Täydellinen opas VoIP VPN: ään [& Kuinka valita paras sinulle]


VoIP muutti viestinnän luonnetta antaen sinulle mahdollisuus puhua kenen tahansa kanssa kaikkialla maailmassa, alhaisemmilla kustannuksilla ja kaukana parempi yksityisyys kuin perinteiset puhelinpalvelut olivat koskaan tarjonneet.

VoIP-puhelut muuntavat analogiset signaalit (ääni) digitaalisiksi signaaleiksi, jotka lähetetään Internetin kautta. Nämä signaalit voivat olla salattu molemmista päistä, jolloin kolmannen osapuolen on paljon vaikeampaa kuulla, seurata tai tallentaa sanottua.

Niin jos VoIP-puhelut voidaan salata antamaan sinulle turvallisuutta ja yksityisyyttä, miksi tarvitset VPN-verkkoa? Tutustu julkisen ja yksityisen sektorin pyrkimyksiin torjua VoIP-käyttöä, kuinka VPN suojaa VoIP-puheliasi ja mitkä viisi VPN: tä ovat parhaita käyttää.

 Parhaat VoIP-VPN: t - Pikalista 

 1. NordVPN
  NordVPN tarjoaa suurimman palvelimen verkon, joka on saatavana premium-VPN: stä, mukaan lukien hävitetyt palvelimet, erinomaisen tietoturvan kanssa.
 2. CyberGhost
  CyberGhost on rekisteröity yksityisyyttä edistävässä maassa ja tarjoaa useita protokollavaihtoehtoja, rajoittamattoman liikenteen ja kaistanleveyden lisäksi.
 3. ExpressVPN
  Turvallisilla ja vakailla yhteyksillä, hävitetyillä palvelimilla, monilla salausprotokollavaihtoehdoilla ja erittäin nopeilla nopeuksilla ExpressVPN on ihanteellinen valinta VoIP-verkkoon.
 4. PrivateVPN
  Omistetut mobiilisovellukset, ilman kaistanleveyttä tai latausrajoituksia ja käyttäjäystävälliset käyttöliittymät tekevät PrivateVPN: stä vankan ja edullisen vaihtoehdon suojaamaan VoIP-puheluita.
 5. IPVanish
  IPVanish tarjoaa vaikuttavia nopeuksia, muokattavia asetuksia ja kasvavan palvelinverkon, jotta saat täydellisen pääsyn valitsemasi VoIP-palveluun mistä tahansa.

Hanki NordVPN nyt

Miksi tarvitset VPN: ää VoIP-verkkoon

VoIP antaa sinun kommunikoida kaikkien kanssa, joilla on VoIP- tai puhelinyhteys, kaikkialla maailmassa - niin kauan kuin voit käyttää palvelua. valitettavasti, VoIP-palvelut ovat joko rajoitettuja tai estettyjä useissa maissa.

Kun menetät pääsyn VoIP-palveluun, menetät paljon. Ensinnäkin, VoIP-puhelut ovat yleensä halvempia kuin muut viestintämuodot, mukaan lukien lanka- ja matkapuhelinpalvelut.

VoIP on myös luotettavampi ja tarjoaa usein parempaa puhelun laatua kuin solupalveluverkot, antaa sinulle mahdollisuuden kommunikoida alueilla, joilla matkapuhelimen signaalit ovat heikot.

Lisäksi suurin osa VoIP-palveluntarjoajat käyttävät päästä päähän -salausta heidän palveluissaan, mikä tarkoittaa, että jos joku vakoitti puhelua, he eivät voineet kuulla mitä sanoit. Tämä suoja on ihanteellinen, jos keskustelet taloudellisista tai arkaluontoisista asioista.

valitettavasti, kaksi näkökohtaa, jotka tekevät VoIP: stä niin suositun - kohtuuhintaisuus ja yksityisyys - ovat myös johtaneet rajoituksiin ja estoihin VoIP-palveluissa. Joissakin maissa teleyritykset painostavat hallituksia rajoittamaan VoIP: n käyttöä voittojensa suojelemiseksi.

Toisissa maissa, hallitukset estävät VoIP-palvelut, koska niiden avulla voidaan kiertää sensuuripolitiikkaa, vaihtaa poliittisesti arkaluontoisia tietoja tai keskustella laittomasta tai terroriin liittyvästä toiminnasta ilman valvonnan mahdollisuutta.

Kuinka VPN antaa sinulle pääsyn ja suojaa VoIP-puhelut

Virtuaali yksityinen verkko (VPN) voi auttaa sinua ohittaa VoIP-rajoitukset ja -lohkot, samalla nimettömyys ja turvallisuus kaikelle verkkotoiminnallesi.

Hyvä VPN estää ketään näkemästä mitä olet tekemässä verkossa tai kaappaamassa yhteyttä piilottamalla IP-osoitteesi ja salaamalla kaikki saapuvat ja lähtevät tiedot. VPN-salaus täydentää VoIP-salausta, mikä tekee puheluistasi paljon turvallisempia.

Määrittämällä sinulle uuden IP: n valitsemasi palvelimen sijainnin perusteella, VPN peittää myös fyysisen sijaintisi, joten vakoilutoimistot eivät voi seurata missä olet tai mihin soitat. Huomaat näyttää käyttävän palvelua maassa, jossa sitä ei ole rajoitettu (esimerkiksi Yhdysvallat tai Iso-Britannia).

Lisäksi, VPN: t voivat auttaa sinua kiertämään Internet-palveluntarjoajan nopeuden kuristusta, puhelun laadun parantaminen.

Tämä kaikki voi tapahtua vain, jos valitset VoIP-palveluiden kanssa sopiva VPN. On olemassa useita erinomaisia ​​valintoja, jotka toimivat kauniisti VoIP-testeissä.

Mitä etsiä VoIP-VPN: stä

Täydellinen VPN käytettäväksi VoIP-palveluiden kanssa voi ohittaa palvelun kaikki esteet tai rajoitukset. Sen on myös tarjottava turvallinen, tuntematon yhteys ja erinomainen puhelun laatu. Tämän kaiken saavuttamiseksi VPN: llä on oltava ainakin seuraavat ominaisuudet:

 • Palvelimet maissa, joissa VoIP-palveluita ei ole rajoitettu.
 • Erinomainen salaus lisäsuojausominaisuuksilla, kuten tappauskytkin.
 • Kyky olla huomaamatta. Jos valvontavirastot toteavat, että liikenteesi tunnetaan VPN: n kautta, ne voivat estää sen. Häiriintyneet palvelimet, valikoima porttivaihtoehtoja ja erilaisia ​​protokollavaihtoehtoja voivat auttaa puheluasi pysymään näkymättömänä.
 • Vahvat tietosuoja- ja kirjautumisen estävät käytännöt estävät yrityksiä käyttää tietojasi tai toimintahistoriaasi.
 • Erinomaiset nopeudet. Nopeat ja vakaat yhteydet vähentävät viiveen riskiä ja siten huonoa puhelulaatua tai katkaistuja puheluita.
 • Anonyymit maksutavat. Vaikka se ei ole välttämätöntä, nimettömästi maksaminen voi auttaa, jos asetat VPN: n maassa, jossa VPN: n käyttö on rajoitettua.
 • Ilmainen kokeilu tai rahat takaisin -takuu, jotta voit testata palvelun nähdäksesi, toimiiko se sinulle.

Tässä on VoIP: n viisi VPN-verkkoa

1. NordVPN

NordVPN-laitteet

NordVPN esiintyy lukuisissa parhaiden VPN-luetteloissa ylittämätön tietoturva, laaja palvelinverkko, ja häiriintyneiden palvelimien käyttäminen lähdetietojen sekoittamiseen ja niiden erottamisen vaikeuttamiseen ei-VPN-tiedoista.

Nämä ovat vain joitain positiivisia asioita, jotka tekevät NordVPN: stä yhden suositeltavimmista VPN-verkoista. Vuonna 2012 perustettu yritys toimii Panaman ulkopuolella 14-silmäisten maiden ulottumattomissa, mikä auttaa tekemään tietosi turvallisemmaksi.

Avainominaisuudet

 • Yli 5000 palvelinta 62 maassa
 • Rajoittamaton kaistanleveys ja lataukset suurella nopeudella
 • Omistetut mobiilisovellukset
 • 2048-bittinen AES-salaus PPTP-, L2TP / IPSec- ja OpenVPN-protokollilla
 • Kaksinkertainen salaus, tappikytkin, sipulin yli VPN ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 • Tarjoaa nimettömiä maksuvaihtoehtoja
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Näytä NordVPN-tarjoukset

2. CyberGhost

cyberhost useita laitteita

CyberGhost yhdistää omistautumisen yksityisyydelle saksalaisen tekniikan kanssa. Yritys perustettiin yksityisyyttä edistävässä Romaniassa vuonna 2011 ja tarjoaa a luotettava, turvallinen ja tuntematon palvelu.

CyberGhostin nopeat yhteydet, intuitiivinen käyttöliittymä ja palvelinvalikoima ovat vain joitain avainkohtia, joita korostettiin sen monissa erinomaisissa arvosteluissa.

Avainominaisuudet

 • Yli 6000 palvelinta yli 90 maassa
 • Rajoittamaton liikenne ja kaistanleveys sekä vakaa nopeus
 • 256-bittinen AES-salaus PPTP-, OpenVPN- ja L2TP / IPSec-natiiviprotokollilla
 • DNS-vuodonsuojaus, kirjautumattomuuskäytäntö ja tappikytkin
 • Tarjoaa nimettömiä maksuvaihtoehtoja
 • 7 päivän ilmainen kokeilu iOS: ssä ja Androidissa, ilmainen kokeiluversio käytettävissä Windowsille, ja 45 päivän rahat takaisin -takuu kaikilla alustoilla

Näytä CyberGhost-tarjoukset

3. ExpressVPN

ExpressVPN-edut

ExpressVPN sijaitsee Britannian Neitsytsaaret ja vie sen viiden silmän maiden lainkäyttövallan ulkopuolelle. Vuonna 2009 perustettu yritys on tunnustettu yksityisyyden ja Internetin vapauden puolustajaksi.

ExpressVPN: n erinomaiset asiakaspalvelut, upeat ominaisuudet ja nopea nopeus ovat vain joitain myönteisiä asioita, joita sen jatkuvasti kasvava tuuletinkanta korostaa.

Avainominaisuudet

 • 2000 palvelinta, mukaan lukien hävitetyt palvelimet, yli 90 maassa
 • Rajoittamaton kaistaleveys ja lataukset nopeimmin käytettävissä
 • Omistetut mobiilisovellukset
 • 256-bittinen AES-salaus PPTP-, L2TP / IPSec-, OpenVPN- ja monien muiden protokollien kanssa
 • DNS / IPv6 -suojaus vuotoilta, tappikytkin, tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja jaettu tunnelointi
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Tarjoaa nimettömiä maksuvaihtoehtoja
 • 7 päivän ilmainen kokeilu mobiililaitteilla; kaikki käyttäjät hyötyvät a 30 päivän rahat takaisin takuu

Näytä ExpressVPN-tarjoukset

4. YksityinenVPN

privatevpn-laitteet

YksityinenVPN tarjoaa vakaa yhteys ja keskeytymätön palvelu. Käyttäjien arvostelut korostavat näitä etuja sekä palveluntarjoajan sitoutumista yksityisyyteen ja tietoturvaan tärkeinä syinä, miksi PrivateVPN on paras valinta käytettäväksi VoIP-palveluiden kanssa.

Avainominaisuudet

 • 100 palvelinta 56 maassa
 • 2048-bittinen salaus PPTP-, IPSec-, IKEv2-, L2PT- ja OpenVPN-protokollilla
 • Tasainen nopeus rajoittamattomalla kaistanleveydellä ja lataaminen
 • Virtuaalinen etäohje tekee asennuksesta vaivatonta
 • Tarjoaa nimettömiä maksuvaihtoehtoja
 • 7 päivän ilmainen kokeilu ja 30 päivän rahat takaisin takuu

Tarkastele yksityisiä VPN-tarjouksia

5. IPVanish

ipVanish-laitteet

IPVanish tarjoaa asetusvalikon, jonka avulla voit helposti muuttaa yhteysprotokollia. Onnelliset käyttäjät korostavat sitä helppokäyttöiset sovellukset ja omistettu lähestymistapa yksityisyyteen ja turvallisuuteen.

Avainominaisuudet

 • 1000 yli palvelinta 60 maassa
 • 256-bittinen AES-salaus ja SOCKS5-web-välityspalvelin
 • IKEv2-, L2TP / IPSec- ja OpenVPN-protokollat
 • DNS-vuodonsuojaus, automaattinen tapukytkin ja kirjautumattomuuskäytäntö
 • Rajoittamaton liikenne ja kaistanleveys sekä rajaton palvelimen vaihto
 • 7 päivän rahat takaisin -takuu

Näytä IPVanish-tarjoukset

Yhteenveto

Sopiva VPN on välttämätön, jos haluat käyttää VoIP-palveluita maassa, jossa ne on estetty tai rajoitettu, ja erittäin suositeltavaa, jos soitat maahan tai maasta, jossa on voimakasta internetvalvontaa.

Jopa maissa, joissa VoIP-käyttö on vähemmän ongelmallista, luotettavan VPN: n käyttö parantaa puhelun turvallisuutta ja yksityisyyttä. VPN ja voi jopa alenna kustannuksiasi parantamalla puhelun laatua joten sinun ei tarvitse toistaa itseäsi tai aloittaa puhelut jatkuvasti uudelleen.

Saat lisätietoja siitä, kuinka VPN voi parantaa tietoturvaa ja yksityisyyttä verkossa, tutustu VPN-verkkojen täydelliseen oppaaseemme. Tutustu 10 parhaimpaan VPN-arvosteluun, jotta voit tutustua muihin hienoihin VPN-vaihtoehtoihin suoratoistoon, torrenttiin ja kaikkeen online-toimintaan..

Kokeile NordVPN-riskiä tänään!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me