urheilun käsittelemiseksi, ja kolmen kuukauden suunnitelma on hieno vastine rahallesi.

Tämä ruotsalainen tarjoaja on loistava P2P-jakamiseen ja voit kytkeä jopa kuusi samanaikaista laitetta. Palvelu sisältää joukon tietoturvatoimenpiteitä ja lisälaitteita, joita voit odottaa ylimmältä VPN-palvelulta, mukaan lukien IP-vuodonsuojaus, kiinteä salaus ja tappikytkin. Etäasennusmahdollisuus on erityisen houkutteleva VPN-käyttäjille.

PrivateVPN ei ole yhtä räikeä kuin muut parhaiten arvioidut VPN: t, mutta se korvaa tämän yksinkertaisella, kykenevällä palvelulla.

Rahat takaisin takuu: 30 päivää

Katso PrivateVPN: llä

6. VyprVPN

Kuinka seurata Sky Sports- ja Sky Go -lentoja helposti missä tahansa vuonna 2020

KyprVPN: llä on yli 700 palvelinpaikkaa ympäri maailmaa, mukaan lukien nopeat palvelimet Lontoossa ja Dublinissa. Se on hieno, kun tarkkailet Sky-streamia ulkomailta, etenkin patentoidun Chameleon-tekniikan ansiosta, joka naamioi OpenVPN-protokollat ​​varmistaakseen helpon pääsyn useimpiin suoratoistoalustoihin.

VyprVPN myös poistaa lisäsisällön, kuten US Netflix, jopa viidessä samanaikaisessa laitteessa tiliä kohden. kuitenkin, sillä on muutamia puutteita, mukaan lukien rahat takaisin -takuu ja tilin jäädyttämisen mahdollisuus, jos käytät verkkoa torrentia varten.

Rajoittamaton kaistaleveys ja suuret nopeudet tekevät siitä huolimatta VyprVPN: n käyttökelpoiseksi vaihtoehdoksi suoratoistona, ja asiakkaiden arvostelut ovat yleensä positiivisia.

Rahat takaisin takuu: 3 päivää

Katso VyprVPN: n kanssa

Yhteenveto

Taivas on mennyt pitkälle, jotta on vaikea päästä streamiinsa ulkomailta. Jopa maksavat asiakkaat, joilla on olemassa tilaukset, voivat joutua loukkuun kaikkien korttelien taakse, jos he matkustavat EU: n ulkopuolelle tai ovat poissa kotoa liian kauan.

Parhaat VPN: t - ja vain ylimmät VPN: t - ohittavat sinut sekä maantieteellisten rajoitusten että VPN-lohkojen yli. Prosessin aikana he turvaavat myös verkkotoimintasi, suojaten sinua verkkorikollisuuksilta, Internet-palveluntarjoajien vakoilulta, hallituksen sensuurilta ja jopa ei-toivotuilta mainoksilta.

Hyödynnä ilmaisia ​​kokeiluversioita ja rahat takaisin -takuita kokeillaksesi parhaita VPN-verkkoja ja löytää yksi, joka tarjoaa Sky Sports -palvelun ja täyttää kaikki online-käyttöoikeutesi ja yksityisyyden tarpeesi. Katso sitten erikoistarjoussivullemme saadaksesi parhaan tarjouksen valitsemastasi palvelusta!

Aloita ilmainen CyberGhost-kokeilu nyt

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me