NordVPN-kuponki tammikuu 2020 – säästä 70%! Vältä FAKE-TARJOUKSIA


Älä tuhlaa aikaa väärennettyihin NordVPN-kuponkeihin. Loimme luettelon päivitetyistä NordVPN-kuponkikoodit tammikuulle 2020 voit käyttää heti halvinta hintaa # 1-luokiteltuun VPN: ään. Ja heidän on taattu toimivan.

Uudet käyttäjät voivat säästä 41–70% suunnitelmissa, jotka kestävät 1-3 vuotta. Voit lukea lisää aiheesta NordVPN-sopimukset ja hinnoittelu täällä.

70% alennus

Säästä 70% NordVPN-suunnitelmassasi tänään!

Hanki 3-vuoden NordVPN-suunnitelma hintaan 3,49 dollaria / kuukausi!

Rahat takaisin -takuu: 30 päivää

Hanki tämä kauppa tänään!

Löydät useita vääriä NordVPN-koodeja internetissä. Epärehelliset sivustot julkaise ne varastamaan palkkioita, ohjaamaan todellista liikennettä tai jopa varastaa luottokorttitietosi. Pysy turvassa verkossa käyttämällä kokeiltua kuponkia.

NordVPN: n alennushinnoittelu

NordVPN: llä on tällä hetkellä upea tarjous, mutta toimikaa nopeasti - se on saatavana vain rajoitetun ajan!

Voit saada kolme kuukautta ilmaiseksi 3-vuoden suunnitelmasta plus NordPass Password Manager (arvoltaan 194,61 dollaria) ilmaiseksi. Se on 70% alennus!

NordVPN-kuponki tammikuu 2020 - säästä 70%! Vältä FAKE-TARJOUKSIA

NordVPN: n hinnat ja alennukset näyttävät tältä:

 • 3 vuoden tarjous: Hanki bonus kolme kuukautta, plus NordPass täysin ilmaiseksi. $ 3,49 / kk (maksa 125,64 dollaria joka kolmas vuosi - 70% alennus)
 • 2 vuoden tarjous: 4,99 dollaria / kk (maksa 119,76 dollaria joka toinen vuosi - 58% alennus)
 • Yhden vuoden tarjous: 6,99 dollaria / kuukausi (maksa 83,88 dollaria vuosittain - 41% alennus)
 • Yhden kuukauden tarjous: 11,95 dollaria / kuukausi (perushinta maksetaan kuukausittain - ei alennusta)

Kuinka hankkia NordVPN-alennuksesi nyt

Se on helppoa: napsauta tätä vain soveltaaksesi tätä sopimusta automaattisesti. Muista - tämä tarjous ei kestä ikuisesti, joten älä missaa tätä!

Parhaat tarjoukset ovat saatavilla NordVPN: n kolmen vuoden suunnitelmalle. Jos et kuitenkaan halua sitoutua kolmeen vuoteen, Käytä tätä hakkeroita suurella alennuksella yhden ja kahden vuoden suunnitelmiin

Kuinka ostaa NordVPN

Voit ostaa NordVPN-suunnitelman seuraavilla maksutavoilla:

 • Suositut luottokortit (Visa, MasterCard, American Express, Discover)
 • Suoraveloitus
 • Amazon Pay
 • Alipay
 • UnionPay
 • Bitcoin ja muut kryptovaluutat

Toimittajan huomautus: Et voi käyttää PayPalia ostaaksesi NordVPN: n tietyiltä alueilta. Voit lukea lisää aiheesta koko NordVPN-arvostelu.

NordVPN tarjoaa riskitön 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä tarkoittaa, että jos et ole onnellinen jostakin syystä, saat täyden hyvityksen. Testasimme NordVPN: n rahojen palautustakuun, ja on todella helppoa saada rahasi takaisin.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on viesti NordVPN: lle sen live-chatin avulla ja antaa sähköpostiosoitteesi. Rahasi palautetaan tilillesi 6-10 työpäivän sisällä.

NordVPN-kuponki tammikuu 2020 - säästä 70%! Vältä FAKE-TARJOUKSIA

Miksi kaikki vääriä NordVPN-tarjouksia?

On todella syy siihen, että niin paljon vääriä kauppoja kelluu.

Suurimmalla osalla verkkosivuja (mukaan lukien meidän), jotka tarjoavat NordVPN-alennuksen, on tytäryritys heidän kanssaan. Tämä tarkoittaa, että he saavat palkkion aina, kun joku napsauttaa linkkiä NordVPN: iin ja ostaa suunnitelman.

Tässä käytännössä ei ole mitään vikaa, kun se on tehty rehellisesti. Saat etsimäsi NordVPN-kaupan, NordVPN saa enemmän liiketoimintaa, ja meidän on kirjoitettava jatkuvasti tämän kaltaisia ​​artikkeleita, joita voit lukea ilmaiseksi.

Se on win-win-win-tilanne.

Väärennetyt alennukset tulevat epärehelliset mainontakäytännöt muilla sivustoilla. Jotkut tytäryhtiöt syötivät ihmisiä mainostamalla korotetut diskonttokorot Googlessa ja Redditissä vetääkseen heidät sisään, jotta paljastetaan vain todellinen, alhaisempi hinta, kun ihmiset saapuvat sivustoon.

Otetaan esimerkiksi nämä hakutulokset. Google-haustamme 4. ja 5. tuloksesta saadaan 70%: n alennus. Tiedämme, että tämä on vääriä.

NordVPN-kuponki tammikuu 2020 - säästä 70%! Vältä FAKE-TARJOUKSIA

Jos avaat osan näistä sivuista, saatat löytää napsautuspainikkeita, jotka näyttävät noin:

NordVPN-kuponki tammikuu 2020 - säästä 70%! Vältä FAKE-TARJOUKSIA

Meidän suosikki? Linkki, joka kertoo 75%: n alennuksen, vasta sitten nähdäksesi, että kuukausittainen hinta on järkyttävän korkea 11,95 dollaria!

NordVPN-kuponki tammikuu 2020 - säästä 70%! Vältä FAKE-TARJOUKSIANordVPN-kuponki tammikuu 2020 - säästä 70%! Vältä FAKE-TARJOUKSIA

Kuten näette, todelliset alennukset eivät ole sitä, mitä mainostettiin. Vielä pahempaa, että monet Google-tuloksissa näkemistäsi koodeista ovat vääriä tai vanhentuneita, mikä on jättiläismäistä ajanhukkaa.

Mikä on niin hienoa NordVPN: ssä?

NordVPN-laitteet

NordVPN: llä on valtava palvelinverkko Johon sisältyy 5 200+ palvelinta yli 50 maassa. Sen SmartPlay-ominaisuus yhdistää sinut parhaaseen palvelimeen, mitattu etäisyydellä, latenssilla ja nopeudella. Tämä varmistaa, että sinulla on luotettavin yhteys joka kerta, kun sammutat VPN: n. Ja se myös tekee asennuksesta yksinkertaista.

Se tarjoaa salamanopeudella ja voi ohittaa VPN-vastaiset ohjelmistot. Tämä tarkoittaa, että voit suoratoistaa melkein mitä tahansa mistä tahansa, mukaan lukien Netflix, BBC iPlayer, Hulu ja muut.

Itse asiassa, se on luokiteltu VPN: ksi ykkönen Netflixille ja BBC iPlayerille. 

Sinulla on rajaton kaistanleveys ja data, joten ei ole ylärajaa kuinka paljon voit katsoa tai ladata NordVPN: n avulla. Se myös sallii torrentin, optimoiduilla palvelimilla, jotka on erityisesti suunniteltu P2P-jakamiseen.

NordVPN suhtautuu yksityisyyteen ja turvallisuuteen erittäin vakavasti. Sen armeijan luokan salaus, mukaan lukien 256-bittinen AES-salaus, ja muut edistyneet turvaominaisuudet pitävät sinut turvassa aina.

Kanssa tiukka ei-lokit -käytäntö, DNS-vuodonsuojaus ja automaattinen tappikytkin, voit olla varma, että yksityiset tietosi, online-toiminta ja fyysinen sijainti pysyvät aina yksityisinä.

Siellä on myös a sisäänrakennettu mainosten esto, CyberSec, joka automaattisesti estää mainokset, haittaohjelmat tai seurannan jotka voivat saastuttaa laitteen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ärsyttäviä ponnahdusikkunoita ei pelata ja suoratoistaa!

Jos etsit lisäturvallisuutta, NordVPN tarjoaa Torin VPN: n kautta, joka lisää uuden salauskerroksen aktiviteettisi. Se on erityisen hyödyllistä, jos käytät esimerkiksi verkkopankkia ja haluat taata yksityisyyden.

Sinä pystyt kytke jopa kuusi laitetta samanaikaisesti yhdellä tilillä, jotta koko kotitaloutesi olisi suojattu. Ja, NordVPN on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita, niin on ystävällinen live chat, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden.

NordVPN: n tärkeimmät ominaisuudet

 • Yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa
 • Salamanopeus
 • Huippuluokan salaus, sisäänrakennettu mainosten estäjä ja automaattinen tappauskytkin
 • DNS- ja IP-vuodonsuojaus
 • Nollakirjauskäytäntö
 • Kuusi samanaikaista yhteyttä
 • Toimii: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV, Hulu, ESPN, Sky Go
 • Yhteensopiva seuraavien kanssa: Windows, macOS, iOS, Android ja Android TV, Fire TV, selaimet

Pohjaviiva

Jos olet riittävän taitava käyttämään VPN: ää, tiedät, että kaikki Internetissä näkemäsi ei ole totta - ja siihen sisältyy alennuskoodeja. jotta säästää aikaa ja rahaa, käytä luotettavia sivustoja (kuten meidän!) varmistaaksesi, että näkemäsi on mitä saat.

Jos arvostat avoimuuttamme ja vapaita, rehellisiä tietojamme - ja haluat ostaa NordVPN: n - käytä linkkiä. Et löydä parempaa tarjousta muualta - takaamme sen.

Jos olet et ole varma, onko NordVPN sinulle, ei huolia! Emme halua vain toimeksiantoa, vaan haluamme sinun olevan tyytyväinen ostokseesi. Jos haluat lisätietoja ennen kuin päätät, lue NordVPN: n suorituskyvystä ja ominaisuuksista osoitteessa kattava katsaus.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan lisää VPN-osoitteita, tutustu parhaat VPN-tarjoukset myös sivulla.

Hanki 70%: n alennus NordVPN: stä!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me