QI on Netflixissä! Näin voit katsoa sitä vuonna 2020


Brittiläinen komediakilpailu, QI, on nyt Netflix UK: lla. Voit nauttia sen "varsin mielenkiintoisista" tosiasioista ja monista hauskoista hetkeistä vain, jos sinulla on pääsy Netflix UK -luetteloon. Mutta aiomme näyttää sinulle, kuinka voit katsella QI-palvelua missä tahansa oletkin maailmassa.

Kuinka pääset QI: hen, jos asut Ison-Britannian ulkopuolella? Sinä tulet tarvitsemaan luotettava VPN päästäkseen Netflixin maantieteellisten rajoitusten ohi ja pääsemään UK-luetteloonsa.

VPN: n avulla voit piilota oikea IP-osoitteesi, Yhdistä palvelimeen Isossa-Britanniassa, ja saada a Ison-Britannian IP-osoite. Voit sitten lähettää QI: tä riippumatta siitä, missä olet.

Pikaopas: Kuinka katsoa QI: tä Netflixissä

 1. Valitse VPN. Suosittelemme NordVPN: ää parhaaksi yleiseksi suoratoistokokemukseksi Netflix UK: lla.
 2. Lataa ja asenna VPN valittuun laitteeseen.
 3. Yhdistä palvelimeen Isossa-Britanniassa.
 4. Hyppää Netflix UK: n päälle ja kirjaudu sisään / kirjaudu sisään. Se on se! Kaikki yli 200 QI-esitystä ovat valmiita pakottamaan!

Aloita QI: n suoratoisto nyt!

Miksi tarvitset VPN: n QI-tarkkailuun

Netflixin suoratoistopalvelut ovat saatavilla yli 190 maassa. Netflixin suoratoisto-ohjelma- ja elokuvaluettelo on kuitenkin eri alueilla. Joten esimerkiksi jos asut Italiassa, Netflix estää italialaista IP-osoitettasi pääsemästä Netflix UK: hon.

Tarvitset korkean suorituskyvyn, jos haluat pysyä QI-tietokilpailuesityksen kanssa VPN, joka piilottaa IP-osoitteesi, ja sen sijaan, antaa sinulle UK-osoitteen. Sinulla on sitten pääsy Netflix UK: n luetteloon.

jotta Ohita Netflixin maantieteelliset rajoitukset ja avaa UK-sisältö, korkealaatuinen VPN, kuten NordVPN, antaa sinulle mahdollisuuden Valitse monista saatavilla olevista UK-palvelimista.

Se myös päivittää näiden palvelimien IP-osoitteet säännöllisesti havaitsemisen välttämiseksi Netflixin edistyksellisellä VPN-tekniikalla.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

Palkkio VPN voi tehdä paljon enemmän kuin ohittaa geoblokkeja.

Ensiluokkaisella VPN: llä, voit nauttia suosikkisisällöstäsi suosikki streaming-palveluistasi uhramatta yksityisyyttäsi.

Kuten online-tietoturvauhat kehittyvät edelleen ja lisääntyvät, on tärkeää käytä VPN-verkkoa joka kerta kun kirjaudut verkkoon.

Kun käytät laadukasta VPN: ää, autat varmista, että verkkotoimintasi pysyy turvallisena ja nimettömänä.

Luotettavalla VPN: llä, tietosi ovat salattuja ja IP-osoitteesi on piilotettu, pitämällä tietosi ja henkilöllisyytesi poissa ulottuvilta hakkerit, jäljittäjät ja muut uteliaat silmät.

3 parasta VPN-verkkoa QI: n katselemiseen

Olet melkein valmis katsomaan QI: tä. Tässä on suosituksemme kolmelle parhaalle VPN: lle, jotka ohittavat Netflixin geoblokit, jotta voit suoratoistaa Netflix UK: ta:

1. NordVPN

QI on Netflixissä! Näin voit katsoa sitä vuonna 2020

NordVPN on meidän paras valinta paras VPN-palvelu. Ensinnäkin on vaikea voittaa heitä 5700+ palvelinta 60 maassa. Lisäksi voit ohittaa Netflix UK: n maantieteelliset rajoitukset helposti sen ansiosta 800+ palvelinta Isossa-Britanniassa.

Erinomaiset suojaus- ja yksityisyysominaisuudet ovat NordVPN-standardi. Se tarjoaa kyberturvallisuusominaisuuksia, kuten kirjautumattomuuskäytäntöä, a kaksoissalausvaihtoehto, ja automaattinen tappikytkin.

Tämä VPN menee askeleen pidemmälle CyberSec-ominaisuus estää hyökkääviä mainoksia ja haittaohjelmia.

NordVPN: n ainutlaatuinen SmartPlay DNS -ominaisuus yhdistää sinut automaattisesti parhaaseen käytettävissä olevaan UK-palvelimeen. Manuaalista kokoonpanoa ei tarvita!

NordVPN: n avulla voit muodostaa yhteyden 6 laitetta kerralla. Koko perheesi voi kaikki liittyä QI-tyylikkyyteen.

Nopeustestejemme mukaan NordVPN: llä on nopeat ja vakaat palvelimet mikä tarkoittaa, että nautit sujuvasta ja turvallisesta suoratoistokokemuksesta.

24/7 live chat-asiakastuki on siellä sinulle, jos et voi muodostaa yhteyttä Netflix UK: hon. Plus, a 30 päivän rahat takaisin takuu makeuttaa kaupan.

Kaikilla näillä erinomaisilla ominaisuuksilla ei ole ihme, että käyttäjät antavat NordVPN: lle peukalon.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tuki torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Stream QI NordVPN: n kanssa!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Jos ensisijainen tarpeesi on nopeus, ExpressVPN on täydellinen valinta sinulle. Se on nopein VPN nopeustesteissämme, mikä tarkoittaa, että QI-tarpeitasi voi jatkaa määräämättömästi. Lisäksi saat pääsyn 3 000+ globaalia palvelinta, myös Iso-Britanniassa.

ExpressVPN-verkkoturvaominaisuudet pitävät Internet-selailusi turvallisena ja moitteettomana.

Online-aktiviteettisi on suojattu ansiosta nollatiedon DNS (henkilötietoja ei koskaan tallenneta), 256-bittinen armeijan luokan salaus, automaattinen tapukytkin, nollapolkkikäytäntö ja DNS / WebRTC-vuototesti (yksilöllinen ExpressVPN: lle).

Turvallisuuden lisäämiseksi ExpressVPN tarjoaa TrustedServer-tekniikka, joka aina estää käyttöjärjestelmääsi ja sovelluksiasi kirjoittamasta kiintolevylle.

Vaikka tämä VPN maksaa hiukan enemmän kuin muut premium-VPN: t, se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle ja samanaikaiset yhteydet jopa 5 laitteeseen.

30 päivän rahat takaisin takuu ja 24/7 live chat-tuki ovat kaksi muuta ominaisuutta, joita käyttäjät rakastavat ExpressVPN: n suhteen.

Onko sinulla tiukat budjetit? Katso ExpressVPN-kuponkikoodimme tänään!

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Suoratoista QI ExpressVPN: llä!

3. CyberGhost

QI on Netflixissä! Näin voit katsoa sitä vuonna 2020

Jos tämä on ensimmäinen VPN, CyberGhost antaa sinulle mukavuuden nopeasti sen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla.

CyberGhostin palvelinmäärä on vaikuttava: 3 900 + palvelimet 60 maassa. Lisäksi sinulla ei ole esteitä QI: n seuraamiseen kiitos Yli 400 palvelinta Isossa-Britanniassa.

Vaikka CyberGhost ei ole niin nopea kuin NordVPN tai ExpressVPN, se löytää automaattisesti nopeimman palvelimen saumattomalle QI-suoratoistolle. Plus, se Data Compression Feature pakkaa kuvat ja verkkosisällön nopeammat latausajat.

QI on naurava asia. Huono kyberturvallisuus ei ole. CyberGhost suhtautuu turvallisuuteen ja yksityisyyteen vakavasti ominaisuuksilla, kuten nollalokkikäytäntö, automaattinen tappikytkin, mainos- ja haittaohjelmien estäjä ja 256-bittinen AES-salaus.

Jos et voi muodostaa yhteyttä Netflix UK: hon jostain syystä, CyberGhostin livekeskustelu tai lippu on valmis auttamaan.

CyberGhost toimii kaikentyyppisissä budjeteissa tarjoamalla erilaisia ​​tilauspaketteja. Se tulee jopa mukana 7 samanaikaista laiteyhteyttä tiliä kohden.

45 päivän rahat takaisin -takuu voit kokeilla sitä itse, riskitöntä.

CyberGhostin intuitiiviset ominaisuudet ja kohtuuhinta ovat tehneet siitä osuman käyttäjille. Se on jo edullinen VPN, mutta kuponkikoodimme säästää sinua vielä enemmän!

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, oma profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, iOS, Amazon Fire Stick, Linux ja Chrome.

Suoratoista QI CyberGhostin avulla!

Tarvitaan neljäs VPN-vaihtoehto?

Katso kuinka voit katsella Qiä mistä tahansa alla olevasta videosta, katso kuinka voit Surfsharkin avulla saada suosikki BBC iPlayer -ohjelmasi. Voit myös käydä YouTube-kanavallamme ja selata muita hyödyllisiä arvosteluja ja videoita.

Yhteenveto ja lisälukema

QI on minuutti nauraava show, ja vankka VPN varmistaa, että et unohda sitä sekunnissa. Suorituskykyinen VPN ohittaa geoblokit ja Netflixin VPN-vastaiset toimenpiteet.

Paras VPN peittää todellisen IP-osoitteesi ja yhdistää sinut UK-palvelimeen, jotta voit siirtyä QI: hen heti, sijainnistasi riippumatta. NordVPN on valintamme # 1 QI: n suoratoistoon.

Lisäksi saat lisätuki raudasta suojauksesta ja yksityisyydestä joten kukaan ei voi tunkeutua seisokkeihisi.

Oletko kyllästynyt Netflix-välityspalvelimen virheeseen? Lue miten päästä ohi täältä: Netflix Proxy Error - Kuinka korjata se VPN: llä.

Kiinnostaako mitkä VPN: t ovat nopeimpia? Katso laaja blogi viidestä nopeimmasta VPN: stä.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me