Onko Harry Potter Netflixissä? Kyllä, mutta se on piilotettu. Löydä se täältä!

Accio, Netflix!

 Harry Potter -elokuvat tulevat Netflixiin, mutta vain tietyissä maissa. Tämä kuulostaa huonoilta uutisilta Potterheadsille kaikkialla muualla - mutta älä huoli. Näytämme sinulle kuinka voit katsella kaikkia kahdeksan Harry Potter -elokuvaa Netflixistä, missä oletkin.

Elokuvat ovat suoratoistettavissa yksinomaan Ranskassa, Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Lisäksi neljä viimeistä elokuvaa on saatavana Netflix Kanadassa. Sanomme "yksinomaan", koska Netflix käyttää geoblockingia estää muiden maiden käyttäjiä pääsemästä tiettyyn sisältöön.

Jos et ole yhdessä näistä neljästä maasta, älä huoli. Yksinkertainen alohomora-loitsu, joka tunnetaan myös nimellä VPN, antaa sinun ohittaa Netflixin maantieteelliset rajoitukset ja suoratoista Harry Potter mistä tahansa. VPN: t ovat kuin digitaalinen näkymättömyyden viitta. He salaavat tietosi auttaaksesi sinua pääsemään Internetiin huomaamatta ja puolustavat sinua tummilta taiteilta - tässä tapauksessa hakkeroinnista ja verkkorikollisuudesta..

Varo kuitenkin: kaikki VPN: t eivät ole maagisia. Vain todella loistava antaa sinulle helpon Netflix-pääsyn, maksimaalisen turvallisuuden ja nopeat yhteydenopeudet, joita tarvitset sujuvaan suoratoistoon.

Alla olemme laatineet luettelon asiantuntijoiden testaamat VPN: t Harry Potterin suoratoistamiseen Netflixissä, jotta voit elää taikuuden kanssamme. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Kuinka katsella Harry Potteria Netflixissä: Pikaopas

HBO poisti koko Harry Potter-franchising-alustan kesäkuun lopussa. Onneksi voit hyödyntää Netflixin 30 päivän ilmainen kokeilu joten et unohda kun kaikki Harry Potter-suosikkisi palaavat pienelle näytölle.

Kun olet määrittänyt Netflix-tilauksesi, noudata pikaopastamme ja olet valmis nouse Hogwarts Expressiin 1. marraskuuta.

  1. Valitse VPN-palvelu, joka tarjoaa salamannopeat nopeudet, rajoittamaton kaistanleveys, sekä ranskalaiset, belgialaiset, australialaiset tai kiwi-palvelimet (suositukset ovat alla - CyberGhoston valinta # 1.)
  2. Asenna ja määritä VPN noudattamalla palveluntarjoajan opasta. Olet valmis menemään muutamassa minuutissa.
  3. Yhdistä VPN-palvelin Ranskassa, Belgiassa, Australiassa tai Uudessa-Seelannissa.
  4. Kirjaudu sisään Netflix-tiliisi ja olet valmis lähtemään!

Aloita katseleminen nyt!

Miksi tarvitset VPN: n Harry Potter -elokuvien katseluun

Netflix käyttää geoblocking-ohjelmisto estää sinua katselemasta sisältöä, jota ei ole saatavilla alueellasi. Joten tulet täytyy vakuuttaa Netflix, että olet Ranskassa tai Belgiassa katsomaan Harry Potter -elokuvia.

VPN yhdistää tietokoneesi etäpalvelimeen salaisuuksien kammion kautta peitä IP-sijainti. Muulle maailmalle näyttää siltä, ​​että käytät Internetiä valitsemasi palvelimen sijainnista.

Yksinkertaisesti yhdistämällä palvelimiin eri maissa voit käyttää korkealaatuista VPN: ää hiukan basiliskin ja avaa geoblokattu sisältö ympäri maailmaa.

VPN myös salaa tietosi. Salaus turvaa tietosi niin, että roistot kuten Barty Crouch Junior (samoin kuin taistelevat) hakkerit ja vakoojat) ei voi heittää nimeäsi palomuuriin. Se pitää myös taikuusministeriön (tunnetaan myös nimellä ISP ja hallituksen valvonta) kaukana selailutoiminnastasi.

Valitse monipuolinen VPN, jonka palvelimet sijaitsevat Belgiassa ja / tai Ranskassa. Parasta suoratoistokokemusta varten tarvitset tarjoaman palvelun rajoittamaton kaistanleveys ja loistava nopea nopeus puskuroinnin välttämiseksi. Esiasetetut suoratoistoprofiilit ovat plus.

Tarvitset VPN: n suojataksesi henkilökohtaisia ​​tietojasi keneltä, jota ei tule nimetä vahvat salausprotokollat, automaattinen tapukytkin, ja a tiukka ei-lokit -käytäntö.

Viimeinkin, koska Netflixin VPN-vastainen ohjelmisto pyrkii jatkuvasti tunnistamaan ja estämään VPN-IP-osoitteita, etsi palveluntarjoajaa, joka päivittää säännöllisesti palvelimen IP-osoitteita havaitsemisen välttämiseksi.

Alla on meidän suositukset luotettavimpiin VPN-verkkoihin Harry Potterin suoratoistamiseen Netflixissä.

Onko Harry Potter Netflixissä? Kyllä, mutta se on piilotettu. Löydä se täältä!

Parhaat VPN: t Harry Potterin katseluun mistä tahansa

1. CyberGhost

CyberGhost VPN

Nopeilla, vakailla yhteyksillään CyberGhost on yksi suosituimmista vaihtoehdoista suoratoistoa varten. Sen erittäin helppokäyttöinen käyttöliittymä on täydellinen aloittelijoille, ja sisältää jopa esivalmistetun profiilin optimoitu suoratoistoa varten, tekemällä tuulta.

CyberGhost toimii yli 3700 palvelinta 53 maassa, mukaan lukien Ranska, Belgia, Australia ja Uusi-Seelanti. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole ongelmia ohittaen Netflixin geoblokit Harry Potter-elokuvamaratonillesi.

Huippuluokan turvatoimenpiteet, kuten armeijan luokan salaus ja a tiukka ei-lokit -käytäntö, suojaa yhteysasi ja pitää selaamisen yksityisenä.

Mikä parasta, voit kokeilla CyberGhostia täysin riskittömästi a: n avulla 1 päivän ilmainen kokeilu ja a 45 päivän rahat takaisin -takuu - vielä parempi, tässä on 73%: n alennuskuponki.

Katso CyberGhost Now -sovelluksella!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-edut

Nauti laadukkaasta, lähes rajoittamattomasta pääsystä sisältöön ympäri maailmaa markkinoiden nopein VPN.

Kanssa rajoittamaton data, sovelluksia jokaiselle alustalle ja 148 VPN-palvelimen sijaintia, ExpressVPN on täydellinen suoratoisto.

Kun käytät ExpressVPN-yhteyttä, yhteys on aina turvallinen. Sen huipputurvaominaisuuksiin kuuluu luokan paras salaus, automaattinen tappikytkin, ja a tiukka ei-lokit -käytäntö.

Ja kuten Hermione, voit olla kahdessa paikassa kerralla ExpressVPN: n kanssa jaettu tunnelointi. Tämän kätevän ominaisuuden avulla voit lähettää osan liikenteestäsi VPN-tunnelin kautta ja loput normaalin ISP-yhteyden kautta.

Voit kokeilla ExpressVPN: ää itse 30 päivän kysymys ilman kyselyä, rahat takaisin -takuu, ja a 7 päivän ilmainen kokeilu Android- ja iOS-laitteille. Lisää syitä miksi tämä VPN on hintansa arvoinen, katso mitä todellisilla käyttäjillä on sanottavaa siitä.

Katso ExpressVPN Now: lla!

3. Surfshark

Onko Harry Potter Netflixissä? Kyllä, mutta se on piilotettu. Löydä se täältä!

Surfshark on toinen hieno valinta Harry Potter -elokuvien suoratoistamiseen. Sen kanssa suuret nopeudet, voit rentoutua, rentoutua ja nauttia elokuvista tarvitsematta huolehtia puskuroinnista ja viivästymisestä. Sen vahvat turvaominaisuudet pitää yhteytesi yksityisenä aina.

Kaikille tärkeimmille laitteille on sovelluksia, ja se tarjoaa rajoittamaton samanaikainen yhteys joten voit suojata kaikkia laitteitasi kerralla.

Jos et ole varma siitä, onko Surfshark sinulle oikea VPN, napsauta tätä lukeaksesi mitä oikeiden käyttäjien on sanottava. Siellä on myös a 30 päivän rahat takaisin takuu, joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

Katso Surfshark NYT!

Kuinka kauan kaikkien 8 Harry Potter -elokuvan suoratoisto kestää?

Jos sinulla on tulossa muutama vapaa viikonloppu, olette tekemässä hemmottelua!

Se vie vähän 20 tuntia katsoa koko Harry Potter -elokuvasarjaa verkossa (tarkalleen ottaen 19 tuntia ja 39 minuuttia).

Franchisen viimeisin spinoff, Fantastic Beasts ja mistä niitä löytää, ei ole vielä saatavilla Netflixissä Ranskassa, mutta voit silti käytä tätä myös VPN: n avulla! Yhdistä vain palvelimeen Australiassa tai Uudessa-Seelannissa ja olet valmis!

Potterheads iloitse & Säästä nyt jopa 73% VPN-verkkoon

Jos olet innoissasi palataksesi Tylypaikkaan, VPN on turvallisin ja yksinkertaisin tapa ohittaa Netflixin geoblocking. VPN-palvelinyhteytesi avulla voit maistua Ranskaan tai Belgiaan ja suoratoistaa elokuvia heti, kun ne tulevat saataville - c’est magique!

Hyvällä VPN: llä pystyt estämään sisällön esityksen ympäri maailmaa turvallisesti ja nimettömästi. Tutustu täydelliseen aloittelijaoppaaseemme, jossa on syvällinen katsaus kaikkeen muuhun, jonka VPN voi tehdä sinulle.

Lisätietoja Netflixin VPN-palveluista on asiantuntijoidemme sanomalla viidestä VPN: stä, joille taataan Beat Netflixin VPN-kielto.

Hanki 73%: n alennus nyt!

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me