Tarjoaako VPN yksin Web-nimettömyyden? Ei, mutta se on lähellä Toria ja muuta


Tietosuojahakijat ja poliittiset aktivistit ympäri maailmaa ovat epätoivoisesti tuntemattomia verkkoselauksia. Näille markkinoille pelkkä yksityisyys ei riitä *. He haluavat pääsyn verkkoon jättämättä jälkiä henkilöllisyydestään.

Siitä huolimatta, että saavuttaminen on vaikeaa, on vaikea sanoa, että NSA: n kaltaisten valtion vakoojavirastojen verkkoliikenteen seurantaponnistusten ja deanonymisointikykyjen ansiosta. Itse asiassa avainsanan “web anonymity” hakukoneiden tulokset sisältävät useita artikkeleita, joissa sanotaan, että pyrkimys on yksisarvisia.

Yhdestä näkökulmasta nämä artikkelit ovat oikein. Todella päättäväinen vastustaja löytää lopulta tavan seurata tavoitteitaan. Vielä toisesta näkökulmasta todella määrätietoiset yksityisyyden etsijät voivat saavuttaa melkein nimettömän pääsyn Internetiin käyttäessään oikeaa sekoitusta Tor-nimettömän verkon, VPN-verkon ja Bitcoinien kanssa.

Yksinkertaisesti sanottuna: tämä on tehokas kokoonpano, joka poistaa kaikki tunnistetiedot verkkoyhteydestäsi.

Joten tässä artikkelissa selitämme kuinka kukin aineosa toimii yhdessä tarjoamaan tämän erinomaisen web-nimettömyyden ja keskustelemme joistakin sen eduista ja haitoista.

Aloita Torilla TAILS: n kautta

Tor on ilmainen ohjelmisto ja avoin verkko, joka auttaa sinua puolustamaan Web-nimettömiäsi liikenteen analysoinnilla. Esimerkiksi Edward Snowdenin sanotaan käyttäneen Toria ilmoituksiin. Tämä verkko vie alkuperäisen DNS-pyynnön ja reitittää sen kolmen salatun solmun läpi ennen pyynnön myöntämistä.

Verkon nimettömyys - vpnMentor

Tor-verkkoon pääsy on monta tapaa, ja yksityisyyteen huolestuneimmat käyttäjät tekevät sen Amnesic Incognito Live -järjestelmän (TAILS) kautta. Tämä on DVD-levyltä, USB-muistitikulta tai SD-kortilta käynnistetty käyttöjärjestelmä. Kun käynnistät TAILS-järjestelmän, kaikki Internet-yhteytesi kulkevat automaattisesti Tor-verkon kautta. Kuten Macin käyttöjärjestelmä tai Windows, myös TAILS sisältää useita sisäänrakennettuja sovelluksia, kuten verkkoselaimen, pikaviestiohjelman, sähköpostiohjelman, toimistopaketin sekä kuva- ja äänieditorin. Suurin ero on, että TAILS-ohjelmat on valmiiksi konfiguroitu turvallisuutta ajatellen, toisin kuin maailman omenat ja mikrosoftit.

Suurin ongelma Torin käyttämisessä itsessään on valtion virastot, jotka ovat alkaneet kohdistaa siihen. Juuri viime vuonna Tor-projekti syytti FBI: tä salaisesta yhteistyöstä Carnegie Mellon Universityn kanssa auttamaan virastoa käyttäjien deonyymisoimisessa. Tor totesi syytöksessä, että FBI maksoi yliopistolle ilmoitetun miljoonan dollarin, mikä mahdollisti sen aloittaa hienostunut hyökkäys. Yhtenä päivänä 100 haitallista konetta liittyi verkkoon ja alkoi deanonyyttää ihmisiä, jotka operoivat ja käyttivät Torin piilotettuja palveluita.

Tor reagoi nopeasti ja eliminoi haitalliset koneet, mutta vahinkoa on ehkä tapahtunut. Yhdysvaltain hallitus ilmoitti käyttäneensä tämän rikkomisen kanssa samaan aikaan tietoja pimeässä verkossa toimivien verkkosivustojen sulkemiseen, mukaan lukien Silk Road 2.0 -lääketieteellinen basaari, jotka myivät laittomia tavaroita ja palveluita..

Lisää VPN lisäsuojakerrokseen

Verkon nimettömyys - vpnMentor

Suurin haaste, joka purkaa Web-nimettömyyssi, on IP-osoitteesi. Onneksi luotettu VPN voi mennä pitkälle ongelman poistamiseen.

Kun olet käynnistänyt Tor-selaimesi, yhteyden muodostaminen VPN-verkkoon peittää Torin antaman IP-osoitteen palvelun osoitteella. Joten vaikka jäljittäjät huomaavat aktiviteettisi tulevan Torista, he eivät voi seurata kauan.

Tällä VPN: n asennuksella Torin välityksellä on monia verkkoon nimettömyysetuja:

  • VPN-palveluntarjoaja ei voi nähdä todellista IP-osoitettasi - vain Torin poistosolmun osoitetta.
  • Kaikki Internet-liikenteesi on edelleen reititetty Torin kautta.
  • Olet suojattu haitallisilta Tor-verkon osallistujilta, koska VPN-verkko salaa tiedot ennen kuin se tulee Toriin tai poistuu siitä.
  • VPN voi huijata sijaintisi maantieteellisesti.
  • Voit käyttää verkkosivustoja, jotka estävät Torin poistosolmuja.

On myös joitain haittapuolia web-nimettömyydelle. Esimerkiksi kaikki VPN-palvelut eivät salli VPN: ää Torin kautta. Lue parhaat arvostelut löytääksesi parhaimmat VPNS-asetukset tähän kokoonpanoon.

Toinen ongelma on, että laadukas VPN-palvelu maksaa rahaa. Tämä on ongelmallista, koska maksutietueet jättävät valtavan jäljen valtion virastoille. Esimerkiksi korkean profiilin Yhdysvaltain oikeudenkäynnissä FBI tutki rikoksesta vastaajan suorittamat maksut yksityisen Internet-yhteyden ja HotspotShield VPN: n emoyhtiöille..

Sijoituspalvelujen tarjoaja Pistemäärämme käyttäjien arvio
Toimittajan valinta 5,0 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
2 4,9 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
3 4,8 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
4 4,8 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla
5 4,7 / 5
Lue arvostelu
Lue lisää Aloittaa >> Käy sivustolla

Maksa Bitcoineilla

Maksutietueiden huolta kuitenkin katoaa, jos maksat Bitcoineilla. Olemme käsittäneet Bitcoin-operaatiot ja salauksen muissa artikkeleissa. Tätä tarkoitusta varten tärkeä asia on se, että virtuaalinen valuutta ei ole jäljitettävissä lähteen maksajalle, jos suoritat tapahtuman oikein.

Verkon nimettömyys - vpnMentor

On myös tärkeää sanoa, että kaikki VPN-palvelut eivät hyväksy Bitcoinia. Tämä tekee virtuaalisen valuutan hyväksymisestä keskeisen päätöksentekopisteen kaikille yksityisyyttä etsiville VPN: eille.

Viimeinkin maksu on erittäin tärkeä asia, koska se on paras tapa vaihtaa VPN-palveluntarjoajia säännöllisesti. Näin tekemällä vähennät jäljittäjien mahdollisuuksia tarkkailla vakiona olevaa VPN-IP-osoitetta. Varmista vain, että maksat oikein sekoitetuilla Bitcoineilla riippumatta valitsemastasi VPN-palvelusta.  

Tämä Web-nimettömyysjärjestelmä uhraa nopeuden

Tor-järjestelmä on hidas verrattuna suoraan palvelimiin pääsyyn. Verkko tarjoaa nimettömyyden rakentamalla piirejä kolmella releellä, mikä vie enemmän aikaa. Verkko yrittää myös rakentaa piirejä releiden kanssa eri maissa, jotka tekevät yhteyksistä enemmän matkaa.

VPN: t toimivat eri tavalla, mutta reitittävät yhteyden myös etäpalvelimeen (vaikka monet palvelut sallivat sinun valita palvelin yhteyden muodostamiseen).

Kun nämä kaksi elementtiä yhdistyvät, seurauksena on luotettavasti hidas yhteys.

Yhteenveto: Verkon nimettömyys vaatii 360 huomiota

Päivittäisissä Internet-surffailijoissa web-nimettömyys ei ole realistista eikä kysyntää. Ja käyttäjille, jotka haluavat lisättyä yksityisyyden tasoa, VPN huolehtii kaikista tarpeistasi.

Internetiä kuitenkin käytetään jatkuvasti kasvavaan toiminta-alueeseen, ja useiden ihmisten on suojeltava henkilöllisyyttään elämän tai kuoleman aiheena.

Jos olet yksi heistä, tämä Tor-, VPN- ja Bitcoin-maksujärjestelmä on suunnilleen yhtä hyvä kuin pystyt. Jotkin selausnopeuksien korvaamiseksi IP-osoitteesi haudataan monimutkaisen salausverkon alle.

Kaikkien näiden varotoimien vuoksi on olemassa useita muita tapoja, joilla tutkijat voivat seurata online-toimintaa, mukaan lukien (mutta ei ehdottomasti rajoittuen siihen), tilin kirjautumisten löytäminen tunnistetiedoilla, tietojen kaappaaminen väärennettyjen verkkosivustojen kautta ja käyttäjien deononymisoiminen haittaohjelmien avulla. Nämä tekniikat osoittavat, että Internetissä tekemäsi voi paljastaa henkilöllisyytesi yhtä paljon kuin yhteys.

Haluaisimme kuulla ajatuksesi. Haluatko täydellisen verkkoon nimettömyyden? Onko online-identiteettisi piilottaminen parempaa kuin tässä kuvailema järjestelmä? Kerro meille kommenteissa.

* Me täällä vpnMentor tuemme niitä, jotka palkitsevat heidän yksityisyyttään. Emme kuitenkaan suvaitse lainvastaista toimintaa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me