Star Trek Discovery on Netflixissä! Tässä on miten katsoa vuonna 2020


Beam me, Scotty! Meillä on hienoja uutisia Trekkiesille. Voit nyt katsella Star Trek: Discovery -palvelua mistä päin maailmaa tahansa. Tarvitset vain Netflix-tilauksen ja VPN: n.

Kaikki Star Trek: Discovery -sovellukset ovat saatavilla Netflix UK: lla ja Netflix Japanilla. Netflix käyttää kuitenkin paikannusohjelmistoa estää katsojia Ison-Britannian ulkopuolella. VPN auttaa sinua ohittaa geoblocks peittämällä sijaintisi.

Hyvä VPN myös salaa tietosi suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi hakkereilta ja vakoojilta.

Tässä helppo opas, näytämme sinulle kuinka katsella Star Trek: Discovery -sovellusta VPN: n avulla. Me myös auttavat sinua löytämään parhaan VPN: n tarpeitasi varten, ja korosta tarjoavat VPN: t ilmainen kokeilus ja rahat takaisin -takuut.

Kuinka katsoa: Pikaopas

 • Tilaa nopea VPN-yhteys palvelimet Isossa-Britanniassa tai Japanissa. NordVPN on paras valinta, ja annamme alla muita upeita vaihtoehtoja.
 • Asenna VPN ja muodosta yhteys palvelimeen Isossa-Britanniassa tai Japanissa.
 • Kirjaudu sisään Netflixiin tai rekisteröidy ilmaiseksi kokeiluversiona.
 • Olet valmis lähtemään!

Aloita Star Trek: n suoratoisto: Löytö nyt!

Miksi tarvitset VPN: n Star Trek: Discoveryn katseluun

Netflix käyttää paikannustekniikkaa estää katsojia Ison-Britannian ja Japanin ulkopuolella pääsemästä sen sisältöön. Joten jos olet kansainvälinen Trekkie, Tarvitset VPN: n katsoaksesi esitys.

VPN: t yhdistävät laitteen etäpalvelimeen salattu tunneli. Tämä peittää IP-sijaintisi jotta se näyttää siltä kuin käytät Internetiä toisesta sijainnista.

Jos muodostat yhteyden palvelimeen Isossa-Britanniassa tai Japanissa, se muodostaa huijaa Netflixiä ajattelemaan, että olet paikallinen katsoja. Tämä tulee avaa koko sen alueellinen luettelo suoratoistoa varten.

Monet VPN: t eivät toimi Netflixin kanssa. Kun avaat streamin, Netflix vertaa IP-osoitettasi tunnettujen VPN-IP-luetteloon. Jos on ottelu, se anti-VPN-ohjelmisto estää yhteyden muodostamisen.

Onneksi voit välttää tämä käyttämällä premium-VPN-verkkoa joka kierrättää säännöllisesti palvelimiensa IP-osoitteita havaitsemisen välttämiseksi.

Olemme todenneet sen kaikki suositellut VPN-verkot toimivat Netflixin kanssa.

VPN: n tulisi tarjota nopea yhteys ja rajoittamaton kaistanleveys. Tämän avulla voit virta loimilaitteella, ja estää viiveitä ja puskurointia.

Se ei ole kaikki, jota VPN voi tehdä

Sinun tulisi myös etsiä VPN, joka suojaa tietosi huippuluokan suojausominaisuuksilla, kuten 256-bittinen salaus, tiukka ei-lokit -käytäntö, ja automaattinen tappikytkin.

Kaikki nämä turvaominaisuudet tarkoittavat, että sinun yksityisyys ja turvallisuus taataan samalla kun valitset VPN: ää.

Koska VPN salaa kaiken liikenteesi selaamisen tai suoratoiston aikana, se tehdään estää kolmansia osapuolia tarkkailemasta online-käyttäytymistäsi tai seurata sinua verkossa.

Se on hyödyllinen paitsi yksityisyyden kannalta myös hyödyllistä estää Internet-palveluntarjoajaasi pitämästä välilehtiä online-toiminnoistasi. Jotkut Internet-palveluntarjoajat voivat kuristaa kaistanleveyttä jos he havaitsevat raskaan tiedon, kuten suoratoiston.

Tahto-VPN: n käyttö piilota suoratoistotottumuksesi Internet-palveluntarjoajalta, estää kuristusta ja varmistaa, että saat maksamasi yhteysnopeudet.

Paras VPN: t tulevat myös mukana sisäänrakennetut haittaohjelmien torjunta- ja mainosohjelmat. Tämä tekniikka suojaa tietokonetta uhilta, kuten vakoiluohjelmilta, hakkeroinnilta ja tietojen kalastelulta.

5 parasta VPN: tä Star Trek: Discoveryn katseluun

1. NordVPN

NordVPN-laitteet

Rajoittamaton kaistanleveys päällä 5 600+ nopeaa palvelinta 59 maassa, mukaan lukien satoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Japanissa, NordVPN on loistava valinta Netflixin suoratoistoon. Se kykenee ohita kaikki geoblocks ja VPN estää omalla tavallaan.

Sen huippuluokan salausprotokollat ja tiukka ei-lokit -käytäntö pitää tietosi turvassa streamin aikana.

NordVPN: n SmartPlay-ominaisuus tulee olemaan vaihtaa automaattisesti tarvitsemallesi palvelimelle olla päällä. Sinun ei tarvitse muuttaa asetuksia streamiin NordVPN: llä. Ja sen CyberSec-suojausominaisuus suojaa laitettasi haittaohjelmilta ja mainoksilta myös suoratoiston aikana.

Kokeile NordVPN: ää 30 päivän rahat takaisin takuu selvittääksesi miksi se on hitti Netflix-käyttäjien keskuudessa.

NordVPN voi estää:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, P2P-erikoispalvelimia on saatavana.

NordVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se on myös yhteensopiva reitittimien kanssa.

Stream Star Trek: Löytö NordVPN: n kanssa!

2. ExpressVPN

expressvpndevices2-e1512565397277

ExpressVPN tarjoaa poikkeuksellisen nopeudet suoratoistoa varten. Se käyttää palvelimia 1go-paikoissa, mukaan lukien palvelinklusterit Isossa-Britanniassa ja Japanissa. Sillä on myös helppo käyttää sovelluksia jokaiselle suurelle alustalle, mukaan lukien reitittimet, joten voit katsella Star Trekiä mistä tahansa laitteesta.

ExpressVPN: llä on myös parhaat käytettävissä olevat turvaominaisuudet, Kuten 256-bittinen AES-salaus, tiukka ei-lokit -käytäntö, ja automaattinen tappikytkin.

Asennus on helppoa kattavilla asennusoppailla. Mutta älä vain ota sanaamme kiinni, katso mitä todellisilla käyttäjillä on sanottavaa.

ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu kaikissa VPN-palveluissaan.

ExpressVPN voi estää:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

ExpressVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome ja Firefox. Se tarjoaa myös sovelluksen käytettäväksi tiettyjen reitittimien kanssa.

Stream Star Trek: Löytö ExpressVPN: n avulla!

3. CyberGhost

CyberGhost-laitteet

4 600+ palvelimella 58 maassa, CyberGhost on valtava verkko, joka on enemmän kuin pystyy vapauttamaan Netflixin ja tarjoamalla nopea nopeus suoratoistoa varten.

CyberGhost tarjoaa streaming-optimoidut palvelimet. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden yhdistä parhaaseen nykyiseen Netflix UK: n tai Japanin palvelimeen, tekemällä suoratoistosta helppoa.

Voit katsella Star Trek: Discovery: tä jopa 7 erilaista laitteita, kun ne pysyvät CyberGhostin suojaamina sisäänrakennetut mainosten ja haittaohjelmien estäjät.

Saat paljon aikaa testata nämä ominaisuudet itse 45 päivän rahat takaisin -takuu. Voit vaihtoehtoisesti kokeilla ilmaista CyberGhost-kokeiluhakemaamme tai nähdä, mitä käyttäjät ajattelevat tästä käyttäjäystävällisestä VPN: stä.

CyberGhost voi poistaa lukituksen:

 • Omistettu suoratoistoprofiili palvelimilla, jotka on optimoitu seuraaville: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN ja muut.

Tukee torrentia:

 • Joo; Omistettu profiili näyttää maat ja käyttäjien määrän.

CyberGhost toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux ja Chrome.

Stream Star Trek: Löytö CyberGhostin avulla!

4. Surfshark

Surfshark-laitteet

Surfshark on yksi markkinoiden uudemmista VPN-verkoista, mikä tarkoittaa erinomainen lentämisessä Netflixin tutkan alla.

Tämä helppokäyttöinen VPN on nopea ja täynnä streaming-optimoidut ominaisuudet. Surfshark takaa nolla puskurointi ja rajaton kaistanleveys nopeaa, keskeytymätöntä suoratoistoa varten.

Naamiointitila myös piilota toiminta Internet-palveluntarjoajalta kun taas CleanWeb suojaa sinua mainoksilta, seurannoilta, haittaohjelmilta ja tietojen kalastelulta. Sinä myös nautit rajoittamaton samanaikainen yhteys.

Surfshark on jo edullinen, mutta voit nauttia vielä enemmän rahat pois Surfsharkin kuponkilla. Jos haluat, voit myös kokeilla sitä 30 päivän rahat takaisin takuu tai lue oikeiden käyttäjien arvosteluja ennen ostamista.

Surfshark voi estää:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video ja muut.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa.

Surfshark toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome ja Firefox.

Stream Star Trek: Löytö Surfsharkin kanssa!

5. YksityinenVPN

YksityisetVPN-laitteet

YksityinenVPN on täydellinen, jos olet uusi VPN-verkko ja haluat vain helpon ja turvallisen tavan lähettää Star Trek: Discovery.

Tasapainoinen ja yksinkertainen, PrivateVPN on uskomattoman helppokäyttöinen ilman monimutkaista määritysprosessia. Tehokkaat turvaominaisuudet - kuten armeijan luokan salaus - tule oletuksena. Erityiset HQN-palvelimet ovat optimoitu suoratoistoon nopeilla ja pienellä viiveellä.

PrivateVPN tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun, jonka jälkeen voit saada hyvityksen helposti. Katso, miksi käyttäjät rakastavat tätä nopeaa ja turvallista palvelua.

PrivateVPN voi poistaa eston:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer.

Tukee torrentia:

 • Kyllä, kaikki palvelimet tukevat P2P-toimintaa; luettelo sovelluksen kautta saatavissa olevista P2P-optimoiduista palvelimista.

PrivateVPN toimii näillä laitteilla:

 • Windows, macOS, Android ja iOS.

Stream Star Trek: Löytö PrivateVPN: n avulla!

Yhteenveto ja lisälukema

Sinä pystyt katsella Star Trek: Löytö mistä päin maailmaa tahansa käyttämällä VPN: tä.

Ensiluokkaiset VPN: t, kuten NordVPN, voivat ohittaa geoblokit ja VPN-lohkot tuoda sinulle yksinomainen sisältö muilta alueilta. He myös turvallinen ja nimettömänä online-toimintaasi.

Lisätietoja parhaista VPN-verkoista, jotka todella toimivat Netflixin kanssa.

Katso parhaat VPN-tarjoukset ja -kupongit säästää rahaa palvelussasi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me