Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi


Virtuaaliset yksityiset verkot ovat kasvava markkinasektori. Huoli online-yksityisyydestä, sensuurista ja kasvavasta halusta käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä tarkoittaa sitä, että enemmän ihmisiä kuin koskaan ennen ovat kääntyneet VPN-verkkoihin. Itse asiassa tutkimus osoittaa, että 25% maailman internetin käyttäjistä käyttää nyt VPN-yhteyttä yhteyden turvaamiseen.

VPN-markkinoiden ymmärtämiseksi paremmin, tutkimme vpnMentorin 20 parhaan VPN-palveluntarjoajan liikennettä. Tietyistä ilmenneistä malleista ja epäsäännöllisyyksistä, pystyimme saamaan käsityksen siitä, mitkä strategiat lisäävät kävijämäärää.

Jaamme näitä tietoja siinä toivossa, että VPN-palveluntarjoajat löytävät uusia kasvutapoja.

Mitkä ovat vpnMentor 20 parhainta?

VpnMentorissa tarkistamme säännöllisesti VPN-verkkoja antaaksemme lukijoillemme parasta ja luotettavaa tietoa nopeudesta, vakaudesta, vastinetta rahalle ja asiakaspalvelun tasoa.

Vaikka yritykset voivat pyytää meitä tarkistamaan arvostelujemme - etenkin sen jälkeen, kun he ovat tehneet muutoksia palveluihinsa - ne eivät voi poistaa, muuttaa tai vaikuttaa siihen, mitä kirjoitamme. Tämä tarkoittaa, että lukijamme voivat olla varmoja siitä, että arvostelut ovat luotettavia eivätkä ole puolueellisia.

Globaali yritysliikenne

SimilarWeb loi verkkosivustojen globaalin ranking-arvon sivuston yksittäisten kävijöiden lukumäärän sekä käyntien aiheuttamien sivun näyttökertojen määrän perusteella..

SimilarWebin mukaan maaliskuussa 2018, korkeimman tason VPN-verkkosivusto 20 parhaan joukostamme oli ExpressVPN, klo 2,445. ExpressVPN on jo pitkään ollut merkittävä toimija ja todistanut itsensä korkealla palvelun laadulla, joten korkean sijoituksensa ei pitäisi yllättää VPN-markkinoille tuttuja..

Kuuden seuraavan VPN: n sijoitus on merkittävästi laskenut (Nord, PIA, TunnelBear, CyberGhost, Hotspot Shield ja IPVanish), jotka kaikki ovat suhteellisen samanlaisia ​​suosittuja. Tästä näemme sen VPN-markkinoilla on selkeä edelläkävijä, seuraa pakkaus kiinteästi sijoitettuja keskikokoisia VPN: itä, joita seuraa puolestaan ​​pienemmät VPN: t, joiden suositustaso vaihtelee.

On kuitenkin huomattava, että verkkosivuston suosio (ts. sen globaali sijoitus) ei välttämättä tarkoita tuotteen suositusta. Kyllä, monet sivustot saavat uusia kävijöitä siitä, että onnistuneet asiakkaat suosittelevat tuotteitaan. kuitenkin, suuren määrän liikenteelle on paljon muita syitä.

Niihin kuuluvat tuotemerkin tunnustaminen, suuret mainosbudjetit ja laadukkaan SEO-markkinoinnin lähestymistavat. Sijoituksista, emme oikeastaan ​​tiedä kuinka monta käyntiä johti ladattuihin VPN-verkkoihin. Lisäksi, globaalit sijoitukset eivät vaikuta poistumisprosentteihin. (Niitä käsitellään tarkemmin alla.)

On myös huomattava, että globaalit sijoitukset eivät korreloi vpnMentorin luokituksen kanssa.

Globaali liikenne Top 20 Globaalin sijoituksen sijainti - maaliskuu 2018 (pienempi lukumäärä = enemmän liikennettä)
Ilmaista 2445
NordVPN 7664
PrivateInternetAccess 14038
TunnelBear 14044
CyberGhost 15092
Hotspot-kilpi 18776
IPVanish 22763
HMA 24180
Vypr 36382
SaferVPN 48662
Protoni 49381
TorGuard 52020
VPNUnlimited 59182
Trust.Zone 68102
PrivateVPN 118806
Ivacy 129164
SwitchVPN 133519
Hanhi 163553
TigerVPN 589004
VPN99 31919700

Toinen huomion arvoinen asia on, että vaikka maailmanlaajuinen liikennejärjestys antaa kuvan siitä, kuinka moni ihminen käy näillä verkkosivustoilla suhteessa muihin, he eivät kerro meille mitään vierailijoiden käyttäytymisestä. Emme voi kertoa, ovatko kävijät kiinnostuneita sisällöstä, etsivätkö tietoja vai napsauttavatko linkkejä vahingossa.

Käyntien lukumäärä

Seuraavassa taulukossa on esitetty kunkin verkkosivuston käyntien lukumäärä maaliskuussa 2018. Näiden lukujen merkitys on hieman epäselvämpi kuin maailmanlaajuinen sijoitus, koska edustetut vierailut eivät välttämättä ole yksittäisiä vierailijoita. Tämä tarkoittaa, että vaikka jotkut ihmiset saattavat käydä verkkosivustolla, koska he ovat kiinnostuneita tuotteesta, toiset saattavat palata takaisin, koska tuote ei toimi hyvin ja he tarvitsevat teknistä tukea ja vianetsintää.

Se sanoi, VPN: ien sijoittelu eivät ole yhtä erilaisia ​​kuin globaali sijoitus, yläosassa ExpressVPN, jota seuraavat NordVPN ja muut keskikokoiset VPN: t.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Aloitamme näkemään eroja miten kävijämäärä on muuttunut viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Seuraava kaavio esittää prosenttimuutos käyntien lukumäärässä sivustoa kohti alimmasta pisteestä viimeisen kuuden kuukauden aikana korkeimpaan pisteeseen. Tästä voimme analysoida, mikä on saattanut aiheuttaa äkillisen piikin tai liikenteen laskun.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Kolme VPN-palveluntarjoajaa erottuu toisistaan. Ensimmäinen on ProtonVPN, joka saavutti huipunsa tammikuussa 2018. Tämä tapahtuu samaan aikaan, kun ilmainen Android-sovellus lanseerattiin, joka todennäköisesti oli vastuussa piikistä.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Toinen erottelu on TigerVPN, joka osoittaa vierailijoiden määrän muutoksen 287%, ja suurin oli myös tammikuussa 2018. Jos tarkastellaan TigerVPN-käyntien kokonaismäärää (katso ”Vierailut yhteensä maaliskuussa 2018”), on kuitenkin selvää, että palveluntarjoajalla ei ole paljon liikennettä. Siksi jopa pieni sivuston kävijöiden määrän kasvu johtaa merkittävään muutokseen.

Lopuksi dramaattisin muutos näkyy SaferVPN: ssä, joka osoittaa 297%: n muutoksen huipussaan joulukuussa 2017. Tässä tapauksessa piikki tapahtui samanaikaisesti joulumyynnin kanssa..

Ymmärtääksemme paremmin, mikä näihin muutoksiin vaikutti, tutkimme, mitkä lähteet toivat liikennettä sivustoille.

Liikenteen lähteet

SaferVPN: n joulukuun hyppy voidaan ymmärtää paremmin tarkastelemalla alla olevaa kuvaajaa. Täällä näemme, että SaferVPN sijoitti näyttömainoksiin paljon enemmän kuin muut VPN: t joulukuussa 2017.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Näyttömainokset ovat olleet olemassa jo lähes 25 vuotta, ja bannerimainokset ilmestyivät ensimmäisen kerran vuonna 1994. Se on siis hankalaa löytää tasapaino välkkyvien, käyttäjää ärsyttävien liian värikkäiden mainosten ja hienovaraisten mainosten luomisen välillä, jotka eivät saa kiinni Silmä saa monet markkinointimaailmassa uskoa, että bannerimainokset ovat matkalla.

Siksi todennäköisesti miksi useimmat VPN-palveluntarjoajat osoittavat suhteellisen vähän resursseja mainosten näyttämiseen.

Tästä huolimatta alla olevassa kaaviossa näemme, että suhteessa muihin VPN: iin näyttömainonta oli vastuussa kohtuullisesta liikennemäärästä SaferVPN: lle joulukuussa.

Keskittyminen näytönohjaukseen joulukuussa 2017 on jopa tarkempi, kun sitä verrataan maaliskuun 2018 liikenteen lähteisiin.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

On kuitenkin huomattava, että SaferVPN ei ollut ainoa VPN, joka tarjosi lomakaupan. Itse asiassa, paitsi VPN99 ja VPNUnlimited, kaikki 20 parhaintamme tekivät.

Ainoat SaferVPN: n lisäksi kaksi VPN: ää, jotka tarjosivat kuukausittaisia ​​sopimuksia alle kolmella dollarilla, olivat NordVPN ja CyberGhost. Mielenkiintoista on se, että 2,75 dollarilla kuukaudessa kolme vuotta, NordVPN: n ja CyberGhost: n sopimukset olivat pitkällä tähtäimellä halvempia, kun taas SaferVPN: n kauppa, 2,45 dollaria kuukaudessa kahden vuoden ajan, houkutteli lisää kävijöitä sivustoonsa..

Tästä näyttää siltä käyttäjiä kiinnostaa enemmän alhaisempi hinta lyhyellä aikavälillä kuin enemmän säästöjä pitkällä aikavälillä.

On todennäköistä, että ne, jotka eivät ole vielä käyttäneet VPN-verkkoa, vetoavat erityisesti lyhytaikaiseen kauppaan, koska he ovat erityisen huolestuneita sitoutumisesta sellaiseen tuotteeseen, jota eivät ole koskaan käyttäneet. Näihin liittyvä mainonta houkuttelee heitä todennäköisemmin kuin joku VPN: n tunteva henkilö, koska viimeksi mainituilla on todennäköisesti luotettavia lähteitä, joista he saavat viittauksia.

Yllä oleva kaavio osoittaa, että maaliskuussa Trust.Zone näytti liikennettä näyttömainosten perusteella. kuitenkin, katsaus heidän prosentuaaliseen muutokseen viimeisen kuuden kuukauden aikana osoittaa, että heillä ei ole ollut erityistä piikkiä. Ja maaliskuussa oli tosiasiassa kauden vähiten kävijämäärä.

Huomaa: kaavion ”Liikenteen lähteet joulukuu 2017” mukaan VPN99 ja VPNUnlimited luottavat täysin suoraan liikenteeseen. Koska muut tiedot olivat puutteellisia, uskomme sen olevan kuitenkin epäselviä. VPNUnlimited-liikenteen lähteet näyttävät kuitenkin monipuolistuneen maaliskuuhun 2018 mennessä.

Hakukoneiden liikenteen lähde

Yrityksillä on kaksi tapaa saada verkkosivustonsa hakukoneen tulossivun ensimmäiselle sivulle - orgaanisesti tai maksullisen mainonnan avulla. Päästä ensimmäiselle sivulle orgaanisilla keinoilla, yritysten on harjoitettava sisältöä ja käyttäjiään, ymmärrettävä hakukoneoptimointia ja hyödynnettävä käänteisiä linkkejä. Kun maksat hakutuloksista, on kuitenkin helppo laskea sivulle yhdelle.

Siitä huolimatta, että nämä tulokset tarjoavat hyvän sijoitetun pääoman tuoton, niiden on tultava maksaville asiakkaille. Tämä vaatii tehokkaan markkinointikanavan. Joka kerta kun kävijä napsauttaa maksettua linkkiä, se maksaa yritykselle rahaa. Esimerkiksi Google Ads -investointien jatkaminen ilman oikeaa strategiaa vierailijoiden muuntamiseksi asiakkaiksi ei ole kustannustehokasta.

Jos tarkastelemme alla olevaa kaaviota, voimme nähdä sen ylivoimaisesti, VPN: t saavat liikennettä orgaanisesta hakuliikenteestä. Vaikka suurin osa VPN: istä käyttää maksettua hakua, suurin liikenne, jota he kaikki vastaanottavat tämän kanavan kautta, on 28% (GooseVPN: n tapauksessa)..

ExpressVPN tulee toiseksi suurin osa maksetun haun liikenteestä, mutta tämä johtuu todennäköisesti siitä, että se on jo niin suosittu, sen on käytettävä kaikkia saatavilla olevia myyntipisteitä jatkuvasti uusien kävijöiden luomiseksi.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Pomppuhinnat

Poistumisprosentit ovat prosenttiosuus kävijöitä, jotka poistuvat sivustosta käytyään vain yhdellä sivulla - sivulla, jolle he laskeutuvat. Näin ollen, mitä pienempi poistumisprosentti on, sitä parempi on useimpien verkkosivustojen tapauksessa.

Toisaalta on mahdollista, että kävijät laskeutuvat vain tarvitsemalleen sivulle ja poistuvat löytäneensä etsimensä tiedot tarvitsematta klikata sivustoa. Tässä tapauksessa se, että ne palautuvat, osoittaa verkkosivuston menestystä.

Nämä muuttujat, muun muassa, alkavat selittää miksi vpnMentorin määrittämien poistumisnopeuksien ja 20 parhaan VPN: n välillä ei ole korrelaatiota.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Palaamalla SaferVPN: n verkkosivustojen suorituskykyyn, yllä oleva kaavio paljastaa, että se todella tapahtui joulukuussa 2017 oli kaikkien tarjoajien korkein poistumisprosentti. Tämä tarkoittaa, että vaikka monet ihmiset kävivät verkkosivustolla, monet lähtivät myös ennen VPN: n lataamista.

Tämä voi olla yksi näyttömainonnan vaikutuksista. Ihmiset voivat napsauttaa mainosta ymmärtämättä oikein, mihin se on tarkoitettu, ja huomaa sitten, että se ei ole mitä he haluavat ja jättävät. Tai - etenkin ponnahdusikkunoiden tapauksessa - käyttäjät voivat jopa napsauttaa vahingossa. Vaikka tämä johtaisi liikenteen lisääntymiseen yleisesti, se olisi heikompaa laatua, ja se ei todennäköisesti johda sijoitetun pääoman tuottoon.

Samanlainen korrelaatio maksetun liikennevoittokeinon ja poistumisprosentin välillä voidaan nähdä GooseVPN: n tapauksessa. GooseVPN sai maaliskuussa enemmän liikennettä maksetusta hausta kuin mikään muu VPN (katso ”Maksettu vs. maksuton haku maaliskuu 2018”). Samassa kuussa myös poistumisprosentti nousi merkittävästi verrattuna joulukuuhun..

Sosiaalisen median liikenne

Kuten käy ilmi kaaviosta ”Liikenteen lähteet maaliskuu 2018”, sosiaalisella medialla on suhteellisen pieni rooli verkkoliikenteen lisäämisessä. Koska niiden tärkein rooli Internet-ekosysteemissä on kuitenkin syytä tutkia tarkemmin, mitkä alustat ovat tehokkaimpia VPN-sivustojen kävijöiden tuottamiseksi.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Huomaa: VPN99: stä ei ollut tietoja

Huhtikuusta 2018 alkaen Facebook on edelleen suosituin sosiaalisen median alusta ympäri maailmaa. Statistan mukaan sen 2,2 miljardia aktiivista kuukausittaista käyttäjää pitää askeleen eteenpäin YouTubesta, joka hallinnoi vain 1,5 miljardia aktiivista kuukausittaista käyttäjää.

Siitä huolimatta, VPN-verkkoille, liikenne YouTubesta ylittää huomattavasti Facebookin liikenteen. Itse asiassa 89 prosentilla VPN-palveluntarjoajistamme, YouTube on paras sosiaalisen median foorumi käyntien luomiseen, ja suurimman osan näistä se muodostaa todella yli puolet heidän liikenteestään. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että YouTube on tunnettu opetusohjelmistaan ​​ja arvosteluistaan.

Jäljellä oleville palveluntarjoajille Reddit tuo eniten liikennettä. Kuten YouTubessa, tämä voi hyvinkin johtua vianetsinnästä, koska Reddit on hyödyllinen alusta joukkohankinnan teknisille neuvoille. Lisäksi Reddit on alusta, jonka todennäköisesti asuttavat nimettömyys arvostavat henkilöt.

Vaikka Facebook ei tuota niin paljon liikennettä kuin Youtube tai Reddit, se tuottaa kuitenkin joitain käyntejä. Tämä tarkoittaa todennäköisesti vähemmän Facebookin hyödyllisyydestä suhteessa VPN: iin kuin foorumin yleismaailmallisuuteen nähden. Koska numero kaksi on maailmanlaajuisesti rankattu verkkosivusto, olisi huomionarvoista, jos sillä ei olisi roolia verkkoliikenteessä.

Itse asiassa, VPN-käyttäjät ovat todennäköisesti erityisen vastenmielisiä sosiaalisen median jättiläiselle, koska he ovat yleensä huolissaan yksityisyydestä ja sensuurista. Facebookilla ei ole parasta mainetta kummankaan suhteen, joten on todennäköistä, että VPN-harrastajien keskuudessa tätä alustaa kohdellaan jollain varauksella, ellei suoraa skeptisyyttä.

Jos haluat lisätä liikennettä sosiaalisen median kautta, on parasta käyttää YouTubea kuin toista alustaa.

Maantieteelliset liikenteen lähteet

Lisääntynyt sensuuri ja halu suojata yksityisyyttä ovat kaksi tärkeintä syytä, miksi ihmiset päättävät käyttää VPN-verkkoja. Tämän vuoksi olisi kohtuullista olettaa, että suurin osa liikenteestä 20 parhaan VPN-verkkosivustomme alueelle tulisi maista, joissa sensuuri on yleisintä, kuten Kiina, Saudi-Arabia ja Pohjois-Korea. Maaliskuun 2018 tulokset osoittavat kuitenkin jotain hyvin erilaista.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysiKaikista 20 VPN: tä, 85% saa enemmän liikennettä Yhdysvalloista kuin mistään muusta maasta, Yhdistyneen kuningaskunnan tullessa numeroon kaksi 95%.

Miksi on eroja niiden maiden välillä, joissa VPN: ää tarvitaan eniten, ja maiden välillä, joissa VPN: t saavat suurimman osan liikenteestään?

Yksi vastaus voi olla tiedon puute. Esimerkiksi VPN-palveluntarjoajien sivustot ja VPN-verkkoja käsittelevät verkkosivustot (mukaan lukien vpnMentor) ovat kiellettyjä ja estettyjä Kiinassa.

Hinta on todennäköisesti tekijä, joka estää sensuroimien maiden ihmisiä liittymästä VPN-palveluihin. Suurin osa 20 parhaan VPN: n kuukausitilausta maksaa kolmesta kahteentoista dollariin, joten ei ole ihme, että varallisuusmaissa käyttöaste on suurempi. Jos näin olisi, ilmaista VPN-verkkoa suosittaisiin näissä maissa.

Valitettavasti emme arvioineet perusteellisesti, onko tämä totta, koska meillä on vain yksi ilmainen VPN - Tunnelbear - 20 parhaan joukossa..

On myös huomattava, että yllä oleva kaavio perustuu VPN-ostopaikkoihin. On täysin mahdollista, että VPN-verkkoja käytetään sensuurimaissa, mutta vieraat ulkomailta, pikemmin kuin paikalliset.

On myös todennäköistä, että paikallisissa maissa, joissa on laaja online-sensuuri, todella käytetään VPN: tä - ei vain niitä, jotka ovat 20 parhaan joukossa. Esimerkiksi, AstrillVPN: n tiedetään olevan erittäin suosittu Kiinassa. Siksi yllä olevaa kuvaajaa ei pitäisi pitää indikaattorina VPN: n globaalista käytöstä yleensä.

Muita huomionarvoisia huomioita ovat GooseVPN saa 38% kävijöistään Alankomaista ja VPN99 saa kaiken liikenteen Venäjältä ja Suomesta. Syy entiseen on ilmeinen - GooseVPN sijaitsee Alankomaissa; siksi he todennäköisesti tuntevat kohdeyleisönsä ja osaavat markkinoida sitä kohti ja ottaa huomioon sen erityistarpeet.

Samoin VPN99 on venäläinen, vaikka syy suosioilleen Suomessa ei ole yhtä selvä. Ehkä tietyt suomalaiset vaikuttajat hyväksyivät vain VPN: n ja levittivät sen sitten suullisesti.

Kaiken kaikkiaan se on erittäin selvää Englanninkieliset maat hallitsevat VPN-verkkojen ostamista. Itse asiassa jopa Muille kielille kääntävät VPN-palveluntarjoajat eivät itse näe siitä paljon hyötyä.

Esimerkiksi ExpressVPN on saatavana 16 kielellä, mukaan lukien ne, joita puhutaan erittäin sensuroiduissa maissa, kuten Turkissa, Thaimaassa, Pohjois-Koreassa ja Venäjällä. Ja kuitenkin, ainoa ei-englanninkielinen maa, joka on viiden parhaan joukossa, on Alankomaat, jonka osuus käynteistä on alle 5%.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Lisäksi IPVanishilla, joka on saatavana vain englanniksi, on Saksa ja Italia viiden parhaan joukossa, mikä osoittaa, että jopa muut kuin englanninkieliset puhujat todennäköisesti etsivät ja käyttävät VPN-tiedostoja englanniksi.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Näiden tietojen perusteella on vaikea määrittää, kuinka päästä muihin kuin englanninkielisiin markkinoihin. On kuitenkin selvää, että käännösten tarjoaminen ei ole kovin tehokasta resurssien jakamista.

Äärimmäiset muutokset VPN-markkinoilla

VPN-markkinat kehittyvät jatkuvasti. Tarkastelemalla Google Trends -palvelua voimme havaita, kuinka erilaiset VPN: t ovat vallanneet markkinat.

Viimeisten vuosien aikana, suosituimmat VPN: t ovat olleet ExpressVPN, NordVPN ja PIA.

Alla olevasta kaaviosta näemme, että vuoden 2016 alussa PIA ja ExpressVPN olivat niska kaulassa, NordVPN jäävän jälkeen. Kuitenkin syyskuuhun 2016 mennessä ExpressVPN otti johtoaseman, jota seurasi NordVPN. PIA pysyi staattisena ja menetti sitten vähitellen pitoa.

Huhtikuussa 2017 tapahtuu muutos, jossa NordVPN korvaa ExpressVPN: n. Tämä on suunnilleen samaan aikaan, kun NordVPN alkoi ottaa käyttöön enemmän palvelimia, parempia alennuksia ja enemmän ominaisuuksia. Näemme, että se kannatti, ja NordVPN on nyt johtava näiden kolmen joukossa.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Samoin haku ”NordVPN” ja “Best VPN” osoittavat, että nämä kaksi termiä ovat hitaasti tulossa yhä synonyymeiksi.

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Totesimme jo edellä, että ExpressVPN ja NordPVN ovat omalla tasollaan, ja tämä kaavio näyttää vahvistavan, että.

Keskikokoiset VPN: t, kuten PrivateVPN ja SaferVPN, osoittavat kuitenkin myös kehitystä.

Vaikka PrivateVPN perustettiin vuonna 2009 - paljon aikaisemmin kuin vuonna 2013 debytoinut SaferVPN -, viimeksi mainittu näyttää olevan suositumpi..

Liikenteen ja tuotemerkkien VPN-markkina-analyysi

Vaikuttaa siltä, ​​että SaferVPN: n tarjoukset, alennukset ja näyttömainonta kannattavat liikenteen tuottoa.

Tämä osoittaa, että kyse ei ole vain siitä, kuinka vakiintunut VPN on, vaan myös siitä, kuinka hyvin se leviää nimeään ja parantaa palveluaan.

johtopäätökset

Edellä esitetystä analyysistä voidaan tehdä useita johtopäätöksiä.

  1. Myynti ja alennukset houkuttelevat liikennettä uusilta käyttäjiltä. Tämä näkyy SaferVPN-liikenteen dramaattisessa kasvussa joulukuussa 2017. Näissä tapauksissa alhaisempi hinta lyhyellä aikavälillä, jota seuraa hinnankorotus, on tehokkaampi kuin hiukan korkeampi hinta, joka säästää lopulta enemmän rahaa pitkällä aikavälillä. Se sanoi, alennusten aiheuttama liikenne voi liittyä korkeaan poistumisprosenttiin, ja on epäselvää, kuinka paljon liikennettä johtaa todelliseen myyntiin. Nouton pitäisi sitten olla se alennukset ovat loistava tapa saada potentiaaliset asiakkaat verkkosivustoon - mutta heti kun he ovat paikalla, tehokkaan ostosuppilon on oltava paikallaan, jotta kävijät voivat toimia.
  2. samalla lailla, maksettu mainonta voi myös olla tehokas tapa tuottaa liikennettä. Tämä näkyy sekä SaferVPN: n että GooseVPN: n tapauksessa. Kuitenkin, kuten alennukset, maksetulla mainonnalla on taipumus kulkea käsi kädessä korkeiden poistumisasteiden kanssa.
  3. Vaikka sosiaalinen media ei ole tehokkain kanava vierailijoiden vetämiseen sivustoon, jos VPN-palveluntarjoaja päättää kehittää tätä tapaa, sen paras veto olisi YouTuben kautta.
  4. Vaikka olemassa on pari VPN-verkkoja, joilla on erittäin kohdennettu yleisö, ylivoimaisesti, Englanninkieliset ostavat VPN: t. Tämä viittaa siihen VPN-verkkosivustojen kääntämisestä muille kielille ei ole juurikaan hyötyä.

Toivomme, että yllä olevat tiedot ja analyysit ovat antaneet arvoa ja että niitä voidaan käyttää edelleen kehittämään ja laajentamaan VPN-markkinoita.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me