Parhaiden VPN-palvelimien luettelo maittain


Kun etsit VPN-palveluntarjoajaa, se on on aina tärkeää tietää, missä heidän palvelimet sijaitsevat. Oletetaan, että haluat katsoa televisio-ohjelmaa Iso-Britanniasta, mutta sisältö on estetty, koska et asu siellä. Jos VPN: lläsi ei ole palvelinta Isossa-Britanniassa, et voi peittää IP-osoitteesi yhdeksi Isossa-Britanniassa, etkä voi käyttää sisältöä.

Kunkin palvelimen sijaintien löytäminen vie kuitenkin paljon tutkimusta. Kenellä on aikaa siihen? Lisäksi ei ole mitään takeita siitä, että löydät jopa jokaisen palvelimen sijainnin.

Joten tehdäksesi elämästäsi paljon helpompaa, otimme yhteyttä 10 suosituimpaan VPN-palveluntarjoajaamme ja kysyimme heiltä palvelimien sijainteja. (Voit kiittää meitä jakamalla tämän ystävillesi.)

Pieni huomautus: Luetteloitsimme näiden palvelimien maat, mutta emme kaupunkeja. Yksi PIA: n yhteystiedoista selitti miksi

”… Palvelimien sijainteja ei ole vahvistettu tiettyyn kaupunkiin. Vaikka palvelimemme ovat tänään kaupungissa A, voimme päättää siirtää sen kaupunkiin B samalle alueelle mistä tahansa syystä. Sellaisenaan […] kaupunkien tarjoaminen asiakkaillemme voi olla harhaanjohtava, jos he tilaavat […] olettaen, että meillä on ja tulee aina olemaan tietty kaupunki. Suorituksen kannalta tärkeätä on palvelimien läheisyys (jotka VPN-sovellus voi valita automaattisesti) ja sen maan, jossa se on. "

Joten tässä ilman enempää, tässä on luettelo kymmenen suosituimman VPN-palveluntarjoajan palvelinpaikoista.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map