Toimiiko NordVPN BBC iPlayerin kanssa? Kyllä, mutta vain jos teet tämän


BBC: n tunnetaan tuottavan poikkeuksellista ohjelmointia, joten sinusta on valitettavaa Ison-Britannian ulkopuolella, etkä pääse käyttämään heidän pyydettävää palveluaan, BBC iPlayer. Suoratoisto, lataaminen tai television katseleminen BBC iPlayer -sovelluksella on maantieteellisesti rajoitettu niille, joilla on Ison-Britannian IP-osoite.

Välityspalvelimia ja VPN: ää voidaan käyttää pääsyyn rajoitetun sisällön kanssa, mutta BBC iPlayer on ottanut käyttöön tiukempia säätimiä IP-peittämismenetelmistä viime vuosina.

BBC iPlayer havaitsee helposti, jos sadat käyttäjät käyttävät samaa IP-osoitetta VPN: n kautta palvelun käyttämiseen. Tämä ei ole tyypillinen kotitalouskäyttö, jolla on yksi televisiolisenssi. Seurauksena on, että VPN: n IP-osoite mustalle listalle ja kielletään pääsy BBC iPlayeriin.

BBC iPlayerin geoblokkien voittamiseksi tarvitaan vankka VPN, joka päivittää säännöllisesti palvelimiensa IP-osoitteita estää havaitsemisen riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

NordVPN on yksi tällainen VPN, jolla on hyvä maine ohittamalla BBC iPlayerin maantieteelliset rajoitukset ja muut suositut streaming-palvelut, kuten Netflix ja Hulu.

Lisäksi, NordVPN: ssä on nopeus, palvelintyypit ja sijainnit sekä salaus että tarvitset vaivatonta suoratoistoa ja lataamista BBC iPlayer -sovelluksella.

Kuinka käyttää NordVPN-ohjelmaa BBC iPlayer -sisällön käyttämiseen mistä tahansa

NordVPN-palvelun avulla on helppo päästä tilaamaan sisältöä ja katsella suoraa televisiota BBC iPlayer -sovelluksella, mistä päin maailmaa tahansa.

Noudata alla olevia vaiheita ja katsot nauttivan parhaimmasta brittiläisestä ohjelmoinnista muutamassa minuutissa:

 1. Vieraile NordVPN-verkkosivusto, valitse suunnitelma ja asenna ohjelmisto.
 2. Yhdistä palvelimeen Isossa-Britanniassa.
 3. Kirjaudu BBC iPlayer -tiliisi.
 4. Ei ole muuta tekemistä kuin rentoutua ja nauttia suosikki BBC-ohjelmistasi.

Aloita katseleminen NYT!

Miksi valita NordVPN estämään BBC iPlayer?

BBC iPlayer on panostanut huomattavasti VPN: n käytön havaitsemiseen ja estämiseen niiden sisällön käyttämiseksi.

Monet VPN: t eivät pysty ohittamaan näitä lohkoja, mutta korkean suorituskyvyn VPN: t, kuten NordVPN, ovat todistaneet kykynsä kiertää jopa vaikeimmat maantieteelliset rajoitukset.

NordVPN: llä on vaikuttava yli 700 palvelimen verkko Iso-Britanniassa taattu pääsy BBC iPlayeriin riippumatta siitä, missä olet maailmassa.

Palvelimen sijainti ei ole ainoa etu, joka NordVPN: llä on. He juoksevat hävitetyt palvelimet, jotka piilottavat sen, että VPN: ää on käytetty tietojen salaamiseen.

Tämän vuoksi BBC iPlayer on melkein mahdotonta erottaa salattua VPN-tietosi ja normaalit käyttäjätiedot. Se tarkoittaa, että vähemmän NordVPN UK: n IP-osoitteita tulee mustalle listalle.

Lisäksi, jos olet valmis maksamaan vähän ylimääräistä, NordVPN tarjoaa omistettuja IP-osoitteita, jotka ovat hienoja sisällön helppoon poistamiseen.

Nopeus on välttämätöntä BBC iPlayerin katseluun

Nauti BBC iPlayeristä parhaimmillaan, kun haluat videoita ja suoraa televisiota ladattavaksi nopeasti ja ilman työlästä puskurointia.

Häiriöttömästä suoratoistosta sinun on täytettävä BBC iPlayerin vähimmäisnopeusvaatimukset:

 • Normaali tarkkuusvideo (480p) - 1,5 Mbit / s
 • Teräväpiirtovideo (720p) - 2,8 Mbit / s
 • Ultra HD (1080p) ei ole tällä hetkellä saatavana iPlayerin kanssa.

Viimeaikaiset verkon parannukset ovat lisänneet dramaattisesti NordVPN: n nopeutta takaamalla sinulle vaivatonta suoratoistoa.

Salaustasoilla on taipumus hidastaa VPN: n laskemista, mutta NordVPN iskee täydellinen tasapaino nopeuden ja turvallisuuden välillä.

Tämän erittäin arvostetun VPN: n käyttäjät ovat jatkuvasti vaikuttuneita kyvystään ohittaa lohkoja sekä palvelinverkon nopeista ja vakaista nopeuksista.

Lisäetut NordVPN: n käytöstä BBC iPlayerin katseluun

Kun käytössäsi on NordVPN, sinulla on paljon muutakin kuin vain nopea nopeus ja oikeat palvelimet BBC iPlayerin katseluun.

On olemassa monia muita syitä, miksi NordVPN on loistava VPN, jota voidaan käyttää joka kerta kun kirjaudut verkkoon:

 • Tiukka ei-lokit -käytäntö joka varmistaa tietosi turvallisuuden.
 • CyberSec-sviitti joka tarjoaa mainosten eston ja ylimääräisen suojauksen haittaohjelmilta.
 • Kaksi erilaista automaattista tappauskytkintä jotka estävät tietosi paljastamisen äkillisellä yhteyden pudotuksella, samoin kuin vuotojenkestävät sovellukset.
 • Sotilaslaatuinen salaus ja kaksinkertainen VPN jotka suojaavat yksityisyyttäsi.
 • Dedikoidut palvelimet sujuvaan suoratoistoon, P2P: hen ja torrenttiin.
 • Käyttäjäystävälliset sovellukset kaikille tärkeimmille käyttöjärjestelmille ja laitteille.
 • Samanaikaiset yhteydet jopa kuudelle laitteelle.
 • Erinomainen 24/7 asiakastuki, mukaan lukien live chat. Heillä on myös valtava tietokanta palvelimia ja asennusta koskevaa tietoa varten.
 • 30 päivän riskitön, rahat takaisin -takuu, ei kysymyksiä.

Yhteenveto ja lisälukema

Kaikilla näillä vaikuttavilla ominaisuuksilla ei ole vaikea ymmärtää miksi NordVPN on yksi markkinoiden suosituimmista VPN-verkoista.

Siinä on kaikki mitä tarvitset suoratoista turvallisesti ja sujuvasti samalla kun suojaat yksityisyyttäsi joka kerta kun siirryt verkkoon. 

NordVPN on paras valinta käytettäväksi BBC iPlayer -sovelluksen kanssa, mutta tutustu muihin suosituksiin artikkeli viiden suurimman VPN-verkon käyttämisestä BBC iPlayerin käyttämiseen.

Aloita suoratoisto nyt NordVPN: llä

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me