Suurin osa LGBTQ: sta on kiusattu verkossa. Tässä on ohjeet kuinka pysyä turvassa verkossa


Sisällysluettelo

 • Yhteisön löytäminen verkosta
 • Verkon pimeä puoli
 • Verkkokiusaaminen on lähes yleinen kokemus
  • Verkkokiusaaminen sosiaalisessa mediassa
   • Muita tapoja hiljentää lämmittäjiä
  • Verkkokiusaaminen online-foorumeilla
  • Suljetut ihmiset ovat vaarassa kiristää
 • Henkilöllisyytesi hallinta siirtymävaiheen aikana ja sen jälkeen
  • Kuinka keksiä online-identiteettisi
 • Treffit kun Queer
  • Turvallisuusvinkit online-treffiin
  • Turvallinen sukupuoli
  • Kuinka ei saada hakkeroitu
  • Ei-toivottujen ennakkojen välttäminen
 • Selaus työpaikalla Queer-tilassa
  • Yhteyden muodostaminen sosiaalisen median kollegoihin
  • Ahdistelun torjunta & Ennakkoluulo työssä
 • Vinkkejä LGBTQ + Nuorten vanhemmille
  • LQBTQ +: n nuorten hyödylliset suhteet
 • Toivomme tämän auttaneen
 • Liite
  • Häirintä verkossa
  • Seksuaalinen häirintä Online
  • Turvallisuus seksuaalisen suuntautumisen perusteella
  • Turvallisuus sukupuolen perusteella
  • Retki sukupuolen mukaan

Me vpnMentorissa suoritimme kyselyn, jossa kysyimme 695 LGBTQ + -henkilöä ympäri maailmaa kokemuksistaan ​​verkossa koska ne liittyvät sukupuoliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin. Tulokset - joihin viitataan koko tässä artikkelissa - valaisivat LGBTQ + -yhteisön kohtaamia ainutlaatuisia haasteita.

Tässä on joitain meidän avainlöydökset:+

 • 73% kaikista sukupuoli-identiteetin ja seksuaalisen suuntautumisen luokista vastaajista on ollut henkilökohtaisesti hyökätty tai häiritty verkossa.
 • 50% kaikista sukupuolisen identiteetin ja seksuaalisen suuntautumisen luokista vastaajista on kärsinyt seksuaalinen häirintä verkossa.
 • Kun kyse on seksuaalisesta suuntautumisesta, aseksuaalit tuntevat olonsa vähiten turvallisiksi verkossa, ja homojen turvallisimmat.
 • Sukupuoli-identiteetin suhteen, transsukupuoliset naiset tuntevat olonsa vähiten turvalliseksi verkossa, ja sakkimiehet turvallisimmat.
 • Transsukupuoliset naiset ovat todennäköisimmin ulkona naisten tahtoa vasten verkossa, kun taas sakkimiehet ovat vähiten todennäköisiä.

+Katso täydelliset tulokset liitteestä.

Kyberturvallisuuden asiantuntijoina se on tehtävämme tarjota käytännöllisiä strategioita vastoinkäymisten, pahoinpitelyn ja väärinkäytösten torjumiseksi verkossa, siksi loimme tämän oppaan.

Olitpa osa LGBTQ + -yhteisöä vai liittolainen, toivomme että tämä opas on hyödyllinen.

Yhteisön löytäminen verkosta 

LGBTQ + -yhteisön jäsenille voi olla vaikeaa navigoida heteroseksuaalisessa ja cisgender-yhteiskunnassa. Vieraantunut heidän perheestään, tuominnut heidän yhteisönsä ja eristetty heidän ystävistä, monet LGBTQ + -käyttäjät kääntyvät Internetin puoleen solidaarisuuden vuoksi.

Vain napin painalluksella he pääsevät pakenemaan fyysisestä ympäristöstään ja kuljetetaan heti paikkaan, jossa on samanhenkisiä, hyväksyviä ihmisiä. Siellä he voivat etsiä ohjeita tulemiseen, kysyä kysymyksiä erikoisaiheista ja ymmärtää paremmin seksuaalisuuksiaan ja sukupuoli-identiteettinsä.

Yksinkertaistettuna, Internet tarjoaa yhteisöllisyyden LGBTQ + -henkilöiden keskuudessa riippumatta heidän fyysisestä läheisyydestään toisiinsa.

"Internet ja sosiaalinen media ovat välttämättömiä yhteyksissä yksilöihin informaatioon ja LGBT + -yhteisön ihmisiin", toteaa Mara, * joka on biseksuaali / yleiseurooppalainen. ** “[Se tarjoaa heille tilaa löytää hyväksyntää, yhteisöä ja tukea. On erittäin tärkeää pitää nämä yhteydet hengissä. ”

Koska LGBTQ + -nuorten itsemurhien lukumäärä on huomattavasti korkeampi kuin heidän heteroseksuaalisten ja cisgender-ikäisten kanssa, Internetistä voi tulla kirjaimellisesti hengenpelastaminen.

”On niin monia upeita tukiryhmiä, jotka auttavat niin paljon, he vakavasti pelasti henkeni ja helpotti identiteettini etsimistäni,”Kertoo lesbo Mariela.

"[Internet on] ehdottomasti hyvä tiedonjakaja toisinaan hajanaiselle yhteisöllemme, etenkin maaseutualueilla", sanoo Blair, joka on sukupuolen tekijä / ei-binaarinen. *** “Suuri osa trans-identiteetistäni havaittiin kielen kautta, jota käytin verkossa samoin kuin katsomalla muita verkkojuttuja verkossa. ”

Verkon pimeä puoli

kuitenkin, Internet voi olla myös pelottava ja vaarallinen paikka. Lukekaa vain kommentit kaikista viruksellisista sosiaalisen median viesteistä ja näet runsaasti loukkauksia ja väärin kohdistettua aggressiota.

Kun otetaan huomioon se, että suuri osa näistä Vihamielisiin kommentteihin sisältyy homofobisia ja joskus jopa bifobisia huusuja, Internet uhkaa erityisesti LGBTQ + -yhteisöä.

"Minusta tuntuu, että LGBTQ-yhteisössä on huomattavaa suvaitsemattomuutta", selitti sukupuoleen perustuva lesbo Gill. "Minua on hyökätty rehellisemmin enemmän yhteisöstä kuin sen ulkopuolelta."

Koska tämä ruma todellisuus, uskomme on välttämätöntä, että kaikki LGBTQ + -käyttäjät tietävät kuinka puolustaa ja suojella itseään verkossa. Siksi loimme tämän oppaan minimoidaksesi henkilökohtaisen alttiutesi verkkokiusaamiselle ja häirinnälle.  

Meille on tärkeää huomata, että osa täällä olevista neuvoista on suunnattu ihmisille, jotka eivät tunne tarpeeksi turvallisia tullakseen ulos tai jotka mieluummin eivät paljasta henkilöllisyytensä tiettyjä piirteitä, jos he tuntevat olevansa uhattuna. Se ei missään nimessä ole kannustusta pysyä suljettuna.

Haluamme myös tunnustaa turvallisuuden pelaamisen haitat. Kyselymme mukaan itse tunnistetut homot vastasivat tuntevansa itsensä turvallisimmaksi verkossa, mutta jotkut uskovat sen johtuvan siitä, että he ovat liian varovaisia ​​Internet-toimintansa suhteen.

"En ole kokenut mitään negatiivista verkossa", selittää sukupuolen tekijä ja homo Harris. ”[Se on], koska olen työskennellyt erittäin kovasti ollakseni asettamatta tilanteita, joissa voi olla haavoittuvuus hyökkäyksille. Tällainen ylimääräinen henkinen työ pitää minua turvassa verkossa, mutta se tulee hintaan.”

Toivomme, että jonain päivänä tästä ei ole merkitystä, ja kaikki ihmiset, riippumatta seksuaalisesta suuntautumisestaan ​​tai sukupuoli-identiteetistään, voivat vapaasti ilmaista itseään verkossa millään tavalla, mieltään, ilman pelkoa.

Verkkokiusaaminen on lähes yleinen kokemus 

Tutkimuksemme mukaan, 73% LGBTQ + -henkilöistä on ilmoittanut hyökkäävänsä tai häirinnänään henkilökohtaisesti verkossa. Nämä tapaukset kiertävät usein yrityksiä muuttaa tai kritisoida henkilön seksuaalista tai sukupuoli-identiteettiä. (Napsauta jakaaksesi Facebookissa)

Lesbolainen vastaaja Shauna muistelee, "eräs nainen kommentoi sosiaalisessa mediassa tekemääni viestiä, että homoseksi olemiseni oli vaihetta ja että jos löysin Jeesuksen, minut muuttui samalla tavalla kuin hän."

"Ennen kuin Facebookin suodattamat viestit ihmisiltä, ​​joiden kanssa et ole ystäväsi, saisin usein viestejä, jotka kutsuvat minua padolle tai väärinkäyttävät minua", lisää Dylan, ei-binaarinen vastaaja..

Eikä väärinkäyttö ole aina vain sanallista. Joskus se voi johtaa jopa fyysiseen väkivaltaan. Unkarissa asuvan sukupuolen tekijän / ei-binaarisen lesbo Zsófian mukaan ”Vuonna 2012 koko Facebook-profiilini julkaistiin (useiden muiden [Unkarin LGBTQ + -yhteisön jäsenten kanssa) äärioikeistolaisten ryhmän verkkosivuilla. Listaa kutsuttiin ”peukalo-listaksi” (unkariksi ”köcsög lista”). ”

Näiden bigotien sekä uskonnollisten ja poliittisten ääriliikkeiden hyökkäysten lisäksi havaitsimme sen suurin osa online-häirinnästä vastaajista oli seksuaalista.

”Olen saanut munaa kuvia etsiessään huonetoveria tai postittaessani puhelinnumeroani kissani kadonneen. Muutamat kaverit ovat myös kertoneet minulle, että "biseksuaalisuus on vaihe ja tarvitsen hyvän munaa parantaakseni minua", kertoo Jamie, joka ei ole binaarinen ja biseksuaali.

Jamie: n mielipide toistettiin koko tutkimuksen aikana kymmeniä ihmisiä, jotka ilmoittivat saaneensa ei-toivottuja pornografisia valokuvia tai mautonta, seksuaalisesti selkeää viestiä.

"Lähetin valokuvan, jossa toivon, että voisin vain pitää suu kiinni, ja useat ihmiset tarjosivat munaa pitääkseen sen täynnä", kertoo Tamika, sukupuolen tasapainottaja lesbo.

"Minulla on ollut kuolemanuhkia itselleni ja perheelleni", paljastaa aseksuaalisen transsukupuolisen naisen Nova. ”Kiusaaminen yhteisön ulkopuolelta ja sisäpuolelta. [Minua on hiottu niin paljon, että olen jättänyt sosiaalisen median.”

Asexuaaliset ihmiset kuvailivat tuntemustaan, jota uhraavat epäseksuaaliset kollegansa, jotka kieltäytyvät hyväksymästä aseksuaalisuutta pätevänä suuntautuneena. Jotkut näistä miehistä, naisista ja muista kuin binaareista tai sukupuolesta kiinnostuneista ihmisistä syyttäisivät aseksuaaleja piilevän tai "ei vielä kehittyneen" seksuaalisen mielenkiinnon perusteella.

"Ihmiset ajattelevat pystyvänsä parantamaan aseksuaalisuuttasi lähettämällä minulle alastomuutensa tai vain toistuvasti kertomalla minulle, että jokaisella on sukupuolitehtävä, sinun on vain odotettava omaasi", sanoo sukupuolen tekijä ja epäeksuaali Elijah..

Huolimatta siitä, että raportit ovat saaneet usein seksuaalisesti sopimattomia sisältöjä tai kommentteja, monet vastaajat vähätelivät häirintää ja jopa anteeksi tälle käytökselle "vain tavalliseksi".

Mutta sinun ei tarvitse hyväksyä "vain tavallista". On olemassa tapoja suodattaa väärinkäyttö.

Lähes kaikki LGBTQ + -käyttäjät kohtaavat online-häirintää

Verkkokiusaaminen sosiaalisessa mediassa 

Nykyään sosiaalinen media on tärkein viestintämuotomme Internetissä, ja LGBTQ +-ihmisille - etenkin niille, joita perhe tai ystävä ei tue - sosiaalinen media voi olla ainoa paikka, josta he voivat löytää rakastavan, tukevan yhteisön.

Valitettavasti myös sosiaalisessa mediassa on kiusaamista. Tutkimukset ovat jopa osoittaneet, että monet väärinkäyttäjät rohkaisevat sitä, että ei tarvitse joutua kohtaamaan uhriaan henkilökohtaisesti, kiusaaminen on paljon laajemmin levinnyt verkossa kuin tosielämässä.

Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että verkkokiusaaminen aiheuttaa masennusta, ja monet uhrit kääntyvät epäterveellisiin selviytymismekanismeihin, kuten huumeisiin, alkoholiin ja itsevammoihin.

Vaikka ihmisillä ei ole mitään keinoa estää häirijöitä kiusaamiselta, on olemassa tapoja suojata itseään heiltä, ​​mikä tekee verkkokiusaamisen vaikutuksista vähemmän vakavia..

Joskus se on niin yksinkertaista kuin väärinkäyttäjien estäminen ja ilmoittaminen, joten sinun ei tarvitse olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan ollenkaan.

Kuinka estää ihmisiä sosiaalisessa mediassa

Jos ongelmat jatkuvat, sinulla on myös mahdollisuus ilmoittaa väärinkäytöstä alustalle - vaikka sivuston ylläpitäjät eivät valitettavasti kuitenkaan aina ryhdy tarvittaviin toimiin bigotien sammuttamiseksi.

Muita tapoja hiljentää lämmittäjiä 

Kun online-käyttäjän estäminen ei ole vaihtoehto, on olemassa muitakin toimenpiteitä, joilla voit rajoittaa altistumista heille. Mikä tahansa seuraavista taktiikoista voi auttaa sinua hallitsemaan online:

 • Poista viestien kommentit manuaalisesti.
  Useimmat sivustot sallivat sinun poistaa tiettyjä kommentteja, joten voit poistaa loukkaavat vastaukset nopeasti.
 • Ilmoita tapahtumasta alustalle.
  Jos et halua olevan selvää, että sinä itse ryhtyit toimenpiteisiin, ilmoittaminen antaa sinun merkitä ongelman nimettömästi, jotta yritys voi toimia.
 • Luo yksityisiä luetteloita ja ryhmiä.
  Useimmissa sosiaalisissa verkostoissa on ominaisuus tehdä viestit, viestit tai ryhmät yksityisiksi. Tekemällä tämän voit sisällyttää luotettavia ihmisiä ja pitää mahdollisesti arkaluontoiset keskustelut poissa häirijöistä.

Verkkokiusaaminen online-foorumeilla 

Verkkofoorumit ovat loistava tapa olla vuorovaikutuksessa yhteisösi kanssa, mutta ne voivat usein olla katalysaattorina argumenteille ja keskusteluille, jotka voivat muuttua ikäviksi. Ei ole harvinaista, että LGBTQ + -henkilöitä kohdellaan epäoikeudenmukaisesti julkisissa hallituksissa, vain siitä syystä, kuinka he tunnistavat.

LGBTQ-ihmisiä ei tulisi koskaan pakottaa peittämään henkilöllisyyttään, mutta valitettavasti maailma voi olla erittäin ruma paikka, ja Jotkut ihmiset voivat halutessaan pitää tietyt tiedot yksityisinä pitääkseen itsensä turvassa.  

Seuraavassa on kaikki yksityiskohdat, jotka sinun tulee harkita välttämättä puhuttaessasi ihmisille, joita et tunne.

 • Osoite ja yhteystiedot: Internet-kiusaaminen on yksi asia, mutta jos hyökkääjä tietää missä asut - tai miten ottaa sinuun yhteyttä - voi asettaa fyysisen vaaran. Älä koskaan jaa näitä tietoja kenellekään verkossa, ellet tunne heitä henkilökohtaisesti ja se tapahtuu salatun chatin kautta. Jopa yleisiä tietoja, kuten kaupunkiasi, voidaan käyttää paikantamiseen, joten itsellesi pitäminen on turvallisin vaihtoehto.
 • Oikeat nimet:

  Ihmiset voivat yhdistää pisteet nopeasti selvittääksesi kuka olet ja ystäväsi, joten jotkut päättävät käyttää salanimiä itselleen ja ihmisille, joille he viittaavat viesteissään. Tämä yksinkertainen tapa on helppo omaksua ja antaa sinulle huomattavan yksityisyyden, samalla kun voit jakaa kokemuksiasi ja mielipiteitäsi.  

 • Linkit sosiaaliseen mediaan: 

  Jos kommentoit foorumeilla, harkitse linkittämättä sosiaalisen median tiliäsi tai ainakin pitämästä sosiaalisen median asetuksia yksityisinä. Vaikka verbaalinen hyökkäys ketjuun on yksi asia, sosiaalisen median tililläsi on yleensä sinusta paljon enemmän henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka voivat kiusata häirintää toiselle tasolle..

Suljetut ihmiset ovat vaarassa kiristää

Vaikka yhä useammat ihmiset nauttivat mukavasti kaapista, on edelleen monia, jotka eivät valitettavasti tunne tarpeeksi turvallisia tehdäkseen niin. Ja siellä on kyberrikollisia, jotka ovat valmiita hyödyntämään sitä ja etsivät aktiivisesti uhreja kiristykseen ja kiristykseen. Siksi on tärkeää tietää, kuinka pitää tietyt tiedot yksityisinä, jos niin valitset.

Useimmat verkkoalustat ovat alkaneet suhtautua yksityisyyteen vakavasti ja tarjoavat asetuksia joidenkin käyttäjien profiilitietojen tai niiden osien piilottamiseksi.

Suurin osa LGBTQ: sta on kiusattu verkossa. Tässä on ohjeet kuinka pysyä turvassa verkossa

Henkilöllisyytesi hallinta siirtymävaiheen aikana ja sen jälkeen 

Monille transsukupuolisille ihmisille siirtymäaika voi olla erittäin haavoittuvainen aika. Niille, jotka haluavat pitää osan muutoksista tai niiden kokonaan yksityisenä, mahdollisuus olla poissa käytöstä on yksi suurimmista uhista heidän verkkoturvallisuudelleen. Itse asiassa, 26% transseksuaaleista naisista ja 21% transseksuaaleista miehistä ilmoitti, että heidät oli ylitetty heidän tahtoaan vastaan

Jotkut kyselyyn vastaajista kertoivat tarinoista siitä, kuinka heidän ystävänsä ja luokkatoverinsa paljastivat sukupuolisen identiteettinsä haitallisesti sosiaalisen median alustoilla - tai jopa kiristivat heidät.

Biseksuaalisen / panseksuaalisen transsimiehen Danten mukaan "henkilö, joka kiristää minut, sanoi, että hän jakaa henkilökohtaiset tietoni (sukupuoli-identiteetti ja sukupuolinen suuntautuminen), jos en [tehnyt] tiettyjä asioita."

Jotta vältettäisiin ottelu, joka voisi mahdollisesti luoda vihamielisen perheen dynamiikan, maksaa heille työnsä tai aloittaa vihamielisten viestien tulpan, monet päättävät elää salassa.

Kuten Jolene, transsukupuolinen lesbo nainen muistelee: ”Asun varkain. Piilotan seksuaalisen suuntautumiseni ja sukupuoli-identiteettini verkossa. ”

Koska useimmat ihmiset siirtyvät aikuisiksi, todennäköisesti heillä on online-läsnäolo, joka esittelee heille sukupuolen, jonka heille on annettu syntymän yhteydessä. Tuloksena, ne, jotka pelkäävät kiristystä tai tahattomuutta, poistuvat usein aiemmasta henkilöllisyydestään verkossa.

Esimerkiksi trans-bloggaaja Bianca loi verkkoyhteisön, jossa hän pystyi auttamaan muita samassa tilanteessa kuin hän. Lopulta se kuitenkin johti kyvyttömyyteen saada työtä ja ruokkia lastaan. Hänen mukaansa "sitten tuli todellisuus. Maailma ei pidä transistä - ei ymmärrä syytä tai seurausta. ”Tämän vuoksi hän päätti poistaa trans-identiteettinsä jäljet ​​online-läsnäolostaan..

Samoin Yahel, joka on trans-mies, ilmestyi ensin verkkofoorumissa, jonka parissa hän työskenteli, ja heidät koettiin välittömästi häirinnästä: “He alkoivat avata minua koskevia aiheita sanomalla, että olen tyttö ja että minulla on mielisairaus; he käyttivät "hän" -asentoja. "

Onneksi hän pystyi estämään loukkaavat käyttäjät, koska hän oli henkilöstön jäsen.

Hän huomautti kuitenkin kykyjensä rajoitukset ja huomautti, että ”kun lähdin virkamiehestäni keskittyäkseni arvosani kouluun, häirintä jatkui, enkä voinut tehdä asialle mitään. Kun ilmoitin siitä, kukaan ei tehnyt asialle mitään.”

Jos olet samanlaisessa tilanteessa ja pelkäät määritetyn sukupuolen tai muutoksen paljastamisen seurauksia, sinulla on mahdollisuus muokata online-persoonallisuutta.  

Kuinka keksiä online-identiteettisi

 • Poista sosiaalisen median tilisi ja luo uusia, jotka kuvaavat todellista sukupuoliasi. Aloita uusien valokuvien lähettäminen, joten sinulla on muistoja, joiden avulla voit poistaa ne!
 • Ota yhteyttä verkkosivustoihin, jotka esittävät sinulle määritetyn sukupuolen, ja pyydä heitä poistamaan tai päivittämään tietojaan sinusta - voit selvittää, mitä Webissä on Googlen itselläsi.

Jos et halua suorittaa näitä vaiheita, koska menetät online-seuranta- tai yhteystietoluettelosi, voit päivittää nykyiset tilisi.

 • Jos muutit nimeäsi, päivitä se jokaisella tilillä.
 • Poista vanhoja valokuvia tai poista niiden merkinnät sosiaalisen median tileiltäsi.
 • Ota yhteyttä verkkosivustoihin, ystäviin ja seuraajiin poistaaksesi tai poistaaksesi merkinnät kuvista, joita et voi poistaa itsestäsi.   
 • Luo uusia valokuvia, videoita ja viestejä, jotka heijastavat todellista itseäsi.
 • On myös hyvä tietää, että joillakin sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, on mahdollisuus valita mukautettu sukupuoli.

Onneksi, suuremmalla läpinäkyvyydellä yhä useammat ihmiset ovat avoimia matkoilleen ja ovat ylpeitä matkaltaan. Alex on trans-nainen, jonka mielestä on helppo tulla esiin verkossa. Hänen mukaansa ”Identiteetin vaihtaminen verkossa oli minulle erittäin helppoa lähinnä siksi, että ympäröin itseni jo tukevien ihmisten kanssa. Joten kuten kun muutin kaiken, kaikki olivat jo mukana. ”

Vaikka hän kokenut vihaa - etenkin treffisivustoilla -, olemalla avoin ja etsimällä tukea ystäviensä keskuudessa, hän havaitsi melun suodattamisen helpommaksi. Lisäksi, hän valitsi jatkuvasti julkaistut valokuvat, joissa hänelle ilmoitettiin sukupuoli, joka hänelle oli annettu syntymän yhteydessä, ja jopa sanoi, että se näytti auttavan hänen vanhempiaan sopeutumaan ajatukseen siirtymästään.

Päätös siitä, kuinka avoin olla verkossa, on syvästi henkilökohtaista, eikä ketään pidä painostaa paljastamaan enemmän tai vähemmän kuin mitä he tuntevat olonsa mukavaksi. Sinun tulisi päättää, mikä on sinulle parhaiten.

Treffit kun Queer 

Online-treffit on valtava osa nykyaikaisia ​​suhteita. Sovellukset, treffisivustot ja sosiaalinen media tarjoavat kaiken alustan kaiken sukupuolen tai suuntautuneille ihmisille tapaamiseksi, kytkemiseksi tai rakastukseksi. Ja he voivat olla erityisen hyödyllinen seksuaalivähemmistöille, jotka haluavat löytää kumppaneita suurelta osin cis-hetero-maailmasta.  

Monet haastatelluistamme ihmisistä, jotka ovat onnellisissa, pitkäaikaisissa suhteissa, tapasivat kumppaneitaan verkossa.

Ronnie löysi elämästään rakkauden verkosta. ”Kerran päätin puhua vain jonkun kanssa, jonka olin arvioinut olevan poissa liigastani. Muutaman viikon kuluttua hän kysyi minulta päivämäärää […] nyt 6 kuukautta myöhemmin, olen niin uskomattoman rakastunut. ”

Valitettavasti online-treffisivustot voivat kuitenkin olla seksuaalisen häirinnän nokkosihottumaa.

Tehdyssä tutkimuksessa, yli 50% vastaajista, jotka tunnistavat homoseksuaaleiksi, lesboiksi, queeriksi, aseksuaalisiksi tai biseksuaaleiksi / pansexualisteiksi, kärsi seksuaalista häirintää verkossa.

Samankaltaiset tutkimukset paljastivat, että seksuaalinen häirintä vaikuttaa kolmannekseen LGBTQ-nuorista - neljä kertaa enemmän kuin cis-hetero-nuoriin.

Siksi on niin tärkeää suojella itseäsi verkossa. Treffien pitäisi olla hauskaa. Tutustu alla oleviin vinkkeihin, jotta se pysyisi sellaisena.

Turvallisuusvinkit online-treffiin 

Tapaaminen jonkun kanssa, jonka ensimmäisen kerran muodostat yhteyden verkkoon, voi olla vaarallista. Vaikka ne vaikuttavat laillisilta, heidän henkilöllisyytensä aitoutta ei voida taata, ja - vaikka he olisivat henkilö, jonka he sanovat olevan olemassa - et tiedä miten he voivat toimia tai käyttäytyä kasvokkain kohtaamisessa.

Vaikka tämä ei saisi estää sinua tapaamasta uusia ihmisiä, on tärkeää ylläpitää turvallisuusstrategiaa, jos tilanne kääntyy ei-toivottuun suuntaan..

 • Älä tapaa kotona koska et halua, että muukalaiset tietävät missä asut, kunnes olet tarkastanut heidät. Se voi tuntua hankalalta, mutta tekee siitä paljon vähemmän haavoittuvan.
 • Kerro kaverille kaikki järjestelyjen yksityiskohdat, mukaan lukien kuka tapaat, missä tapaat ja milloin sinun pitäisi olla takaisin.
 • 'Kysy Angelaa' tai käytä samanlaista kaavaa. Kaikkialla maailmassa on koodeja, joiden avulla voit pyytää apua hienovaraisesti baareissa tai ravintoloissa, jos tunnet olosi vaaralliseksi päivämäärän aikana. Tutki sijainnissasi käytettyjä vaihtoehtoja etukäteen.
 • Käytä poliisin sovelluksia kuten SafeTrek (katso alla), joiden avulla voit ilmoittaa sijaintisi poliisille ja varoittaa heitä vaarasta joutumatta soittamaan. Painamalla yhtä painiketta voit lähettää viranomaisia ​​tietämättä päivämääriäsi.
 • Tee tutkimuksesi ennen kuin tapaat. Useimmilla ihmisillä on laaja sosiaalisen median läsnäolo, jonka avulla voit vahvistaa heidän henkilöllisyytensä. Jos he eivät, niin tiedät olla erityisen varovainen päivämäärän aikana - tai voit päättää ohittaa kokouksen kokonaan.

Turvallisen treffin sovellukset 

Kun yhä useammat ihmiset luottavat älypuhelimiinsa, treffisovellukset ovat suurelta osin korvanneet perinteiset treffisivustot. Jotkut näistä houkuttelevat käyttäjiä, jotka haluavat vain koukkuun (ja jos se on mitä haluat, hienoa!), Kun taas toiset on suunnattu enemmän käyttäjille, jotka etsivät pitkäaikaisia ​​suhteita.  

Kummassakin tapauksessa, käyttäjät ovat alttiita samoille vaaroille, mukaan lukien seksuaalinen häirintä tai pahoinpitely.

Onneksi on olemassa lukuisia sovelluksia, jotka on suunniteltu tekemään treffikokemuksesi turvallisemmaksi. Nämä sisältävät online-treffialustot, joissa on sisäänrakennetut turvatoimet, samoin kuin intuitiiviset ohjelmat, jotka voivat seurata turvallisuuttasi ollessasi poissa.

 • Taimi: Mainittu suurimpana ja turvallisimpana treffisovelluksena miehiä etsiville miehille. Taimi antaa käyttäjille mahdollisuuden ”ystävystyä, löytää täydellinen kaveri tai muodostaa mielekäitä suhteita.” Se käyttää turvallisia kirjautumisominaisuuksia, kuten sormenjälkiä ja kaksifaktorista todennusta, ja AI-botiili tilien tarkistamiseksi ja vilpillisten käyttäjien havaitsemiseksi.
 • LGBTQutie: Tämä yksinkertainen sovellus edistää merkityksellisten suhteiden ja ystävyyssuhteiden viljelyä pikemminkin kuin persoonatonta kytkemistä. Sen tavoitteena on osallisuus, tukea asexuaalisia, ei-binaarisia, pansexual- ja intersex-käyttäjiä muiden LGBTQ-jäsenten rinnalla.
 • Scissr: Tarjoilemalla erityisesti lesbot, Scissr lupaa olla turvallinen tila naisille. Se pitää tärkeänä väärennösprofiilien löytämistä kitkemällä ja poistamalla ne ennen kuin ne voivat aiheuttaa ongelmia. Treffipalvelun lisäksi se tarjoaa käyttäjille myös yhteisön, jossa he voivat jakaa ja keskustella eri aiheista samankaltaisten ihmisten kanssa.
 • chappy: Chappy pyrkii muuttamaan lepoon gay-treffisovellusten ympärillä. He vaativat jokaista käyttäjää vahvistamaan itsensä Facebookin kautta ja poistavat kaikki kuvat, joissa ei ole kasvoja. Ne edellyttävät myös käyttäjiä valitsemaan molemmat toisiaan ennen kuin viestejä voi tapahtua, mikä vähentää huomattavasti häirinnän mahdollisuutta. Lisäksi he ilmoittavat sinulle, jos joku yrittää kuvakaappaa profiilisi tai valokuvasi.

Turvallinen sukupuoli 

Treffisovellusten noustessa sukupuolesta on tullut yleinen ilmiö. Seurauksena on, että monilla on puhelimiinsa tallennettu alastomia kuvia.

Otatko näitä kuvia itsellesi tai muille, et voi sivuuttaa sitä mahdollisuutta jos ne joutuvat väärään käsiin, seurauksena voi olla kiusallinen - tai joissain tapauksissa - olla tuhoisia vaikutuksia henkilökohtaiseen tai ammatilliseen elämääsi.

Mutta pirteiden valokuvien vaihtaminen voi olla hauskaa ja tyydyttävää osaa romanttisesta elämästäsi, ja haluamme sinun pitävän hauskaa. Varmista vain, että olet varovainen.

Sovellukset valokuvien salaa tallentamiseen 

On tiettyjä sovelluksia, joiden avulla voit parantaa tietoturvaa ja tallentaa intiimejä valokuvia puhelimen lukittuun osaan. Seuraavat kaikki tarjoavat tämän ominaisuuden:

 • KeepSafe: KeepSafe tarjoaa helpon tavan kuvien suojaamiseen. Siirrä vain intiimit valokuvasi sovellukseen, ja se lukitsee ne salasanalla.
 • Gallery Lock Lite: Tämä sovellus on lukittu valokuvaholvi. Siinä on myös varkaustila, joka piilottaa sovelluskuvakkeen kokonaan - voit käyttää sitä vain tietyn näppäinkomentokokonaisuuden kautta.
 • Paras salainen kansio: Tämän tietosuojasovelluksen avulla voit piilottaa sovelluksen (ja valokuvasi) kokonaan, koska se näkyy puhelimessasi "Apuohjelmakansio", joka johtaa epäilyihin sen sisällöstä..
 • KYMS: KYMS tarjoaa tavalliset lukitut albumitoiminnot, mutta vie sen askeleen pidemmälle esiintymällä laskurina puhelimen valikossa. Niin kauan kuin kukaan ei tartu puhelimeesi suorittamaan matematiikkaa, salaiset valokuvasi ovat piilossa.
 • Vaulty: Valokuvasuojauksen lisäksi Vaulty tarjoaa myös lukuisia muokkaustoimintoja. Lisäksi, jos kadotat puhelimesi, voit palauttaa kuvat toisesta laitteesta.  

 

Pidä valokuvasi tuhoavana 

Usein ei ole todellista tarvetta alastomien valokuvien tallentamiseksi puhelimeen. Kun olet lähettänyt ne halutulle vastaanottajalle, et ehkä voi käyttää heitä. On olemassa monia sovelluksia, joiden avulla voit ottaa ja lähettää kuvia, mutta poistaa ne automaattisesti molemmista puhelimista tietyn ajan kuluttua. Nämä alustat sallivat aidosti salaisen sukupuolen:

 • Snapchat
 • StealthChat
 • Wickr
 • Kaboom
 • BurnChat

Huomaa kuitenkin, että on olemassa tapoja kiertää tämä - tarkoita, että kuvasi vastaanottaja voi ottaa kuvakaappauksen tai tallentaa ne jollain muulla tavalla. Niin älä koskaan sekoita jonkun kanssa, johon et luota.

Kuinka ei saada hakkeroitu 

Valitettavasti yksityisiä valokuvia ja tietojasi ei paljasta vain fyysinen varkaus. Hakkerit ovat tulossa uskomattoman hienostuneita ja voivat löytää intiimejä tietojasi edes tietämättä niitä.

Paras tapa suojautua hakkereilta on toteuttaa useita verkkosuojauskerroksia.

 • Asenna virustorjuntaohjelmisto se varoittaa, jos lataat vakoiluohjelmia vahingossa puhelimeesi. Vakoiluohjelmat sieppaavat tiedostosi, salasanasi ja online-toiminnot ja siirtävät ne takaisin hakkeriin.
 • Lataa sovelluksia vain luotettavilta käyttäjiltä. Jotkut epäviralliset sovellukset ovat troijalaisia ​​hevosia haittaohjelmien varalta. Jos tartunnan saanut ohjelma tulee puhelimeesi, se voi helposti antaa kolmannelle osapuolelle pääsyn viesteihisi ja valokuviin.
 • Päivitä sovelluksesi säännöllisesti, koska päivitykset sisältävät yleensä korjauksia ja korjauksia tietoturvavirheisiin.
 • Käytä kaksikerroista todennusta (2FA) kaikilla tililläsi, jotta verkkorikollisten on vaikeampaa käyttää tiedostojasi raa'alla hyökkäyksellä. Tämä asetus vaatii lisäkoodin kolmannen osapuolen alustalta, kuten tekstiviestisi tai sähköpostiosoitteesi, joten he eivät pääse pääsyyn (ellei joku ole onnistunut murtautumaan useisiin tiliisi).
 • Käytä aina VPN-verkkoa kun käytetään suojaamattomia julkisia WiFi-verkkoja. Avoimet yhteyspisteet eivät salaa tietoja, joten muut käyttäjät voivat nähdä ja käyttää tiedostojasi. Epärehellisiä yhteyspisteitä on myös tietojen viljelyä varten. VPN: n käyttö salaa liikenteen ja ohittaa tämän ongelman kokonaan. Jos et ole varma mitä käyttää, tässä on joitain suosikkeistamme.

Ei-toivottujen ennakkojen välttäminen

Ei-toivottua seksuaalista etenemistä laittomista valokuvista seksuaalisiin pyyntöihin voi tapahtua kenelle tahansa. LGBTQ + -käyttäjät kohtaavat kuitenkin usein erityisiä vaaroja.

Esimerkiksi, jos olet trans, niin ei ole harvinaista, että sinua pommitetaan sukupuolieliniäsi ja seksuaalisia kokemuksiasi koskevilla intiimeillä kysymyksillä, tai sinua pyydetään maksetusta yhdynnästä.

Kyselymme mukaan vertaamalla ihmisten, joilla on eri sukupuoli-identiteetit, kokemuksia, transsukupuoliset naiset tunsivat olevansa verkossa vähiten turvallisia, ja sakkimiehet tunsivat olonsa turvallisimmaksi. Lisäksi paljastettiin, että transseksuaaliset ihmiset fetissoituvat usein sukupuolensa vuoksi. Monilla on kokemusta siitä, että heitä on pyydetty paljastamaan itsensä cis-ikäisilleen varjolla oppiessaan heidän muutoksistaan.

Dean, transsukupuolinen mies, muistaa: ”Yläluokan luokkatoveri pyysi näkemään minut alasti, jotta hän ymmärtäisi trans-ihmisiä… edes sen jälkeen kun käskin häntä tutkimaan omaa tutkimustaan. Sitten hän aloitti seksuaalisen edistymisen. ”

samalla lailla, lesboparit saattavat saada ei-toivottuja ennakkoja suoraan miehiltä jotka ovat fetisioineet heidän suhteensa, ja bi-naisia ​​pidetään usein hyperseksuaaleina ja avoimina kaikenlaisille kohtaamisille.

"Yleensä kyse on tietämättömästä" Haluatko olla kolmikossa? "Eräänlainen surkea kommentti", sanoi Priya, joka on bi.

Hannah, myös biseksuaali nainen, totesi yksisarvisten metsästäjien olevan olemassa Tinderin kaltaisilla alustoilla. Hän määritteli ne nimellä "Ihmiset, jotka etsivät biotyttöjä, joilla on kolmikko" ja antoi esimerkin omasta kokemuksestaan:

”Eniten takertui pääni tämä sähköpostiviesti, jonka sain yhteisestä profiilista. He etsivät tyttöä, jolla olisi kolmikko [kanssa], ja olen ilmeisesti tarkistanut kaikki etsimänsä ruudut. Sähköposti oli todella kohtelias, kun kysyin, olisinko siinä ja haluaisin tavata. "

Hän oli kuitenkin tietoinen ennen tarjousta sosiaalisten mukavuuksien ja pienten puheiden puuttumisesta, ja se jätti hänen tunteensa hiukan dehumanisoituneeksi.

On tärkeää huomata, että kaikki epämiellyttävät vuorovaikutukset eivät nouse häirinnän tasolle. Varsinkin treffisivustoilla, joilla monet etsivät yhdistelmää, mikä voisi tuntua rajan ylittämisestä yhdelle henkilölle, voisi olla tervetullut ehdotus toiselle. Jos vuorovaikutus kuuluu kyseiselle harmaalle alueelle, joudut soittamaan puhelun siitä, miten käsitellä sitä.

Muista myös se ihmisten kouluttaminen ei ole sinun tehtäväsi jos et halua. Vaikka on totta, että jotkut toimivat tietämättömyyden sijaan pahoinpitelyn sijaan, heidän auttamisessaan näkemään valo vaatii sellaisen emotionaalisen työn, jonka et ole ketään velkaa.  

Tätä silmällä pitäen tässä on joitain vaiheita, jotka voit suorittaa erilaisissa tilanteissa, joissa sinun on tarkoitus tuntea olosi epämukavaksi:      

 • Jos päätät osallistua, kerro ongelmalliselle henkilölle, että hän aiheuttaa rikoksia, ja selitä miten. Kuka tietää, he saattavat nähdä virheen tapansa ja pyytää anteeksi rajan ylittämisestä.
 • Jos he ovat täysin epäkohteliaita ja niitä ei voida hyväksyä, mutta haluat silti vastata jollain tavalla, voit kertoa heille, että jos he jatkavat käyttäytymistään, ilmoitat heille alustalle. Joskus yksinkertainen uhka riittää saamaan onlinepeikkojen eroamaan.
 • Jos et ole kiinnostunut keskustelusta, estä vain heidän tilinsä ja ilmoita heille alustalle, jonka kautta kommunikoit.
 • Jos häirintä jatkuu tai lisääntyy ja pelkäät turvallisuutesi vuoksi, ilmoita niistä poliisille. Vaikka viranomaiset eivät usein reagoi riittävästi online-häirintään, se voi olla ampumisen arvoinen, ja tapauksen ilmoittaminen aloittaa ainakin virallisen paperiradan, josta voi tulla hyötyä tiellä.   

Selaus työpaikalla Queer-tilassa 

Lisääntyvästä näkyvyydestä ja hyväksynnästä huolimatta jotkut LGBTQ-ihmiset kohtaavat syrjintää edelleen työpaikoilla.

Yhdysvalloissa, sisään 28 valtion mukaan on edelleen laillista ampua joku heidän seksuaalisen suuntautumisensa perusteella, ja sukupuolisen identiteetin vuoksi irtisanominen on edelleen sallittua 30 osavaltiossa.

"Olen huolestunut siitä, että avoin seksuaalinen identiteettini voi vahingoittaa tulevaa urani", hymyili biseksuaali Courtney.

Nämä luvut ovat todella järkyttäviä, mutta ne korostavat miksi on niin tärkeää tietää oikeutesi.

Yhteyden muodostaminen sosiaalisen median kollegoihin 

Kukaan ei missään nimessä saa koskaan tuntea painostustaan ​​pysymään kaapissa. Se sanoi, Niiden, jotka pelkäävät häirintää tai syrjintää, tulisi osata pitää henkilökohtainen ja työelämä erillään jos he niin valitsevat.

Mutta entä jos työtoveri ystävältää sinua Facebookissa tai seuraa sinua Instagramissa? Estääkö heitä vai ohitatko heidän pyyntönsä, johtaen mahdollisesti hankalaan työdynamiikkaan tai jopa vastakkainasetteluun?

Jos sinusta tuntuu painostuvan ystävyydeksi kenen kanssa, josta et pidä, voit suodattaa näkemänsä tavalla. Useimpien alustojen avulla voit mukauttaa kuka voi nähdä jokaisen viestin, joten voit vaihdella tietoja, jotka jaat tiettyjen ihmisten kanssa. Näin voit tehdä tämän suosituilla sosiaalisen verkoston sivustoilla:

Kuinka muuttaa tietosuoja-asetuksiasi sosiaalisessa mediassa

Ahdistelun torjunta & Ennakkoluulo työssä

Jos koet häirintää tai syrjintää työssä, se voi olla emotionaalisesti surkea. Erityisesti kaikessa verkossa nykyään, saatat kokea työtovereidesi häirintää verkossa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että et voi saada turvautumista. Tässä on mistä aloittaa:

 • Dokumentoi kaikki asiaankuuluvat vuorovaikutukset ja kerää todisteet, jotka haluat ottaa HR: lle tai lakimiehellesi. 
 • Tallenna puhelimellasi mahdollisesti ongelmallisia keskusteluja, joten sinulla on ensi käden todiste tapahtuneesta.
 • Jos työviestien kirjeenvaihdossa on todisteita, muista kopioida ja liittää tai kuvakaappaus sisältö muualle - koska työnantajasi voi poistaa tai muokata yrityksen sisäisessä järjestelmässä olevia viestejä. Tämä koskee myös Slackia tai muita online-chat-ryhmiä. 
 • Löydä luotettava joku auttamaan dokumenttien keräämisessä. Todistajan omistus lisää vaatimustesi uskottavuutta.
 • Jos HR ei ota syytöksiäsi vakavasti, etsi kolmas osapuoli, jonka kanssa voit ottaa yhteyttä jatkaaksesi tapausta.
 • Tiedä oikeutesi. Mahdollisuus viitata erityiseen syrjintää koskevaan lainsäädäntöön ja ohjeisiin auttaa sinua menemään taisteluun itseluottamuksella.

Suurin osa LGBTQ: sta on kiusattu verkossa. Tässä on ohjeet kuinka pysyä turvassa verkossa

Vinkkejä LGBTQ + Nuorten vanhemmille

Jos olet LGBTQ + -lapsen vanhempi, on välttämätöntä oppia itsesi verkkoturvallisuudesta.

Queer-nuoret ovat erityisen alttiita väärinkäytöksille ja masennukselle, lähinnä siksi, että heillä on vähemmän kykyä kuin aikuisilla organisoida elämänsä tukevan yhteisön löytämisen ympärille.

On tärkeää pysyä mukana lapsesi elämässä ja olla tietoinen hänen mielenterveydestään. Pitämällä heitä turvassa pitämällä avointa vuoropuhelua ja seuraamalla heidän verkkotoimintaa

Samoin, jos huomaat, että lapsesi on vakava, mutta et ole paljastanut näitä tietoja sinulle, on tärkeää, että et kohtaa heitä siitä. Pitäkää sen sijaan avointa vuoropuhelua ja sisällyttäkää LGBTQ-yhteisöä koskevia lausuntoja, jotka auttavat lapsiasi tuntemaan olonsa turvalliseksi.

Puhu heille, mutta vielä tärkeämpää on KUUNNA. Kysy mitä apua he tarvitsevat ja mitä taktiikoita he käyttävät suojatakseen itsensä verkossa. LGBTQ-nuorten ja heidän vanhempiensa tukemiseen on olemassa monia resursseja, joten ota rohkeasti yhteyttä ja muodosta yhteys muihin.

Alla on luettelo organisaatioista, jotka tarjoavat lukuisia resursseja LGBTQ-nuorille ja heidän läheisilleen.

Tukijärjestöt LGBTQ + -nuorille ja heidän perheilleen 

 • Se muuttuu paremmaksi: Perustaja aviopari Dan Savage ja Terry Miller, Se muuttuu paremmaksi aloitettiin sosiaalisen median kampanjana tarjota toivoa nuorille LGBTQ + -ikäisille, jotka kohtaavat kiusaamista ja ennakkoluuloja. Nykyään se on kansainvälinen mediaverkosto, jolla on lukuisia kumppaneita.
 • GLAAD: GLAAD perustettiin vastauksena 1980-luvun aids-epidemian loukkaavaan leviämiseen. Nykyään sillä on tärkeä rooli ongelmallisten mediakertomusten käsittelyssä ja rohkaisemisessa välttämättömään keskusteluun LGBTQ + -kysymyksistä.
 • Syntynyt näin: Tämän säätiön perustivat Lady GaGa ja hänen äitinsä seuraten samannimisen kappaleen menestystä. Organisaation tavoitteena on tukea ja lisätä nuorten mahdollisuuksia tutkimuksen kautta ja yhdistämällä heitä mielenterveysresursseihin.
 • KORUT: seisoo Lesbien ja homien perheet ja ystävät, Tämän rekisteröidyn voittoa tavoittelemattoman organisaation ensisijainen tavoite on tukea ja jakaa tietoja LGBTQ + -henkilöiden ystävien ja perheen kanssa. Resurssien tarjoamisen lisäksi he yhdistävät jäsenet myös paikallisiin ryhmiin ja yhteyshenkilöihin.

 

Hyödyllisiä blogeja & foorumit 

Voit myös löytää rajattoman määrän blogeja ja foorumeita, joita käytetään keskustelemaan ongelmista ja jakamaan henkilökohtaisia ​​kokemuksia. LGBTQ + -nuorten ja heidän vanhempiensa suosittuihin blogeihin kuuluvat:

 • Gay Christian -verkkofoorumi
 • Transparenthood.net
 • Parentingjeremy.com
 • Raisingmyrainbow.com

LQBTQ +: n nuorten hyödylliset suhteet 

Tutkimukset osoittavat, että LGBTQ + -nuorilla on merkityksellisemmät riskitekijät kuin missään muussa nuorten ryhmässä.

Usein tämä tapahtuu, kun lapset tai nuoret ovat kotoisin homofobisista / transfobisista perheistä, jotka eivät anna heille tarvitsemansa tukea ja ansaitsevat. Erityisesti seksuaalisen kiristyksen vaarassa ovat nuoret, jotka joutuvat pysymään kaapissa vanhempiensa vastaiskujen pelon vuoksi.

"Kun olin nuorempi ja Internet armompi, minulla oli mies, joka uhkasi tulla taloni taloon kertoakseni vanhemmilleni, ellei lähettäisin hänelle kuvia", kertoo Giselle, aseksuaali transseksuaalinen nainen. "Minulla ei ollut [minnekään] mennä ja ajattelin, että joku muukalainen aikoo kertoa vanhemmilleni kaiken."

Äärimmäisissä (vaikka valitettavasti ei harvinaisissa) tapauksissa nuoret, joilla ei ole perhetukea, joutuvat kodittomiksi ja usein pakotetaan kääntyä seksityöhön heidän ainoana keinonaan selviytyä. Ihmisoikeuksien nuorisojärjestön johtajan Gil Fishhofin mukaan "nämä lapset harrastavat seksiä keinona hankkia perusedellytykset, joita pidämme itsestään selvinä, kuten ruoka, vaatteet ja suoja." 

Ja jopa ne, jotka eivät harrasta seksityötä, voivat olla alttiita aikuisten hyväksikäytölle, joka pyrkii luomaan sokeri-isän / äidin suhteen nuoren ja helposti manipuloitavan henkilön kanssa. Selittäessään joitain mahdollisia syitä, miksi LGBTQ + -määritelmänä olevat nuoret saattavat joutua epämiellyttäviin suhteisiin, Fishhof sanoo: ”Nuoret eivät todennäköisesti sano kieltäytyvänsä näissä tilanteissa, koska he tuntevat, että heidän on validoitava seksuaalinen identiteettinsä. Se luo hedelmällisen tavan seksuaaliseen pahoinpitelyyn. ”

Näissä tilanteissa vanhemmilla ja omaishoitajilla on velvollisuus seurata tarkkaavaisesti heitä kiinnostavia nuoria. On erityisen tärkeää pitää avoin vuoropuhelu Internetin käytöstä ja varmista, että alaikäiset pysyvät poissa aikuisten treffipalveluyhteisöstä.

Seuraavat ovat kaikki yli 18-vuotiaita sovelluksia, joita alaikäisten ei tule käyttää:

 • Tindr
 • Grindr
 • Zoosk
 • HÄNEN
 • Kuuma tai ei
 • Badoo
 • Skout

Jos lapsesi tai välittämäsi nuori käyttää jotakin näistä sovelluksista, keskustele heidän kanssaan ja varmista, että he ymmärtävät aikuisten kanssa lähestymisen riskit.

Vaikka avoin ja rehellinen vuoropuhelu on aina paras tapa opettaa lapsellesi turvallisuutta, jos pidät sitä tarpeellisena ja sinulla on kyky tehdä niin, voit estää myös näiden sovellusten käytön kokonaan.

Yksi tapa tehdä tämä on käyttää lapsilukko-ohjelmistoa.

Niiden avulla voit estää sovelluksia sekä seurata toimintaa ja viestejä. Ne voivat olla niin häiritseviä tai huomaamattomia kuin haluat niiden olevan, joten voit löytää tasapaino lapsesi yksityisyyden kunnioittamisen ja hänen turvallisuutensa välillä.

Seuraavat ovat kaikki arvostettuja lapsilukko-ohjelmia:

 • Norton Family Premier: Saatavilla yksin tai Norton Security Suite -sovelluksen laajennuksena, tämä ohjaussovellus antaa sinun asettaa talon säännöt jokaiselle laitteelle. Ne voivat määrittää aikarajat, sovellusrajoitukset ja alle 18 suodattimen.
 • Perheaikaa: FamilyTime on saatavana useimmissa käyttöjärjestelmissä ja antaa sinun seurata ja hallita lapsesi verkkokäyttöä - antaa sinulle pääsyn puhelinlokeihin ja sijaintiin, antaa sinun estää sovelluksia ja toteuttaa geofensoinnin.
 • Qustodio: Tämän vaihtoehdon avulla voit asettaa kullekin sovellukselle yksilölliset aikarajoitukset tai estää ne kokonaan. Lapsesi tekstien ja puhelujen seuraaminen on myös helppoa hallintapaneelin kautta.
 • Net-lastenhoitaja: Net Nanny on palkittu ohjelmisto, joka tarjoaa reaaliaikaista analytiikkaa ja joka seuraa toimintaa ja estää käyttäjiä pääsemästä iälle sopimattomaan sisältöön.
 • Pumpic: Erityisesti matkapuhelimiin kohdistuva Pumpic antaa sinulle etäkäytön lapsesi laitteeseen ja mahdollisuuden estää tai valvoa näkemäänsä sisältöä. Se tarjoaa lokit heidän toiminnastaan, kalenterista, yhteystiedoista ja viesteistä.

Toivomme tämän auttaneen 

Täydellisessä maailmassa LGBTQ + -henkilöt eivät kohtaa lisääntynyttä riskiä verkossa ja he voivat ilmaista itseään haluamallaan tavalla. Valitettavasti, sosiaaliset normit eivät muutu riittävän nopeasti, ja meillä on vielä pitkä tie kuljettavanaan ennen kuin todellisuus toteutuu. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että LGBTQ + -henkilöiden on oltava erityisen varovaisia ​​etenkin verkossa.

Toivomme, että oppaamme auttaa sinua hallitsemaan vuorovaikutusta verkossa ja saa sinut tuntemaan olosi turvallisemmaksi samalla antaa sinulle mahdollisuuden nauttia täydellisesti henkilökohtaisen, intiimi- ja työelämäsi digitaalisista näkökohdista.

 

* Kaikkia nimiä on muutettu yksilöiden yksityisyyden suojaamiseksi.

** Kyselyä varten biseksuaali- ja piseksuaali-ryhmät yhdistettiin.

*** Kyselyä varten sukupuolen ja ei-binaarin luokat yhdistettiin.

Liite

Häirintä verkossa

Vastaajilta kysyttiin: "Onko sinua koskaan hyökätty tai häiritty henkilökohtaisesti verkossa?"

 Vastaus Tulos
Ei 27%
Joo 73%

 

Seksuaalinen häirintä Online

Vastaajilta kysyttiin: "Oletko koskaan saanut ei-toivottuja seksuaalitekstiä / viestejä / kuvia / ennakkoja verkossa?"

Seksuaalinen suuntautuminen Tulos
Suvuton
Ei 57%
Joo 43%
Biseksuaali / Pansexual
Ei 50%
Joo 50%
homo
Ei 49%
Joo 51%
lesbo
Ei 51%
Joo 49%
homo
Ei 41%
Joo 59%

 

Turvallisuus seksuaalisen suuntautumisen perusteella

Vastaajilta kysyttiin: ”Kuinka yleisesti tunnet olosi verkossa? Vastaa asteikolla 1-5, 5 on 'erittäin turvallinen' ja 1 'ei ollenkaan turvallinen'. "

Seksuaalinen suuntautuminen Vastaajien lukumäärä Keskimääräinen vastaus
Suvuton 37 3,49
lesbo 138 3.50
homo 58 3,52
Biseksuaali / Pansexual 248 3,56
homo 112 3,63
Suoraan 4 3,75
Kaikki yhteensä 597 +3,552763819

 

Turvallisuus sukupuolen perusteella

Vastaajilta kysyttiin: “Kuinka turvallista olet verkossa? Vastaa asteikolla 1-5, 5 on 'erittäin turvallinen' ja 1 'ei ollenkaan turvallinen'. "

Sukupuoli-identiteetti Vastaajien lukumäärä Keskimääräinen vastaus
Transsukupuolinen nainen 23 +3,217391304
Transsukupuolinen mies 43 +3,441860465
Genderqueer / epäbinaarisia 116 3.50862069
Cisgender Woman 276 +3,565217391
Cisgender Man 138 3.65942029
Kaikki yhteensä 596 +3,553691275

 

Retki sukupuolen mukaan

Vastaajilta kysyttiin: "Oletko koskaan ollut online-tilassa vastoin tahtoasi?"

Seksuaalinen suuntautuminen Tulos
Cisgender Man
Ei 89%
Joo 11%
Cisgender Woman
Ei 88%
Joo 12%
Genderqueer / epäbinaarisia
Ei 84%
Joo 16%
Transsukupuolinen mies
Ei 79%
Joo 21%
Transsukupuolinen nainen
Ei 74%
Joo 26%

 

 

Jaa ja kopioi tämä viesti tai sen osat sivustoosi, blogiisi tai sosiaalisiin verkostoihin. Pyydämme vain, että omistat sen sivustolle vpnMentor.com.

 

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me