Ruotsin 5 parasta VPN-verkkoa – nopein, turvallisin ja halvin vuonna 2020


Ruotsi nauttii yhtä korkeimmat online-vapauden hinnat maailmassa. Sen hallitus oli yksi ensimmäisistä, joka poisti sensuurin, ja kansalaisten oikeus sananvapauteen suojataan lailla.

kuitenkin, nämä lait eivät estä tietoverkkorikollisia ja huijarit. Jos selaat Internetiä ilman VPN: tä, henkilökohtaiset tietosi ovat haavoittuvia hakkereille, jäljittäjille ja vakoojille.

VPN: t käyttävät salausta tekevät hakkereille mahdotonta lukea tietojasi ja varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Tämä on erityisen Tärkeää, jos pankkit tai shoppailet verkossa. Se myös estää verkkosivustoja ja ahneita yrityksiä, jotka seuraavat toimintaa ja käyttävät sitä kohdistettujen mainosten luomiseen.

VPN tulee avaa eksklusiivinen kansainvälinen sisältö jota et voi käyttää Ruotsissa, kuten Netflix USA ja Hulu.

Jos asut Ruotsissa ja suunnittelet lomaa ulkomailla, voit käyttää VPN: täsi Pidä ajan tasalla kaikista suosituimmista ruotsalaisista näyttelyistäsi ja uutisohjelmat.

Tässä oppaassa puhumme miksi tarvitset VPN: tä suojellaksesi itseäsi verkossa ja pääsyä geoblokeroituun sisältöön. Me myös auttaa sinua valitsemaan paras VPN Ruotsille.

Yhteenveto Ruotsin parhaista VPN-verkkoista

  1. NordVPN: Yli 5000 palvelimella 62 maassa NordVPN toimittaa a monipuolinen ja nopea VPN-palvelu.
  2. ExpressVPNpremium VPN jolla on vankka ennätys suuret nopeudet ja lyömätön turvallisuus.
  3. CyberGhostloistava vaihtoehto aloittelijoille ja VPN-veteraanit.
  4. Hotspot-kilpi: Hotspot Shield yhdistää huipputekninen turvallisuus, rajoittamaton kaistanleveys, ja uskomattoman suuret nopeudet.
  5. Surfshark:Tämä suosituin VPN käyttää pankkitason turvallisuus suojata yksityisyyttäsi. Kanssa sovellukset kaikille laitteille, sinä nautit rajoittamaton nopea pääsy Internetiin.

Aloita ilmainen Hotspot-kilpi-kokeilu NYT!

Mitä sinun pitäisi etsiä Ruotsin VPN: stä

Jos käytät Internetiä Ruotsissa, tarvitset premium-VPN-suojauksen henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi verkkorikollisilta. Oikea VPN pitää sinut turvassa verkossa ja mahdollistaa sen ohittaa geoblocks ja avaa sisältö maailmanlaajuisesti.

Monet sivustot ja palvelut, mukaan lukien Netflix USA ja Hulu, käytä IP-tunnistusta estää ruotsalaisia ​​katsojia. VPN-verkot peitä IP sijainti ja tee siitä, että käytät sivua toisesta maasta. Tämän avulla voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja katsella suosikkisisältöäsi.

Sinun tulisi käyttää VPN: ää vain 256-bittinen salaus, tiukka ei-lokit -käytäntö, ja automaattinen tappikytkin. Valitsemasi palveluntarjoajan on tarjottava nopea yhteys kanssa rajoittamaton kaistanleveys.

Etsi VPN, joka toimii palvelimia ympäri maailmaa. Tämän avulla voit käyttää yksinoikeudellista sisältöä muista maista muodostaessasi yhteyden palvelimiin Ruotsissa. Tämä varmistaa nopea pääsy paikallisille verkkosivustoille ja palvelut.

Ruotsin parhaat VPN: t

1. NordVPN 

NordVPN-laitteet

NordVPN on yksi Ruotsin suosituimmista VPN-verkkoistamme. Se tarjoaa rajoittamaton kaistanleveys päällä 5 200+ nopeaa palvelinta, mukaan lukien 168 palvelinta Ruotsissa.

Sen SmartPlay-ominaisuus tekee siitä helpon ohittaa geoblocks. Se tulee yhdistää sinut automaattisesti tarvitsemasi palvelimeen, riippuen sisällöstä, jota yrität estää.

256-bittinen salaus, tiukka ei-lokit -käytäntö, ja automaattinen tappikytkin suojaa tietosi selaamisen aikana.

Voit hyödyntää NordVPN: ää parhaalla mahdollisella tavalla 7 päivän ilmainen kokeilu ja 30 päivän rahat takaisin takuu nähdäksesi miksi se on hitti VPN-käyttäjien keskuudessa.

Näytä NordVPN-tarjoukset

2. ExpressVPN

Ruotsin 5 parasta VPN-verkkoa - nopein, turvallisin ja halvin vuonna 2020

ExpressVPN toimii a palvelinverkko 148 paikassa, mukaan lukien palvelinpaikat Ruotsissa. Sen markkinoiden nopein VPN ja tarjoaa rajoittamaton kaistanleveys kaikissa suunnitelmissaan.

Tietosi ovat turvassa ExpressVPN: n korkeatasoisten tietoturvaominaisuuksien kanssa, mukaan lukien 256-bittinen salaus,  automaattinen tappikytkin, ja tiukka ei-lokit -käytäntö.

Sen täydellinen aloittelijoille ja VPN-veteraanit. Sen kattavat asennusoppaat tee asennus helpoksi vaikka et ole koskaan käyttänyt VPN: tä ennen. Mutta älä vain ota sanaamme kiinni, selvitä, mitä sen asiakkaiden on sanottava.

ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu kaikissa VPN-palveluissaan plus 7 päivän ilmainen kokeilu matkapuhelimen käyttäjille.

Näytä ExpressVPN-tarjoukset

3. CyberGhost 

Ruotsin 5 parasta VPN-verkkoa - nopein, turvallisin ja halvin vuonna 2020

CyberGhost on toinen suosituin vaihtoehto ruotsalaisille nettiäisille. Se käyttää erinomaisia ​​turvatoimenpiteitä, kuten 256-bittinen salaus, tiukka ei-lokit -käytäntö, ja automaattinen tappikytkin.

Se toimii 3500+ nopeaa ja luotettavaa palvelinta yli 60 maassa, mukaan lukien 74 palvelinta Ruotsissa. Kaikki sen suunnitelmat sisältävät rajoittamaton kaistanleveys, ja se kykenee ohittaa geoblocks helposti.

Voit kokeilla CyberGhostia a 24 tunnin ilmainen kokeilu ja a 45 päivän rahat takaisin -takuu. Siellä on myös 7 päivän ilmainen trial iOS-, Android- ja Windows-käyttäjille.

Näytä CyberGhost-tarjoukset

4. Hotspot-kilpi

hotspot-suojalaitteet

Hotspot Shield on täydellinen VPN suojaamaan Internet-yhteyttäsi Ruotsissa. Se tarjoaa salamannopeat yhteydet kanssa rajoittamaton kaistanleveys, ja se ohittaa vaikeimmatkin maantieteelliset rajoitukset ja VPN-lohkot. Se toimii a globaali palvelinverkko, mukaan lukien paikat Ruotsissa, nopea pääsy paikallisille verkkosivustoille.

Tietosi ovat turvassa 256-bittinen salaus ja se on tiukka ei-lokit -käytäntö. Sen sovelluksissa on automaattinen tappaminen vaihtaa yhtä hyvin kuin haittaohjelmien ja tietojenkalastelusuojaus. Tämä tarkoittaa, että se ilmoittaa sinulle, jos käymässäsi verkkosivustossa on haittaohjelmia, ja estää sen.

Voit kokeilla sitä riskittömästi anteliaalla 45 päivän rahat takaisin -takuu ja a 7 päivän ilmainen kokeilu. Lue lisää Hotspot Shield -käyttäjien todellisista arvosteluista saadaksesi lisätietoja.

Näytä hotspot-kilpi-tarjoukset

5. Surfshark

Ruotsin 5 parasta VPN-verkkoa - nopein, turvallisin ja halvin vuonna 2020

Surfshark n suuri palvelinverkko tekee siitä helppo ohittaa geoblocks. On helppokäyttöiset sovellukset kaikille laitteillesi, mukaan lukien reitittimet. Se käyttää pankkitason turvallisuus suojata tietojasi, eikä se pidä kirjaa selaamisesta.

Surfshark tarjoaa 30-päivän rahat takaisin -takuu joten voit kokeilla sitä huoletta. Ei ihme, että sen käyttäjät ovat niin vaikuttuneita!

Näytä Surfshark-tarjoukset

Yhteenveto

Suositellut VPN: t ovat suojata henkilökohtaisia ​​tietojasi hakkereilta, jäljittäjiltä ja vakoojilta. Voit myös pystyä käyttää geoblokattua sisältöä ympäri maailmaa, kuten Netflix USA ja HBO GO.

Jos et vieläkään ole varma, mikä VPN on sinulle sopiva, miksi et anna Hotspot Shieldille mennä? Voit kokeilla sitä ilmaiseksi!

Aloita ilmainen Hotspot-kilpi-kokeilu NYT!

Lisälukema

Budjetti-asiantuntevat asiantuntijamme ovat laatineet luettelon parhaista VPN-tarjouksista ja kuponkeista säästää rahaa palvelussasi.

Mikä on VPN ja miksi tarvitset sitä? Löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää kattavasta VPN-oppaasta.

Nälkä viihteestä? Opi poistamaan Hulun esto mistä tahansa.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me