Kymmenen parasta suojatun salasanan hallintaa vuodelle 2020


Salasanan hallitsijat ovat piti olla helppo ratkaisu tuskalle muistaa kaikki online-palveluidesi salasanat - ne, joita käytät hauskanpitoon, ne, joita tarvitset työhön, ja ne, joita tarvitset kriittisiin palveluihin, kuten rahoitukseen ja terveydenhuoltoon.

Arvaa mitä? Monet salasanan hallintaohjelmat aiheuttaa vain lisää ongelmia monimutkaisilla rajapinnoilla ja tasainen riskiä tietosi, yksityisyytesi ja rahasi kanssa.

Tämän vuoksi Olen analysoinut ja testannut 25 johtavaa salasananhallintasovellusta, joka tarjoaa sinulle tämän: lopullinen luettelo kymmenen parhaan salasanan hallinnasta.

Olen valinnut heidät jälkeen huolellinen tutkimus perustuu siihen, mikä todella on tärkeätä: turvallisuus, läpinäkyvyys, helppokäyttöisyys, palvelujen yhteensopivuus ja yleinen suorituskyky. Valmis? Mennään!

Lyhytaikainen? Tässä on pikaoppaamme.

 1. Dashlane: Suojattu tiedostojen jakaminen, kattavat online-tietoturva-arviot ja henkilökohtaiset turvallisuusvaroitukset auttavat sinua pysymään tietoisena tietoturvariskeistä heti, kun ne ilmenevät.
 2. Maalivahti: Suojaa salasanasi ilmatiivisellä salauksella ja sallii monimuotoisen kaksifaktorisen todennuksen estää hakkereita.
 3. NordPass: Tehokas salaus, nolla tietämysarkkitehtuuri, käyttäjäystävällinen suunnittelu, kaksifaktorinen todennus ja yksityisten seteleiden ja maksutietojen turvallinen tallennus.
 4. LastPass: Vahva salaus ja käyttäjäystävällinen suunnittelu, joka sisältää salasana- ja käyttäjätunnusgeneraattorin, sekä turvallisen tallennustilan luottokortti- ja vakuutustiedoille.
 5. 1Password: Päästä päähän -salaus, nolla tietämys ja ainutlaatuinen WebCrypto-tekniikka takaavat, että salasanasi pysyvät yksityisinä.
 • Ja 5 muuta hienoa salasanan hallintaa!
 • Menetelmät: Mitä sinun pitäisi etsiä salasanahallinnassa?

Parhaat turvallisen salasanan hallintaohjelmat vuodelle 2020

Nämä kymmenen erinomaista salasanahallintaa ovat täynnä tehokkaat, käyttäjäystävälliset ominaisuudet varmistaaksesi, että arkaluontoisimmat tietosi ovat aina suojattuja.

1. Dashlane

Dashline-toimittajan kuva

 • Tuetut alustat: Windows, macOS, Android, iOS ja Linux.
 • Tuetut selaimet: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer ja Edge.
 • salaus: AES 256-bittinen avain CBC-HMAC: lla ja valinta Argon2d: n tai PBKDF2-SHA2: n välillä.

Dashlane on houkutteleva, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä jonka avulla on helppo luoda vahvoja salasanoja ja tallentaa ne turvallisesti. Kun olet tallentanut salasanan, Dashlane täyttää sen automaattisesti aina kun tarvitset ajan säästämiseksi.

Salasanojen lisäksi voit tallentaa Dashlane-ohjelmaan muita henkilökohtaisia ​​tietoja ja maksutietoja, joten sinun ei tarvitse jatkaa ärsyttävien online-lomakkeiden täyttämistä. Sen avulla voit myös tallentaa muistiinpanoja, asiakirjoja, liitteitä ja muita tärkeitä tietoja suojattujen huomautusten ominaisuuden avulla.

Tämän salasananhallinnan avulla voit jakaa tilisi käyttöoikeustiedot työtovereiden, perheen ja ystävien kanssa. Sinun ei tarvitse edes antaa salasanasi käyttöoikeuden tarjoamiseksi.

Dashlane antaa sinulle pääsyn kattavaan Identity Dashboard, joka arvioi online-tietoturvasi tilan ja antaa sinun tietää, missä voit parantaa, niin voit olla turvallisempi ajan myötä.

Se jopa tarkkailee tummaa verkkoa säännöllisesti ja lähettää sinulle henkilökohtaisia ​​ilmoituksia jos se havaitsee, että tietosi on vuotanut tai varastettu.

Dashlanen kanssa hätäyhteysominaisuus, voit myöntää tilin käyttöoikeuden tuntemallesi ja luotetullesi henkilölle. Tämä varmistaa, että rakkaasi voivat käyttää tärkeitä tiliäsi hätätilanteessa.

Tämä salasananhallinta tarjoaa ilmainen versio, joka rajoittaa sinut yhteen laitteeseen ja sallii sinun tallentaa jopa 50 salasanaa. Päivittäminen premium-versioon antaa sinulle rajoittamattoman tallennustilan ja laitteet sekä pääsyn Dark Web Monitoring -palveluun.

Dashlanella on myös Premium Plus -suunnitelma, joka tarjoaa luotonvalvonnan ja henkilöllisyysvakuutuksen. Voit testata premium-suunnitelmat Dashlane'silla 30 päivän rahat takaisin takuu.

Tallenna salasanasi Dashlanella!

2. Pitäjä

Maalivahti

 • Tuetut alustat: Windows, macOS, Android, iOS ja Linux.
 • Tuetut selaimet: Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Microsoft Edge ja Opera.
 • salaus: AES 256-bittinen avain PBKDF2-SHA2: lla.

Keeper on tehokas salasanojen hallinta, joka on suunnattu yrityksille, mutta toimii myös hyvin henkilökohtaisen salasanan hallitsijana. Ohjelmisto ohitettiin useita riippumattomia tarkastuksia joka vahvisti Keeperin olevan turvallinen ja luotettava.

Se käyttää a patentoitu tietoturva-arkkitehtuuri varmistaaksemme, ettei kukaan - mukaan lukien Keeper - pääse pääsyyn salasananhallinnan avulla tallentamiinsi yksityisiin tietoihin.

Keeper salaa laitteesi tietosi aina ennen lähettämistä Keeperin Cloud Security Holviin. Ainoa tapa salata ja käyttää Keeperillä tallennettuja tietoja on pääsalasanalla, johon vain sinulla on pääsy.

Jos haluat ylimääräisen suojaustason, voit hyödyntää Keeperin ominaisuuksia monitekijäinen todennus.

Keeper tarjoaa perinteisen kaksifaktorisen todennuksen sekä biometrisen kirjautumisen ja Keeper DNA: n, joiden avulla voit vahvistaa henkilöllisyytesi Apple Watch- tai Android Wear -laitteella. Voit käyttää jopa sormenjälkeäsi Keeper-holviin Kosketa tunnusta iPhonessa tai iPadissa.

Keeper tarjoaa rajoitettu ilmainen suunnitelma jonka avulla voit käyttää salasananhallintaa yhdessä mobiililaitteessa, jonka tiedontallennuskorkki on 100 Mt.

Sinä pystyt Kokeile Keeper Premiumia henkilökohtaiseen käyttöön 30 päivän ilmaisella kokeilukerralla. Liiketoimintasuunnitelmien koeaika on 14 päivää. Jos et maksa tilauksesta kokeilun päättymisen jälkeen, palaat automaattisesti rajoitettuun ilmaiseen suunnitelmaan.

Tallenna salasanasi Keeperillä!

3. NordPass

NordPass-myyjäkuva

 • Tuetut alustat: Windows, macOS, Linux, iOS ja Android.
 • Tuetut selaimet: Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Edge, Brave ja Vivaldi.
 • salaus: XChaCha20 argon 2 kanssa.

NordPass on tehokas uusi salasananhallinta parhaiten arvioitu VPN-palveluntarjoaja NordVPN. Se oppii nopeasti salasanasi ja täyttää ne automaattisesti, kun sinun on kirjauduttava sisään missä tahansa. Se tarjoaa myös turvallinen tallennus yksityisille muistiinpanoillesi ja luottokorttitietosi.

NordPass-ominaisuudet nolla tietämysarkkitehtuuri, mikä tarkoittaa, että salasananhallinta salaa laitteesi tietosi ennen lähettämistä yrityksen palvelimille varmuuskopiointia ja synkronointia varten. Siitä asti kun mitään salaamatonta tietoa ei poistu laitteestasi, kukaan muu kuin sinä ei voi koskaan käyttää yksityisiä kirjautumistietojasi.

Kaksitekijäinen todennus on valinnainen, mutta suosittelen tämän ominaisuuden käyttöönottoa sen varmistamiseksi, että hakkerit eivät pääse salasanavarastoon, vaikka he jotenkin saavat kopion NordPass-pääsalasanastasi.

Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat a sisäänrakennettu turvallinen salasanageneraattori ja salasanan vahvuuden tarkistus auttaa luomaan vahvimmat mahdolliset salasanat. Jos olet aiemmin käyttänyt toista palveluntarjoajaa, NordPass antaa sinun myös tuoda tietosi vanhasta salasananhallinnasta.

Voit käyttää NordPassia ilmaiseksi niin kauan kuin haluat. Salasananhallinta tarjoaa myös edullinen premium-suunnitelma jonka avulla voit synkronoida tietosi jopa kuuteen laitteeseen, joten voit vaihtaa kannettavan, puhelimen, tablet-laitteen ja muiden laitteiden välillä vaivattomasti. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan premium-suunnitelmaa, ilmainen versio sisältää 7 päivän kokeilujakson.

Premium-versio antaa sinulle myös mahdollisuuden jaa turvallisesti salasanat, luottokorttitiedot ja muistiinpanot luotettavan perheen, ystävien ja kollegoiden kanssa. Voit testata premium-palvelun riskittömästi a 30 päivän rahat takaisin takuu.

Tallenna salasanasi NordPassilla!

4. LastPass

LastPass-myyjäkuva

 • Tuetut alustat: Windows, macOS, iOS, Android ja Linux.
 • Tuetut selaimet: Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Opera ja Microsoft Edge.
 • salaus: AES 256-bittinen PBKDF2 SHA-256: n kanssa.

LastPass lupaa yksinkertaistaa elämääsi, ja juuri se tekee sen. Hyvin suunniteltu ohjelmisto toimii laitteen tai selaimen taustalla suojaamaan, tallentamaan ja täyttämään kirjautumistietosi ilman vaivaa..

LastPass on sisäänrakennettu käyttäjänimi ja salasanageneraattori joka auttaa sinua luomaan nopeasti erittäin turvalliset kirjautumistiedot kaikille tilillesi. Saat kaikki käyttökelvottomien salasanojen turvallisuusedut turhauttamatta niitä muistamaan niitä.

Yksityisyytesi on taattu, koska jopa LastPass ei pääse pääsalasanasi tai salausavaimet. Kaikki tietosi on salattu ja purettu laitteen tasolla.

Sen automaattisen täytön ominaisuus ei vain täytä salasanatietoja holviin lisäämilläsi tileillä, mutta voi myös Täytä tiedot, kuten maksutiedot kun teet ostoksia verkossa.

Palvelu voi myös tallentaa muita arkaluontoisia tietoja kuten vakuutuskortit ja jäsenyydet digitaalisessa tiedostotiedostossa.

LastPass tarjoaa erinomaisen ilmaisen version, jonka avulla voit synkronoida tietosi rajoittamattomissa laitteissa. Kun kirjaudut ilmaiseen suunnitelmaan, saat myös 30 päivän ilmaisen LastPass Premium -kokeilun.

Palkkiojärjestelmä sisältää lisäominaisuuksia, kuten turvallisen jakamisen, hätäyhteyden ja ensisijaisen teknisen tuen. Erityisiä perhesuunnitelmia on myös saatavana.

Tallenna salasanasi LastPassilla!

5. 1Sanasi

1Sananmyyjän kuva

 • Tuetut alustat: Windows, macOS, iOS, Android, Linux ja Chrome OS. Tarjoaa myös komentorivityökalun.
 • Tuetut selaimet: Chrome, Firefox, Brave, Opera ja Safari.
 • salaus: AES-GCM 256-bittinen PBKDF2-HMAC-SHA256 kanssa.

Tämä salasanan hallinta on erinomainen valinta, jos suurin huolenaihe on turvallisuus. 1Password suojaa arkaluontoiset kirjautumistiedot päittäin salaus.

Se tuottaa a Seretti-avain perustuu yksityiseen Master Salasana salata ja todentaa tietosi. Tämä tarkoittaa, että tietosi eivät voi vaarantua, vaikka joku saisi pääsyn kannettavaan tietokoneeseen tai puhelimeesi.

Suojaa tietosi hakkereilta 1Password käyttää myös Suojattu etäsalasana todentaaksesi kirjautumistietosi laitteellasi, niin sinun ei koskaan tarvitse lähettää pääsalasanasi Internetin kautta.

Vartiotorni-ominaisuuden avulla voit heti saat hälytyksen, jos 1Password havaitsee salasanan rikkomuksen tai muu turvallisuusuhka.

Ohjelmisto tarkastaa myös varmistaaksesi, että käymäsi sivustot ja selaimesi on varmennettu ennen tilitietojen automaattista täyttämistä suojaa sinua haittaohjelmilta ja tietojenkalasteluyrityksiltä.

1Sanalla on avoin tietosuojakäytäntö joka takaa henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojesi (PII) jakamisen kolmansien osapuolten kanssa missään olosuhteissa.

Toinen esimerkki 1Passwordin omistautumisesta läpinäkyvyyteen on sen perusteellisuus valkoinen paperi. Yhtiö tarjoaa kaikille tarkistettavaksi ilmaisen pääsyn turvallisuussuunnitelmaa koskeviin perusteellisiin tietoihin, joten voit olla varma, että se on piilottamatta mitään salaisuuksia.

1Password-versiosta ei ole ilmaista versiota, mutta voit käyttää sen 30 päivän ilmaista kokeiluversiota selvittääksesi, pitäisitkö palvelusta. Voit valita useista suunnitelmista henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön.

Tallenna salasanasi 1-salasanalla!

6. RoboForm

RoboForm-myyjäkuva

 • Tuetut alustat: Windows, macOS, iOS, Android, Linux ja Chrome OS.
 • Tuetut selaimet: Chrome, Safari, Firefox, Microsoft Edge ja Internet Explorer.
 • salaus: AES 256-bittinen PBKDF2 SHA256: n kanssa.

RoboForm tekee siitä helpon kirjaudu sisään vain yhdellä napsautuksella, riippumatta siitä, mitä verkkosivustoa selaat.

Alusta kaappaa ja tallentaa salasanasi automaattisesti kun selaat verkkoa, jolloin voit käyttää niitä turvallisesti kaikilla laitteillasi. Se tallentaa salasanasi järjestettyihin luokkakansioihin, joten ne on helppo löytää.

RoboForm tarjoaa myös salasanageneraattori auttaa luomaan vahvoja salasanoja liikkeellä ollessasi turvallisuuskeskus pisteyttää nykyiset salasanasi vahvuudet sinulle.

Sen AES 256-bittinen salaus kanssa PBKDF2 SHA256 suojaa sanakirjoilta, raa'alta voimalta ja muilta hyökkäyksiltä. Se tarjoaa myös kaksifaktorinen todennus joka tukee TOTP-pohjaisia ​​todennussovelluksia, kuten Google Authenticator, Authy ja Microsoft Authenticator.

RoboForm tarjoaa ilmaisen ja kaksi premium-suunnitelmaa henkilökohtaiseen käyttöön ja premium-suunnitelman 14 päivän ilmaisella kokeiluversiolla yritystoimintaan.

Tallenna salasanasi RoboFormilla!

7. Kiinteä salasana

Kiinteän salasanan myyjäkuva

 • Tuetut alustat: Windows, macOS, iOS ja Android.
 • Tuetut selaimet: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, Chromium, Seamonkey, Yandex, Comodo Dragon ja Pale Moon.
 • salaus: AES 256-bittinen PBKDF2 SHA256: n kanssa.

Sticky Password on toinen vakaa valinta, joka tarjoaa parannettu kaksifaktorinen todennus ja tukee biometrinen todennus sormenjäljen käyttäminen yhteensopivissa laitteissa.

Salasanasi ovat kätevästi automaattisesti täytetty kun taas vain sinä voit tallentaa pääsalasanasi, eikä sitä koskaan nähdä heidän palvelimillaan tai laitteillaan.

Sen turvallisesti salattu holvi tulee turvallisesti tallenna kaikki luottokorttitietosi ja synkronoi kaikkiin laitteisiisi helppoa yhden napsautuksen kassalle.

Sticky Password tarjoaa ilmaisen ja premium-paketin, ja ilmainen paketti sisältää 30 päivän premium-kokeilun. Yritys lahjoittaa jopa manaattien säästöjä jokaisesta myytystä lisenssistä!

Tallenna salasanasi tarttuvalla salasanalla!

8. RememBear

RememBear-myyjäkuva

 • Tuetut alustat: Windows, macOS, iOS ja Android.
 • Tuetut selaimet: Chrome, Firefox ja Safari.
 • salaus: AES 256-bittinen PBKDF2 SHA256: n kanssa.

RememBear ei ole vain söpö nimi, vaan käyttää parhaita suojausominaisuuksia Pidä salasanasi turvassa vaarantamatta mukavuutta.

RememBear käyttää a-painiketta varmistaaksesi, että olet ainoa, joka voi käyttää pääsalasanaasi Suojattu etäsalasana läpi Diffie-Hellman-avaimenvaihto joka tarkistaa salasanasi paljastamatta sitä Internet-yhteydelle.

RememBear suojaa palvelimilleen tallennettua tietoa Amazonin avainhallintapalvelut. Se lisää myös ylimääräisen kerroksen siirtokerrossalausajon vähentämiseksi sen riippuvuutta HTTPS: stä.

Tämä salasanapäällikkö osoitti avoimuutensa riippumattomalla auditoinnilla, jonka suoritti verkkoturvallisuusasiantuntija Cure53, jotka vahvistivat olevansa ei kriittisiä ongelmia RememBear-tietoturvasuunnittelussa.

RememBear tarjoaa ilmaisen version, jota voit käyttää yhdessä laitteessa, ja premium-version, joka toimii kaikilla laitteillasi.

Tallenna salasanasi RememBear-sovelluksella!

9. Intuitiivinen salasana

Intuitiivinen salasanan myyjäkuva

 • Tuetut alustat: Windows, macOS, iOS ja Android.
 • Tuetut selaimet: Microsoft Edge, Firefox, Safari, Chrome ja Opera.
 • salaus: AES 256-bittinen PBKDF2: n kanssa.

Intuitiivinen salasana ottaa tietoturvasi vakavasti. Se tallentaa kaikki verkkotiedot palomuurikerrosten takana, ja pääsy sen tietokantoihin on tiukasti hallittu sovellusvarmenteilla. Se tarjoaa myös vankka virustentorjuntaohjelma jota päivitetään säännöllisesti.

Intuitiivinen salasana suojaa verkkoaan DDoS-iskuilta ja käyttää reaaliaikaa haittaohjelmien skannauspalvelu pitää palvelimet aina turvassa.

Intuitiivinen salasana ei koskaan tallenna salasanoja selkeästi. Se käyttää PBKDF2 ainutlaatuisella suolalla jokaiselle käyttöoikeustiedolle peittääksesi salasanasi hakkereilta. Se tarjoaa myös kaksifaktorinen todennus käyttämällä aikapohjaista kertaluonteista salasana-algoritmia TOTP ja viestipohjaista, aika-salasana-algoritmia tekstiviesteihin.

Intuitiivinen salasana tarjoaa ilmaisia ​​ja premium-vaihtoehtoja, ja se on yhteensopiva Windowsin, Androidin, macOS: n ja iOS: n kanssa.

Tallenna salasanasi intuitiivisella salasanalla!

10. LogMeOnce

LogMeOnce-myyjäkuva

 • Tuetut alustat: Android ja iOS. Suojattu USB-tallennustila myös tuettu.
 • Tuetut selaimet: Firefox, Internet Explorer, Safari ja Chrome.
 • salaus: AES 256-bittinen SHA-512: n kanssa.

LogMeOnce on luotettava salasananhallintaohjelma, joka tarjoaa erilaisia ​​kirjautumisvaihtoehtoja kanssa automaattinen kaksikerroinen todennus.

Voit kirjautua sisään salasanan hallintaan sen avulla ainutlaatuinen Selfie 2FA -valotunnistus, biometrinen sormenjälkitunnistus, Pin-koodi, tai perinteinen pääsalasana.

Se tarjoaa myös erilaisia varkaudenesto varmistaaksesi arkaluonteisten kirjautumistietojesi turvallisuuden, jos laite katoaa tai varastetaan.

Sinä pystyt kirjaudu etänä ulos, lukitse laite, poista kaikki tietosi tai etsi GPS-paikannimella. Voit jopa käyttää LogMeOnce-sovellusta näyttääksesi mukautetun viestin laitteellasi auttaaksesi sen löytäjää antamaan sen sinulle.

LogMeOnce tarjoaa sekä ilmaisia ​​että premium-vaihtoehtoja kuluttajille ja yrityksille. Se tarjoaa käyttäjäystävällisiä selainlaajennuksia ja natiivisovelluksia.

Tallenna salasanasi LogMeOnce-ohjelmalla!

FAQ

Kuinka turvallisia salasanan hallitsijat ovat?

Testasin jokaista salasananhallintaa tämä luettelo ja löysivät ne kaikki olevan täysin turvallista ladata ja käyttää, mutta samaa ei voida sanoa kaikille siellä oleville salasanan hallitsijoille. Väärällä salasananhallinnalla on aina riski salasanasi voivat vaarantua ja yksityiset tietosi paljastaa.

Saatat kohdata vakavia seurauksia, jos hakkerit tunkeutuvat salasananhallintasovellukseen. Saatuaan käyttöösi kaikki kirjautumistietosi, pahantahtoisilla osapuolilla on helppo käyttää yksityisiä tilejäsi tai jopa syyllisyysvarastaminen.

Tämä ei ole ongelma suosittelemasi salasanan hallintaohjelmien kanssa. Niiden vankka turvallisuus ja käyttäjäystävälliset rakenteet tekevät siitä helpon Pidä yksityiset online-tilisi turvassa vaarallisilta verkkouhkilta.

Mitä etsiä salasanahallinnassa

Menetelmäni sisältää testauksen 3 kriittistä kenttää varmistaaksesi salasananhallintasovelluksesi ei luo uusia ongelmia.

1. Turvallisuus ja läpinäkyvyys

Tämä on tärkein osa - annat loppujen lopuksi joitain arkaluontoisimpia yksityisiä tietojasi. Tämän takia kaikki suosittelemasi salasananhallinnat vastaavat kaikille hyvämaineiset yritykset, joilla on todistettu kokemus verkkoturvallisuuden alalla.

Turvallisimmat salasananhallinnat ovat avoimuudelle omistettuja. Salasanan hallintaohjelman tulisi antaa selkeät, selkeät tiedot miten se toimii ja mitä tietoja se kerää.

Useimmat korkealaatuiset salasanan hallitsijat käyttävät AES 256-bittinen salaus, joka on sama salausaste kuin useimmat pankit ja valtion organisaatiot.

On myös hyvä idea etsiä tarjoavaa salasananhallintaa kaksifaktorinen todennus. Tällä tavalla salasanasi eivät ole vaarassa, vaikka joku saisi pääsy pääsalasanasi.

2. Helppokäyttöisyys

Upea salasanan hallinta on niin hyvin suunniteltu et edes huomaa heidän olevan siellä. Salasanasi hallinta pitäisi toimia saumattomasti selaimesi ja laitteiden kanssa täytä käyttäjänimet ja salasanat automaattisesti heti, kun tarvitset niitä.

Useimmat salasananhallinnat auttavat sinua myös luomaan vahvoja uusia salasanoja matkalla. Tämä säästää aikaa ja henkistä vaivaa, ja se myös varmistaa, että salasanojasi on lähes mahdotonta hakkeroida.

3. Yhteensopivuus

Tarvitset ainakin salasananhallinnan, joka tarjoaa laajennuksen suosikkiselaimeesi. Mutta mieluiten haluat salasananhallinnan, joka on yhteensopiva kaikkien laitteidesi kanssa pitää sinut turvassa kun käytät niitä ostoksille, verkkopankit, ja enemmän.

 • Takaisin alkuun 10 salasanan hallintaohjelmaa

Bottom Line

Yhden näistä kymmenestä mahtavasta salasananhallinnasta vastaavan käyttäjän käyttö on yksinkertainen tapa parantaa online-tietoturvaa. Näiden salasanojen hallintaohjelmien avulla on helppo seurata hyviä salasanakäytäntöjä ja välttää tietoturvaloukkauksen vaaralliset seuraukset.

Jos et vieläkään ole varma, mikä salasananhallinta on sinulle parhaiten, suosittelen Dashline sen helppokäyttöinen käyttöliittymä, tehokkaat ominaisuudet, ja ilmatiivis turvallisuus. 

Mutta verkkoturvallisuutesi ei pitäisi päättyä salasanan hallintaan. Korkealaatuinen VPN suojaa online-toimintasi jatkuvasti ja suojaa yksityisyyttäsi vakoilusilmiltä.

Nyt kun salasanasi ovat turvassa, on aika suojata loput tietosi. Tutustu parhaiten arvioituun VPN-palveluntarjoajaamme NordVPN ilmatiivis turvallisuus vilkkaalla nopeudella. Voit myös katsoa meidän VPN-kuponkien sivu (päivitetään viikoittain!) löytääksesi uskomattomia tarjouksia loistavista VPN-palveluista.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me